Chef Nicolai Tand i-a surprins plăcut pe matinalii de la ”Super Neatza” cu o interesantă și delicioasă rețetă de ceapă confiată în aluat foietaj cu sos de parmezan, preparat ce poate fi servit ca aperitiv.
Marti, 02.02.2021, 12:46Dacă nu mai știți ce să puneți în pachetul pentru a doua zi, un astfel de ștrudel cu șuncă și cașcaval în aluat foietaj de casă, este mai mult decât ideal.
Luni, 11.01.2021, 19:44De obicei merele în foietaj fac parte din categoria deserturi, însă veți fi surprinși de cât de interesantă și delicioasă este această rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj!
Joi, 05.11.2020, 10:19Ștrudel cu caise, un desert simplu, de vară, gustos și foarte aromat, dar și foarte sănătos cu aluat preparat în casă.
Marti, 09.07.2019, 18:46Una dintre cele mai îndrăgite rețete de prăjituri este rețeta de cremșnit, iar cum mai sunt câteva zile până la sărbătoarea mărțișorului, putem prepara ca rețetă de mărțișor: Cremșnit cu cremă de vanilie și căpșuni.
Marti, 26.02.2019, 10:48După ce veți încerca această rețetă de foi pentru cremșnit preparate în casă cu siguranță le veți repeta, pentru că sunt mai gustoase și mai sănătoase.
Marti, 26.02.2019, 09:57Cu dor de primăvară și ale ei verdețuri pline de vitamine, să ne delectăm cu o delicioasa și hrănitoarea plăcintă cu brânză și spanac.
Luni, 25.02.2019, 11:45Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o interesantă rețetă de tartă cu multe legume și creveți, plină de culoare șu savoare, pe care a denumit-o "Tartă de Provence".
Miercuri, 30.01.2019, 08:51Plăcintele cu brânză, fie ele dulci sau sărate sunt mereu adorate, dar când sunt și aspectuoase, precum aceste plăcinte împletite cu brânză sărată, parcă sunt și mai gustoase!
Marti, 29.01.2019, 10:11Inspirată din bucătăria franțuzească, Rețeta Vol au vent cu cremă de brânză, este simplu de preparat, cu ingrediente puține și perfectă pentru orice masă festivă!
Luni, 31.12.2018, 08:40Dacă tot este sezonul dovleacului, să profităm de el și să preparăm un delicios Ștrudel cu dovleac și scorțișoară, bun de servit de cu zori și până-n seară!!
Marti, 18.09.2018, 16:52Cu doar câteva ingrediente și într-un timp scurt, îți poți satisface pofta de dulce, preparând o delicioasă plăcintă cu brânză și merișoare.
Joi, 30.08.2018, 18:33Servite cu înghețată de iaurt și fructe de pădure, sunt chiar demențiale, aceste ștrudele cu mere caramelizate și foarte aromate!
Marti, 24.07.2018, 08:34Atât de pufoase și aerate aceste croissante, că se desfac în multe fâșii care se topesc instant spre deliciul papilelor!
Joi, 19.07.2018, 08:53Chiar dacă nu sunt preparate sub formă de desert, sunt foarte delicioase aceste Tarte Tatin cu o combinație interesantă de ingrediente!
Luni, 16.04.2018, 22:41Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.
Vineri, 30.03.2018, 11:22Ideale pentru atunci când ai musafiri, aceste rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat, dar bune și de luat la pachet!
Joi, 11.01.2018, 09:25Ingrediente 3 mere mari, roșii 800 gr aluat de foietaj 50 g gem de caise 200 g zahăr scorțișoară 1 plic zahăr pudră 2 lămâi 200 g zmeură congelată 50 g amidon Mod de preparare...
Luni, 27.03.2017, 19:20Ciocolata se află pe primul loc între preferinţele multora dintre noi, de aceea nu de puţine ori aceasta face parte din meniul unei mese copioase sau a unui mic dejun alături de cei dragi.
Luni, 23.01.2017, 11:21Poftiți la ceva dulce și rapid de preparat? Cu doar câteva ingrediente și in cel mai scurt timp, vă puteți satisface pofta.
Miercuri, 27.04.2016, 17:19Clipul cu tableta de ciocolată învelită în aluat de patiserie face înconjurul internetului, așa că trebuie să încerci și tu!
Marti, 20.10.2015, 16:19Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euforia TV, a gatit spirale din foietaj date prin pasta de masline.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00Ingrediente: Ciuperci Champignon Ceapa Sos alb Ulei masline Aluat foietaj Ardei gras rosu Marar Mod de preparare: Ciupercile se taie marunt si se calesc cu ceapa in ulei de masline si un pic de apa. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu...
Miercuri, 02.12.2009, 11:10