Prajitura-grătar cu brânză se face rapid și usor. Este deliciosă și foarte sănătoasă.
Sambata, 16.12.2017, 10:36Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a întâlnit, sâmbătă, la Sibiu, cu crescătorii de ovine, cărora le-a transmis că se simte mândru să vină la ei acasă.
Luni, 20.11.2017, 08:16Masa de prânz servită la o şcoală din Piatra Neamţ a trimis mai mulţi copii la spital! Controlul DSP a confirmat temerile părinţilor! În bucătăria firmei de catering, inspectorii au găsit mucegai şi brânză cu e-coli.
Sambata, 18.11.2017, 09:47Masa de prânz servită la o şcoală din Piatra Neamţ a trimis mai mulţi copii la spital! Controlul DSP a confirmat temerile părinţilor! În bucătăria firmei de catering, inspectorii au găsit mucegai şi brânză cu e-coli.
Sambata, 18.11.2017, 08:32E propunerea unui proiect care a intrat deja în procedurile finale, iar luni va fi depus la ministerul Agriculturii. Astfel, producătorii locali își vor proteja brand-ul pur sibian printr-o etichetă, iar produsul românesc nu va mai putea fi...
Joi, 16.11.2017, 16:37Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit un preparat delicios și sănătos, pe care îl poți pregăti chiar la tine acasă!
Joi, 09.11.2017, 08:52Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine brânză, beanza albastră, cașcaval, barie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit salata "Peștera".
Joi, 09.11.2017, 08:32Ralu a gătit la Star Matinal lasagna cu brânză
Joi, 26.10.2017, 09:54Şi tot despre produsele româneşti vorbim în continuare. Cu toţii am auzit de brânza de Sibiu. Din păcate, nu îi ştim toţi gustul, iar micii producători locali vor să schimbe asta. Fac telemea după reţete tradiţionale care păstrează...
Marti, 10.10.2017, 16:48Dacă brânzeturile nu lipsesc din alimentaţia ta zilnică, e bine să ştii care sunt cele mai importante diferenţe între diversele tipuri de sortimente existente pe piaţă.
Luni, 09.10.2017, 10:56Un amestec de brânzeturi dulci și sărate, s-au asortat perfect într-o plăcintă, iar strugurii și nuca au făcut-o de-a dreptul deosebită. Ingrediente 1 pachet foi de placintă mai groase 200 g brânză...
Marti, 03.10.2017, 20:05Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine bacon, mango, brânză de capră, smochine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă plimbăreaţă”.
Miercuri, 27.09.2017, 08:37Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi două reţete într-una singură, cu două tipuri de brânză! Și sigur o să îți placă ce gust are "Cheese sisters"!
Marti, 29.08.2017, 09:25Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi două reţete în una singură cu două tipuri de brânză de numită "Cheese sisters"
Marti, 29.08.2017, 08:42Deși brânza este frecvent denigrată pentru conținutul ridicat de grăsimi saturate, o nouă cercetare a arătat că este posibil ca acest preparat alimentar să nu aibă impactul negativ asupra sănătății pe care l-am presupus cu toții, informează The Telegraph.
Sambata, 19.08.2017, 11:12Astăzi este Ziua Mondială a Cartofilor Prăjiți. Răzvan, Dani și restul echipei de la Neatza discută despre mâncarea lor favorită din adolescență.
Joi, 13.07.2017, 08:38Astăzi este Ziua Mondială a Cartofilor Prăjiți. Răzvan, Dani și restul echipei de la Neatza discută despre mâncarea lor favorită din adolescență.
Joi, 13.07.2017, 08:15Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține caise, branză. curmale, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Caise umplute cu brânză de capră”.
Marti, 27.06.2017, 08:18Ciobanii din Harghita le-au demonstrat orăşenilor că nimic pe lumea asta nu e mai bun decât brânza cu mămăligă! Ce-i drept, făcută după reţeta lor. Cu mălai fiert la foc iute, amestecat cu urdă şi caş proaspăt, preparat pe loc.
Luni, 19.06.2017, 16:3815 metri de prăjitură cu brânză şi dulceaţă de cireşe amare s-au mâncat cât ai zice cheesecake. Într-un parc din Bucureşti, oamenii au venit la ospăţ cu cireşe şi dulciuri 100% naturale.
Sambata, 10.06.2017, 19:18Brânza şi roşiile sunt în meniul perfect al verii, ne recomandă chiar medicii. Cu condiţia să ştim să alegem. O brânză grasă sau prea sărată nu e potrivită pentru toţi. Iar tomatele trebuie alese pe soiuri. Cele româneşti sunt zemoase, parfumate şi au multe seminţe.
Joi, 08.06.2017, 20:05Brânza şi roşiile sunt în meniul perfect al verii, ne recomandă chiar medicii. Cu condiţia să ştim să alegem. O brânză grasă sau prea sărată nu e potrivită pentru toţi. Iar tomatele trebuie alese pe soiuri. Cele româneşti sunt...
Joi, 08.06.2017, 19:39O fermă din rezervația naturală din Zasavica, la vest de Belgrad, păstrează secretul rețetei celei mai scumpe brânze din lume. Prețul acestei specialități preparate din lapte de măgăriță poate ajunge la 1.260 de euro kilogramul
Miercuri, 24.05.2017, 10:15Dacă treceţi prin Berlin şi aveţi chef de o experienţă culinară inedită, puteţi încerca îngheţata vândută de o gelaterie altfel. Polonezii care au deschis afacerea au inventat îngheţata cu gust de roşii, hrişcă şi chiar brânză.
Marti, 23.05.2017, 17:24Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au dovezile după ce au dus în laborator unt şi brânză telemea. Procentele de grăsime sau cantitatea de apă nu au nicio legătură cu ce scrie pe etichetă. Producătorii se apără şi spun că testele...
Luni, 22.05.2017, 19:46Roșiile scad pofta de mâncare şi au un conținut mare de apa și fibre. În combinație cu brânza, roşiile conţin foarte multe calorii, brânza consumată în cantități mari poate să favorizeze apariţia mai multor tipuri de cancer.
Luni, 15.05.2017, 09:54Brânză, peşte afumat, slănină sau ciocolată artizanală sunt doar câteva dintre bunătăţile care pot fi găsite la tarabe. Este un adevărat festin culinar, bineînţeles, pe degustate. Mergem şi noi acolo, pentru a ne delecta, măcar, cu...
Vineri, 12.05.2017, 07:57Sute de spectatori privesc cum echipe a câte patru concurenţi parcurg o stradă rulând un calup din brânză, tradiţională locului. Proba nu este, însă, deloc uşoară! Calupul, cu o formă specifică, are tendinţa să devieze de la traseu....
Miercuri, 03.05.2017, 13:57Reţeta Andreea Moldovan de astăzi de la Prietenii de la 11 este "Burger", un preparat delicios cu brânză, castraveți murați, roșii, salată, ceapă și carne tocată.
Luni, 01.05.2017, 11:31Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi preparate din anii '90 care conţine telemea, ouă, cartofi, salam, parizer, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”'90 party food”.
Luni, 01.05.2017, 08:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi preparate din anii '90 care conţine telemea, ouă, cartofi, salam, parizer, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”'90 party food”.
Luni, 01.05.2017, 08:31Ți-e poftă de ceva cu adevărat savuros și extrem de simplu de făcut? Atunci rețeta aceasta de cremă de brânză e perfectă pentru tine.
Vineri, 28.04.2017, 08:40Uită de brânză, aluaturi care îngrașă și zahăr! O rețetă simplă, energie cât încape și ceva nou! Totul e natural, delicios și sănătos!
Marti, 11.04.2017, 10:24a1.ro vă prezintă o reţetă de pască cu ciocolată, doar din ciocolată şi fără picătură de brânză. Pentru iubitorii de ciocolată, e un deliciu!
Vineri, 07.04.2017, 18:24Cei trei chefi îi anunță pe cei 60 de concurenți rămași în competiție ce au de făcut în următoarea probă. În preparatele lor trebuie obligatoriu să se găsească brânză.
Marti, 28.03.2017, 20:50Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".
Joi, 16.03.2017, 08:44Iana Cojocari are 19 ani și a venit tocmai de la Chișinău pentru a se convinge că locul ei este în bucătărie!
Marti, 14.03.2017, 21:04Sunteţi în pană de idei şi un desert rapid v-ar scoate din impas? Astăzi, vă propunem una dintre cele mai simple prăjituri. Se prepară extrem de uşor şi este gata în doar câteva minute.
Luni, 13.03.2017, 15:32Iaurtul, brânza şi crema de ciocolată sunt printre produsele care vor fi testate de autorităţile române pentru a vedea dacă sunt mai slabe calitativ decât cele vândute în Europa de Vest. Ministerul Agriculturii lucrează la lista cu produse...
Vineri, 03.03.2017, 19:43Doar că asta ne poate face rău, susţine un profesor universitar din Cluj-Napoca. Practic, grăsimile vegetale din brânzeturi cresc nivelul de colesterol din organism, spune el. Preşedintele Patronatului Român din Industria laptelui spune că...
Vineri, 03.03.2017, 19:39Brânză maturată aproape un an, pâine de secară făcută în casă şi mezeluri tradiţionale afumate cât să-ţi lase gura apă doar când le priveşti. Sunt doar câteva dintre produsele micilor fermieri din Harghita, care au venit să-i...
Duminica, 12.02.2017, 19:22Brânza feta este considerată un aliment minune, iar specialiştii recomandă consumul ei deoarece este benefic pentru organism şi luptă împotriva unor boli grave.
Joi, 02.02.2017, 18:22Chef Ralu ne arată cum să gătim tartă cu dovlecei și brânză sărată
Miercuri, 25.01.2017, 10:26Chef Ralu ne arată cum să gătim tartă cu dovlecei și brânză sărată
Miercuri, 25.01.2017, 10:05S-a lansat primul ceas a cărui carcasă este realizată dintr-un sortiment de brânză numit Vacherin Mont d'Or medaille d'or. Pentru a rezista la şocuri şi uzură, carcasa este acoperită cu răşini speciale.
Luni, 23.01.2017, 10:54În jur de 10% din alimentele pe care le mâncăm nu sunt ceea ce credem, ci, din dorinţa de profit maxim, sunt contrafăcute de către cei care le comercializează, arată un nou studiu. Îngrijorător este că pe lista neagră sunt produse pe care le mâncăm zilnic
Luni, 23.01.2017, 07:24În jur de 10% din alimentele pe care le mâncăm nu sunt ceea ce credem, ci, din dorinţa de profit maxim, sunt contrafăcute de către cei care le comercializează, arată un nou studiu. Îngrijorător este că pe lista neagră sunt produse pe care...
Duminica, 22.01.2017, 19:38Chef Ralu ne arată astăzi cum să preparăm cea mai gustoasă prajitură cu cremă de brânză și mere!
Joi, 19.01.2017, 10:20Chef Ralu ne arată cum să preparăm o tartă delicioasă cu dovlecel și brânză sărată
Miercuri, 11.01.2017, 10:16Mozzarella este o branza proaspata, nerafinata. Fabricarea sa este relativ simpla: laptele coagulat este scufundat in apa calda si apoi intins pana la consistenta dorita. Aluatul este apoi taiat si conservat in saramura.
Duminica, 08.01.2017, 11:55