Vara este, fără doar și poate, sezonul în care legumele de toate felurile sunt la mare căutare, așa că dacă îți dorești să-ți răsfeți simțurile, încearcă cu încredere chifteluțele cu dovlecei și brânză.
Vineri, 26.06.2015, 20:55Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu "Magie cu brânzeturi".
Miercuri, 20.05.2015, 08:28A fost târg cu delicii culinare în weekend, în comuna Salcia Tudor din Brăila. Acolo unde se face, totodată, şi una dintre cele mai bune brânze de oaie din judeţ.
Luni, 11.05.2015, 13:26Am stabilit deja că oamenii au dezvoltat o afinitate pentru gadgeturile super slim.
Vineri, 08.05.2015, 15:30Brânza şi carnea din pieţe pot să vă pună în pericol sănătatea. Mulţi comercianţi încearcă să vândă, cu orice preţ, produse care nu s-au vândut înainte de Paşte, de la carne uscată până la telemea care este reetichetată şi...
Marti, 14.04.2015, 19:27Cozonacii cu nucă, şi mai nou, cu brânză sunt în topul preferinţelor pentru masa de Paşte. Cofetarii s-au gândit la o reţetă care să îmbine gustul cozonacului clasic cu cel de pască. Şi, judecând după numărul comenzilor, se vede treaba...
Luni, 06.04.2015, 19:27Doar câteva ore ne mai despart până când ne vom bucura de weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi prăjitură cu brânză în stil german, un desert demenţial.
Vineri, 27.03.2015, 08:36Doar câteva ore ne mai despart până când ne vom bucura de weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi prăjitură cu brânză în stil german, un desert demenţial.
Vineri, 27.03.2015, 08:19Încă două produse româneşti vor deveni recunoscute la nivel european. Brânza de Ibăneşti şi novacul afumat din ţara Bârsei sunt în analiză la Bruxelles pentru atestare ca produse româneşti recunoscute şi protejate la nivel european.
Joi, 19.03.2015, 19:40O femeie dintr-un hotel a rămas fără cuvinte atunci când a decis să comande ceva de mâncare prin room service.
Marti, 03.03.2015, 13:22Momente inedite astăzi, la Neatza, unde echipa de la ”Neatza” a pregătit un nou joc amuzant, ”Cine-a înfipt laleaua-n brânză?”. Cătălin Oprișan și Răzvan Simion sunt provocați să descopere persoana care nu are nicio floare în mână.
Marti, 03.03.2015, 08:55Mâncăm brânzeturi fermentate vândute drept caşcaval şi şi bem lapte bătut în loc de sana. Producătorii nu mai respectă reţetele adevărate, dar păstrează denumirile produselor ca să le poată vinde mai uşor. Urmăriţi un material...
Marti, 24.02.2015, 19:35Află câte blonde au eliminat Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu cu întrebarea - De unde vine numele brânzei Gorgonzola?
Miercuri, 14.01.2015, 10:24Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", a revenit în forţă şi este hotărât să răsfeţe telespectatorii cu preparate care mai de care mai delicioase. Astăzi, acesta vă recomandă un preparat demenţial, cu brânză telemea, susan şi busuion.
Luni, 12.01.2015, 08:32Fără doar şi poate, combinaţia delicioasă dintre cartofii prăjiţi şi brânza rasă reprezintă una dintre slăbiciunile românilor. Deşi e foarte gustoasă, e o bombă cu ceas pentru sănătatea noastră.
Vineri, 09.01.2015, 19:45Afară e frig, cerul e acoperit de nori şi se întunecă mult prea devreme! Cercetătorii elveţieni au găsit o soluţie inedită pentru a trata “depresia de iarna”. Dacă vreţi să nu fiţi deprimaţi, mâncaţi brânză!
Sambata, 20.12.2014, 13:03Ingrediente Dovleac -15 g Branza de capra - 7g Miez de nuca - 1g Miere - 0,05 mg Foi fine de placinta - x3-6cm/20cm Ciuperci champignon - 5 Usturoi - 1catel Smantana lichida - 10 ml Vin rosu (cabernet sauvignon) - 250 ml Zahar - 1lingura...
Marti, 28.10.2014, 15:21Ingrediente Dovleacul: 200 g dovleac decojit si taiat cuburi de 2 cm 2-3 crengute de cimbrisor 1 catel de usturoi in coaja sfaramat Sare, piper 20 ml ulei de masline 50 g branza de burduf Bacon Sos olandez: 50 g unt 82% grasime 1 galbenus...
Luni, 27.10.2014, 15:16Invitatul special de la ediţia de sâmbătă de la Star Chef a fost cântăreaţa Alexandra Ungureanu. Artista a preparat bărcuțe cu cremă de brânză.
Duminica, 19.10.2014, 13:45Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...
Luni, 06.10.2014, 20:36Flori gătește vinete umplute cu branză și busuioc.
Sambata, 20.09.2014, 11:39Mirala Boureanu Vaida, invitata lui Nicolai Tant, gătește pentru toți telespectatorii emisiunii ”Roșii umplute cu brânză”.
Sambata, 13.09.2014, 13:15Există o mulțime de alimente negre, colorate cu cerneală de sepie, dar ultimul preparat inventat de japonezitot te face să te gândești de două ori înainte înainte să-l consumi. Un lanț de fast food-uri din Țara Soarelui Răsare are în meniu hamburgerul negru.
Joi, 11.09.2014, 22:14Covrigăriile au răsărit ca ciupercile după ploaie în țara noastră, dar niciuna nu are, încă, în ofertă, covrigul cu care își pot potoli foamea patru persoane. Acesta este invenția unor americani și va fi servit pe un stadion de fotbal, în timpul competițiilor.
Vineri, 29.08.2014, 13:01Sute de comercianţi vând în aceste zile de caniculă carne crudă, ouă şi brânzeturi, de pe tarabă, de la soare. Nu ţin cont că ne pot trimite direct în spital.
Luni, 11.08.2014, 19:31Cartofii prăjiţi sunt preferaţii românilor. Sunt uşor de făcut şi delicioşi mai ales combinaţi cu brânză rasă. Totuşi, rezultatul unei astfel de gustări este catastrofal.
Luni, 11.08.2014, 12:21Credeai că le-ai văzut pe toate? Uite-te la brânza asta: nu e de vacă, nici de oaie, nici de capră. Ce a mai rămas? Ai să rămâi MUT, dar este brânză din lapte de MAMĂ.
Luni, 28.07.2014, 10:52Păcăleală în burduf de oaie. Ca să câştige mai mulţi bani, comercianţii nu mai respectă reţeta tradiţională pentru brânza de burduf şi pun tot felul de ingrediente pentru a-şi dubla cantitatea de marfă.
Luni, 21.07.2014, 19:28Lapte de capră n-a văzut. capra, iar brânză de oaie n-a văzut. oaia. În schimb, inspectorii au surprins ce n-au observat cumpărătorii. Brânză cu de toate, mai puţin cu lapte. Au găsit şi produse lactate expirate sau cu etichetă mincinoasă.
Joi, 17.07.2014, 19:41Pui crud, ţinut direct pe tarabă, brânză la cald şi ouă ţinute în soare. Asta vând comercianţii în pieţe, la temperaturi care trec de 30 de grade. În timp ce ei fac bani, noi ne jucăm sănătatea la ruletă.
Duminica, 06.07.2014, 19:21Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit un desert inedit: Kaesekuchen - prăjitură cu brânză
Vineri, 27.06.2014, 08:38Invenţia bulgarilor se găseşte şi în pieţele din România. Reporterii Observator şi comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit la vânzare brânză făcută numai din grăsimi vegetale. Un produs care poate produce cancer dacă este...
Joi, 05.06.2014, 19:37O celebră cursă din Marea Britanie face anual înconjurul lumii. Şi totul din cauza unei role de caşcaval. Brânza e rostogolită de un deal iar cei mai curajoşi dintre participanţi aleargă la vale ca să o prindă.
Marti, 27.05.2014, 16:26Brânză cu praf de Capitală şi lapte fiert la soare. Asta avem, asta mâncăm. Pe trotuarele de pe lângă pieţele din Bucureşti, zeci de negustori vând alimente care nu respectă nicio normă de igienă.
Marti, 13.05.2014, 19:30Pasionat de brânzeturile franţuzeşti, preşedintele Coreii de Nord a găsit soluţia cea mai simplă ca să îşi asigure accesul la gustările preferate. Pentru că nu poate importa brânză din Franţa, şi-a trimis acolo o echipă de experţi....
Marti, 22.04.2014, 16:24Iată o rețetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat și este extrem de delicioasă!
Vineri, 18.04.2014, 10:23Cumpărăm brânză şi plătim margarină. În urma anchetei făcute de reporterii Observator, şefii de la Protecţia Consumatorului s-au sesizat şi au dispus controale pe piaţa lactatelor. Au găsit în brânzeturi grăsimi vegetale. Şi câteva...
Joi, 06.03.2014, 19:20Prea multă carne și brânză reprezintă rețeta perfectă pentru dezastru. Conform unui studiu recent realizat de Universitatea din California de Sud, consumul de proteine animale este strâns legat de un risc crescut de moarte timpurie pentru cei de 50 și 60 de ani.
Miercuri, 05.03.2014, 15:18Clint Eastwood, celebru pentru rolurile sale de justiţiar în filme, este erou şi în viaţa reală. Actorul american a salvat, în timpul unei recepţii din California, viaţa unui bărbat care se înecase cu o bucată de brânză, punând în practică manevra Heimlich.
Luni, 10.02.2014, 10:23Inspectorii sanitar-veterinari au închis cu totul o hală de carne şi de brânză din Bucureşti. Până când nu-şi curăţă frigiderele, mesele şi spaţiile de depozitare, comercianţii nu mai au voie să vândă nimic.
Joi, 19.12.2013, 07:33Alexandra a preparat tartă cu pui, spanac și brânză.
Luni, 16.12.2013, 10:00Diana şi Daniela, surori gemene în vârstă de 21 de ani, au dat confortul oraşului pentru viaţa la sat. Încă mai sunt studente, dar reuşesc să fie şi fermieri de succes.
Luni, 02.12.2013, 22:12Vladutz s-a gandit ca ar trebui sa isi adapteze meniul la sfarsit de toamna si a gatit cartofi speciali cu cinci branzeturi. Vezi mai jos cum poti prepara reteta
Joi, 31.10.2013, 09:34Nicolai Tand v-a pregatit ceva special pentru aceasta saptamana: cotlete de miel cu branza Fagaras.
Luni, 14.10.2013, 08:09Vladutz ne-a preparat un alt fel de mancare inedit. Specialitatea de astazi, cartofi cu patru tipuri de branza. Iata cum poti prepara reteta
Miercuri, 18.09.2013, 08:51Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Cartofi cu patru tipuri de branza"
Miercuri, 18.09.2013, 08:12Vladut gateste: "Macaroane speciale cu branza"
Vineri, 06.09.2013, 08:24E propunerea. indecenta pe care i-a facut patronul unui bar din Constanta unui subofiter. Afaceristul i-a cerut politistului sa inchida ochii la mai multe nereguli descoperite in urma unui control in barul sau.
Joi, 08.08.2013, 07:15Poti sa-i iei libertatea, poti sa-i iei palatul, dar sa nu te atingi de branza lui de oaie! Acesta este drogul lui Becali, de care nu se poate desparti nici dupa gratii. Iar asta s-ar vedea pe cantar. Patronul Stelei s-a implinit bine in inchisoare,...
Duminica, 04.08.2013, 19:10Ceea ce noi numim BIO este de fapt mancarea de zi cu zi a bunicilor de la tara. E adevarat, branza facuta de bunica in prispa casei nu are avize si alte acte. Dar e mai gustoasa decat orice altceva din lumea asta. Si mai sanatoasa.
Miercuri, 31.07.2013, 20:10