Sava Alin Gabriel este bucătar în Anglia și a decis să vină la emisiune ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit!
Luni, 09.10.2017, 21:46Cornelia Diac a venit din Neamț pentru a demonstra celor trei chefi că tot preparatele tradiționale românești sunt cele mai bune din lume!
Luni, 09.10.2017, 21:44Una dintre marile surprize ale serii a fost atunci când la emisiune a venit celebrul Giani Chiriță, alături de frumoasa sa fiică!
Luni, 09.10.2017, 21:28Todirașcu Maricica este din Iași și este bucătar de mai bine de 14 ani! A venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are stofă de maestru!
Luni, 09.10.2017, 21:13Cristian Vasile Bota este bucătar și a venit tocmai din Irlanda pentru a concura la emisiunea „Chefi la cuțite” și pentru a demonstra că își merită titlul de „chef”!
Luni, 09.10.2017, 21:01Ionela Rădița este din Teleorman și spune că a vrut să vină mai de demult la emisiunea „Chefi la cuțite”, dar nu a avut curaj!
Luni, 09.10.2017, 20:49Eșecul nu l-a făcut să renunțe, ba dimpotrivă. Ionuț Mangu a revenit în fața chefilor decis să-i convingă că merită șorțul. Numai că de data asta a decis să nu vină cu mâna goală. Și-a adus fratele și vărul pentru a-l stimula. Până la urmă strategia a avut efectul scontat și rezultatele pe măsură
Luni, 09.10.2017, 20:43Elias Liagkosa este producător de ulei de măsline și a venit la emisiune alături de Șerban Copoț, cel pe care l-a găzduit la emisiunea „Aventură cu 4 stele”!
Luni, 09.10.2017, 20:22Păduraru Dalia a venit tocmai de la Pașcani pentru a demonstra că, deși se pricepe de minune la afaceri, are totodată și talent în bucătărie!
Luni, 09.10.2017, 20:15Ionuț Zamfir este pompier în Bacău și meseria lui este să salveze vieții. Acum, tânărul a venit să demonstreză că nu îi e teamă nici de focurile...bucătăriei!
Luni, 09.10.2017, 20:00O combinație gustoasă între saint jacques și pesto de busuioc preparat cu șunculiță afumată, alături de un piure cremos de conopidă. Ingrediente 8 buc Saint Jacques 1 conopidă 2 cartofi 2 cepe 400 ml vin...
Luni, 09.10.2017, 19:56Printre farfurii pretenţioase, chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor avea parte în această seară şi de invitaţi-surpriză. În noua ediţie "Chefi la cuţite", Giani Chiriţă îşi testează talentul în bucătărie alături de fiica sa.
Luni, 09.10.2017, 19:50O reteta inedita de sarmale in care carnea tocată este ănlocuita cu jumari, iar păsatul adăugat, poate înlocui clasica mămăliguță. Ingrediente 200 g jumări 200 g păsat 60 g orez 150 g ceapă 1 morcov...
Luni, 09.10.2017, 19:35O rețetă simplă, dar gustoasă, cu paste în sos de usturoi și creveți. Ingrediente 200 g unt 1 căpățână usturoi 500 g spaghetti nr 5 Barilla 1 legătură pătrunjel 300 g creveți...
Luni, 09.10.2017, 19:30Armonie, culoare și sățietate într-o rețetă de pui indian cu garnitură de orez. Ingrediente 1 kg piept de pui dezosat 250 gr orez cu bob lung, basmati 10 gr șofran pudră 2 buc. ardei gras,...
Luni, 09.10.2017, 19:22O armonie perfectă de preparate ce acompaniază o friptură din mușchi de vită într-o crustă deosebită de ciuperci. Ingrediente 1 kg mușchi de vită 300 gr ciuperci uscate 100 gr muștar dijon folie de...
Luni, 09.10.2017, 19:13O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...
Luni, 09.10.2017, 19:05O combinație reușită între o rețetă australiană de friptură din carne de crocodil și un delicios sos grecesc. Ingrediente 1 kg carne de crocodil 100 g caviar negru 250 g frunze de spanac 1 lingură muștar...
Luni, 09.10.2017, 18:59O altfel de pizza, reinterpretată, mai suculentă și în același timp cu aluat crocant. Ingrediente 30 felii de cașcaval, de 2 mm grosime 1 kg ciuperci champignon 500 g carne tocată amestec( vită + porc)...
Luni, 09.10.2017, 18:51Un preparat complex, cu trei feluri de piureuri să împace toate gusturile, iar elementul de bază fiind un piept de rață foarte reușit. Ingrediente 1 kg piept de rață 3 dovlecei 500 g ciuperci 1 kg cartofi...
Luni, 09.10.2017, 18:37Surprizele se țin lanț la fiecare ediție a jurizărilor pe nevăzute, însă savoarea farfuriilor și întâlnirea cu concurentul din spatele ușilor nu sunt singurele modalități prin care jurații ,,Chefi la cuțite” pot trece prin momente neprevăzute.
Luni, 09.10.2017, 12:40Cu ingrediente puține, oricând puteți încropi un preparat simplu și gustos, cum este acest piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras. Ingrediente 1 kg spanac verde 6 ouă 100 g parmezan ras...
Duminica, 08.10.2017, 12:21Printre farfurii excepționale, concurenți talentați și pariuri pierdute la masa de jurizare care sfârșesc în cele mai amuzante pedepse, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte mâine, într-o nouă ediție...
Duminica, 08.10.2017, 11:48O friptură fragedă și bună, cu un sos pe măsură. Ingrediente 20 pulpe de prepeliță 10 tulpini sparanghel 32 căței de usturoi (8 pe farfurie) 24 de cartofi medii 4 chives 10-15 petale de trandafir roșu...
Sambata, 07.10.2017, 11:17O prăjitură simplă și bună pentru a cuceri o soacră tot bună.
Sambata, 07.10.2017, 10:58Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...
Sambata, 07.10.2017, 10:38O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...
Sambata, 07.10.2017, 10:21Ingrediente 4-5 portii de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...
Vineri, 06.10.2017, 16:28Un meniu gustos și sățios cu friptură de pui cu sos de ceapă caramelizată, asezonat cu multe condimente, iar ca garnitură linguini cu brânză. Ingrediente 8 bucăţi pulpe inferioare de pui 2 cepe 2-3...
Vineri, 06.10.2017, 16:20O rețetă inedită de pârjoale reinterpretate, cu pește în loc de carne. Ingrediente 500 gr pește proasăt(carp sau tostolob) 2 cartofi 1 morcov 4 ouă 2 cepe 500 gr pesmet uscat pentru pârjoale...
Vineri, 06.10.2017, 15:56Un desert dulce-acrișor, cu multă ciocolată și vișine, căruia cu greu îi reziști. Ingrediente 9 ouă 300 gr zahăr 500 ml lapte 75 gr fîină 50 gr amidon de cartofi 50 gr cacao...
Vineri, 06.10.2017, 15:39Recent, chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ce i-a cam luat prin surprindere pe admiratorii celebrului jurat al emisiunii "Chefi la cuţite".
Vineri, 06.10.2017, 13:50Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...
Vineri, 06.10.2017, 10:33Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți, dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...
Vineri, 06.10.2017, 09:51Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...
Vineri, 06.10.2017, 09:27Dacă te-ai săturat de rețetele clasice de paste, atunci poate că ar trebui să încerci ceva nou și cu adevărat gustos.
Vineri, 06.10.2017, 09:23Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...
Vineri, 06.10.2017, 09:08Zuppa inglese este un desert italian tradițional preparat dintr-un pandișpan pufos ca un burete, bine însiropat cu lichior și o cremă clasică de vanilie cu lămâie și ciocolată. Ingrediente Pentru pandișpan: 3...
Vineri, 06.10.2017, 08:40O rețetă italienească de friptură din carne de vițel fraged, scăldată într-un sos cremos de ton, anșoa,capere și alte ingrediente gustoase. Ingrediente 1 kg file de vițel 1 morcov 1 apio 3 - 4 foi de...
Vineri, 06.10.2017, 08:21Să găteşti bine nu ţine doar de talent, ci şi de priceperea cu care îţi alegi ingredientele şi ustensilele din bucătărie. Află şi tu cum să faci o super tocăniţă oltenească de praz cu măsline, totul pregătit în tigaia Regis Stone Wok!
Joi, 05.10.2017, 13:07Culoare și savoare, într-un preparat simplu, gustos și sățios: Tartar de somon, ton și avocado. Ingrediente 200 g somon 200 g ton 2 limete 30 ml sos soia 1 legătură coriandru 2 linguri...
Joi, 05.10.2017, 07:53Ingrediente 4 buc. piept de pui 400 ml smântână de gătit 250 g gorgonzola 100 g unt 100 ml ulei 400 gr parmezan 3 căței de usturoi sare piper ceapă verde 500 g paste, penne...
Joi, 05.10.2017, 07:25Simplă și bună, cu o combinație delicioasă de ingrediente, iar porționată pe rotund, va avea un aspect și mai plăcut. Ingrediente 400 g nucă măcinată 2 g sare 6 ouă 500 g mascarpone 400 g ciocolată albă...
Joi, 05.10.2017, 07:08O rețetă inedită prin prisma modului de afumare a cărnii de porumbel, cu frunze uscate de ceai chinezesc. Carnea devine fragedă și aromată. Ingrediente 9 buc. piept porumbel 100-150 g frunze uscate...
Miercuri, 04.10.2017, 17:48Dacă vrei să savurezi o carne cu adevărat delicioasă și fragedă, atunci încearcă această rețetă de cotlet de porc în sos aromat de usturoi! Cu siguranță te va cuceri!
Miercuri, 04.10.2017, 15:57Ingrediente 5 buc. piept de rață 400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime 200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...
Miercuri, 04.10.2017, 15:40Dacă în edițiile trecute chef Cătălin Scărlătescu a fost cel înconjurat de concurente extrem de frumoase, în ediția de aseară a venit rândul Ginei Pistol să fie curtată de pretendenți.
Miercuri, 04.10.2017, 13:23Seara de marți a emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” a adus multă distracție în platou, unde s-au adunat concurenți din toate colțurile Globului ce au avut șansa dobândi experiență în restaurante italienești, sau au călătorit în jurul lumii descoperind specificul fiecărei bucătării.
Miercuri, 04.10.2017, 12:41Toamna, cu darurile ei minunate, ne oferă o largă inspirație în a prepara multitudinea de legume, specifice acestui anotimp, cum ar fi și aceste „Gulii umplute cu carne și sos de mărar”. Ingrediente 4 gulii...
Miercuri, 04.10.2017, 11:58Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...
Miercuri, 04.10.2017, 10:44