Antena Căutare

Articole despre chefi la cutite

Chef Florin i-a chinuit pe colegii săi cu cel mai enervant sunet din Univers! De la spălător de vase la bucătar, Cristian a marcat încă o victorie în carieră!

Chef Florin i-a chinuit pe colegii săi cu cel mai enervant sunet din Univers! De la spălător de vase la bucătar, Cristian a marcat încă o victorie în carieră!

Cristian Vasile Bota este bucătar și a venit tocmai din Irlanda pentru a concura la emisiunea „Chefi la cuțite” și pentru a demonstra că își merită titlul de „chef”!

Luni, 09.10.2017, 21:01
„Eu dacă stau puțin serioasă crede lumea că sunt supărată” Ionela a încercat să facă spectacol, dar a plecat plângând de zor!

„Eu dacă stau puțin serioasă crede lumea că sunt supărată” Ionela a încercat să facă spectacol, dar a plecat plângând de zor!

Ionela Rădița este din Teleorman și spune că a vrut să vină mai de demult la emisiunea „Chefi la cuțite”, dar nu a avut curaj!

Luni, 09.10.2017, 20:49
Bătălia familiei Mangu. Ionuț s-a întors la „Chefi la cuțite” împreună cu rudele. Familia are de ce să fie mândră: doi i-au convins pe chefi

Bătălia familiei Mangu. Ionuț s-a întors la „Chefi la cuțite” împreună cu rudele. Familia are de ce să fie mândră: doi i-au convins pe chefi

Eșecul nu l-a făcut să renunțe, ba dimpotrivă. Ionuț Mangu a revenit în fața chefilor decis să-i convingă că merită șorțul. Numai că de data asta a decis să nu vină cu mâna goală. Și-a adus fratele și vărul pentru a-l stimula. Până la urmă strategia a avut efectul scontat și rezultatele pe măsură

Luni, 09.10.2017, 20:43
„E coadă de cracadil?! E bragadiru crocodilul!” Grecul Elias a ascuns în farfurie o surpriză de zile mari pentru chefi!

„E coadă de cracadil?! E bragadiru crocodilul!” Grecul Elias a ascuns în farfurie o surpriză de zile mari pentru chefi!

Elias Liagkosa este producător de ulei de măsline și a venit la emisiune alături de Șerban Copoț, cel pe care l-a găzduit la emisiunea „Aventură cu 4 stele”!

Luni, 09.10.2017, 20:22
„Am început de jos. Făceam singură pantalonași și mergeam pe la ușile oamenilor să-i rog să cumpere!” Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie!

„Am început de jos. Făceam singură pantalonași și mergeam pe la ușile oamenilor să-i rog să cumpere!” Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie!

Păduraru Dalia a venit tocmai de la Pașcani pentru a demonstra că, deși se pricepe de minune la afaceri, are totodată și talent în bucătărie!

Luni, 09.10.2017, 20:15
De la focurile incendiului la focurile...bucătăriei! Ionuț e pompierul care a făcut o „intervenție” în farfurie ca să își îndeplinească misiunea!

De la focurile incendiului la focurile...bucătăriei! Ionuț e pompierul care a făcut o „intervenție” în farfurie ca să își îndeplinească misiunea!

Ionuț Zamfir este pompier în Bacău și meseria lui este să salveze vieții. Acum, tânărul a venit să demonstreză că nu îi e teamă nici de focurile...bucătăriei!

Luni, 09.10.2017, 20:00
Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

O combinație gustoasă între saint jacques și pesto de busuioc preparat cu șunculiță afumată, alături de un piure cremos de conopidă. Ingrediente 8 buc Saint Jacques 1 conopidă 2 cartofi 2 cepe 400 ml vin...

Luni, 09.10.2017, 19:56
Giani Chiriţă, invitatul surpriză de la "Chefi la cuţite"

Giani Chiriţă, invitatul surpriză de la "Chefi la cuţite"

Printre farfurii pretenţioase, chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor avea parte în această seară şi de invitaţi-surpriză. În noua ediţie "Chefi la cuţite", Giani Chiriţă îşi testează talentul în bucătărie alături de fiica sa.

Luni, 09.10.2017, 19:50
Sarmale cu păsat și jumări

Sarmale cu păsat și jumări

O reteta inedita de sarmale in care carnea tocată este ănlocuita cu jumari, iar păsatul adăugat, poate înlocui clasica mămăliguță. Ingrediente 200 g jumări 200 g păsat 60 g orez 150 g ceapă 1 morcov...

Luni, 09.10.2017, 19:35
Paste cu sos de usturoi și parmezan cu creveți

Paste cu sos de usturoi și parmezan cu creveți

O rețetă simplă, dar gustoasă, cu paste în sos de usturoi și creveți. Ingrediente 200 g unt  1 căpățână usturoi 500 g spaghetti nr 5 Barilla 1 legătură pătrunjel 300 g creveți...

Luni, 09.10.2017, 19:30
Pui indian cu orez șofranat

Pui indian cu orez șofranat

Armonie, culoare și sățietate într-o rețetă de pui indian cu garnitură de orez.  Ingrediente 1 kg piept de pui dezosat 250 gr orez cu bob lung, basmati 10 gr șofran pudră 2 buc. ardei gras,...

Luni, 09.10.2017, 19:22
Mușchi de vită în crustă de ciuperci

Mușchi de vită în crustă de ciuperci

O armonie perfectă de preparate ce acompaniază o friptură din mușchi de vită într-o crustă deosebită de ciuperci. Ingrediente 1 kg mușchi de vită 300 gr ciuperci uscate  100 gr muștar dijon folie de...

Luni, 09.10.2017, 19:13
Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...

Luni, 09.10.2017, 19:05
Friptură de crocodil cu sos grecesc

Friptură de crocodil cu sos grecesc

O combinație reușită între o rețetă australiană de friptură din carne de crocodil și un delicios sos grecesc. Ingrediente 1 kg carne de crocodil 100 g caviar negru 250 g frunze de spanac 1 lingură muștar...

Luni, 09.10.2017, 18:59
Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

O altfel de pizza, reinterpretată, mai suculentă și în același timp cu aluat crocant. Ingrediente 30 felii de cașcaval, de 2 mm grosime 1 kg ciuperci champignon  500 g carne tocată amestec( vită + porc)...

Luni, 09.10.2017, 18:51
Piept de rață cu sos de portocale, sos de dovlecel, piure de ciuperci cu usturoi si piure de cartofi

Piept de rață cu sos de portocale, sos de dovlecel, piure de ciuperci cu usturoi si piure de cartofi

Un preparat complex, cu trei feluri de piureuri să împace toate gusturile, iar elementul de bază fiind un piept de rață foarte reușit. Ingrediente 1 kg piept de rață 3 dovlecei 500 g ciuperci 1 kg cartofi...

Luni, 09.10.2017, 18:37
O nouă blondă îi pune capac și nu, nu e Gina! Chef Scărlătescu este cerut în căsătorie la „Chefi la cuțite”

O nouă blondă îi pune capac și nu, nu e Gina! Chef Scărlătescu este cerut în căsătorie la „Chefi la cuțite”

Surprizele se țin lanț la fiecare ediție a jurizărilor pe nevăzute, însă savoarea farfuriilor și întâlnirea cu concurentul din spatele ușilor nu sunt singurele modalități prin care jurații ,,Chefi la cuțite” pot trece prin momente neprevăzute.

Luni, 09.10.2017, 12:40
Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Cu ingrediente puține, oricând puteți încropi un preparat simplu și gustos, cum este acest piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras. Ingrediente 1 kg spanac verde 6 ouă 100 g parmezan ras...

Duminica, 08.10.2017, 12:21
Toată lumea îl știe pe Giani Kiriță, dar puțini o cunosc pe fiica sa! Frumoasa domnișoară vine împreună cu tatăl său la „Chefi la cuțite”

Toată lumea îl știe pe Giani Kiriță, dar puțini o cunosc pe fiica sa! Frumoasa domnișoară vine împreună cu tatăl său la „Chefi la cuțite”

Printre farfurii excepționale, concurenți talentați și pariuri pierdute la masa de jurizare care sfârșesc în cele mai amuzante pedepse, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte mâine, într-o nouă ediție...

Duminica, 08.10.2017, 11:48
Prepeliță cu sos de soia

Prepeliță cu sos de soia

O friptură fragedă și bună, cu un sos pe măsură. Ingrediente 20 pulpe de prepeliță 10 tulpini sparanghel 32 căței de usturoi (8 pe farfurie) 24 de cartofi medii 4 chives 10-15 petale de trandafir roșu...

Sambata, 07.10.2017, 11:17
Prăjitura Soacrei

Prăjitura Soacrei

O prăjitură simplă și bună pentru a cuceri o soacră tot bună.

Sambata, 07.10.2017, 10:58
Plăcintă cu Porumb

Plăcintă cu Porumb

Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:38
Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:21
Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Sea Bass cu piure de kumkuat, baby morcovi și sos de șampanie cu fenicul

Ingrediente 4-5 portii  de pește Sea bass 500 gr kumkuat 200 g unt nesărat 2 buc. fenicul baby morcovi de mai multe culori( albi, mov, portocalii) 400 g ceapa esalot 100 g creson Barbarea Verna 100 g...

Vineri, 06.10.2017, 16:28
Pastiţada cu pulpe de pui

Pastiţada cu pulpe de pui

Un meniu gustos și sățios cu friptură de pui cu sos de ceapă caramelizată, asezonat cu multe condimente, iar ca garnitură linguini cu brânză. Ingrediente 8 bucăţi pulpe inferioare de pui 2 cepe 2-3...

Vineri, 06.10.2017, 16:20
Pârjoale de pește cu morcoviță

Pârjoale de pește cu morcoviță

O rețetă inedită de pârjoale reinterpretate, cu pește în loc de carne. Ingrediente 500 gr pește proasăt(carp sau tostolob) 2 cartofi 1 morcov 4 ouă 2 cepe 500 gr pesmet uscat pentru pârjoale...

Vineri, 06.10.2017, 15:56
Minitortuleț dulce-acrișor

Minitortuleț dulce-acrișor

Un desert dulce-acrișor, cu multă ciocolată și vișine, căruia cu greu îi reziști. Ingrediente 9  ouă 300 gr zahăr 500 ml  lapte 75 gr  fîină 50 gr amidon de cartofi 50 gr cacao...

Vineri, 06.10.2017, 15:39
Cel mai neaşteptat anunţ! Chef Florin Dumitrescu a publicat un mesaj ce i-a luat prin surprindere pe fani!

Cel mai neaşteptat anunţ! Chef Florin Dumitrescu a publicat un mesaj ce i-a luat prin surprindere pe fani!

Recent, chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ce i-a cam luat prin surprindere pe admiratorii celebrului jurat al emisiunii "Chefi la cuţite".

Vineri, 06.10.2017, 13:50
Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș, prăjitură tradițional săsească

Hencleș este o prăjitură tradițional săsească, foarte gustoasă, cu aluat dospit și cremă de gălbenușuri cu smântână. Ingrediente Aluat: 1,5 kg făină 50 g drojdie proaspătă 750 ml lapte...

Vineri, 06.10.2017, 10:33
Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată

Dakos - salată grecească din Creta, reinterpretată

Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți,  dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...

Vineri, 06.10.2017, 09:51
File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov

Ingrediente 4 buc. Dorada 2 kg mazăre 15 buc sparanghel 15 roșii cherry cu codițe 4 zucchinni 5 morcovi 200 ml ulei de măsline Sare Piper 500 ml vin alb, demisec 200 g unt 200 ml sos de...

Vineri, 06.10.2017, 09:27
Paste cu sos pesto şi ton, o reţetă bună pentru orice sezon! Faci o minune de mâncare în doar trei paşi simpli!

Paste cu sos pesto şi ton, o reţetă bună pentru orice sezon! Faci o minune de mâncare în doar trei paşi simpli!

Dacă te-ai săturat de rețetele clasice de paste, atunci poate că ar trebui să încerci ceva nou și cu adevărat gustos.

Vineri, 06.10.2017, 09:23
Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Desert pe bază de foie gras cu piure de mango și cremă de vanilie

Chiar dacă nu a impresionat juriul cu acest preparat, combinația a părut tare interesantă. Ingrediente 600 g foie gras 500 g zahăr 500 ml coniac 2 păstăi de vanilie 3 mango 100 g amidon 400 ml...

Vineri, 06.10.2017, 09:08
Zuppa inglese, un desert tradițional italian

Zuppa inglese, un desert tradițional italian

Zuppa inglese este un desert italian tradițional preparat dintr-un pandișpan pufos ca un burete, bine însiropat cu lichior și o cremă clasică de vanilie cu lămâie și ciocolată. Ingrediente Pentru pandișpan: 3...

Vineri, 06.10.2017, 08:40
Vitello Tonnato alla moda antica - o friptură clasică de vițel, servită cu un sos cremos, din diverse ingrediente conservate

Vitello Tonnato alla moda antica - o friptură clasică de vițel, servită cu un sos cremos, din diverse ingrediente conservate

O rețetă italienească de friptură din carne de vițel fraged, scăldată într-un sos cremos de ton, anșoa,capere și alte ingrediente gustoase. Ingrediente 1 kg file de vițel  1 morcov 1 apio 3 - 4 foi de...

Vineri, 06.10.2017, 08:21
Tocăniţă oltenească de praz cu măsline e pe gustul oricărei gospodine! Regis Stone te provoacă să găteşti minuni culinare într-o clipită!

Tocăniţă oltenească de praz cu măsline e pe gustul oricărei gospodine! Regis Stone te provoacă să găteşti minuni culinare într-o clipită!

Să găteşti bine nu ţine doar de talent, ci şi de priceperea cu care îţi alegi ingredientele şi ustensilele din bucătărie. Află şi tu cum să faci o super tocăniţă oltenească de praz cu măsline, totul pregătit în tigaia Regis Stone Wok!

Joi, 05.10.2017, 13:07
Tartar de somon, ton și avocado

Tartar de somon, ton și avocado

Culoare și savoare, într-un preparat simplu, gustos și sățios: Tartar de somon, ton și avocado. Ingrediente 200 g somon 200 g ton  2 limete 30 ml sos soia 1 legătură coriandru  2 linguri...

Joi, 05.10.2017, 07:53
Pui cu sos de gorgonzola

Pui cu sos de gorgonzola

Ingrediente 4 buc. piept de pui 400 ml smântână de gătit 250 g gorgonzola 100 g unt 100 ml ulei 400 gr parmezan 3 căței de usturoi sare piper ceapă verde 500 g paste, penne...

Joi, 05.10.2017, 07:25
Prăjitura Mini Dacquoise cu cremă de mascarpone și ciocolată albă

Prăjitura Mini Dacquoise cu cremă de mascarpone și ciocolată albă

Simplă și bună, cu o combinație delicioasă de ingrediente, iar porționată pe rotund, va avea un aspect și mai plăcut. Ingrediente 400 g nucă măcinată 2 g sare 6 ouă 500 g mascarpone 400 g ciocolată albă...

Joi, 05.10.2017, 07:08
Salata de porumbel, afumat cu frunze de ceai

Salata de porumbel, afumat cu frunze de ceai

O rețetă inedită prin prisma modului de afumare a cărnii de porumbel, cu frunze uscate de ceai chinezesc. Carnea devine fragedă și aromată. Ingrediente 9 buc. piept porumbel 100-150 g frunze uscate...

Miercuri, 04.10.2017, 17:48
Cum faci cel mai fraged și gustos cotlet de porc, în doar câțiva pași! Orice mofturos o să fie cucerit de gustul acestui preparat!

Cum faci cel mai fraged și gustos cotlet de porc, în doar câțiva pași! Orice mofturos o să fie cucerit de gustul acestui preparat!

Dacă vrei să savurezi o carne cu adevărat delicioasă și fragedă, atunci încearcă această rețetă de cotlet de porc în sos aromat de usturoi! Cu siguranță te va cuceri!

Miercuri, 04.10.2017, 15:57
Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir

Ingrediente 5 buc. piept de rață  400 g miere de salcâm 2 kg piersici 100 ghimbir 2 kg zahăr 400 g lime  200 ml ulei de masiline sare piper oțet balsamic de modena flori...

Miercuri, 04.10.2017, 15:40
Gelozii la masa de jurizare ,,Chefi la cuțite”! Scărlătescu a sărit ca ars când Gina Pistol a fost curtată de alt bărbat

Gelozii la masa de jurizare ,,Chefi la cuțite”! Scărlătescu a sărit ca ars când Gina Pistol a fost curtată de alt bărbat

Dacă în edițiile trecute chef Cătălin Scărlătescu a fost cel înconjurat de concurente extrem de frumoase, în ediția de aseară a venit rândul Ginei Pistol să fie curtată de pretendenți.

Miercuri, 04.10.2017, 13:23
Concurenți din toate colțurile Globului s-au prezentat cu cele mai inedite preparate! „Chefi la cuțite”, lider de piață la nivelul publicului comercial

Concurenți din toate colțurile Globului s-au prezentat cu cele mai inedite preparate! „Chefi la cuțite”, lider de piață la nivelul publicului comercial

Seara de marți a emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” a adus multă distracție în platou, unde s-au adunat concurenți din toate colțurile Globului ce au avut șansa dobândi experiență în restaurante italienești, sau au călătorit în jurul lumii descoperind specificul fiecărei bucătării.

Miercuri, 04.10.2017, 12:41
Gulii umplute cu carne și sos de mărar

Gulii umplute cu carne și sos de mărar

Toamna, cu darurile ei minunate, ne oferă o largă inspirație în a prepara multitudinea de legume, specifice acestui anotimp, cum ar fi și aceste „Gulii umplute cu carne și sos de mărar”. Ingrediente 4 gulii...

Miercuri, 04.10.2017, 11:58
Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Gnocchi cu piept de pui și sos de gorgonzola

Sosurile de brânzeturi, dense și cu gust înțepător, au devenit o alegere perfectă pentru a fi servite cu paste, sau diverse cărnuri. Ingrediente 400 g piept de pui 400 g ceafă sau cotlet de porc 150 g...

Miercuri, 04.10.2017, 10:44
File de biban cu piure de conopidă, sfeclă roșie și sos vierge

File de biban cu piure de conopidă, sfeclă roșie și sos vierge

File de biban cu piure de conopidă, sfeclă roșie și sos vierge, o combinație interesantă de ingrediente cu gust pe măsura așteptărilor. Ingrediente 6 fileuri de biban dezosat 100 ml ulei de măsline - sare piper...

Miercuri, 04.10.2017, 09:54
Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi

Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi

Cartofi umpluți cu carne și garnitură de hribi, un preparat specific toamnei, gustos și sățios. Ingrediente 12 cartofi medii 1 kg carne tocată, de porc  2 cepe 1 ardei gras, roșu 1 ardei gra,s galben...

Miercuri, 04.10.2017, 09:46
Chef Cătălin Scărlătescu, luat la rost de o respectabilă doamnă: "Vezi cum e când cineva te face să-ţi tremure ficatul în tine!"

Chef Cătălin Scărlătescu, luat la rost de o respectabilă doamnă: "Vezi cum e când cineva te face să-ţi tremure ficatul în tine!"

Chef Cătălin Scărlătescu a fost luat la rost de o concurentă mai în vârstă la Chefi la cuţite

Marti, 03.10.2017, 23:18
Despre eroii din viața de zi cu zi! Corina se luptă cu cancerul, a slăbit 120 de kilograme și acum face vitralii ca să ajute alți bolnavi! „Mie mi-ai închis gura”

Despre eroii din viața de zi cu zi! Corina se luptă cu cancerul, a slăbit 120 de kilograme și acum face vitralii ca să ajute alți bolnavi! „Mie mi-ai închis gura”

Corina Alexandru a venit la „Chefi la cuțite”ca să dea o lecție de viață de-a dreptul emoționantă.

Marti, 03.10.2017, 23:01
x