Adriana Tordai a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are talent culinar din plin! Susținută de famillie, concurenta e pornită să facă spectacol.
Luni, 16.10.2017, 22:21Următorul concurent se numește Mircea Crăciun este din București și se descrie ca fiind „țigan argintar”.
Luni, 16.10.2017, 21:49Concurenții au trecut prin emoții de zile mari atunci când au așteptat verdictul celor trei jurați. Gătitul nu e pentru toată lumea, dar cei talentați au mers mai departe.
Luni, 16.10.2017, 21:39Petru Benedek este alpinist utilitar și spune că la înălțime se simte cel mai bine! Acum vrea să facă senzație la „Chefi la cuțite”!
Luni, 16.10.2017, 21:18Horațiu Boșca este artist instrumentist cu o mare pasiune pentru gătit! A venit la „Chefi la cuțite” susținut mai ales de Cezar Ouatu!
Luni, 16.10.2017, 21:07Următoarea concurentă se numește Iftime Ionela și a venit la „Chefi la cuțite” tocmai de la Bacău, pentru a demonstra fostului soț ce a pierdut!
Luni, 16.10.2017, 20:38Frații Cărbunaru au venit la emisiunea „Chefi la cuțite” la îndemnul familiei, pentru a se vedea clar cine este cel mai bun dintre Bogdan și marian!
Luni, 16.10.2017, 20:21Bogdan Cărbunaru a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” la îndemnul familiei sale. Doar că bătălia nu o să fie una ușoară, căci va găti avându-l rival pe fratele său!
Luni, 16.10.2017, 20:07Ionuț Chirițoiu este bucătar și a venit la „Chefi la cuțite” ca să își testeze forțele și să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie!
Luni, 16.10.2017, 20:04Pentru curajoși, o rețetă inedită de tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit și mazăre.
Luni, 16.10.2017, 19:50Sote de vițel cu chorizo si mamaligă din făină de castane, o combinație pe care n-ai cum s-o refuzi. Ingrediente 800 gr carne macră de vițel 120 gr chorizo 1 ceapă 2 căței de usturoi 8 gr boia de ardei dulce...
Luni, 16.10.2017, 19:40Următoarea concurentă venită la „Chefi la cuțite” se numește Tușa Ionela Adina, locuiește în Belgia și acum a venit să demonstreze că e bună la gătit!
Luni, 16.10.2017, 19:38Ingrediente 750 g somon 2 g cimbrișor 2 g rozmarin 150 g unt 15 g zahăr brun 400 g portocale sos de soia, după gust sos Worcester, după gust 10 g amidon 500 g țelină 400 ml lapte 5 g...
Luni, 16.10.2017, 19:32Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango, o rețetă inedită cu o combinație de gusturi total diferite. Ingrediente 500 g căpșuni 200 g ceapă roșie 400 g castraveți fabio 150 g busuioc proaspăt 100 g...
Luni, 16.10.2017, 19:27Micuțe și gustoase, sărmăluțele în foi de varză și în foi de viță de vie, își fac loc cu succes la orice masă, din orice casă, indiferent de sezon. Ingrediente 250 g orez 500 g carne tocată,...
Luni, 16.10.2017, 19:22Splendoare și culoare în farfurie, așa ar putea fi descrisăaceastă rețetă de piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare. Ingrediente 800 g piept de rață 2 buc medii de țelină 1...
Luni, 16.10.2017, 19:13Penne siciliene al forno, o rețetă de paste gustoasă, cu multe ingrediente care-și întrepătrund gusturile delicios. Ingrediente 700 gr penne rigate, barilla 50 gr busuioc proaspăt 400 gr piept de pui 10...
Luni, 16.10.2017, 19:01Ingrediente 50 buc melci 3 legături de ceapă verde 3 legături de pătrunjel 400 g unt 200 g lămâie 1 l vin alb foi de dafin, piper boabe muștar boabe 100 g usturoi...
Luni, 16.10.2017, 18:57Gulyas de vită, un preparat gustos, în care paprika și ceapa sunt vedete. Ingrediente 1 kg ceapă 1,200 kg rasol de vită, fără os 3 ardei grași 4 roșii mari 1 foaie de dafin Chimen măcinat 150 ml...
Luni, 16.10.2017, 18:43Cotletele de miel au devenit favoritele iubitorilor de carne, iar dacă sunt preparate într-o crustă de muștar cu ierburi, vor fi chiar delicioase. Ingrediente 5 bucăți cotlet de miel, a câte 4 costițe 1 legătură...
Luni, 16.10.2017, 18:35Cod în crustă de migdale cu parmezan, tartar de roșii și spanac sote, o combinație plină de savoare, culoare și sățietate. Ingrediente 1,2 kg cod negru 200 g fulgi de migdale 100 g parmezan 1 kg baby spanac...
Luni, 16.10.2017, 18:31Noua săptămână de jurizări pe nevăzute întețește competiția dintre concurenți, iar jurații ,,Chefi la cuțite” devin din ce în ce mai greu de impresionat. Cu toate acestea, diseară, fobia lui chef Florin Dumitrescu va fi exploatată la maximum printr-un preparat specific Cambodgiei, pregătit chiar de câștigătorul sezonului 3 al concursului, Gianny Bănuță.
Luni, 16.10.2017, 13:04Gianny Bănuță, marele câştigător al celui de-al treilea sezon ,,Chefi la Cuțite” revine luni seară în fața lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, mentorii călătoriei sale culinare. Mai încrezător, dar nostalgic în ceea ce privește întoarcerea în bucătăria care i-a asigurat succesul, piteșteanul a vrut să își demonstreze încă o dată îndemânarea, dar și imaginația.
Duminica, 15.10.2017, 10:33Orice bucătar adevărat știe că secretul unui preparat de succes stă nu numai în prospețimea ingredientelor folosite, ci mai ales în ustensilele de bucătărie folosite! Ți-ai imaginat vreodată că o să faci o pizza fără ajutorul cuptorului? Rețeta noastră e numai bună pentru pregătit în tigaia Regis Stone Pan 28 CM!
Joi, 12.10.2017, 18:35Emisiunea “Chefi la cuțite” a fost marți seara lider detașat de audiență la nivelul publicului din mediul comercial, cât și la nivel urban. Noua rundă de surprize la masa jurizării a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a adunat în fața micilor ecrane 2.112.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.12.
Miercuri, 11.10.2017, 13:48Dacă Gina Pistol l-a tot amăgit pe Cătălin Scărlătescu, juratul de la "Chef la cuțite" a pus ochii pe o altă blondă. Și de data aceasta chiar a recunoscut că s-a îndrăgostit!
Miercuri, 11.10.2017, 12:07Dacă vrei să încerci o rețetă spectaculoasă de paste cu pui și legume, atunci nimic mai simplu. Cu doar câteva ingrediente poți pregăti imediat un preparat delicios, cu care sigur vei face senzație.
Miercuri, 11.10.2017, 09:27Renato Masetti este italian și locuiește în Botoșani, de când și-a găsit jumătatea într-o româncă din Botoșani.
Marti, 10.10.2017, 22:14A venit rândul Dacianei Dură să gătească! Plină de emoții și încurajată de iubitul său, Marius Crețiu, aceasta a pregătit o super rețetă!
Marti, 10.10.2017, 21:39Surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite” atunci când Virgil Mănescu a decis să vină la emisiune și să concureze.
Marti, 10.10.2017, 21:23Nadia Argeșanu este inginer chimist și a venit tocmai de la Piatra Neamț ca să facă spectacol culinar la emisiunea „Chefi la cuțite”.
Marti, 10.10.2017, 21:22Următorul concurent se numește Cățiu Marius, este din Arad și a venit la emisiune alături de iubita sa, căreia i-a pregătit o surpriză de zile mari!
Marti, 10.10.2017, 21:10Următoarea concurentă se numește și este din Nigeria, dar studiază în România. Rețeta pregătită de ea chiar i-a pus în încurcătură pe chefi!
Marti, 10.10.2017, 20:59Nu e treabă deloc ușoară să îi convingi pe Scărlătescu, Dumitrescu și pe Bontea că ai talent în bucătărie!
Marti, 10.10.2017, 20:49Anton Alexandru George are 26 de ani și este sous chef la un restaurant din Brașov. Tânărul pare mai pregătit ca niciodată să învingă!
Marti, 10.10.2017, 20:49Nu e treabă deloc ușoară să îi convingi pe Scărlătescu, Dumitrescu și pe Bontea că ai talent în bucătărie!
Marti, 10.10.2017, 20:45Bucătăria nu are vârstă și asta o demonstrează chiar Dumescu Elena Alexandra, care a venit să concureze la „Chefi la cuțite” deși are doar...16 ani!
Marti, 10.10.2017, 20:34Următorul concurent se numește Vasilis Petrou, este din Grecia, dar s-a stabilit în România de 13 ani, atunci când și-a făcut o familie.
Marti, 10.10.2017, 20:22Chefii se pricep nu doar la jurizat, ci și la făcut senzație! Și ultima poznă făcută de aceștia chiar în culisele emisiunii te va lăsa mască!
Marti, 10.10.2017, 20:19Irina Stratulat este profesoară de engleză, dar este și moderatoarea unei emisiuni de la Antena 1 Iași, acolo unde vorbește despre lifestyle.
Marti, 10.10.2017, 20:17Demențial acest desert cu pere fierte în vin roșu, servite cu înghețată de vanilie, șofran și portocală confiată, dulceață de cireșe amare și mure, iar alături un nectar de vin roșu Kosher. Ingrediente...
Marti, 10.10.2017, 20:07O combinație gustoasă între creveții black tigher, rulați în felii subțiri de șuncă și o cremă de fasole dulce-picantă. Ingrediente 20 creveți mari, black tiger 20 felii subțiri de șuncă 800 g...
Marti, 10.10.2017, 20:01Surpriză de proporţii, în această seară, la Chefi la Cuţite. Doi iubiţi au venit împreună, în concurs, pregătiți să fie rivali. Însă, planul bucătarului din Arad nu include doar obținerea râvnitelor cuțite, ci și promisiunea unei...
Marti, 10.10.2017, 19:58Gomboți sau găluște cu prune, un desert minune, pe care orice gospodină ar trebui să-l încerce măcar odată. Ingrediente 1 kg făină 200 gr sare 1 l apă 1 kg griș 500 gr pesmet 1,5 kg zahăr 3...
Marti, 10.10.2017, 19:50Crema de vanilie în două culori, servită la pahar cu frișcă și mentă, un desert simplu și delicios, cu care poți cuceri orice musafir mofturos. Ingrediente 1 l lapte de vacă( 3,8% grăsime) 12 ouă un...
Marti, 10.10.2017, 19:40Simplă și gustoasă, această ciorbă de cartofi cu bacon afumat, gătită în stil țărănesc, ca la bunica acasă. Ingrediente 1 kg cartofi 200 ml ulei 500 g morcov 1 țeliăa 3 rădăcini de pătrunjel...
Marti, 10.10.2017, 19:24Sosul de vin cremos este vedeta printre preparatele acestei rețete. Ingrediente 1 legatură de pătrunjel 7 bucăți de sparanghel subțire 5 bucăți de vită ( 5-7 cm grosime) 500 g cartofi albi 3 pachete de unt...
Marti, 10.10.2017, 19:18Pastele carbonara, pe cât de simplu de preparat, pe atât de bune.
Marti, 10.10.2017, 18:32O rețetă interesantă de cartofi gratinați, inspirată din bucătaria franceză. Ingrediente 1,5 kg cartofi 1,5 l creme fresh 300 gr ceapă albă 400 gr lardons fumme nucșoară sare piper 500 gr...
Marti, 10.10.2017, 18:28Tocăniță din carne de porc cu mămăliguță, o mâncare savuroasă pe care n-o poți refuza. Ingrediente 700 gr carne de porc (ceafa) 3 cepe 4 căței de usturoi 2 lingurițe vegeta de casă măcinată 100...
Marti, 10.10.2017, 18:22