Celebra jurnalistă Roxana Gabor Ionescu a venit să se simtă bine la „Chefi la cuțite” și să transmită asta mai departe. Nu crede în titulatura „femeie de succes”, ci încearcă mereu să se depășească. A venit să demonstreze...
Ti-e dor de copilărie și-ale ei deserturi delicioase? Încearcă rețeta Lapte de pasăre cu sos de cafea și dorul ți se va atenua!
Celebra jurnalistă Roxana Gabor Ionescu a venit să se simtă bine la „Chefi la cuțite” și să transmită asta mai departe. Nu crede în titulatura „femeie de succes”, ci încearcă mereu să se depășească. A venit să demonstreze chefilor că e foarte pricepută într-ale gătitului.
Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă.
Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă.
Armonie de gusturi și culoare într-o farfurie bogată în ingrediemnte delicioase: Glass Noodles cu creveți și sos delicios de usturoi cu legume. Ingrediente pentru Glass Noodles cu creveți și sos delicios de...
Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit "sezonul de poveste". Între timp, chef Dumitrescu mai are un motiv de bucurie, poate cel mai mare.
Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă. Preparatul său îndrăzneț, glass noodles în stil asiatic cu creveți, îi va face pe chefi să creadă că bucătarul care a propus farfuria este cu siguranță un fan al show-ului Asia Express, dar Julius are încredere că pasiunea cu care a gătit îi va convinge pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu: ,,Dacă chefii îmi resping preparatul, mă resping pe mine ca persoană.”.
Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit "sezonul de poveste".
Poveștile impresionante își fac loc în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite". Oana Stamate are 30 de ani, își spune Kenia, numele de scenă pe care l-a primit la videochat. Face sado-maso, ca să se întrețină. Clientul e... sclavul ei,...
Sambata, 14.04.2018, 00:08
Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce un fost concurent a făcut senzație cu un secret pe care nu mulți bucătari îl știu!
„Chefi la cuțite” te învață cum se face cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar gustul este spectaculos!
„Chefi la cuțite” a dat startul luni seară unui nou sezon de poveste, plin de talent și savoare. Jurizarea pe nevăzute a adus și de data aceasta în fața juraților cele mai diverse preparate, iar cele mai gustoase i-au trimis pe talentații bucătari în etapa următoare.
După mesele copioase de care am avut parte de Paște, parcă nimic nu merge mai bine decât o masă ușoară și sănătoasă, bazată pe pește. Care este secretul unei super rețete de păstrăv cu legume?
Eric, unul dintre cel mai împătimit fan al lui chef Sorin Bontea, şi-a întâlnit idolul chiar pe platourile de filmare ale show-ului „Chefi la cuţite”! A renunțat la petrecerea de ziua lui, doar pentru a-și vedea preferatul!
Concurenții de la „Chefi la Cuțite” au fost puși în dificultate. Rețetele lor au fost care mai de care mai spectaculoase, iar jurații au avut parte de experiențe...greu de uitat!
Concurenții de la „Chefi la Cuțite” au fost puși în dificultate. Rețetele lor au fost care mai de care mai spectaculoase.
Miercuri, 11.04.2018, 11:46
Te-ai săturat de gustul fripturilor obișnuite, fade și fără gust? Atunci poți pregăti cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor! E atât de gustoasă încât te lingi pe degete!
Ingrediente pentru Tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită 6 bucăți de carne de pui 300 ml ulei 2 cepe roșii 8 căței de usturo 300 ml bere 300 ml suc de...
Sezonul al cincilea stă sub semnul unor povești de viață impresionante! Constantin locuiește în Spania și a venit special din Barcelona pentru a participa la "Chefi la cuțite". A luat calea străinătății după ce părinții lui au divorțat, însă revine în România cu sufletul plin, de fiecare dată.
La masa jurizării își fac loc tesiunile combinate, ca de obicei, cu umorul și voia bună. Scopul chefilor e unul singur: acela de a-și forma cele mai bune echipe pentru acest sezon "de poveste".
Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și ,,restanțieri” care se întorc în competiție pentru a-și lua revanșa, sunt ingredientele celei de-a doua ediții a sezonului 5, cel "de poveste".
Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și ,,restanțieri” care se întorc în competiție pentru a-și lua revanșa, sunt ingredientele celei de-a doua ediții a sezonului 5, cel "de poveste".
Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și lecții de iubire veșnică în cea de-a doua ediție a sezonului de poveste "Chefi la cuțite".
O mâncare gustoasă și sățioasă, cu ingrediente la îndemâna oricui este musacaua de carne cu legume. Nimeni n-o va refuza!
Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și lecții de iubire veșnică în cea de-a doua ediție a sezonului de poveste "Chefi la cuțite".
Un preparat foarte interesant prin modul preparare inedit:Steak de vită Ribeye pe sare de Himalaya încinsă.
În fața celor trei chefi ajung niște delicatese, ascunse sub cloșuri. Sunt preparate de Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe.
Emoțiile dau în clocot, presiunea este mare, iar concurenții au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare. La masa jurizării își vor face loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de...
A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite.
Ingrediente 4 bucăți piept de pui dezosat 2 cutii cremă de brânză Philadelfia 200 g brânză feta 125 g baby spanac Mozzarela 250 gr ( razalita) Unt 85 % grăsime un pachet ...
Emoțiile dau în clocot, presiunea este mare, iar concurenții au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare. La masa jurizării își vor face loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de a-și forma cele mai bune echipe de uncenici va fi o provocare pentru fiecare bucătar să se autodepășească.
A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite, numai bune să-i cucerească pe cei trei jurați.
Dacă îți plac preparatele cu multe condimente, acest preparat indian - samosas, va fi alegerea perfectă!
Sezonul poveștilor aduce în platou, în cea de-a doua ediție, pe lângă preparate speciale, povești de viață interesante și emoționante.
Sorin Bontea și Florin Dumitrescu cântă piesa "O sole mio", spre marea disperare a lui Cătălin Scărlătescu.
A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite, numai bune să-i cucerească pe cei trei jurați.
Competiţia de la Chefi la cuţite ajunge, astăzi, la faza corigenţei. Un concurent respins în sezonul trecut se întoarce în această seară să demonstreze că şi-a învăţat lecţia. Între timp, misiunea chefilor de a-l însura pe Cătălin...
Marti, 10.04.2018, 19:42
A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” va continua cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite, de care telespectatorii Antena 1 se vor bucura începând cu ora 20:00.
Luni, 9 aprilie, „Chefi la cuțite” a revenit cu cel de-al cincilea sezon la Antena 1. Seara a fost piperată cu cele mai diverse ingrediente, iar entuziasmul juraților de a porni iar în căutarea celor mai talentați ucenici a urcat show-ul pe primul loc în alegerile românilor.
S-a dat startul celei mai tari competiții. Cine s-a întrecut în rețete la „Chefi la cuțite”.
Marti, 10.04.2018, 12:08
Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac...
Viorel Rizea, Daniela Stiveanu și Nistor Vasile nu au reușit să-i impresioneze pe chefi și au fost eliminați.
Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac apariția în fața trioului imbatabil de jurați.
Sezonul al cincilea a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au și mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon. Așadar, cine îi va cuceri?
Vă place lasagna, dar v-ați plictisit de rețeta clasică? Încercați lasagna cu spanac și somon, mai simplă și mai gustoasă!
Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor.
Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” aduce în fața juraților cele mai memorabile personaje şi poveşti de viaţã impresionante. Așa se face că Bontea, Dumitrescu și Scărlărescu se vor afla față în față cu bucătari talentați, pasionați ce au poftă să descopere secretele gastronomiei, dar și cu oameni simpli, dar plini de viață și de voie bună.
Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor.
Cristian Tufeanu este concurentul care aduce în fața chefilor un preparat japonez, sushi. Intră în platou, salută și mai, mai că-i sună cunoscută vocea lui lui chef Dumitrescu.