Are o poveste de viață impresionantă. La 11 ani, orfan de tată, s-a dus după sora lui în Austria, s-a angajat ca „băiat la salate”, iar după două luni, șefii lui au văzut un mare potențial în el și l-au trimis la o școală de bucătari. În fața chefilor are însă emoții și spune, mai în glumă, mai în serios, că e doar un amator.
George Stroie, un concurent prea emoţionat! I-a tremurat glasul, mâinile nu l-au ascultat și în fața chefilor s-a declarat „amator”, deși are ani de bucătărie în spate
Una dintre cele mai memorabile apariții de la bancul de lucru ale sezonului trecut ,,Chefi la cuțite” a fost cu siguranță Raluca Podea, fostă starletă Playboy ce a condimentat jurizarea prin sex-appeal și senzualitate.
Dacă vrei să-ți impresionezi familia cu un desert divin, acest Souflee de ciocolată va fi alegerea perfectă!
Kioko Rodrigue e o prezență exotică în fața chefilor. Stă în Câmpina, dar a stat în Africa, iubește de cinci ani o domnișoară superbă și și-a luat diploma de inginer. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și...
Nu știi ce să mai gătești și pe cei dragi să-uimești? Încearcă această rețetă de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește, iar succesul va fi garantat!
Kioko Rodrigue e o prezență exotică în fața chefilor. Stă în Câmpina, dar a stat în Africa, iubește de cinci ani o domnișoară superbă și și-a luat diploma de inginer. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește. Vi s-a făcut poftă?
Denisa Voicu și-a schimbat părul, dar nu și năravul! La 23 de ani încă mai crede că Chef Scărlătescu are „o privire năucitoare” și vrea să-l cucerească cu savarine
Atunci când sunt preparate în casă savarinele sunt mult mai gustoase și mai sănătoase!
Denisa Voicu și-a schimbat părul, dar nu și năravul! La 23 de ani încă mai crede că Chef Scărlătescu are „o privire năucitoare” și vrea să-l cucerească cu savarine.
Dănuț Tudor e bucătar-șef în Anglia și vrea imposibilul: „Vreau să iau toate cele trei cuțite, n-aș fi mulțumit cu două!”, a spus el, hotărât. A lucrat chiar și pe un vas de croazieră, ba chiar când era un tânăr de numai 21 de ani...
Dănuț Tudor e bucătar-șef în Anglia și vrea imposibilul: „Vreau să iau toate cele trei cuțite, n-aș fi mulțumit cu două!”, a spus el, hotărât. A lucrat chiar și pe un vas de croazieră, ba chiar când era un tânăr de numai 21 de ani a lucrat cu Bontea în același loc, deși nu s-au intersectat prea mult.
Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer agricol și s-a retras la țară să crească cai. „Iubesc natura pentru că nu pot altfel, nu sunt altfel!”. Mugur va pregăti o rețetă vegetariană, pentru că nu mai consumă carne de...
Atunci când foamea te cuprinde și nu ai mult timp de stat în bucătărie, rețeta de Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră, te va scoate din impas.
Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer agricol și s-a retras la țară să crească cai. „Iubesc natura pentru că nu pot altfel, nu sunt altfel!”. Mugur va pregăti o rețetă vegetariană, pentru că nu mai consumă carne de ani buni. La șase ani, făcea deja omletă, în familia lui s-a gătit dintotdeauna.
Miroase demențial, dar... nu e desert, nu e șnițel, nu e aperitiv, ci... omletă roz, preparată cu salată de sfeclă. Chef Scărlătescu a recunoscut că îi este frică să guste preparatul din farfuria lui Marius, un IT-ist pe care l-au...
Miroase demențial, dar... nu e desert, nu e șnițel, nu e aperitiv, ci... omletă roz, preparată cu salată de sfeclă. Chef Scărlătescu a recunoscut că îi este frică să guste preparatul din farfuria lui Marius, un IT-ist pe care l-au confundat cu un artist.
N-ai cum să nu-i cucerești mai ales pe cei mici cu așa deliciu de omletă roz! Cu siguranță va deveni preparatul cel mai îndrăgit, la mic dejun!
Spune că pastele pregătite „ardente” nu ar îngrășa și o credem pe cuvânt având în vedere cum arată la 42 de ani! Ștefania Manea are un decolteu adânc, o fată de 24 de ani acasă, experiență în bucătăria italiană și talent cât...
Spune că pastele pregătite „ardente” nu ar îngrășa și o credem pe cuvânt având în vedere cum arată la 42 de ani! Ștefania Manea are un decolteu adânc, o fată de 24 de ani acasă, experiență în bucătăria italiană și talent cât încape: „O să mă duc fără cămașă la chefi, dacă o pătez!”, a glumit ea în timp ce a pregătit o rețetă de spaghete cu vongole și extract de hamsii.
Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este sezonul poveștilor, motiv pentru care concurenții sunt mai dornici să se destăinuie în fața celor trei jurați.
Românii și-au făcut un obicei în a-și petrece începutul de săptămână alături de cei mai iubiti jurați, astfel încât emisiunea ,,Chefi la cuțite” a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor. Aproape 1.800.000 de telespectatori urmăreau ce-a de-a treia ediție de poveste, în minutul de maximă audiență de la 21.50.
Nimic nu se compara cu o porție delicioasă de legume făcute la cuptor, ce merge de minune ca garnitura la orice tip de carne.
Doamnelor şi domnilor vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar - "Chefi la cuţite"
Doamnelor şi domnilor, vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar "Chefi la cuţite".
Marti, 17.04.2018, 00:37
Doamnelor şi domnilor, vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar - "Chefi la cuţite" . "Avem un sezon de poveste anul acesta!", a spus Chef Bontea. Și da, sezonul poveștilor impresionează, mai...
Marti, 17.04.2018, 00:30
Doamnelor şi domnilor vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar - "Chefi la cuţite"
Marti, 17.04.2018, 00:24
Doamnelor şi domnilor vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar, "Chefi la cuţite"! Și dacă cumva ați crezut că e simplu să ocupi un scaun de jurat sau de prezentator în cea mai „delicioasă” emisiune a momentului, v-ați înșelat.
Marti, 17.04.2018, 00:23
Doamnelor şi domnilor vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar - "Chefi la cuţite"
Marti, 17.04.2018, 00:21
Doamnelor şi domnilor vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar - "Chefi la cuţite"
Marti, 17.04.2018, 00:15
Doamnelor şi domnilor vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar - "Chefi la cuţite"
Marti, 17.04.2018, 00:10
Ioniţă Victor, un pasionat de motociclism, la "Chefi la cuţite"! Aroganţa i-a adus cuţitul salvator din partea lui Florin Dumitrescu!
Ioniţă Victor, un pasionat de motociclism, la "Chefi la cuţite"! Aroganţa i-a adus cuţitul salvator din partea lui Florin Dumitrescu!
Chiar dacă nu sunt preparate sub formă de desert, sunt foarte delicioase aceste Tarte Tatin cu o combinație interesantă de ingrediente!
Ana Onofrei este o pensionară de 65 de ani care i-a dat gata pe chefi, atât la propriu, cât şi la figurat! I-a făcut lui chef Bontea "fizioterapie cu bioptronul"!
Ana Onofrei este o pensionară de 65 de ani care i-a dat gata pe chefi, atât la propriu, cât şi la figurat! I-a făcut lui chef Bontea "fizioterapie cu bioptronul"!
Delicios și deloc anevoios de preparat, acest Tort Mascotă, va fi rapid apreciat și probabil repetat!
Mihai Rosus are o poveste impresionantă de viaţă! A fost la un pas de moarte şi acum e antrenorul echipei naţionale de fotbal a homless-ilor!
Gustos și foarte sățios acest Piept de pui evantai, servit cu cartofi franțuzești, perfect mai ales pentru o masă de weekend în familie!
Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat și a venit în fața chefilor cu un preparat inedit: somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel.
Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat și a venit în fața chefilor cu un preparat inedit: somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și...
La „Chefi la cuțite” a venit însuși Maestrul Horia Moculescu! „Oricât de bine ar găti chefii, eu cânt mai bine decât ei la pian!”, a povestit artistul. Și dreptate a avut!
Horia Moculescu, marele maestru al muzicii uşoare româneşti, îşi demonstrează talentul şi în bucătărie la "Chefi la cuţite"
Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!
Miruna a gătit fasole cu ciolan. Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil!
Din Vânju Mare, Miruna, o tânără de numai 25 de ani, mamă a doi copilași, a gătit fasole cu ciolan. Și a mers mai departe în competiție! Are talent la bucătărie, deși nu are condiții de a-și cultiva pasiunea.
Una dintre cele mai apreciate rețete tradiționale, este rețeta de fasole cu ciolan afumat, atât de gustoasă și de nerefuzat! Ingrediente pentru rețeta de fasole cu ciolan afumat 1 kg fasole boabe 1 ciolan afumat...
Totul a pornit de la o rugăminte adresată mamei de a-i face clătite. Se întâmpla acum mulți ani, iar astăzi, la 12 ani, e un as în bucătărie! În fața chefilor David Nistorov va veni cu un desert căruia nu îi poți rezista: lapte de pasăre!
„Chefi la cuțite” îți oferă șansa să intri într-o super competiție, ce îți poate aduce un premiu pe măsură: o tigaie de excepție, cu care să faci spectacol în bucătărie!
Totul a pornit de la o rugăminte adresată mamei de a-i face clătite. Se întâmpla acuuuum mulți ani, iar astăzi, la 12 ani, e un as în bucătărie! Și, da, vrea să devină chef când va fi mare, ceea ce pare un vis mai mult decât realizabil! În fața chefilor va veni cu un desert căruia nu îi poți rezista: lapte de pasăre!