Etapa degustării pe nevăzute îi trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste. Toți trei chefi sunt, însă, dornici să își construiască trei echipe imbatabile.
Cătălin Scărlătescu își arată talentele de toboșar în fața colegilor săi. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea fac glume la adresa la juratului.
Etapa degustării pe nevăzute îi trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste. Toți trei chefi sunt, însă, dornici să își construiască trei echipe imbatabile.
„ Chefi la cuțite ” te provoacă să intri în cel mai tare concurs al momentului! Nu rata șansa de a câștiga o super tigaie, demnă de un bucătar profesionist! Bucură-te de o experiență unică în...
Loredana Chelmăgan a venit la Chefi la cuțite datorită familiei și prieteniilor care mereu îi spun că are talent în bucătărie.
Ai poftă de somon și nu știi cum să-l combini? Rețeta File de somon cu cartofi si sparanghel la cuptor și sos de piper verde sigur te va inspira, iar gustul te va cuceri.
Pretenții mari, combinații de gusturi și un singur obiectiv: să își construiască trei echipe imbatabile. În cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite", denumit "de poveste", chefii sunt puși pe glume încă de la prima ediție. Dar când e vorba de gustat și jurizat, lucrurile se schimbă.
Ce poate fi mai gustos în materie de pește, decât un File de biban de mare cu cartofi noi și sos veloute?
Etapa degustării pe nevăzute în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite" îi trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste, vor afla că emoțiile și presiunea concursului pot influența savoarea preparatului, pe care acasă îl pregăteau ca la carte.
Competiția și preparatele realizate până acum au ridicat mult ștacheta, astfel că cei trei chefi sunt nerăbdători să afle cu ce își doresc concurenții să-i surprindă în noul sezon.
Doamnelor, domnilor, cel mai iubit show culinar din România dă startul celui de-al cincilea sezon, "Chefi la cuțite", sezonul "de poveste". Prima ediție vă va impresiona pe dumneavoastră, telespectatorii, prin apariții memorabile și concurenți pasionați.
Premiera noului sezon ,,Chefi la cuțite” are loc în această seară pe Antena 1, iar prima ediție va impresiona telespectatorii prin apariții memorabile și concurenți pasionați. De la ora 20:00, primii bucătari care intră în arena culinară a show-ului se vor întrece pentru a obține votul de încredere al chefilor.
Mai este o singură zi până la începerea noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și cei trei jurați de temut se pregătesc să își ascuțită cuțitele pentru o nouă confruntare culinară!
De luni seară, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la Antena 1, de la 20.00, cu un sezon de poveste, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, concurenți care au trecut granițele celor mai exotice țări pentru a-și face apariția în fața trioului imbatabil de jurați și momente care vor face deliciul telespectatorilor, toate sunt ingredientele de bază ale noului sezon „Chefi la cuțite”, care debutează în a doua zi de Paște, pe 9 aprilie, de la 20:00.
Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cu țite” , ce are premiera pe Antena 1, pe 9 și 10 aprilie de la ora 20:00, va aduce în fața juraților cele mai memorabile personaje şi poveşti de viaţã impresionante. Așa se face că...
Dacă vrei să faci senzație de Paști cu o super rețetă, atunci iată cum se prepară cea mai bună friptură de miel din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat!
Vrei să faci senzație de sărbătorile pascale? Cea mai bună rețetă de pască tradițională cu aluat de cozonac și umplutură de brânză îți asigură reușita unei mese de neuitat!
Pentru că Paștele este o sărbătoare atât de specială, m-am gândit să împărtășesc cu voi o rețetă la care țin foarte mult: plăcinta de berbecuț. E o rețetă care m-a muncit foarte mult și țin la ea pentru că e inspirată din rețeta clasică a marelui Radu Anton Roman, pe care îl admir foarte mult pentru felul în care a reușit să ne reînvie vechile comori culinare românești. Am reinterpretat această rețetă, i-am adăugat ceva din stilul meu, am daptat-o la personalitatea mea. Nu în ultimul rând, este un omagiu adus lui Radu Anton Roman.
"Eu sunt adeptul meselor de sărbătoare tradiționale. Astfel, de paște sunt nelipsite bucatele cu care suntem obișnuiți boi, românii, de la friptură de miel, la bdob și ouă roșii. Vă voi împărtăși în cele ce urmează care sunt pașii pe care îi respect eu atunci când gătesc pentru ai mei această friptură. Ingredientele secrete sunt muștarul de Dijon și legumele", este mesajul lui Chef Sorin Bontea pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.
Valentin Butnaru și Olivia Păunescu formează echipa de matinali a Observatorului, dar au acceptat provocarea de a fi coechipieri și la bancul de lucru, în cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite”.
"Pentru masa de Paște vă propun o rețetă simplă, deloc greu de realizat, dar care vă va aduce succesul garantat. Secretul este să aveți răbdare, pentru că, după cum veți observa, rețeta asta necesită ceva timp de pregătire. Dar vă garantez că friptura astfel obținută se va topi de-a dreptul când o veți gusta", este mesajul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.
Un nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este pe cale să înceapă și cei trei jurați de temut se pregătesc pentru o nouă confruntară, condimentată din plin cu emoții și surprize!
Filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite”, ce are premiera pe 9 și 10 aprilie, de la 20:00 pe Antena 1, a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au și mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon.
A sosit momentul destăinuirilor pentru Gina Pistol! Frumoasa prezentatoarea vorbit deschis despre trecut, despre experiențele care au întărit-o, dar și despre omul care a devenit!
Marti, 03.04.2018, 14:04
Chef Dumitrescu a postat pe contul său personal o fotografie de la o sesiune de ingrijire facială. Fotografia a stârnit reacțiile fanilor.
Chef Dumitrescu a postat o fotografie de la o sesiune de ingrijire facială. Fotografia a stârnit reacțiile fanilor.
Marti, 03.04.2018, 10:04
"Toți au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparatele pe care le pregătesc concurenții, dar nu este deloc așa. Eu trebuie să fiu alături de susținători, să surprind reacțiile celor care participă și să aflu povestea din...
Marti, 03.04.2018, 00:23
Dacă îți mai rămân resturi de cozonac de Paște și totuși nu vrei să faci risipă și să le arunci, atunci poți folosi totul pentru a pregăti o budincă delicioasă, cu care îți vei cuceri toată familia!
Cu ocazia Paștelui cam toată lumea alege să pună pe masă și un cozonac rumen și frumos, fie făcut în casă, fie cumpărat. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce poți face cu feliile ce au rămas? Nu trebuie să le arunci, ci să le transformi în...savarine!
Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.
Paștele se apropie și toate gospodinele au început deja să se pregătească cu drag și spor pentru cel mai așteptat moment al acestei sărbători: vopsitul ouălelor!
Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” promite să revină cu un show extrem de condimentat și aromat, plin de concurenți talentați și situații tensionate!
Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să își uimească fanii cu o ipostază la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut isprava!
Filmările pentru cel de-al cincelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” sunt în plină desfășurare și de la o zi la alta concurenții vin cu noi surprize pentru jurați. Cu toate acestea, chefii își fac și ei timp să-i surprindă pe cei care le sunt alături din fața micilor ecrane în fiecare ediție, reușind să creeze momente unice.
Secretele lui chef Cătălin Scărlătescu pentru cel mai gustos cozonac.Paștele 2019 se apropie cu pași repezi, iar Masa de Paște nu poate fi completă fără cozonac. Îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu are cele mai bune trucuri, dar și o rețetă specială
Paștele se apropie și toate gospodinele încep să se gândească și să planifice meniul de sărbătoare. Totuși, cea mai mare dilemă rămâne vopsitul ouălelor!
Cea mai iubită emisiune culinară revine pe Antena 1 cu cel de-al cincelea sezon, un sezon ,,de poveste”, ce va dezvălui experiențele, dar și motivațiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase de pe banda misterelor se vor afla personaje speciale, ce speră ca ,,Chefi la cuțite” să se transforme într-un capitol important din viața lor.
Al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este pe cale să înceapă, așa că cei trei jurați de temut se pregătesc intens pentru marele eveniment!
Recent, chef Florin Dumitrescu și-a uimit fanii după ce a dezvăluit că are o nouă pasiune! Și nimeni nu se aștepta să-l vadă într-o asemenea ipostază!
Cu siguranță ți s-a întâmplat să vezi la restaurante sau în filme că cinva servește homar, acea creatură marină înzestrată cu clești mari și o coadă lungă.
Anca Sînă Serea, Radu Sîrbu, component al trupei O-Zone, și Wilmark vor fi văzuți prin ochii propriilor lor copii, căci micuții vor dezvălui secretele celebrilor lor părinți și vor da din casă multe dintre obiceiurile lor ciudate.
Trei chefi Franţa au luat lecţii de gătit de la măicuțele care slujesc la mănăstirea din satul Frumoasa, raionul Călărași, din Republica Moldova. Chiar dacă bucătarii au venit tocmai de la Paris pentru a învăța să facă „poale-n brâu” și alte bucate moldovenești, au prins repede secretul bucătăriei mănăstirești. Și au avut parte de cei mai buni mentori!
Joi, 22.03.2018, 12:10
Te-ai săturat de clasicul piure de cartofi, făcut cu unt și lapte? Atunci trebuie să afli și tu secretul unei rețete delicioase!
Fără ouă, recomandate mai ales, în perioadele de post cu dezlegare la pește, aceste chiftele de ton cu ciuperci, vor fi rapid îndrăgite și trecute la favorite.
Slab, chipeș și talentat! Habar nu are domnișoara îmbrăcată în negru ce a ratat! Nu de alta, dar Chef Scărlătescu ar fi știut, cu siguranță, cum s-o răsfețe. Cu preparatele lui din cale afară de delicioase, dar nu numai.
Miercuri, 21.03.2018, 17:19
Slab, chipeș și talentat! Habar nu are domnișoara îmbrăcată în negru ce a ratat! Nu de alta, dar Chef Scărlătescu ar fi știut, cu siguranță, cum s-o răsfețe. Cu preparatele lui din cale afară de delicioase, dar nu numai.
Miercuri, 21.03.2018, 17:09
Pe Cătălin Scărlătescu nu îl poţi surprinde altfel decât gătind. În timp ce pregăteşte tartar de somon, juratul de la "Chefi la cuţite" deapănă şi amintiri.
Cătălin Scărlătescu şi-a dezvăluit cel mai mare regret. Celebrul chef a vorbit despre femeia care ar fi putut să îl ducă la altar. Ştiţi însă vorba aia: n-a fost nici locul, nici momentul!
Miercuri, 21.03.2018, 14:41
Pe Cătălin Scărlătescu nu îl poţi surprinde altfel decât gătind. În timp ce pregăteşte tartar de somon, juratul de la "Chefi la cuţite" deapănă şi amintiri.
Miercuri, 21.03.2018, 00:50
Una dintre cele mai populare concurente de la Chefi la Cuţite are un destin mai ceva ca-n filme. Bad Angie, preferata lui Cătălin Scărlătescu este însărcinată cu gemeni, dar ce dramă colosală ascunde, aflăm chiar de la ea.
Marti, 20.03.2018, 16:32