Antena Căutare

Articole despre chefi la cutite

Cod negru pane, cu sos alb și cartofi natur. O combinație perfectă pentru o masă copioasă

Cod negru pane, cu sos alb și cartofi natur. O combinație perfectă pentru o masă copioasă

Cod negru pane, cu sos alb și cartofi natur, trei preparate perfect asortate și cu bun gust asezonate.

Marti, 07.11.2017, 21:28
Soare în echipa lui chef Dumitrescu! După trei înfrângeri, asta e prima VICTORIE: Clejanii au adorat farfuria portocalie: ”Cu un pește prăjit, mă?”

Soare în echipa lui chef Dumitrescu! După trei înfrângeri, asta e prima VICTORIE: Clejanii au adorat farfuria portocalie: ”Cu un pește prăjit, mă?”

Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și da, par că încep să scrie istorie.

Marti, 07.11.2017, 21:08
Premieră la ”Chefi la cuțite”! Chef Bontea urlă din toți plămânii și cere ajutorul unui concurent dintr-o altă echipă: ”Pârâială, mă ajuți și pe mine?”

Premieră la ”Chefi la cuțite”! Chef Bontea urlă din toți plămânii și cere ajutorul unui concurent dintr-o altă echipă: ”Pârâială, mă ajuți și pe mine?”

La bancul de lucru, echipa verde, învingătoare detașată în ultima confruntare, pornește la drum cu cel mai bun moral. Se anunță o probă epică, fiecare dintre chefi fiind decis să câștige.

Marti, 07.11.2017, 20:55
Premieră la ”Chefi la cuțite”! Chef Bontea urlă din toți plămânii și cere ajutorul unui concurent dintr-o altă echipă: ”Pârâială, mă ajuți și pe mine?”

Premieră la ”Chefi la cuțite”! Chef Bontea urlă din toți plămânii și cere ajutorul unui concurent dintr-o altă echipă: ”Pârâială, mă ajuți și pe mine?”

La bancul de lucru, echipa verde, învingătoare detașată în ultima confruntare, pornește la drum cu cel mai bun moral. Se anunță o probă epică, fiecare dintre chefi fiind decis să câștige.

Marti, 07.11.2017, 20:21
Scărlătescu s-a pocăit sau are o strategie ascunsă? ”L-am văzut cu trei concurenți, am zis că trebuie să-l ajut cumva, să nu-l las cu pantalonii în vine!”

Scărlătescu s-a pocăit sau are o strategie ascunsă? ”L-am văzut cu trei concurenți, am zis că trebuie să-l ajut cumva, să nu-l las cu pantalonii în vine!”

Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și cred că pot rescrie istoria. În această seară, bătălia e epică. Echipele au de gătit pește, ingredientul care a dat tema...

Marti, 07.11.2017, 20:15
”Bordeiaș, bordei, bordeeeei”! Taraful din Clejani va juriza farfuriile

”Bordeiaș, bordei, bordeeeei”! Taraful din Clejani va juriza farfuriile

Surpriză uriașă la cea de-a patra confruntare de la „Chefi la cuțite”! Echipele primesc vestea că taraful de la Clejani se află la masa juriului și va stabili cine va câștiga proba.

Marti, 07.11.2017, 20:13
”Bordeiaș, bordei, bordeeeei”! Taraful din Clejani va juriza farfuriile. Scărlătescu: ”E și Margherita?” Dumitrescu: ”Eu sunt rocker, când aud un țambal, s-a terminat!”

”Bordeiaș, bordei, bordeeeei”! Taraful din Clejani va juriza farfuriile. Scărlătescu: ”E și Margherita?” Dumitrescu: ”Eu sunt rocker, când aud un țambal, s-a terminat!”

Surpriză uriașă la cea de-a patra confruntare de la „Chefi la cuțite”! Echipele primesc vestea că taraful de la Clejani se află la masa juriului și va stabili cine va câștiga proba.

Marti, 07.11.2017, 20:08
Bontea scoate colții! Primele ”săgeți” pentru echipa lui Dumitrescu, după ultima eliminare: ”Lumea toată ne părea o portocală! Cam mică lumea asta, are doar trei oameni!”

Bontea scoate colții! Primele ”săgeți” pentru echipa lui Dumitrescu, după ultima eliminare: ”Lumea toată ne părea o portocală! Cam mică lumea asta, are doar trei oameni!”

La bancurile de lucru se formează primele alianțe, primele strategii, iar confruntările ce urmează promit un spectacol culinar greu de egalat.

Marti, 07.11.2017, 20:00
Panna Cotta de iaurt cu pișcoturi și sos de mentă. Un desert rafinat, gustos și foarte aromat!

Panna Cotta de iaurt cu pișcoturi și sos de mentă. Un desert rafinat, gustos și foarte aromat!

Panna Cotta de iaurt cu pișcoturi și sos de mentă este un desert rafinat, gustos și foarte aromat, potrivit pentru musafirul diplomat.

Marti, 07.11.2017, 17:37
Cremă din brânză de capră. Un aperitiv rece cu gust bun și aspect plăcut, demn de mesele festive!

Cremă din brânză de capră. Un aperitiv rece cu gust bun și aspect plăcut, demn de mesele festive!

Dacă doriți un aperitiv cu gust bun și aspect plăcut, demn de mesele festive, încercați această cremă din brănză de capră cu mix de nuci, iar musafirii or să vă mulțumească!

Marti, 07.11.2017, 16:56
Lapte de pasăre.Un desert rapid și gustos, pentru orice pofticios

Lapte de pasăre.Un desert rapid și gustos, pentru orice pofticios

Când ai poftă de un desert rapid care-ți amintește de copilărie, atunci lapte de pasăre să fie!

Marti, 07.11.2017, 16:48
48 de kilograme, atât a dat jos! Chef Scărlătescu a întinerit cu 30 de ani de când slăbit spectaculos: Care e secretul celui mai iubit bucătar?

48 de kilograme, atât a dat jos! Chef Scărlătescu a întinerit cu 30 de ani de când slăbit spectaculos: Care e secretul celui mai iubit bucătar?

Cine crede că Chef Cătălin Scărlătescu este pasionat doar de gătit se înşală amarnic. După ce a slăbit spectaculos, cheful şi-a descoperit înclinaţia către modă.

Marti, 07.11.2017, 16:22
Cum s-a schimbat viața lui Chef Scărlătescu după ce a slăbit: ”Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani”

Cum s-a schimbat viața lui Chef Scărlătescu după ce a slăbit: ”Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani”

Cine crede că Chef Cătălin Scărlătescu este pasionat doar de gătit se înşală amarnic. După ce a slăbit spectaculos, cheful şi-a descoperit înclinaţia către modă.

Marti, 07.11.2017, 16:07
Taraful de la Clejani vine la masa jurizării „Chefi la cuțite”! Se lasă cu show de zile mari!

Taraful de la Clejani vine la masa jurizării „Chefi la cuțite”! Se lasă cu show de zile mari!

O nouă rundă de confruntări găsește echipele foarte determinate să nu mai piardă niciun coechipier și să înșire pe bandă preparate cât mai savuroase, demne de votul celor care vor degusta.

Marti, 07.11.2017, 13:26
Dispute tensionate, preparate rafinate și o altă eliminare din echipa portocalie la „Chefi la cuțite”! Show-ul a fost lider de piață

Dispute tensionate, preparate rafinate și o altă eliminare din echipa portocalie la „Chefi la cuțite”! Show-ul a fost lider de piață

Seara de luni a fost presărată cu emoții mari în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, iar verdictul a stabilit o nouă înfrângere pentru „portocala mecanică”, echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Marti, 07.11.2017, 13:20
CE LOVITURĂ! Chef Dumitrescu mai pierde un concurent, iar echipa îi rămâne în trei oameni: ”A făcut o mizerie. Iar când a plecat, nici măcar nu a salutat.”

CE LOVITURĂ! Chef Dumitrescu mai pierde un concurent, iar echipa îi rămâne în trei oameni: ”A făcut o mizerie. Iar când a plecat, nici măcar nu a salutat.”

Unul a mers pe varianta unui ou benedict cu sos olandez, celălalt pe o omletă cu jumări. Chefii au gustat și au deliberat, prima farfurie primind 13 puncte, iar cea de-a doua doar 11.

Luni, 06.11.2017, 22:54
Premieră la ”Chefi la cuțite”! Egalitatea duce la un nou duel: ”- Mi-e atât de rușine, chef! Am gătit nasol!” ”- Dă-ți una peste față!”

Premieră la ”Chefi la cuțite”! Egalitatea duce la un nou duel: ”- Mi-e atât de rușine, chef! Am gătit nasol!” ”- Dă-ți una peste față!”

Tensiuneava și-a spus cuvântul, iar dorința de a avea farfurii finale impecabile i-a făcut pe cei aflați în proba contra-cronometru să greșească în ultimul moment.

Luni, 06.11.2017, 22:33
Panică în bucătărie, după ce un concurent a comis-o: ”A ieșit un fum din cuptor, zici că era incendiu!” Proba duelului a fost oprită preț de câteva minute

Panică în bucătărie, după ce un concurent a comis-o: ”A ieșit un fum din cuptor, zici că era incendiu!” Proba duelului a fost oprită preț de câteva minute

Panică în bucătărie Chefi la cuțite. Toată lumea s-a oprit! ”A ieșit un fum din cuptor, zici că era incendiu!”, explică concurenta care a provocat incidentul.

Luni, 06.11.2017, 22:12
JA-LE! Scărlătescu declară război echipei portocalii care e, din nou, la duel: ”Am plecat cu multă încredere, dar m-am blocat, m-am panicat!”

JA-LE! Scărlătescu declară război echipei portocalii care e, din nou, la duel: ”Am plecat cu multă încredere, dar m-am blocat, m-am panicat!”

Deși tema duelului, lactatele, nu ar trebui să îi pună în dificultate, cele 90 de minute acordate și libertatea de a alege între aperitiv, main course și desert îi blochează pe unii dintre ei, care ajung în pragul disperării. 

Luni, 06.11.2017, 21:39
Monsieur Bontea, marele câștigător al probei! ”Băi, schelălăiai și acum te dai rotund cu farfuria ta?” Chef Sorin, ”călcat pe cap” de ceilalți

Monsieur Bontea, marele câștigător al probei! ”Băi, schelălăiai și acum te dai rotund cu farfuria ta?” Chef Sorin, ”călcat pe cap” de ceilalți

După ce s-a lăsat cu emoții, blocaje, tensiuni, dar și farfurii extrem de interesante, prima probă și-a decis câștigătorul: Chef Bontea și echipa verde obțin opt farfurii!

Luni, 06.11.2017, 21:10
Proba asta e pentru mov! Sau nu? Scărlătescu e sigur de victorie. ”Dacă nu-mi iese treaba în 30 de minute, vă împușc!”

Proba asta e pentru mov! Sau nu? Scărlătescu e sigur de victorie. ”Dacă nu-mi iese treaba în 30 de minute, vă împușc!”

Echipa lui Scărlătescu primește un ultimatum. ”Dacă nu-mi iese treaba în 30 de minute, vă împușc!”, spune cheful care consideră că proba este ca și câștigată de echipa lui.

Luni, 06.11.2017, 20:55
Bucătăria internațională, reală provocare pentru echipe. ”Acolo sunt triburi de canibali. Mă gândesc acum, oare să-l gătesc pe Scărlătescu la proba asta!?”

Bucătăria internațională, reală provocare pentru echipe. ”Acolo sunt triburi de canibali. Mă gândesc acum, oare să-l gătesc pe Scărlătescu la proba asta!?”

Avem așa: Republica insulelor Marshall, Burundi și Tuvalu. Dacă e să-i dăm crezare lui chef Florin, cică în ultima s-a inventat telemeaua de vacă, în Burunci e ceva cu lochiorul de caise, iar în aia cu nume de ”Marshall” a fost ceva cu pasta de dinți. Eh, atâta istorie ne cam depășește. 

Luni, 06.11.2017, 20:26
Surpriză la masa degustătorilor! ”E groasă! Ăștia știu totul despre mâncare, sunt prieteni ai bucătarilor!” Chefii, puși în dificultate

Surpriză la masa degustătorilor! ”E groasă! Ăștia știu totul despre mâncare, sunt prieteni ai bucătarilor!” Chefii, puși în dificultate

Bucătărie internațională este tema primei probe din cea de-a treia confruntare a echipelor. Dar stați, că asta nu e tot! Cei care vor sta la masa juriului sunt oameni extrem de pretențioși, care știu să facă exact diferență între gusturi, aspect și combinații de ingrediente.

Luni, 06.11.2017, 20:25
Chef Dumitrescu, boicotat de celelalte echipe? ”Ți-aș trage preșul de sub picioare, Florine, dar și-așa ești amărât!”

Chef Dumitrescu, boicotat de celelalte echipe? ”Ți-aș trage preșul de sub picioare, Florine, dar și-așa ești amărât!”

Tensiunea își va spune cuvântul la prima probă a celei de-a treia confruntări de la ”Chefi la cuțite”, iar dorința de a avea farfurii finale impecabile îi va face pe cei aflați în proba contra-cronometru să uite de orice regulă. Totul pentru a câștiga.

Luni, 06.11.2017, 20:10
”Dacă o țin în ritmul ăsta, nu prevăd nimic bun!” Tensiune uriașă înainte de cea de-a treia confruntare. Chef Bontea face un anunț îngrijorător

”Dacă o țin în ritmul ăsta, nu prevăd nimic bun!” Tensiune uriașă înainte de cea de-a treia confruntare. Chef Bontea face un anunț îngrijorător

Etapa confruntărilor crește doza de tensiune în bucătăria de la „Chefi la cuțite”. După două battle-uri pierdute de echipa portocalie a lui chef Dumitrescu, nici celelalte echipe nu stau deloc liniștite.

Luni, 06.11.2017, 20:00
Pui ca la bunica, cu sos de roșii și piure de cartofi. Nebunie-n farfurie, cu gust de copilărie!

Pui ca la bunica, cu sos de roșii și piure de cartofi. Nebunie-n farfurie, cu gust de copilărie!

Cele mai bune preparate sunt cele în care regăsim gustul de acasă, așa cum este și acest pui ca la bunica, cu sos de roșii și piure de cartofi.

Luni, 06.11.2017, 15:50
Tochitură mixtă din carne de porc și pui, cu mămăliguță și brânză de capră. Un preparat  de nerefuzat.

Tochitură mixtă din carne de porc și pui, cu mămăliguță și brânză de capră. Un preparat de nerefuzat.

N-ai cum să refuzi o astfel de tochitură mixtă din carne de porc și pui, cu mămăliguță și brânză de capră, o rețetă moldovenească reinterpretată!

Luni, 06.11.2017, 14:02
Se anunță o luptă extrem de grea la „Chefi la cuțite”! Două preparate pe muchie de cuțit intră la proba de baraj!

Se anunță o luptă extrem de grea la „Chefi la cuțite”! Două preparate pe muchie de cuțit intră la proba de baraj!

În seara aceasta, de la 20:00, în emisiunea culinară ,,Chefi la cuțite” duelul va aduce o noutate: cele mai slabe două farfurii vor intra la o departajare, în urma căreia cel mai slab dintre concurenți va pleca acasă.

Luni, 06.11.2017, 11:59
Bulz reinterpretat cu ciuperci și bacon afumat. Nebunie-n farfurie cu gust de copilărie!

Bulz reinterpretat cu ciuperci și bacon afumat. Nebunie-n farfurie cu gust de copilărie!

O nebunie-n farfurie acest bulz reiterpretat cu ciuperci și bacon afumat!

Duminica, 05.11.2017, 16:03
Blestemul tragerii la sorți și bucătăria internațională

Blestemul tragerii la sorți și bucătăria internațională

O nouă rundă de confruntări vine dublată de emo ț ii ș i tensiune î n buc ă t ă ria ,,Chefi la cu ț ite ”, căci chefii ș i concuren ț ii resimt din ce î n ce mai mult presiunea competi ț iei....

Duminica, 05.11.2017, 10:18
Chef Scărlătescu a pregătit cel mai tare preparat surpriză. Până la final, fanii nu și-au dat seama

Chef Scărlătescu a pregătit cel mai tare preparat surpriză. Până la final, fanii nu și-au dat seama

Chef Scărlătescu le-a pregătit o mare surpriză fanilor săi. A gătit aşa cum ne-a obişnuit de altfel, dar ce anume. abia la final admiratorii săi au descoperit!

Sambata, 04.11.2017, 18:51
Marius a părăsit „Chefi la cuțite”, dar s-a întors cu sfaturi utile! Cum să pregătești o cină romantică perfectă?

Marius a părăsit „Chefi la cuțite”, dar s-a întors cu sfaturi utile! Cum să pregătești o cină romantică perfectă?

Marius Georgescu i-a lăsat pe juraţii de la „Chefi la Cuţite” cu gura căscată după ce le-a gătit un preparat inedit, iar povestea lui este o lecţie pentru mulţi dintre noi!

Vineri, 03.11.2017, 23:51
I-a lăsat pe juraţii de la Chefi la Cuţite cu gura căscată după ce le-a gătit un preparat inedit. Marius Georgescu: ”Îmi doresc să urmez o școală de bucătari”

I-a lăsat pe juraţii de la Chefi la Cuţite cu gura căscată după ce le-a gătit un preparat inedit. Marius Georgescu: ”Îmi doresc să urmez o școală de bucătari”

I-a lăsat pe juraţii de la Chefi la Cuţite cu gura căscată după ce le-a gătit un preparat inedit, iar povestea lui este o lecţie pentru mulţi dintre noi! Preferatul chefului Florin Dumitrescu a părăsit, însă, competiţia primul. Mesajul...

Vineri, 03.11.2017, 23:14
Cremă de zahăr ars cu aromă de portocale și migdale. Un desert îndrăgit de toți, încă din copilărie.

Cremă de zahăr ars cu aromă de portocale și migdale. Un desert îndrăgit de toți, încă din copilărie.

Gustul simplu și delicios al cremei de zahăr ars îl știm cu toții încă din copilărie. Însă atunci când adăugăugăm și aromele preferate, va fi o adevărată nebunie-n farfurie. Ingrediente 8 ouă...

Vineri, 03.11.2017, 19:44
Plăcintă cu brânză de vaci și sos de vanilie, rețetă din copilărie

Plăcintă cu brânză de vaci și sos de vanilie, rețetă din copilărie

Dacă vă este dor de gustul copilăriei, această plăcintă cu brânză de vaci și sos de vanilie de încercați, dorul îl mai atenuați. Ingrediente: Pentru plăcintă: 400 g foi de plăcintă...

Vineri, 03.11.2017, 19:24
Ficăței de pui trași la tigaie cu dulceață de ceapă roșie și pate pe brioșe sărate. Toate bune și gustoase de nici nu știi cu care să te delectezi mai întâi.

Ficăței de pui trași la tigaie cu dulceață de ceapă roșie și pate pe brioșe sărate. Toate bune și gustoase de nici nu știi cu care să te delectezi mai întâi.

Dacă nu știi ce să gătești și pe cei dragi să-i uimești, încearcă această rețetă de ficăței de pui trași la tigaie cu dulceață de ceapă roșie și pate pe brioșe sărate și papilele lor vor fi maxim delectate....

Vineri, 03.11.2017, 16:54
Cheesecake cu piure de banane. Desert simplu și gustos, pentru omul pofticios

Cheesecake cu piure de banane. Desert simplu și gustos, pentru omul pofticios

Ți-e poftă de ceva dulce, dar timpul nuți permite să aștepți? Nimic mai rapid și mai simplu decât un cheesecake cu piure de banane delicios. Ingrediente 2 banane bine coapte 150 g biscuiți digestivi 50 g unt...

Joi, 02.11.2017, 19:24
Salată de icre cu ton. Un aperitiv gustos și la îndemâna oricui

Salată de icre cu ton. Un aperitiv gustos și la îndemâna oricui

Dacă v-ați plictisit de gustul clasic al salatei de icre, adăugați puțin file de ton și veți fi tare mulțumiți. Ingrediente 100 g icre sărate 250 g file de ton în apă 350-400 ml ulei 2 felii de pâine...

Joi, 02.11.2017, 18:29
Spaghete aromate chinezești, un deliciu de care te îndrăgostești! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos!

Spaghete aromate chinezești, un deliciu de care te îndrăgostești! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos!

Dacă te-ai săturat de rețetele banale de paste, atunci sigur o să te îndrăgostești de rețeta noastră de spaghete chinezești cu pui și legume! Noi te învățăm cum poți să gătești sănătos și gustos, fără să pierzi mult timp în bucătărie!

Joi, 02.11.2017, 16:16
Salată de crudități în straturi. O salată asortată, plină de culoare și savoare, bună de servit chiar și simplă, fără friptură sau garnitură.

Salată de crudități în straturi. O salată asortată, plină de culoare și savoare, bună de servit chiar și simplă, fără friptură sau garnitură.

Una dintre cele mai bune salate de toamnă, plină de culoare și savoare, este această salată de crudități în straturi.  Ingrediente 1/4 varză albă 1/4 varză roșie 1 rădăcină de țelină 1 morcov...

Joi, 02.11.2017, 16:13
Salată de fructe asortate. Un desert natural, plin de vitamine, culoare și savoare.

Salată de fructe asortate. Un desert natural, plin de vitamine, culoare și savoare.

O porție dintr-o  așa salată de fructe asortate, plină de culoare și savoare, îți asigură porția de vitamine și voie bună, pentru întreaga zi. Ingrediente 250 g căpșuni 1 măr verde 1...

Joi, 02.11.2017, 14:17
Din categoria rețetelor din copilărie: Chifteluțe cu piure de cartofi. Ce poate fi mai simplu și mai delicios, pentru un prânz sățios?

Din categoria rețetelor din copilărie: Chifteluțe cu piure de cartofi. Ce poate fi mai simplu și mai delicios, pentru un prânz sățios?

Chifteluțe cu piure de cartofi este una dintre cele mai îndrăgite rețete din fragedă copilărie până la adânci bătrânețe. Ingrediente Pentru chifteluțe: 1 kg carne tocată porc + vită 1 ceapă...

Joi, 02.11.2017, 13:23
Sos de roșii preparat la rece. Simplu și foarte aromat, bun de servit cu diverse garnituri, chiar și cu pizza.

Sos de roșii preparat la rece. Simplu și foarte aromat, bun de servit cu diverse garnituri, chiar și cu pizza.

Simplu și ușor  acest  sos de roșii preparat la rece, foarte aromat, cu ingrediente puține și bun de servit cu diverse garnituri, chiar și cu pizza. Ingrediente 250 g roșii cherry 2 căței de usturoi sare...

Joi, 02.11.2017, 10:32
Cheesecake la rece cu mix de fructe confiate, afine și topping de zmeură. Rapid de preparat și foarte savuros.

Cheesecake la rece cu mix de fructe confiate, afine și topping de zmeură. Rapid de preparat și foarte savuros.

Rapid, aromat și de efect acest cheesecake la rece cu mix de fructe confiate, afine și topping de zmeură. musafirii vor fi în extaz când vor savura așa desert. Ingrediente 150 g biscuiți digestivi 75 g unt...

Joi, 02.11.2017, 09:58
Surpriză de zile mari pentru fanii lui chef Florin! Scărlătescu a mers la el acasă și l-a dat de gol! „Ăsta-i nasol dacă îl deschizi”

Surpriză de zile mari pentru fanii lui chef Florin! Scărlătescu a mers la el acasă și l-a dat de gol! „Ăsta-i nasol dacă îl deschizi”

În spatele imaginii de jurat de temut se pare că stă un soț extrem de iubitor și atent! Recent, Florin Dumitrescu și-a surprins fanii atunci când a arătat ce surpriză i-a pregătit soției sale, Cristina!

Miercuri, 01.11.2017, 22:06
Farfurii de excepție cu punctaj maxim  în primele confruntări „Chefi la cuțite”

Farfurii de excepție cu punctaj maxim în primele confruntări „Chefi la cuțite”

Săptămâna aceasta a deschis seria de confruntări din bucătăria „Chefi la cuțite”, în care 18 concurenți talentați au început lupta alături de unul dintre mentori spre marele titlu.

Miercuri, 01.11.2017, 16:19
,,Portocala mecanică” a pierdut doi concurenți! Marius și Cristian și-au luat la revedere de la echipa și de la chef Dumitrescu: ”Nimic nu se compară cu ce trăiești în platou”

,,Portocala mecanică” a pierdut doi concurenți! Marius și Cristian și-au luat la revedere de la echipa și de la chef Dumitrescu: ”Nimic nu se compară cu ce trăiești în platou”

Emoțiile și tensiunea primelor confruntări pe echipe ,,Chefi la cuțite” de săptămâna aceasta și-au spus cuvântul, iar echipa portocalie condusă de chef Florin Dumitrescu a pierdut doi concurenți- Marius Vlad Georgescu și Cristian Bucur. În aplauzele colegilor și ale juraților, aceștia au ieșit din competiția culinară a momentului însă nu înainte de a ne împărtăși experiența fiecăruia, chiar din momentul în care au pășit în prima etapă a jurizării pe nevăzute.             

Miercuri, 01.11.2017, 14:52
Încă un om din echipa portocalie pleacă din concurs! Gustul copilăriei a încins spiritele în bucătăria ,,Chefi la cuțite”

Încă un om din echipa portocalie pleacă din concurs! Gustul copilăriei a încins spiritele în bucătăria ,,Chefi la cuțite”

Seara de marți a readus presiunea la bancurile de lucru începând cu proba pe echipe din a doua confruntare ,,Chefi la cuțite”. Cloșurile misterioase și tragerea la sorți au stabilit tematica, dar și echipa norocoasă care a putut să își aleagă ingredientul preferat. Fiecare din cele trei au avut ocazia să pregătească farfurii de fine dining, ce au avut la bază trei condimente vedetă din bucătăria internațională.

Miercuri, 01.11.2017, 12:18
Ficat de vită cu sos de ciuperci și mămăliguță. N-ai cum refuza așa combinație, iar dacă mai adăugăm și salată de sfeclă roșie, deliciul e garantat.

Ficat de vită cu sos de ciuperci și mămăliguță. N-ai cum refuza așa combinație, iar dacă mai adăugăm și salată de sfeclă roșie, deliciul e garantat.

Ficatul de vită, preprat la tigaie cu ceapă, cu puțin vin și puțin zahăr brun, e o adevărată nebunie-n farfurie. Iar acompaniat de un sos alb de ciuperci, mămăliguță și salată de sfeclă roșie va fi chiar demențial....

Miercuri, 01.11.2017, 09:15
Final neașteptat la „Chefi la cuțite”! Un alt bucătar părăsește competiția! „Cum naiba mă, voi sunteți normali la cap?!”

Final neașteptat la „Chefi la cuțite”! Un alt bucătar părăsește competiția! „Cum naiba mă, voi sunteți normali la cap?!”

După ce prima probă a trimis echipele într-un duel de zile mari, iată că a venit și momentul adevărului! Cea mai slabă farfurie aduce eliminarea unui concurent de la „Chefi la cuțite”!

Marti, 31.10.2017, 22:14
x