În sezonul trecut a ratat calificarea în fazele superioare ale show-ului culinar. Motivul pentru care a fost refuzat l-a reprezentat lipsa... sării în bucate. Acum, concurentul pare să-și fi învățat lecția, dar pentru a...
Cui nu-i plac papanașii? FLorin Dumitrescu este unul dintre cei care adoră dulciurile, iar Alina știe asta și inventează o rețetă absolut delicioasă, în care smântâna este înlocuită cu crema de vanilie. Pe...
Pe scenă se simt ca peștele-n platou, dar când vine vorba de gătit, nu sunt toți la fel de talentați. Așa că jumătate din trupa Ad Libitum a decis să își trimită doi reprezentanți la show-ul culinar pentru a repeta performanța...
Doamnelor, v-ați închipuit vreodată cum arată bărbatul ideal? Dacă nu aveți în minte portretul robot al acestui ideal masculin, vi-l prezentăm pe Teodor Valentin Mocanu, un jurist, care are la activ trei căsnicii, a venit la...
Personaje inedite, oameni conduși de o pasiune pentru bucătărie, reacții spumoase și preparate care s-au aflat în premieră pe masa jurizării, toate acestea au stat printre ingredientele ediției ,,Chefi la cuțite” de marți.
Cea de-a șaptea ediție a jurizărilor pe nevăzute îi găsește pe cei trei chefi mai în formă ca oricând, căci fiecare dintre aceștia este curios să descopere cât mai multe personaje ce ar putea să facă parte din...
Seara de luni a continuat etapa degustărilor pe nevăzute la ,,Chefi la cuțite”, cea mai savuroasă fază a competiției din perspectiva celor trei chefi, căci în spatele unor preparate gătite la un...
Ediția de marți seară a emisiunii ,,Chefi la cuțite” a inclus în meniu toate ingredientele: chefii au jurizat dur, s-au amuzat în culise, dar și în platou și au încercat să ghicească cine se află în spatele farfuriilor misterioase de pe bandă.
Seria de poveste a jurizării pe nevăzute a continuat și marți seara la „Chefi la cuțite”, unde telespectatorii au avut parte de un spectacol culinar din care surprizele și voia bună nu au lipsit.
Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani.
File de somon cu varză de Bruxelles: aceasta a fost rețeta Anei Ionescu, una de succes! A venit la „Chefi la cuțite” impulsionată și încurajată de iubit care crede în ea până în pânzele albe....
File de somon cu varză de Bruxelles: aceasta a fost rețeta Anei Ionescu, una de succes! A venit la „Chefi la cuțite” impulsionată și încurajată de iubit care crede în ea până în pânzele albe.
Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani.
Are o poveste de viață impresionantă. La 11 ani, orfan de tată, s-a dus după sora lui în Austria, s-a angajat ca „băiat la salate”, iar după două luni, șefii lui au văzut un mare potențial în el și l-au trimis la o școală de bucătari. În fața chefilor are însă emoții și spune, mai în glumă, mai în serios, că e doar un amator.
George Stroie, un concurent prea emoţionat! I-a tremurat glasul, mâinile nu l-au ascultat și în fața chefilor s-a declarat „amator”, deși are ani de bucătărie în spate
Una dintre cele mai memorabile apariții de la bancul de lucru ale sezonului trecut ,,Chefi la cuțite” a fost cu siguranță Raluca Podea, fostă starletă Playboy ce a condimentat jurizarea prin sex-appeal și senzualitate.
Kioko Rodrigue e o prezență exotică în fața chefilor. Stă în Câmpina, dar a stat în Africa, iubește de cinci ani o domnișoară superbă și și-a luat diploma de inginer. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și...
Kioko Rodrigue e o prezență exotică în fața chefilor. Stă în Câmpina, dar a stat în Africa, iubește de cinci ani o domnișoară superbă și și-a luat diploma de inginer. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește. Vi s-a făcut poftă?
Denisa Voicu și-a schimbat părul, dar nu și năravul! La 23 de ani încă mai crede că Chef Scărlătescu are „o privire năucitoare” și vrea să-l cucerească cu savarine
Denisa Voicu și-a schimbat părul, dar nu și năravul! La 23 de ani încă mai crede că Chef Scărlătescu are „o privire năucitoare” și vrea să-l cucerească cu savarine.
Dănuț Tudor e bucătar-șef în Anglia și vrea imposibilul: „Vreau să iau toate cele trei cuțite, n-aș fi mulțumit cu două!”, a spus el, hotărât. A lucrat chiar și pe un vas de croazieră, ba chiar când era un tânăr de numai 21 de ani...
Dănuț Tudor e bucătar-șef în Anglia și vrea imposibilul: „Vreau să iau toate cele trei cuțite, n-aș fi mulțumit cu două!”, a spus el, hotărât. A lucrat chiar și pe un vas de croazieră, ba chiar când era un tânăr de numai 21 de ani a lucrat cu Bontea în același loc, deși nu s-au intersectat prea mult.
Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer agricol și s-a retras la țară să crească cai. „Iubesc natura pentru că nu pot altfel, nu sunt altfel!”. Mugur va pregăti o rețetă vegetariană, pentru că nu mai consumă carne de...
Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer agricol și s-a retras la țară să crească cai. „Iubesc natura pentru că nu pot altfel, nu sunt altfel!”. Mugur va pregăti o rețetă vegetariană, pentru că nu mai consumă carne de ani buni. La șase ani, făcea deja omletă, în familia lui s-a gătit dintotdeauna.
Miroase demențial, dar... nu e desert, nu e șnițel, nu e aperitiv, ci... omletă roz, preparată cu salată de sfeclă. Chef Scărlătescu a recunoscut că îi este frică să guste preparatul din farfuria lui Marius, un IT-ist pe care l-au...
Miroase demențial, dar... nu e desert, nu e șnițel, nu e aperitiv, ci... omletă roz, preparată cu salată de sfeclă. Chef Scărlătescu a recunoscut că îi este frică să guste preparatul din farfuria lui Marius, un IT-ist pe care l-au confundat cu un artist.
Spune că pastele pregătite „ardente” nu ar îngrășa și o credem pe cuvânt având în vedere cum arată la 42 de ani! Ștefania Manea are un decolteu adânc, o fată de 24 de ani acasă, experiență în bucătăria italiană și talent cât...
Spune că pastele pregătite „ardente” nu ar îngrășa și o credem pe cuvânt având în vedere cum arată la 42 de ani! Ștefania Manea are un decolteu adânc, o fată de 24 de ani acasă, experiență în bucătăria italiană și talent cât încape: „O să mă duc fără cămașă la chefi, dacă o pătez!”, a glumit ea în timp ce a pregătit o rețetă de spaghete cu vongole și extract de hamsii.
Ana Onofrei este o pensionară de 65 de ani care i-a dat gata pe chefi, atât la propriu, cât şi la figurat! I-a făcut lui chef Bontea "fizioterapie cu bioptronul"!
Mihai Rosus are o poveste impresionantă de viaţă! A fost la un pas de moarte şi acum e antrenorul echipei naţionale de fotbal a homless-ilor!
Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat și a venit în fața chefilor cu un preparat inedit: somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel.
La „Chefi la cuțite” a venit însuși Maestrul Horia Moculescu! „Oricât de bine ar găti chefii, eu cânt mai bine decât ei la pian!”, a povestit artistul. Și dreptate a avut!
Din Vânju Mare, Miruna, o tânără de numai 25 de ani, mamă a doi copilași, a gătit fasole cu ciolan. Și a mers mai departe în competiție! Are talent la bucătărie, deși nu are condiții de a-și cultiva pasiunea.
Totul a pornit de la o rugăminte adresată mamei de a-i face clătite. Se întâmpla acum mulți ani, iar astăzi, la 12 ani, e un as în bucătărie! În fața chefilor David Nistorov va veni cu un desert căruia nu îi poți rezista: lapte de pasăre!
Totul a pornit de la o rugăminte adresată mamei de a-i face clătite. Se întâmpla acuuuum mulți ani, iar astăzi, la 12 ani, e un as în bucătărie! Și, da, vrea să devină chef când va fi mare, ceea ce pare un vis mai mult decât realizabil! În fața chefilor va veni cu un desert căruia nu îi poți rezista: lapte de pasăre!
Celebra jurnalistă Roxana Gabor Ionescu a venit să se simtă bine la „Chefi la cuțite” și să transmită asta mai departe. Nu crede în titulatura „femeie de succes”, ci încearcă mereu să se depășească. A venit să demonstreze...
Celebra jurnalistă Roxana Gabor Ionescu a venit să se simtă bine la „Chefi la cuțite” și să transmită asta mai departe. Nu crede în titulatura „femeie de succes”, ci încearcă mereu să se depășească. A venit să demonstreze chefilor că e foarte pricepută într-ale gătitului.
Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă.
Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă.
Concurenții de la „Chefi la Cuțite” au fost puși în dificultate. Rețetele lor au fost care mai de care mai spectaculoase, iar jurații au avut parte de experiențe...greu de uitat!
Fiecare jurat are câte o ocupație: Bontea cântă, Dumitrescu prezintă știrile, iar Scărlătescu vrea să jurizeze cât mai multe farfurii.
Sorin Bontea și Florin Dumitrescu cântă piesa "O sole mio", spre marea disperare a lui Cătălin Scărlătescu.
„ Chefi la cuțite ” te provoacă să intri în cel mai tare concurs al momentului! Nu rata șansa de a câștiga o super tigaie, demnă de un bucătar profesionist! Bucură-te de o experiență unică în...
Personaje inedite, poveşti impresionante, dialoguri pline de umor, multă pasiune pentru gătit și un trio de jurați mai în formă ca oricând, toate își vor face loc loc în noul sezon „Chefi la cuțite” care revine la Antena 1, pe 9 și 10 aprilie, de la ora 20.00. Prima probă de foc la care sunt supuși concurenții, cea a jurizărilor pe nevăzute, este cu totul și cu totul surprinzătoare pentru jurați, atât prin prisma personajelor care se află în spatele farfuriilor, cât și prin preparatele exotice pe care pariază cei înscriși în cursa culinară.
Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cu țite” , ce are premiera pe Antena 1, pe 9 și 10 aprilie de la ora 20:00, va aduce în fața juraților cele mai memorabile personaje şi poveşti de viaţã impresionante. Așa se face că...
Un nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este pe cale să înceapă și cei trei jurați de temut se pregătesc pentru o nouă confruntară, condimentată din plin cu emoții și surprize!
Cea mai iubită emisiune culinară revine pe Antena 1 cu cel de-al cincelea sezon, un sezon ,,de poveste”, ce va dezvălui experiențele, dar și motivațiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase de pe banda misterelor se vor afla personaje speciale, ce speră ca ,,Chefi la cuțite” să se transforme într-un capitol important din viața lor.
Trei chefi Franţa au luat lecţii de gătit de la măicuțele care slujesc la mănăstirea din satul Frumoasa, raionul Călărași, din Republica Moldova. Chiar dacă bucătarii au venit tocmai de la Paris pentru a învăța să facă „poale-n brâu” și alte bucate moldovenești, au prins repede secretul bucătăriei mănăstirești. Și au avut parte de cei mai buni mentori!
Joi, 22.03.2018, 12:10
Filmările sezonului 5 ,,Chefi la cuțite” se desfășoară chiar în aceste momente, iar printre sute de farfurii jurizate în etapa pe nevăzute, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își găsesc și timp pentru jocuri, provocări, selfie-uri, sau noi hobby-uri.
Etapa jurizărilor pe nevăzute a celui de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este în toi, iar în fața mesei de jurizare își fac apariția printre cei mai inediți concurenți de până acum.