Deoarece este vineri, Vladut a ales sa gateasca un desert special: clatite de weekend, cu fructe si caramel.
Vineri, 25.06.2010, 00:00Joi dimineata, Vladut a gatit o reteta simpla, rapida, dar gustoasa: rosii umplute.
Joi, 24.06.2010, 00:00Vladut a pregatit pentru astazi o noua reteta bazata pe legume: dovlecei cu branza la cuptor.
Miercuri, 23.06.2010, 00:00Sezonul cireselor si al visinelor nu putea sa nu fie bagat in seama de fetele de la Good Food Romania, care au preparat o inghetata pe baza de cirese, dar si de vanilie.
Marti, 22.06.2010, 00:00Marti dimineata, Vladut a ales sa prepare o reteta usor de facut si care nu ingrasa: salata de ton.
Marti, 22.06.2010, 00:00Cand vrei o gustare usoara si rapida, poti face un dip din legume caruia sa-i dai savoare cu un pic de verdeturi proaspete. Este o alternativa sanatoasa la sosurile pe care le poti cumpara de la market si il poti folosi si pentru sandvisuri.
Marti, 22.06.2010, 00:00Una dintre cele mai ieftine si folosite garnituri din lume, cartofii la cuptor, reprezinta o mancare atat de comuna incat, din pacate, de multe ori, se prepara in acelasi fel, intr-o banala rutina. Si uite asa ne pomenim dupa ani buni ca inca ne plac cartofii la cuptor, dar i-am vrea parca altfel.
Luni, 21.06.2010, 00:00Reteta acestor biscuiti, realizata de Good Food Romania, este adaptata dupa site-ul englezesc al Good Food. S-au inlocuit merisoarele cu nuci si s-au modificat cantitatile in favoarea fructelor uscate.
Sambata, 19.06.2010, 00:00Vladutz gateste: "Rasfat de vara" blat de tort hulala spumanta mure zmerura visine jeleu din visine ciocolata amaruie Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 18.06.2010, 09:58Brocco-floarea sau conopida verde este cum poate ati ghicit din nume, o combinatie in broccoli si conopida. Are gustul unei conopide albe, dar culoarea de limeta ca un broccoli. Exista doua tipuri de "broccoflower": cea de tip californian si cea numita Romanesco Broccoli, care are o inflorescenta deosebita, fractala.
Vineri, 18.06.2010, 00:00Vladutz gateste: "Aripioare picante" Aripioarele se condimenteaza cu sare si piper si se dau la cuptor cartofii noi se condimenteaza cu sare si piper ceapa si usturoi se adauga mararul si se dau la cuptor. Sosul se prepara un mujdei de usturoi...
Joi, 17.06.2010, 09:59Daca esti in cautarea unei garnituri cu foarte putine calorii, atunci reteta de mai jos iti va veni la fix. Avand ca ingrediente principale sfecla si morcovii, salata contine doar aproximativ 50 de calorii.
Joi, 17.06.2010, 00:00Vladut a pregatit astazi aripioare romanesti in sos picant.
Joi, 17.06.2010, 00:00Vladutz gateste: "Salata greceasca" rosii castraveti ardei ceapa verde masline busuioc menta branza telemea ulei de masline oregano otet balsamic
Miercuri, 16.06.2010, 09:57Fetele de la revista Good Food Romania au gatit in centrul Bucurestiului, in ciuda caldurii, briose cu ciocolata, cu ajutorul unei retete usor de reprodus in orice gospodarie.
Miercuri, 16.06.2010, 00:00Bucura-te de aromele mediteraneene cu aceasta reteta simpla, sanatoasa ce va fi pe placul oricarui iubitor de fructe de mare. Creveti, scoci si paste creeaza un deliciu sarac in calorii, dar bogat in arome.
Miercuri, 16.06.2010, 00:00Vladutz gateste: Croque madame paine taraneasca piept de pui mozarella busuioc si oregano ulei de masline usturoi ardei iute Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Marti, 15.06.2010, 10:32De cand sunt capsuni proaspete in piata ai incercat probabil o salata de fructe, capsuni cu smantana sau o tarta delicioasa. Insa capsunile sunt foarte bune si intr-o salata de vara, nu cu fructe, ci cu ... spanac si ceapa. Gustul lor dulce acrisor se completeaza perfect cu frunzele verzi si cu un dressing cu lapte.
Marti, 15.06.2010, 00:00Vladutz gateste: Toast Hawaii paine alba toaster unt ghimbir usturoi sunca praga ananas rondele cascaval cirese din coktail chilli Se freaca untul cu usturoi chimbir si chilli, se prajeste paine se tartineaza se aseaza pe fiecare felie de...
Luni, 14.06.2010, 09:56Aceasta reteta deosebita este un deliciu cand acompaniaza fructe de mare sau carne facute la gratar.
Luni, 14.06.2010, 00:00Special pentru Campionatul Mondial de fotbal, revista Good Food ti-a pregatit o reteta rapida si gustoasa, numai buna de pregatit pentru cand urmaresti meciul impreuna cu prietenii:
Duminica, 13.06.2010, 00:00Vladutz gateste: Aripioare cu parfum de vara Aripioarele se condimenteaza si se dau la cuptor 1 ora la180 grade, legumele, varza, morcovii ceapa si ardeiul gras se taie julien si se trag la tigaie in ulei de masline. Se adauga castravetele murat se...
Miercuri, 09.06.2010, 10:00Credeai ca fetele de la revista Good Food Romania nu stiu ca vineri incepe Campionatul Mondial de Fotbal? Nu doar ca sunt puse la punct, dar au mesterit si un meniu special pentru ocazia asta. Asa ca uita de fast-food-uri la galeata si cutii cu pizza rece – cat iti astepti prietenii sa-ti vina la meci, pregateste hotdogi cu ceapa coapta si lipicioasa.
Miercuri, 09.06.2010, 00:00Conopida este nu doar un aliment sanatos, dar poate fi si gustos atunci cand este gatit simplu si rapid, fara a fi supus unor temperaturi prea mari.
Miercuri, 09.06.2010, 00:00Vladut a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: aripioare de pui cu parfum de vara.
Miercuri, 09.06.2010, 00:00Dieta mediteraneana detine de-a dreptul secretul sanatatii. Populatia care traieste in tarile mediteraneene are o speranta de viata mai mare.
Marti, 08.06.2010, 07:37"In primele saptamani ale sezonului de mazare verde e pacat sa nu cumperi macar jumatate de kilogram de pastai, sa le desfaci cu mana ta si sa arunci boabele in salate, supe sau – cel mai simplu – direct in gura (sunt mai usor de cojit decat fisticul)", povestesc cei de la Good Food Romania.
Marti, 08.06.2010, 00:00A inceput luna lui ciresar si putem incepe sa ne bucuram de fructele de sezon. Iar dintre ele, foarte populare sunt ciresele: carnoase si aromate, numai bune de mancat proaspete sau intr-o prajitura.
Vineri, 04.06.2010, 00:00Vladut a pregatit astazi la "Neatza" savarine! In prepararea acestora sunt cativa pasi foarte importanti pe care trebuie sa ii respectam atunci cand vrem sa facem acasa un preparat de cofetarie.
Vineri, 04.06.2010, 00:00Orzul, hameiul, apa si drojdia sunt cele patru ingrediente naturale care, combinate, se transforma intr-o bautura amaruie, spumoasa, rece, blonda sau bruna, care are darul de a aduna prietenii laolalta. Berea, cea mai veche si raspandita bautura, daca este consumata cu moderatie, poate fi parte a unui stil de viata echilibrat, spun specialistii.
Joi, 03.06.2010, 00:00Incearca o salata consistenta si aromata, cu dressing aromat de mustar boabe:
Miercuri, 02.06.2010, 00:00Vladut a inceput saptamana de preparate culinare in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" cu o delicioasa reteta pe baza de paste. Mai exact, Vladut a gatit tortellini cu carne si sos de rosii.
Luni, 31.05.2010, 00:00Noul redactor sef al revistei culinare Good Food Romania, Cristina Mazilu, care este si autoarea unui blog de mare succes pe nisa culinara, Chez Mazilique, a acordat luni un interviu pentru foodblog.ro.
Luni, 31.05.2010, 00:00Vladutz gateste: "Cous-cous BIA" 200 g. dovlecel 1 ceapa 1 catel de usturoi 6 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o lingurita de ghimbir 1/2 lingurita de scortisoara 1/2 lingurita de ardei iute 2-3 linguri de...
Vineri, 28.05.2010, 09:55"Gatesc pentru ca-mi place sa-i vad pe altii zambind. Incerc mereu retete si combinatii noi pentru ca-mi place sa ma surprind zambind. Zambiti in timp ce gatiti, cei ce vor gusta din mancarea voastra vor simti asta! Sa fiti sanatosi"(Adi Hadean)
Vineri, 28.05.2010, 00:00Cous-cous este un produs specific oriental. Este un produs din granule de grau si apa.
Vineri, 28.05.2010, 00:00Vladutz gateste: Ravioli cu branza o punga de tortellini/ravioli cu branza 200ml suc de rosii 2-3 linguri de smantana 2-3 catei usturoi pisat busuioc proaspat si maruntit 100g de branza rasa Grana Padano Fierbeti pastele umplute in apa...
Joi, 27.05.2010, 10:00Vladutz gateste: Fusilo cu pasta de masline si usturoi o punga de paste fara ou Fusillo; 150g masline verzi un catel de usturoi ulei de masline busuioc si menta, dupa gust Fiebem pastele cu 2 picaturi de ulei de masline si putina sare...
Miercuri, 26.05.2010, 10:25Pentru aceasta dimineata Vladut a ales din nou paste. De aceasta data fusillo cu sos de masline si usturoi.
Miercuri, 26.05.2010, 00:00Vladutz gateste: Tortellini carbonara 200 de grame de jambon ( bacon, sunca crud-uscata, etc) 2 oua 100g de GRANA PADANO rasa 100g cascaval ras Busuioc, sare si piper dupa gust Se pun pastele la fiert in apa cu sare grunjoasa si putin...
Marti, 25.05.2010, 10:06Crezi ca poti face chifetelute numai din carne? Revista Good Food ne propune o reteta de chiftelute in care ingredientul principal este porumbul. Si ca gustul sa fie complet mexican, se completeaza totul cu un sos de avocado.
Luni, 24.05.2010, 00:00Prezinta „Stirile de tabloid” in timpul saptamanii si principalul Observator de la Antena 1 in weekend, asa ca toata lumea a avut ocazia sa o admire pe Simona Gherghe. Cum reuseste vedeta de la Antena 1 sa se mentina in forma? A explicat chiar ea, pe blogul personal.
Duminica, 23.05.2010, 00:00O noua reteta simpla si delicioasa oferita de revista Good Food Romania: biscuiti cu malai, preparat inspirat din Ghidul Gastronomic al Romaniei – Dulciuri de casa.
Sambata, 22.05.2010, 00:00Vladutz gateste: Tarte speciale coji de tarta crema de vanilie ciocolata alba ciocolata amaruie capsuni jeleu din mere Se prepara pe foc o crema de vanilie amidon zahar si esenta de vanilie se lasa sa se tempereze si se adauga ciocolata alba...
Vineri, 21.05.2010, 09:56Vladut gateste astazi nu unul, ci doua deserturi. Tarte recomandate in primul rand cuplurilor.
Vineri, 21.05.2010, 00:00Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, Director al Institutului de Cercetari Alimentare, a venit miercuri la Neatza sa vorbeasca despe metodele de slabit.
Miercuri, 19.05.2010, 00:00Vladut a inceput saptamana gatind la Neatza un delicios "Gulas de primavara".
Luni, 17.05.2010, 00:00Exista dieta perfecta pentru a ne pastra supli si sanatosi? Ei bine, japonezii sustin ca ar cunoaste secretul unei retete care ne-ar mentine in forma pana la 100 de ani. Iata despre ce e vorba!
Vineri, 14.05.2010, 11:22Ingrediente pentru pui gradinar: carne de pui-pulpe- 1kg cartofi noi 2 kg marar 2 leg usturoi 2 capatani ulei de masline 100 ml capere 50 gr masline verzi 200 gr ardei gras 4 buc rosii 1.5 kg lamaie 4 bucati puiul se condimenteaza cu...
Joi, 13.05.2010, 10:19Intr-o vestimentatie de vara, Vladut a pregatit un pui "gradinar", pregatit la cuptor, cu cartofi noi.
Joi, 13.05.2010, 00:00