Antena Căutare

Articole despre reteta

Chef Scărlătescu dă verdictul: Unde găsim cel mai bun drob din România?

Chef Scărlătescu dă verdictul: Unde găsim cel mai bun drob din România?

Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob.

Miercuri, 24.04.2019, 19:43
Unde găsim cel mai bun drob din România

Unde găsim cel mai bun drob din România

Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate.

Miercuri, 24.04.2019, 19:35
Cozonacul perfect pentru toate gusturile. Cele mai bune trucuri și o rețetă care nu dă greș niciodată

Cozonacul perfect pentru toate gusturile. Cele mai bune trucuri și o rețetă care nu dă greș niciodată

Nicio casă fără cozonac de Paște. Alina Dulămescu a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta cozonacului perfect pentru toate gusturile.

Miercuri, 24.04.2019, 12:05
Cozonacilor tradiţionali româneşti li s-a dus vestea până în China

Cozonacilor tradiţionali româneşti li s-a dus vestea până în China

Colacul de Sântimbru, un cozonac tradiţional care are şi atestat, va lua în aceste zile drumul Chinei. Desertul are câteva secrete: cozonacii sunt făcuţi după o reţetă veche de sute de ani şi sunt copţi în cuptoare de cărămidă nici mai...

Marti, 23.04.2019, 19:33
Make-up artistul vedetelor, Alexandru Abagiu, s-a apucat de făcut cozonaci

Make-up artistul vedetelor, Alexandru Abagiu, s-a apucat de făcut cozonaci

Make-up artistul vedetelor şi-a descoperit o nouă pasiune. Alexandru Abagiu s-a apucat de făcut cozonaci. Şi nu orice fel de cozonaci, ci unii preparaţi după o reţetă specială.

Duminica, 21.04.2019, 15:39
Tradiția spune că cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală

Tradiția spune că cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală

Cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală. Asta spune tradiţia şi are tot mai mulţi adepţi printre români. Aşa că în aceste zile e forfotă mare în restaurante. Bucătarii se pregătesc pentru a satisface toate poftele. Pentru cei atât de comozi încât şi restaurantul e departe, există o soluţie: peştele vine gata făcut acasă.

Vineri, 19.04.2019, 19:32
Vine weeekendul în care peştele va fi pe mesele multor români. Tradiția spune că cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală

Vine weeekendul în care peştele va fi pe mesele multor români. Tradiția spune că cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală

Cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală. Asta spune tradiţia şi are tot mai mulţi adepţi printre români. Aşa că în aceste zile e forfotă mare în restaurante. Bucătarii se pregătesc pentru a satisface toate poftele....

Vineri, 19.04.2019, 19:20
Reţeta zilei: Pupici de la bunici - un desert delicios şi pentru masa de Paşte

Reţeta zilei: Pupici de la bunici - un desert delicios şi pentru masa de Paşte

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un nou desert delicios denumit "Pupici de la bunici"

Vineri, 19.04.2019, 08:42
Reţeta zilei: Tăiței cu varză moțată - o rețetă de te lingi pe degete

Reţeta zilei: Tăiței cu varză moțată - o rețetă de te lingi pe degete

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit rețeta "Tăiței cu varză moțată", un preparat delicios, mai ales servit cu chipsuri de bacon afumat.

Joi, 18.04.2019, 08:29
Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict!

Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict!

Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant din București, a aflat de la Chef Marian cum se prepară ouăle Benedict.

Marti, 16.04.2019, 09:50
Încep pregătirile pentru masa de Paște. Secretul unui cozonac gustos și pufos

Încep pregătirile pentru masa de Paște. Secretul unui cozonac gustos și pufos

Gospodinele din Ţara Zarandului spun un "Nu!" hotărât cozonacilor de-a gata! Însă, pentru a se asigura că lor vor ieşi perfect, au început deja să-şi exerseze priceperea. Mai ales că, pe masa de Paşte, nu vor pune doar cozonaci. Nici celebrele plăcinte cu brânză dulce nu vor lipsi.

Luni, 15.04.2019, 17:02
9 din 10 iaurturi vândute în supermarket sunt nesănătoase! Au lapte procesat și cu adaos de proteine

9 din 10 iaurturi vândute în supermarket sunt nesănătoase! Au lapte procesat și cu adaos de proteine

Să fie bio sau cu fructe, cu grăsimi sau fără. Decizia o ia consumatorul în funcţie de preferinţe sau de dietă. Însă de multe ori, ingredientele de pe etichetă rămân nişte necunoscute.

Luni, 15.04.2019, 16:31
Pregătirile pentru masa de Paște din Ţara Zarandului. Secretul unui cozonac gustos și pufos

Pregătirile pentru masa de Paște din Ţara Zarandului. Secretul unui cozonac gustos și pufos

Gospodinele din Ţara Zarandului spun un "Nu!" hotărât cozonacilor de-a gata! Însă, pentru a se asigura că lor vor ieşi perfect, au început deja să-şi exerseze priceperea. Mai ales că, pe masa de Paşte, nu vor pune doar cozonaci. Nici...

Luni, 15.04.2019, 16:30
Mâncăm iaurt din lapte procesat și cu adaos de proteine

Mâncăm iaurt din lapte procesat și cu adaos de proteine

Iaurtul este un aliment foarte bun pentru sănătatea noastră, numai că asta depinde de modul în care este fabricat! Majoritatea produselor de acest gen din magazine conţin lapte procesat, adaos de proteine şi - culmea - chiar lapte praf. În...

Luni, 15.04.2019, 16:20
Duță și Cornelia Rednic gătesc rețete de post: Prăjitură cu morcovi

Duță și Cornelia Rednic gătesc rețete de post: Prăjitură cu morcovi

Marian Duță, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de acasă de la Cornelia Rednic, a aflat de la frumoasă artista care este cea mai delicioasă rețeta de post: Prăjitură cu morcovi.

Luni, 15.04.2019, 12:01
Brânza de capră din Stejaru, un nou produs autentic românesc

Brânza de capră din Stejaru, un nou produs autentic românesc

Un nou produs dobrogean îşi face, uşor uşor, loc pe harta gastronomică a României. Brânza de capră din Stejaru, Tulcea, a primit de la Ministerul Agriculturii atestarea de produs tradiţional local, statut care îi permite să protejeze...

Duminica, 14.04.2019, 08:57
Reţetele de Paşte sunt reinterpretate la Sibiu, zonă decretată Regiune Gastronomică Europeană!

Reţetele de Paşte sunt reinterpretate la Sibiu, zonă decretată Regiune Gastronomică Europeană!

Asta nu înseamnă că chefii se limitează la a introduce elemente inedite din bucătăriile Bătrânului Continent. Cei mai îndrăzneţi au ajuns în stadiul în care combină stilul românesc de gătit cu bucătăria japoneză.

Vineri, 12.04.2019, 16:29
Rețeta zilei. Coaste vesele. Coaste de porc cu garnitură de cartofi și un sos foarte delicios

Rețeta zilei. Coaste vesele. Coaste de porc cu garnitură de cartofi și un sos foarte delicios

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă de Coaste de porc cu garnitură de cartofi și un sos foarte delicios pe care a denumit-o ”Coaste vesele”.

Joi, 11.04.2019, 08:30
Paula Chirilă a dezvăluit reţeta de ciorbă de varză care îi menţine silueta de invidiat!

Paula Chirilă a dezvăluit reţeta de ciorbă de varză care îi menţine silueta de invidiat!

Paula Chirilă crede că s-a îngrăşat de la sandvişurile pe care le mănâncă din benzinării când este în turneu cu teatrul. Actriţa are o reţetă miracol de ciorbă de varză care o ajută să slăbească!

Joi, 11.04.2019, 00:15
O rețetă delicioasă și sănătoasă. Supă crocantă de tortellini cu zucchini

O rețetă delicioasă și sănătoasă. Supă crocantă de tortellini cu zucchini

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de Supă crocantă de tortellini cu zucchini, ce este gata în 15 minute.

Miercuri, 10.04.2019, 09:07
„Limba soacrei”, rețeta specială pe care trebuie neaparat să o știi și tu! Vlădutz a explicat tot ce trebuie să faci

„Limba soacrei”, rețeta specială pe care trebuie neaparat să o știi și tu! Vlădutz a explicat tot ce trebuie să faci

Rețeta pentru „Limba soacrei”, un preparat special pe bază de mușchiuleț de porc, a fost prezentată de Vlădutz, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Marti, 09.04.2019, 12:56
Rețeta Limba soacrei. O rețetă specială cu ingredinte dulci, iuți și amărui!

Rețeta Limba soacrei. O rețetă specială cu ingredinte dulci, iuți și amărui!

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine orez, carne, arahide, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Limba soacrei".

Marti, 09.04.2019, 11:28
Un tânăr readus în actualitate una dintre reţetele tradiţionale: merele coapte în cuptor

Un tânăr readus în actualitate una dintre reţetele tradiţionale: merele coapte în cuptor

Pentru mulţi dintre noi, mărul reprezintă fructul copilăriei! Mai ales al celei petrecute la bunici. Pentru că bunicile ştiau să le pregătească în fel şi chip. Nu aveau reţete foarte complicate, dacă ne amintim de merele coapte în cuptor...

Luni, 08.04.2019, 16:30
Reţeta clătitelor, cel mai simplu desert preferat de români, a fost reinventată de doi tineri

Reţeta clătitelor, cel mai simplu desert preferat de români, a fost reinventată de doi tineri

Doi tineri au dus clătitele la nivel de artă! Sărate sau dulci, cu ciocolată, fructe, îngheţată sau frişcă creaţiile lor atrag pofticioşii. Pentru un plus de culoare, deserturile preferate ale românilor au primit şi nume de pictori celebre.

Vineri, 05.04.2019, 16:30
Gătim pe tocuri cu Patrizia Paglieri! Chef-ul a pregătit o reţetă delicioasă la Neatza!

Gătim pe tocuri cu Patrizia Paglieri! Chef-ul a pregătit o reţetă delicioasă la Neatza!

Chef Patrizia Paglieri ne spune cum poţi fi cochetă şi în acelaşi timp să prepari mâncăruri delicioase!

Vineri, 05.04.2019, 11:27
Smiley news. Cea mai bună reţetă pentru cei care nu se pot dezlipi de telefonul mobil

Smiley news. Cea mai bună reţetă pentru cei care nu se pot dezlipi de telefonul mobil

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley news de la Neatza, cea mai bună reţetă pentru cei care nu se pot dezlipi de telefonul mobil!

Vineri, 05.04.2019, 09:04
Reţeta lui Vlăduţ: Tort Sweet kiss - un tort excelent cu blat de biscuţi şi ciocolată cu multe căpşuni

Reţeta lui Vlăduţ: Tort Sweet kiss - un tort excelent cu blat de biscuţi şi ciocolată cu multe căpşuni

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă de tort delicioasă denumită "Sweet kiss" - un tort blat de biscuţi şi ciocolată cu multe căpşuni.

Vineri, 05.04.2019, 08:29
Reţeta Zilei: Vinete rebele - un preparat delicios de post

Reţeta Zilei: Vinete rebele - un preparat delicios de post

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de post pe bază de vinete, pe care a denumit-o "Vinete rebele".

Miercuri, 03.04.2019, 08:50
Pâine de casă, ca la bunica. 4 trucuri pentru cea mai bună pâine de casă

Pâine de casă, ca la bunica. 4 trucuri pentru cea mai bună pâine de casă

Pâinea de casă nu se compară cu cea pe care o găsim în comerț. 4 trucuri pentru cea mai bună pâine de casă, care te vor ajuta să realizezi o pâine de casă pufoasă, ca pe vremea bunicii.

Luni, 01.04.2019, 15:25
Dansatoarea Deliei, interviu în exclusivitate cu bebeluşul!

Dansatoarea Deliei, interviu în exclusivitate cu bebeluşul!

Andreea Popescu ne-a acordat un interviu în premieră cu micuţul ei. Vezi aici cum i s-a schimbat viaţa, dar şi cum se descurcă în rolul de mămică!

Sambata, 30.03.2019, 11:49
Supa de găluște. Rețetă savuroasă ca la bunica acasă

Supa de găluște. Rețetă savuroasă ca la bunica acasă

Supa de găluște. Rețetă savuroasă ca la bunica acasă. Supa cu găluște a bunicii e de neuitat. Avea gust delicios, iar găluștele erau pufoase și pline de savoare. Din articolul a1.ro, descoperă și tu rețeta bunicii

Joi, 28.03.2019, 14:35
Clătite americane. Ingredientul secret al clătitelor pufoase descoperit de chimiști

Clătite americane. Ingredientul secret al clătitelor pufoase descoperit de chimiști

Clătite americane. Ingredientul secret al clătitelor pufoase. Chimiştii americani au determinat ingredientul secret pentru o reţetă perfectă de clătite

Marti, 26.03.2019, 14:40
Tocană de legume. Top 3 cele mai gustoase rețete de tocană de legume

Tocană de legume. Top 3 cele mai gustoase rețete de tocană de legume

Tocană de legume. Top 3 cele mai gustoase rețete de tocană de legume. Pregătește tocănițe delicioase în Postul Paștelui pentru toți cei dragi. Iată câteva rețete care te vor ajuta să îți ușurezi zilele de post.

Luni, 25.03.2019, 10:09
Rețeta zilei. Piept de rață cu fructe de pădure și sparanghel, un preparat extrem de gustos

Rețeta zilei. Piept de rață cu fructe de pădure și sparanghel, un preparat extrem de gustos

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune delicioasa rețetă "Piept de rață cu fructe de pădure și sparanghel", cu care putem cuceri orice gurmand.

Luni, 25.03.2019, 08:41
Cea mai bună pască fără aluat. Ingredientul ce poate schimba complet rețeta

Cea mai bună pască fără aluat. Ingredientul ce poate schimba complet rețeta

Cea mai bună pască fără aluat. Ingredientul ce poate schimba complet rețeta. Potrivit tradiției, în Joia Mare gospodinele din România fac pască. Este pâinea cea mai aleasă a anului şi se găseşte pe masa fiecărei familii de Paști

Luni, 25.03.2019, 08:10
Reţeta zilei:  Mere în pijama - un desert ce îți aduce aminte de copilărie

Reţeta zilei: Mere în pijama - un desert ce îți aduce aminte de copilărie

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mere, dulceață de căpșuni, lapte, făînă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mere in pijama".

Vineri, 22.03.2019, 08:57
Farfuriile comestibile, rețeta reciclării! Ce gust au

Farfuriile comestibile, rețeta reciclării! Ce gust au

Sunt români care nu se ridică de la masă, până nu mănâncă şi farfuria. Este 100% naturală şi bogată în fibre. Un cuplu din Cluj-Napoca a declarat război veselei din plastic. Şi a introdus şi la noi farfuriile comestibile. Sunt o...

Joi, 21.03.2019, 19:47
Sărbătoarea gastronomiei franţuzeşti, aniversată și de bucătarii români. Reţete din însorita Provence

Sărbătoarea gastronomiei franţuzeşti, aniversată și de bucătarii români. Reţete din însorita Provence

Românii au gătit ca francezii astăzi. Sărbătoarea gastronomiei franţuzeşti a reunit chefi din toată ţara, care au introdus în restaurantele lor reţete autentice din regiunea Provence, cunoscută pentru fructe de mare, peşte, dar şi ulei de...

Joi, 21.03.2019, 19:44
Reţeta zilei: "Vinete vesele", o reţetă delicioasă de post

Reţeta zilei: "Vinete vesele", o reţetă delicioasă de post

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă delicioasă de post - "Vinete vesele"

Joi, 21.03.2019, 08:37
Vali Vijelie şi Emilia Ghinescu, duel în bucătărie cu Lupu Rednic și Corelia. Ce preparate speciale au pregătit artiștii

Vali Vijelie şi Emilia Ghinescu, duel în bucătărie cu Lupu Rednic și Corelia. Ce preparate speciale au pregătit artiștii

Vali Vijelie şi Lupu Rednic au dat de belea în bucătărie. Emilia Ghinescu şi Cornelia Rednic au vrut cu tot dinadinsul să câştige competiţia culinară, aşa că au pus băieţii la treabă! Iar aceştia nu le-au ieşit din cuvânt. Andrei...

Miercuri, 20.03.2019, 18:00
Cremă de zahăr ars, rețetă rapidă. 3 secrete ale celui mai gustos desert al copilăriei

Cremă de zahăr ars, rețetă rapidă. 3 secrete ale celui mai gustos desert al copilăriei

Cremă de zahăr ars. Rețetă rapidă. 3 Secrete ale celui mai gustos desert al copilăriei. Crema de zahăr ars este un desert iubit și apreciat de milioane de oameni, descoperă secretele acestei prăjituri, pas cu pas.

Miercuri, 20.03.2019, 15:59
Reţeta lui Vlăduţ: Şnițel milanez, un preparat italian delicios cu garnitură de spaghete

Reţeta lui Vlăduţ: Şnițel milanez, un preparat italian delicios cu garnitură de spaghete

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi rețeta ”Şnițel milanez”, un preparat inspirat din bucătăria italiană, cu garnitură de spaghete milaneze.

Miercuri, 20.03.2019, 08:22
Postul nu mai înseamnă cartofi prăjiţi şi fasole bătută. Cu ce sugestii vin bucătarii

Postul nu mai înseamnă cartofi prăjiţi şi fasole bătută. Cu ce sugestii vin bucătarii

Ne aflăm în cel mai greu post al anului, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la plăcerea gustului. Ne uşurează situaţia chiar restaurantele, care şi-au adaptat meniurile oricăror cerinţe. Şi unde poate fi oferta mai...

Marti, 19.03.2019, 19:36
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a rupt ringul de dans pe melodia - Baby do you wanna bump

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a rupt ringul de dans pe melodia - Baby do you wanna bump

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, i-a dat lecții de dans Ramonei, frumoasă asistență tv, pe melodia "Baby do you wanna bump", de la Boney M.

Marti, 19.03.2019, 08:12
Atenție, femei! Trucurile care te ajută să-ți păstrezi silueta

Atenție, femei! Trucurile care te ajută să-ți păstrezi silueta

Lucsandra Săndulescu, reporter Neatza, a aflat de la Miruna Lica, PR Manager si food blogger, mici trucrui care te ajuta sa-ti pastrezi silueta.

Luni, 18.03.2019, 09:07
Desertul zilei. Bomboloni, gogoși din aluat opărit umplute cu cremă de vanilie

Desertul zilei. Bomboloni, gogoși din aluat opărit umplute cu cremă de vanilie

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert deosebit denumit "Bomboloni", care sunt de fapt niște delicioase gogoși din aluat opărit umplute cu cremă de vanilie.

Vineri, 15.03.2019, 08:45
Postul Paștelui 2019. Rețetă simplă de plăcintă de post cu mere

Postul Paștelui 2019. Rețetă simplă de plăcintă de post cu mere

Postul Paștelui 2019. Rețetă simplă de plăcintă de post cu mere. Află din articolul a1.ro. cum poți realiza o plăcintă de post cu mere, o rețetă simplă și rapidă. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui 2019

Joi, 14.03.2019, 11:16
Cele mai delicioase deserturi de post! Rețetele sunt simple și ieftine – Video

Cele mai delicioase deserturi de post! Rețetele sunt simple și ieftine – Video

Între cele mai delicioase deserturi de post se numără negresa și torturile cu blat de migdale şi stafide pisate. Rețetele acestora sunt simple și ieftine.

Miercuri, 13.03.2019, 16:59
Cele mai bune reţete de desert de post

Cele mai bune reţete de desert de post

Postul Paştelui este cel mai restrictiv, iar pentru amatorii de dulciuri e şi cel mai greu de ţinut! Asta doar dacă nu ştiu să-şi pregătească prăjituri de post. Reţetele nu sunt scumpe.

Miercuri, 13.03.2019, 16:30
Rețeta zilei. Savurează un preparat special - Risotto cu spanac

Rețeta zilei. Savurează un preparat special - Risotto cu spanac

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă Risotto cu spanac, dar și niște ouă poșate cu care se poate servi deliciosul preparat.

Miercuri, 13.03.2019, 08:37
x