Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob.
Miercuri, 24.04.2019, 19:43Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate.
Miercuri, 24.04.2019, 19:35Nicio casă fără cozonac de Paște. Alina Dulămescu a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta cozonacului perfect pentru toate gusturile.
Miercuri, 24.04.2019, 12:05Colacul de Sântimbru, un cozonac tradiţional care are şi atestat, va lua în aceste zile drumul Chinei. Desertul are câteva secrete: cozonacii sunt făcuţi după o reţetă veche de sute de ani şi sunt copţi în cuptoare de cărămidă nici mai...
Marti, 23.04.2019, 19:33Make-up artistul vedetelor şi-a descoperit o nouă pasiune. Alexandru Abagiu s-a apucat de făcut cozonaci. Şi nu orice fel de cozonaci, ci unii preparaţi după o reţetă specială.
Duminica, 21.04.2019, 15:39Cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală. Asta spune tradiţia şi are tot mai mulţi adepţi printre români. Aşa că în aceste zile e forfotă mare în restaurante. Bucătarii se pregătesc pentru a satisface toate poftele. Pentru cei atât de comozi încât şi restaurantul e departe, există o soluţie: peştele vine gata făcut acasă.
Vineri, 19.04.2019, 19:32Cine mănâncă peşte în ziua de Florii scapă de orice boală. Asta spune tradiţia şi are tot mai mulţi adepţi printre români. Aşa că în aceste zile e forfotă mare în restaurante. Bucătarii se pregătesc pentru a satisface toate poftele....
Vineri, 19.04.2019, 19:20Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un nou desert delicios denumit "Pupici de la bunici"
Vineri, 19.04.2019, 08:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit rețeta "Tăiței cu varză moțată", un preparat delicios, mai ales servit cu chipsuri de bacon afumat.
Joi, 18.04.2019, 08:29Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant din București, a aflat de la Chef Marian cum se prepară ouăle Benedict.
Marti, 16.04.2019, 09:50Gospodinele din Ţara Zarandului spun un "Nu!" hotărât cozonacilor de-a gata! Însă, pentru a se asigura că lor vor ieşi perfect, au început deja să-şi exerseze priceperea. Mai ales că, pe masa de Paşte, nu vor pune doar cozonaci. Nici celebrele plăcinte cu brânză dulce nu vor lipsi.
Luni, 15.04.2019, 17:02Să fie bio sau cu fructe, cu grăsimi sau fără. Decizia o ia consumatorul în funcţie de preferinţe sau de dietă. Însă de multe ori, ingredientele de pe etichetă rămân nişte necunoscute.
Luni, 15.04.2019, 16:31Gospodinele din Ţara Zarandului spun un "Nu!" hotărât cozonacilor de-a gata! Însă, pentru a se asigura că lor vor ieşi perfect, au început deja să-şi exerseze priceperea. Mai ales că, pe masa de Paşte, nu vor pune doar cozonaci. Nici...
Luni, 15.04.2019, 16:30Iaurtul este un aliment foarte bun pentru sănătatea noastră, numai că asta depinde de modul în care este fabricat! Majoritatea produselor de acest gen din magazine conţin lapte procesat, adaos de proteine şi - culmea - chiar lapte praf. În...
Luni, 15.04.2019, 16:20Marian Duță, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de acasă de la Cornelia Rednic, a aflat de la frumoasă artista care este cea mai delicioasă rețeta de post: Prăjitură cu morcovi.
Luni, 15.04.2019, 12:01Un nou produs dobrogean îşi face, uşor uşor, loc pe harta gastronomică a României. Brânza de capră din Stejaru, Tulcea, a primit de la Ministerul Agriculturii atestarea de produs tradiţional local, statut care îi permite să protejeze...
Duminica, 14.04.2019, 08:57Asta nu înseamnă că chefii se limitează la a introduce elemente inedite din bucătăriile Bătrânului Continent. Cei mai îndrăzneţi au ajuns în stadiul în care combină stilul românesc de gătit cu bucătăria japoneză.
Vineri, 12.04.2019, 16:29Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă de Coaste de porc cu garnitură de cartofi și un sos foarte delicios pe care a denumit-o ”Coaste vesele”.
Joi, 11.04.2019, 08:30Paula Chirilă crede că s-a îngrăşat de la sandvişurile pe care le mănâncă din benzinării când este în turneu cu teatrul. Actriţa are o reţetă miracol de ciorbă de varză care o ajută să slăbească!
Joi, 11.04.2019, 00:15Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de Supă crocantă de tortellini cu zucchini, ce este gata în 15 minute.
Miercuri, 10.04.2019, 09:07Rețeta pentru „Limba soacrei”, un preparat special pe bază de mușchiuleț de porc, a fost prezentată de Vlădutz, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.
Marti, 09.04.2019, 12:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine orez, carne, arahide, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Limba soacrei".
Marti, 09.04.2019, 11:28Pentru mulţi dintre noi, mărul reprezintă fructul copilăriei! Mai ales al celei petrecute la bunici. Pentru că bunicile ştiau să le pregătească în fel şi chip. Nu aveau reţete foarte complicate, dacă ne amintim de merele coapte în cuptor...
Luni, 08.04.2019, 16:30Doi tineri au dus clătitele la nivel de artă! Sărate sau dulci, cu ciocolată, fructe, îngheţată sau frişcă creaţiile lor atrag pofticioşii. Pentru un plus de culoare, deserturile preferate ale românilor au primit şi nume de pictori celebre.
Vineri, 05.04.2019, 16:30Chef Patrizia Paglieri ne spune cum poţi fi cochetă şi în acelaşi timp să prepari mâncăruri delicioase!
Vineri, 05.04.2019, 11:27Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley news de la Neatza, cea mai bună reţetă pentru cei care nu se pot dezlipi de telefonul mobil!
Vineri, 05.04.2019, 09:04Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă de tort delicioasă denumită "Sweet kiss" - un tort blat de biscuţi şi ciocolată cu multe căpşuni.
Vineri, 05.04.2019, 08:29Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de post pe bază de vinete, pe care a denumit-o "Vinete rebele".
Miercuri, 03.04.2019, 08:50Pâinea de casă nu se compară cu cea pe care o găsim în comerț. 4 trucuri pentru cea mai bună pâine de casă, care te vor ajuta să realizezi o pâine de casă pufoasă, ca pe vremea bunicii.
Luni, 01.04.2019, 15:25Andreea Popescu ne-a acordat un interviu în premieră cu micuţul ei. Vezi aici cum i s-a schimbat viaţa, dar şi cum se descurcă în rolul de mămică!
Sambata, 30.03.2019, 11:49Supa de găluște. Rețetă savuroasă ca la bunica acasă. Supa cu găluște a bunicii e de neuitat. Avea gust delicios, iar găluștele erau pufoase și pline de savoare. Din articolul a1.ro, descoperă și tu rețeta bunicii
Joi, 28.03.2019, 14:35Clătite americane. Ingredientul secret al clătitelor pufoase. Chimiştii americani au determinat ingredientul secret pentru o reţetă perfectă de clătite
Marti, 26.03.2019, 14:40Tocană de legume. Top 3 cele mai gustoase rețete de tocană de legume. Pregătește tocănițe delicioase în Postul Paștelui pentru toți cei dragi. Iată câteva rețete care te vor ajuta să îți ușurezi zilele de post.
Luni, 25.03.2019, 10:09Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune delicioasa rețetă "Piept de rață cu fructe de pădure și sparanghel", cu care putem cuceri orice gurmand.
Luni, 25.03.2019, 08:41Cea mai bună pască fără aluat. Ingredientul ce poate schimba complet rețeta. Potrivit tradiției, în Joia Mare gospodinele din România fac pască. Este pâinea cea mai aleasă a anului şi se găseşte pe masa fiecărei familii de Paști
Luni, 25.03.2019, 08:10Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mere, dulceață de căpșuni, lapte, făînă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mere in pijama".
Vineri, 22.03.2019, 08:57Sunt români care nu se ridică de la masă, până nu mănâncă şi farfuria. Este 100% naturală şi bogată în fibre. Un cuplu din Cluj-Napoca a declarat război veselei din plastic. Şi a introdus şi la noi farfuriile comestibile. Sunt o...
Joi, 21.03.2019, 19:47Românii au gătit ca francezii astăzi. Sărbătoarea gastronomiei franţuzeşti a reunit chefi din toată ţara, care au introdus în restaurantele lor reţete autentice din regiunea Provence, cunoscută pentru fructe de mare, peşte, dar şi ulei de...
Joi, 21.03.2019, 19:44Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă delicioasă de post - "Vinete vesele"
Joi, 21.03.2019, 08:37Vali Vijelie şi Lupu Rednic au dat de belea în bucătărie. Emilia Ghinescu şi Cornelia Rednic au vrut cu tot dinadinsul să câştige competiţia culinară, aşa că au pus băieţii la treabă! Iar aceştia nu le-au ieşit din cuvânt. Andrei...
Miercuri, 20.03.2019, 18:00Cremă de zahăr ars. Rețetă rapidă. 3 Secrete ale celui mai gustos desert al copilăriei. Crema de zahăr ars este un desert iubit și apreciat de milioane de oameni, descoperă secretele acestei prăjituri, pas cu pas.
Miercuri, 20.03.2019, 15:59Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi rețeta ”Şnițel milanez”, un preparat inspirat din bucătăria italiană, cu garnitură de spaghete milaneze.
Miercuri, 20.03.2019, 08:22Ne aflăm în cel mai greu post al anului, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la plăcerea gustului. Ne uşurează situaţia chiar restaurantele, care şi-au adaptat meniurile oricăror cerinţe. Şi unde poate fi oferta mai...
Marti, 19.03.2019, 19:36Vlăduț, bucătarul de la Neatza, i-a dat lecții de dans Ramonei, frumoasă asistență tv, pe melodia "Baby do you wanna bump", de la Boney M.
Marti, 19.03.2019, 08:12Lucsandra Săndulescu, reporter Neatza, a aflat de la Miruna Lica, PR Manager si food blogger, mici trucrui care te ajuta sa-ti pastrezi silueta.
Luni, 18.03.2019, 09:07Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert deosebit denumit "Bomboloni", care sunt de fapt niște delicioase gogoși din aluat opărit umplute cu cremă de vanilie.
Vineri, 15.03.2019, 08:45Postul Paștelui 2019. Rețetă simplă de plăcintă de post cu mere. Află din articolul a1.ro. cum poți realiza o plăcintă de post cu mere, o rețetă simplă și rapidă. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui 2019
Joi, 14.03.2019, 11:16Între cele mai delicioase deserturi de post se numără negresa și torturile cu blat de migdale şi stafide pisate. Rețetele acestora sunt simple și ieftine.
Miercuri, 13.03.2019, 16:59Postul Paştelui este cel mai restrictiv, iar pentru amatorii de dulciuri e şi cel mai greu de ţinut! Asta doar dacă nu ştiu să-şi pregătească prăjituri de post. Reţetele nu sunt scumpe.
Miercuri, 13.03.2019, 16:30Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă Risotto cu spanac, dar și niște ouă poșate cu care se poate servi deliciosul preparat.
Miercuri, 13.03.2019, 08:37