Antena Căutare

Articole despre reteta

Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.

Luni, 16.12.2013, 15:42
“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.

Luni, 16.12.2013, 15:38
Cotlet boieresc

Cotlet boieresc

Vladuţ găteşte: "Cotlet boieresc".

Vineri, 13.12.2013, 08:58
Istvan Veres a investit mii de euro într-o reţetă proprie!

Istvan Veres a investit mii de euro într-o reţetă proprie!

Se strâng rândurile la Top Chef. Doar şapte concurenţi au mai rămas în lupta pentru marele premiu Top Chef, iar provocările sunt unele pe măsura competiţiei.

Joi, 12.12.2013, 14:47
Rețeta lui Vlădutz: Paste alintate

Rețeta lui Vlădutz: Paste alintate

Vlădutz de la ”Neatza” vă propune, pentru astăzi, o rețetă gustoasă de paste răsfățate, menite să vă delecteze papilele.

Joi, 12.12.2013, 09:34
Paste alintate

Paste alintate

Vlăduţ găteşte: "Paste alintate".

Joi, 12.12.2013, 08:10
Vedete la gala din oala

Vedete la gala din oala

Luaţi un pix şi notaţi o reţetă de succes. Se iau câteva vedete cu şorţuri în brâu, se duc într-o bucătărie, se adaugă lângă ele puţină pasiune, un strop de talent şi un prăfai de veselie. Se unge bine juriul cu bună dispoziţie...

Marti, 10.12.2013, 19:38
Ciocănele muzicale

Ciocănele muzicale

Vlăduţ găteşte: "Ciocănele muzicale".

Luni, 09.12.2013, 10:13
Prăjitura casei

Prăjitura casei

Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Prăjitura casei"

Vineri, 06.12.2013, 08:12
Fasole în stil mediteranean

Fasole în stil mediteranean

Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: “Fasole în stil mediteranean”

Joi, 05.12.2013, 08:46
Cartofi răsfăţaţi cu bunătăţi

Cartofi răsfăţaţi cu bunătăţi

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Cartofi răsfăţaţi cu bunătăţi".

Miercuri, 04.12.2013, 10:43
Aripioare in stil Hawaian

Aripioare in stil Hawaian

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Aripioare in stil Hawaian".

Marti, 03.12.2013, 09:22
Preparatul lui Răzvan Cruceanu de la duel: "Scoici Saint Jaques cu Potpuriu din Creme de Legume"

Preparatul lui Răzvan Cruceanu de la duel: "Scoici Saint Jaques cu Potpuriu din Creme de Legume"

Preparatul lui Răzvan Cruceanu de la duel a fost o reţetă de "Scoici Saint Jaques cu Potpuriu din Creme de Legume"

Luni, 02.12.2013, 13:10

Muşchi de vită cu mămăligă la grătar, piure de conopidă cu brânză de capră şi sos demi glace – gătit de Alex Iacob

Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 02.12.2013, 12:53
Alexandru Iacob şi Istvan Veres au gătit "Muschi de vită cu mămăligă"

Alexandru Iacob şi Istvan Veres au gătit "Muschi de vită cu mămăligă"

"Muschi de vită cu mămăligă" a fost preparatul pe care l-au pregătit Alexandru Iacob şi Istvan Veres

Luni, 02.12.2013, 12:50
"Duo de piure cu foietaj de brânzeturi", preparatul gătit de Alexandra Leon şi Mihai Irimia

"Duo de piure cu foietaj de brânzeturi", preparatul gătit de Alexandra Leon şi Mihai Irimia

Alexandra Leon şi Mihai Irimia au gătit "Duo de piure cu foietaj de brânzeturi"

Luni, 02.12.2013, 12:50
Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Un desert fin și cremos.

Luni, 02.12.2013, 12:48

Salată capresse cu influenţe “Thai” - recomandarea Mirelei Ivașcu

O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.

Luni, 02.12.2013, 12:34
Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Un preparat cu note exotice.

Luni, 02.12.2013, 12:30
Cristian Carabageac a gătit o reţetă de "Orez roşu cu ananas copt şi ciuperci de pădure"

Cristian Carabageac a gătit o reţetă de "Orez roşu cu ananas copt şi ciuperci de pădure"

Preparatul lui Cristian Carabageac de la prima probă a fost "Orez roşu cu ananas copt şi ciuperci de pădure"

Luni, 02.12.2013, 12:25
Alexandra Leon a pregătit "Pui thailandez cu legume şi fructe"

Alexandra Leon a pregătit "Pui thailandez cu legume şi fructe"

La prima probă, Alexandra Leon a gătit "Pui thailandez cu legume şi fructe"

Luni, 02.12.2013, 12:20
Preparatul lui Mihai Irimia de la prima probă: "Piept de pui cu piure de castane şi sos de portocale cu smochine caramelizate"

Preparatul lui Mihai Irimia de la prima probă: "Piept de pui cu piure de castane şi sos de portocale cu smochine caramelizate"

Mihai Irimia a gătit la prima probă "Piept de pui cu piure de castane şi sos de portocale cu smochine caramelizate"

Luni, 02.12.2013, 12:15
Bendeac dezvăluie reţeta sa "secretă": Pizza Burlacului

Bendeac dezvăluie reţeta sa "secretă": Pizza Burlacului

Invitaţi în platoul „Top Chef”, membrii echipei iComedy nu doar află reţetele preparatelor cu care concurenţii i-au răsfăţat, dar şi dezvăluie în ediţia de luni, de la ora 20:30, la Antena 1, felurile de mâncare pe care ei şi le pregătesc acasă.

Luni, 02.12.2013, 11:18
Piure de cartofi

Piure de cartofi

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Piure de cartofi".

Luni, 02.12.2013, 08:25
Reţeta lui Vladutz: "Supă cremă de fasole cu jumări"

Reţeta lui Vladutz: "Supă cremă de fasole cu jumări"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de "Supă cremă de fasole cu jumări"

Joi, 28.11.2013, 08:28
Reţeta lui Vladutz: "Tocăniţă reuşită"

Reţeta lui Vladutz: "Tocăniţă reuşită"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă inedită de "Tocăniţă reuşită"

Miercuri, 27.11.2013, 08:27
Reţeta lui Vladutz: "Penne Flaviene"

Reţeta lui Vladutz: "Penne Flaviene"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o reţetă inedită: "Penne Flaviene"

Marti, 26.11.2013, 08:20
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.

Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!

Luni, 25.11.2013, 22:44

Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu

O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.

Luni, 25.11.2013, 22:43

Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob

Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.

Luni, 25.11.2013, 22:42

George Crăciun prepară supă cremă de dovleac

Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.

Luni, 25.11.2013, 22:40
Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Luni, 25.11.2013, 22:30

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu

Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.

Luni, 25.11.2013, 22:20
Reţeta lui Vladutz: "Plăcerea gustului"

Reţeta lui Vladutz: "Plăcerea gustului"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o reţetă inedită: "Plăcerea gustului"

Luni, 25.11.2013, 08:31
Spaghete cu parfum de week-end şi gulaş de soia

Spaghete cu parfum de week-end şi gulaş de soia

Vlăduţ şi Anca Martin gătesc împreună spaghete cu parfum de week-end şi gulaş de soia.

Vineri, 22.11.2013, 08:46
Nu există reţeta parintelui perfect!

Nu există reţeta parintelui perfect!

Părinţi calmi, înţelegători şi gata să satisfacă orice dorinţă a copiilor! Copii cuminţi, care învaţă bine, sunt politicoşi, nu-şi doresc să meargă în cluburi şi preferă să citească în loc să stea pe net.

Joi, 21.11.2013, 20:18
Baghetă magică

Baghetă magică

Vlăduţ găteşte: "Baghetă magică".

Miercuri, 20.11.2013, 08:37
Chef Hadad intră la duel...cu concurenții!

Chef Hadad intră la duel...cu concurenții!

Joseph Hadad este pus pe surprize. El a decis să își pună șorțul de bucătar și să demonstreze încă o dată că este TOP!

Luni, 18.11.2013, 20:50
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!

Luni, 18.11.2013, 17:28

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Luni, 18.11.2013, 12:46
Toast cu legume confiate

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Luni, 18.11.2013, 12:43

Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure

O bezea delicios de fructată.

Luni, 18.11.2013, 12:41
Tarte cu ganache au chocolate

Tarte cu ganache au chocolate

O tarta speciala pentru papile gustative speciale.

Luni, 18.11.2013, 12:37
O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O rețetă delicios de dulce.

Luni, 18.11.2013, 12:36

Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie

Un rețetă de top.

Luni, 18.11.2013, 12:31

Cruton cu somon fume şi caviar keta

Un amuse-bouche delicios de pretențios.

Luni, 18.11.2013, 12:29

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi

Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:25

Rulou cu tofu şi legume în foaie de ridiche daikon

O rețetă cu un fel de brânză și o legumă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:24
Pui Satay

Pui Satay

Un fel de mâncare delicios și aromat.

Luni, 18.11.2013, 12:22
x