Antena Căutare

Articole despre reteta

Reţeta lui Vladutz: "Supă cremă de fasole cu jumări"

Reţeta lui Vladutz: "Supă cremă de fasole cu jumări"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de "Supă cremă de fasole cu jumări"

Joi, 28.11.2013, 08:28
Reţeta lui Vladutz: "Tocăniţă reuşită"

Reţeta lui Vladutz: "Tocăniţă reuşită"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă inedită de "Tocăniţă reuşită"

Miercuri, 27.11.2013, 08:27
Reţeta lui Vladutz: "Penne Flaviene"

Reţeta lui Vladutz: "Penne Flaviene"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o reţetă inedită: "Penne Flaviene"

Marti, 26.11.2013, 08:20
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.

Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!

Luni, 25.11.2013, 22:44

Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu

O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.

Luni, 25.11.2013, 22:43

Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob

Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.

Luni, 25.11.2013, 22:42

George Crăciun prepară supă cremă de dovleac

Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.

Luni, 25.11.2013, 22:40
Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Luni, 25.11.2013, 22:30

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu

Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.

Luni, 25.11.2013, 22:20
Reţeta lui Vladutz: "Plăcerea gustului"

Reţeta lui Vladutz: "Plăcerea gustului"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o reţetă inedită: "Plăcerea gustului"

Luni, 25.11.2013, 08:31
Spaghete cu parfum de week-end şi gulaş de soia

Spaghete cu parfum de week-end şi gulaş de soia

Vlăduţ şi Anca Martin gătesc împreună spaghete cu parfum de week-end şi gulaş de soia.

Vineri, 22.11.2013, 08:46
Nu există reţeta parintelui perfect!

Nu există reţeta parintelui perfect!

Părinţi calmi, înţelegători şi gata să satisfacă orice dorinţă a copiilor! Copii cuminţi, care învaţă bine, sunt politicoşi, nu-şi doresc să meargă în cluburi şi preferă să citească în loc să stea pe net.

Joi, 21.11.2013, 20:18
Baghetă magică

Baghetă magică

Vlăduţ găteşte: "Baghetă magică".

Miercuri, 20.11.2013, 08:37
Chef Hadad intră la duel...cu concurenții!

Chef Hadad intră la duel...cu concurenții!

Joseph Hadad este pus pe surprize. El a decis să își pună șorțul de bucătar și să demonstreze încă o dată că este TOP!

Luni, 18.11.2013, 20:50
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!

Luni, 18.11.2013, 17:28

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Luni, 18.11.2013, 12:46
Toast cu legume confiate

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Luni, 18.11.2013, 12:43

Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure

O bezea delicios de fructată.

Luni, 18.11.2013, 12:41
Tarte cu ganache au chocolate

Tarte cu ganache au chocolate

O tarta speciala pentru papile gustative speciale.

Luni, 18.11.2013, 12:37
O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O rețetă delicios de dulce.

Luni, 18.11.2013, 12:36

Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie

Un rețetă de top.

Luni, 18.11.2013, 12:31

Cruton cu somon fume şi caviar keta

Un amuse-bouche delicios de pretențios.

Luni, 18.11.2013, 12:29

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi

Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:25

Rulou cu tofu şi legume în foaie de ridiche daikon

O rețetă cu un fel de brânză și o legumă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:24
Pui Satay

Pui Satay

Un fel de mâncare delicios și aromat.

Luni, 18.11.2013, 12:22
Bomboane de foie gras

Bomboane de foie gras

Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.

Luni, 18.11.2013, 12:20
Pasta tonno

Pasta tonno

Vladuţ găteşte: "Pasta tonno".

Luni, 18.11.2013, 08:37
Proba "Cea mai sexy mamică" - prepararea piureului

Proba "Cea mai sexy mamică" - prepararea piureului

Vezi aici cum s-au descurcat finalistele concursului “Cea mai sexy mamică din România" la proba prepararea piureului!

Vineri, 15.11.2013, 10:42
Adelina Ioana Spătaru, găteste la Neatza

Adelina Ioana Spătaru, găteste la Neatza

Adelina Ioana Spătaru, candidată la "Cea mai Sexy Mămică", gateste la Neatza.

Vineri, 15.11.2013, 10:00
Fasole bătută

Fasole bătută

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Fasole bătută".

Vineri, 15.11.2013, 09:13
Văcuţă cu ţelină

Văcuţă cu ţelină

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Văcuţă cu ţelină".

Joi, 14.11.2013, 08:11
Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prezintă Observatorul orei 19 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.

Marti, 12.11.2013, 14:09
Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prezintă Observatorul orei 19.00 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.

Marti, 12.11.2013, 13:45
Reţeta care l-a emoţionat pe Chef Hadad: Sarmalele moldoveneşti ale Lilianei Petraru (ediţia 4)

Reţeta care l-a emoţionat pe Chef Hadad: Sarmalele moldoveneşti ale Lilianei Petraru (ediţia 4)

Liliana Petraru l-a dat gata pe Chef Hadad cu sarmalele sale

Marti, 12.11.2013, 13:43
Reţeta lui Alexandru Iacob: Păstrăv la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți și capere (ediţia 4)

Reţeta lui Alexandru Iacob: Păstrăv la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți și capere (ediţia 4)

Alexandru Iacob a pregătit o rețetă cu păstrăv

Marti, 12.11.2013, 13:35
Pui cu sos de parmezan

Pui cu sos de parmezan

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Pui cu sos de parmezan".

Marti, 12.11.2013, 08:13
Provocarea serii lansată de Andreea Marin: Sarmale! Ce au pregătit concurenţii

Provocarea serii lansată de Andreea Marin: Sarmale! Ce au pregătit concurenţii

Cea mai importantă probă a început! Acum, concurenţii nu gătesc doar pentru cei trei juraţi, ci şi pentru un invitat special: Andreea Marin.

Luni, 11.11.2013, 22:54

Sarmale cu carne de porc şi vită

Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 11.11.2013, 15:45

Melcișori traditionali cu mere

A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.

Luni, 11.11.2013, 15:15

Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan

Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.

Luni, 11.11.2013, 13:18

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Luni, 11.11.2013, 13:08

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu

O rețetă rafinată pentru gusturi fine.

Luni, 11.11.2013, 12:47

Florentina Lazăr ne recomandă găluşte cu prune proaspete

O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.

Luni, 11.11.2013, 12:42

Salată de conopidă cu maioneză de casă preparată de Alexandru Iacob

Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.

Luni, 11.11.2013, 12:34

Alexandru Iacob gătește o minunată fasole bătută cu usturoi

Atunci când vrei o retetă clasică, gustoasă, dar de top, încearcă acestă fasole bătută.

Luni, 11.11.2013, 12:31

Creveţi în suc de portocale – una dintre specialitățile Florentinei Lazăr

O rețetă specială cu ingrediente speciale.

Luni, 11.11.2013, 12:26
"Muşchiuleţ de porc"

"Muşchiuleţ de porc"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Muşchiuleţ de porc"

Vineri, 08.11.2013, 08:18
Rețeta lui Vladutz: Salată de cartofi în stil ”Neatza”

Rețeta lui Vladutz: Salată de cartofi în stil ”Neatza”

Dacă ești un fan înrăit al emisiunii și nu ratezi nicio ediție, Vladutz îți recomandă să pregătești o salată de cartofi specială, în stil ”Neatza”

Joi, 07.11.2013, 08:33
"Salata de cartofi in stil Neatza"

"Salata de cartofi in stil Neatza"

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta inedita: "Salata de cartofi in stil Neatza"

Joi, 07.11.2013, 08:21
x