Antena Căutare

Articole despre reteta

Bomboane de foie gras

Bomboane de foie gras

Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.

Luni, 18.11.2013, 12:20
Pasta tonno

Pasta tonno

Vladuţ găteşte: "Pasta tonno".

Luni, 18.11.2013, 08:37
Proba "Cea mai sexy mamică" - prepararea piureului

Proba "Cea mai sexy mamică" - prepararea piureului

Vezi aici cum s-au descurcat finalistele concursului “Cea mai sexy mamică din România" la proba prepararea piureului!

Vineri, 15.11.2013, 10:42
Adelina Ioana Spătaru, găteste la Neatza

Adelina Ioana Spătaru, găteste la Neatza

Adelina Ioana Spătaru, candidată la "Cea mai Sexy Mămică", gateste la Neatza.

Vineri, 15.11.2013, 10:00
Fasole bătută

Fasole bătută

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Fasole bătută".

Vineri, 15.11.2013, 09:13
Văcuţă cu ţelină

Văcuţă cu ţelină

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Văcuţă cu ţelină".

Joi, 14.11.2013, 08:11
Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prezintă Observatorul orei 19 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.

Marti, 12.11.2013, 14:09
Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prezintă Observatorul orei 19.00 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.

Marti, 12.11.2013, 13:45
Reţeta care l-a emoţionat pe Chef Hadad: Sarmalele moldoveneşti ale Lilianei Petraru (ediţia 4)

Reţeta care l-a emoţionat pe Chef Hadad: Sarmalele moldoveneşti ale Lilianei Petraru (ediţia 4)

Liliana Petraru l-a dat gata pe Chef Hadad cu sarmalele sale

Marti, 12.11.2013, 13:43
Reţeta lui Alexandru Iacob: Păstrăv la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți și capere (ediţia 4)

Reţeta lui Alexandru Iacob: Păstrăv la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți și capere (ediţia 4)

Alexandru Iacob a pregătit o rețetă cu păstrăv

Marti, 12.11.2013, 13:35
Pui cu sos de parmezan

Pui cu sos de parmezan

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Pui cu sos de parmezan".

Marti, 12.11.2013, 08:13
Provocarea serii lansată de Andreea Marin: Sarmale! Ce au pregătit concurenţii

Provocarea serii lansată de Andreea Marin: Sarmale! Ce au pregătit concurenţii

Cea mai importantă probă a început! Acum, concurenţii nu gătesc doar pentru cei trei juraţi, ci şi pentru un invitat special: Andreea Marin.

Luni, 11.11.2013, 22:54

Sarmale cu carne de porc şi vită

Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 11.11.2013, 15:45

Melcișori traditionali cu mere

A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.

Luni, 11.11.2013, 15:15

Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan

Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.

Luni, 11.11.2013, 13:18

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Luni, 11.11.2013, 13:08

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu

O rețetă rafinată pentru gusturi fine.

Luni, 11.11.2013, 12:47

Florentina Lazăr ne recomandă găluşte cu prune proaspete

O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.

Luni, 11.11.2013, 12:42

Salată de conopidă cu maioneză de casă preparată de Alexandru Iacob

Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.

Luni, 11.11.2013, 12:34

Alexandru Iacob gătește o minunată fasole bătută cu usturoi

Atunci când vrei o retetă clasică, gustoasă, dar de top, încearcă acestă fasole bătută.

Luni, 11.11.2013, 12:31

Creveţi în suc de portocale – una dintre specialitățile Florentinei Lazăr

O rețetă specială cu ingrediente speciale.

Luni, 11.11.2013, 12:26
"Muşchiuleţ de porc"

"Muşchiuleţ de porc"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Muşchiuleţ de porc"

Vineri, 08.11.2013, 08:18
Rețeta lui Vladutz: Salată de cartofi în stil ”Neatza”

Rețeta lui Vladutz: Salată de cartofi în stil ”Neatza”

Dacă ești un fan înrăit al emisiunii și nu ratezi nicio ediție, Vladutz îți recomandă să pregătești o salată de cartofi specială, în stil ”Neatza”

Joi, 07.11.2013, 08:33
"Salata de cartofi in stil Neatza"

"Salata de cartofi in stil Neatza"

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta inedita: "Salata de cartofi in stil Neatza"

Joi, 07.11.2013, 08:21
"Piept de curcan prelat"

"Piept de curcan prelat"

Vladut, bucatarul de la "Neatza cu Razvan si Dani" a pregatit astazi o reteta de "Piept de curcan prelat"

Miercuri, 06.11.2013, 08:22
Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.

Marti, 05.11.2013, 20:19
Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Un desert pentru gusturi fine.

Marti, 05.11.2013, 17:53
Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Cel mai tare desert din proba "dulce", un desert raw-vegan, neprocesat termic, la care s-a folosit doar zahar brun si miere (deci, fara aditivi).

Marti, 05.11.2013, 17:36
"Aripioare ca la Bucuresti"

"Aripioare ca la Bucuresti"

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta inedita: "Aripioare ca la Bucuresti"

Marti, 05.11.2013, 08:38
Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

1000 de arome pentru 1000 de nopti de poveste.

Luni, 04.11.2013, 20:38
Salata "fusion infusion"

Salata "fusion infusion"

O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.

Luni, 04.11.2013, 20:34
Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Un preparat special pentru persoane speciale.

Luni, 04.11.2013, 20:33
Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Ingrediente 1 cartof mediu 2 catei usturoi 50 g bacon afumat 2 mere 200 g telina 200g lapte 1 morcov 100 g conopida verde 200 g file porc 3 felii prosciutto Mod de preparare Se fierb cartofii pana dau in clocot. Se tin la foc mic inca 5...

Luni, 04.11.2013, 20:28
"Cotlet de porc cu sos de praz"

"Cotlet de porc cu sos de praz"

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta de "Cotlet de porc cu sos de praz"

Luni, 04.11.2013, 08:17
Chefii Pacatosi vs. moderatorii bucatari! Rocada istorica la "Un Show Pacatos"

Chefii Pacatosi vs. moderatorii bucatari! Rocada istorica la "Un Show Pacatos"

Juratii "Top Chef", Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand au venit la "Un Show Pacatos" sa gateasca.

Miercuri, 30.10.2013, 01:01
Milioane de vieţi ar putea fi salvate cu sângele artificial inventat de români

Milioane de vieţi ar putea fi salvate cu sângele artificial inventat de români

O echipă de cercetători români a inventat sângele artificial. Testele realizate pe reţeta de sânge făcută de specialiştii de la Universitatea Babeş Bolyai sunt încurajatoare. Invenţia românilor ar putea salva milioane de vieţi.

Marti, 29.10.2013, 10:44
Top Chef: Duelul Cristian Carabageac - Daniel Ploscaru

Top Chef: Duelul Cristian Carabageac - Daniel Ploscaru

Tema duelului lor este dragostea si se leaga de viata lui Joseph Hadad, de momentul in care s-a indragostit de sotia sa. O poveste tulburatoare.

Luni, 28.10.2013, 23:05
Top Chef: Duelul Istvan Veres - Mihai Irimia

Top Chef: Duelul Istvan Veres - Mihai Irimia

Chef Hadad a gatit pentru foarte multe personalitati ale lumii printre care si Presedinti de Stat. Daca experienta de a gati pentru Bill Clinton a insemnat mult stres, pentru Presedintele Frantei a insemnat adaptare.

Luni, 28.10.2013, 22:59
Sarmale - reteta speciala propusa de Nicolai Tand

Sarmale - reteta speciala propusa de Nicolai Tand

Iti mai aduci aminte de sarmalele delicioase gatite pe vremea copilariei tale? Este timpul sa inveti sa le pregatesti si tu.

Luni, 28.10.2013, 22:00
Top Chef: Duelul George Craciun – Flaviu Borbei

Top Chef: Duelul George Craciun – Flaviu Borbei

Avand privilegiul de a studia in Belgia, la una dintre cele mai mari scoli de gastronomie din lume, Tudor Constantinescu a capatat o experienta pe masura. Propunerea lui este Curcan cu sos de ciocolata.

Luni, 28.10.2013, 21:29
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Tarta cu ciocolata".

Vineri, 25.10.2013, 09:19
Tajin Mugrabi

Tajin Mugrabi

Reteta lui Cjef Joseph Hadad. Un fel de mancare senzational din carne de miel si fructe uscate.

Joi, 24.10.2013, 15:10
Nicolai Tand a preparat o reteta delicioasa de Oua moi cu trufe

Nicolai Tand a preparat o reteta delicioasa de Oua moi cu trufe

Reteta lui Nicolai Tand.

Joi, 24.10.2013, 14:46
Tudor Constantinescu a preparat o reteta de Homar

Tudor Constantinescu a preparat o reteta de Homar

Retata lui Tudor Contsantinescu.

Joi, 24.10.2013, 14:37
Nicolai, jurat Top Chef, propune o reteta de Roast beef cu piure

Nicolai, jurat Top Chef, propune o reteta de Roast beef cu piure

Reteta lui Nicolai Tand.

Joi, 24.10.2013, 14:31
Reteta saptaminii este Aumoniere “Chocolat”

Reteta saptaminii este Aumoniere “Chocolat”

Reteta lui Tudor Constantinescu. Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra.

Joi, 24.10.2013, 14:13
Friptura de vita in crusta Almette

Friptura de vita in crusta Almette

Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Friptura de vita in crusta Almette".

Joi, 24.10.2013, 08:28
Ellie White s-a apucat de gatit

Ellie White s-a apucat de gatit

Si vedetele stiu sa gateasca! Printre filmari si inregistrari in studio, Ellie White, vedeta de la “Te cunosc de undeva?” a demonstrat ca se pricepe de minune si intr-ale gastronomiei. A participat la un concurs de gatit.

Joi, 24.10.2013, 07:58
Salata bavareza de cartofi

Salata bavareza de cartofi

Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Salata bavareza de cartofi".

Miercuri, 23.10.2013, 10:50
Ikebane cu salate si Almette

Ikebane cu salate si Almette

Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: " Spaghete fermecate".

Marti, 22.10.2013, 08:14
x