Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.
Luni, 18.11.2013, 12:20Vladuţ găteşte: "Pasta tonno".
Luni, 18.11.2013, 08:37Vezi aici cum s-au descurcat finalistele concursului “Cea mai sexy mamică din România" la proba prepararea piureului!
Vineri, 15.11.2013, 10:42Adelina Ioana Spătaru, candidată la "Cea mai Sexy Mămică", gateste la Neatza.
Vineri, 15.11.2013, 10:00Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Fasole bătută".
Vineri, 15.11.2013, 09:13Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Văcuţă cu ţelină".
Joi, 14.11.2013, 08:11Prezintă Observatorul orei 19 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.
Marti, 12.11.2013, 14:09Prezintă Observatorul orei 19.00 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.
Marti, 12.11.2013, 13:45Liliana Petraru l-a dat gata pe Chef Hadad cu sarmalele sale
Marti, 12.11.2013, 13:43Alexandru Iacob a pregătit o rețetă cu păstrăv
Marti, 12.11.2013, 13:35Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Pui cu sos de parmezan".
Marti, 12.11.2013, 08:13Cea mai importantă probă a început! Acum, concurenţii nu gătesc doar pentru cei trei juraţi, ci şi pentru un invitat special: Andreea Marin.
Luni, 11.11.2013, 22:54Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.
Luni, 11.11.2013, 15:45A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.
Luni, 11.11.2013, 15:15Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.
Luni, 11.11.2013, 13:18Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.
Luni, 11.11.2013, 13:08O rețetă rafinată pentru gusturi fine.
Luni, 11.11.2013, 12:47O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.
Luni, 11.11.2013, 12:42Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.
Luni, 11.11.2013, 12:34Atunci când vrei o retetă clasică, gustoasă, dar de top, încearcă acestă fasole bătută.
Luni, 11.11.2013, 12:31O rețetă specială cu ingrediente speciale.
Luni, 11.11.2013, 12:26Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită: "Muşchiuleţ de porc"
Vineri, 08.11.2013, 08:18Dacă ești un fan înrăit al emisiunii și nu ratezi nicio ediție, Vladutz îți recomandă să pregătești o salată de cartofi specială, în stil ”Neatza”
Joi, 07.11.2013, 08:33Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta inedita: "Salata de cartofi in stil Neatza"
Joi, 07.11.2013, 08:21Vladut, bucatarul de la "Neatza cu Razvan si Dani" a pregatit astazi o reteta de "Piept de curcan prelat"
Miercuri, 06.11.2013, 08:22O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.
Marti, 05.11.2013, 20:19Un desert pentru gusturi fine.
Marti, 05.11.2013, 17:53Cel mai tare desert din proba "dulce", un desert raw-vegan, neprocesat termic, la care s-a folosit doar zahar brun si miere (deci, fara aditivi).
Marti, 05.11.2013, 17:36Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta inedita: "Aripioare ca la Bucuresti"
Marti, 05.11.2013, 08:381000 de arome pentru 1000 de nopti de poveste.
Luni, 04.11.2013, 20:38O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.
Luni, 04.11.2013, 20:34Un preparat special pentru persoane speciale.
Luni, 04.11.2013, 20:33Ingrediente 1 cartof mediu 2 catei usturoi 50 g bacon afumat 2 mere 200 g telina 200g lapte 1 morcov 100 g conopida verde 200 g file porc 3 felii prosciutto Mod de preparare Se fierb cartofii pana dau in clocot. Se tin la foc mic inca 5...
Luni, 04.11.2013, 20:28Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta de "Cotlet de porc cu sos de praz"
Luni, 04.11.2013, 08:17Juratii "Top Chef", Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand au venit la "Un Show Pacatos" sa gateasca.
Miercuri, 30.10.2013, 01:01O echipă de cercetători români a inventat sângele artificial. Testele realizate pe reţeta de sânge făcută de specialiştii de la Universitatea Babeş Bolyai sunt încurajatoare. Invenţia românilor ar putea salva milioane de vieţi.
Marti, 29.10.2013, 10:44Tema duelului lor este dragostea si se leaga de viata lui Joseph Hadad, de momentul in care s-a indragostit de sotia sa. O poveste tulburatoare.
Luni, 28.10.2013, 23:05Chef Hadad a gatit pentru foarte multe personalitati ale lumii printre care si Presedinti de Stat. Daca experienta de a gati pentru Bill Clinton a insemnat mult stres, pentru Presedintele Frantei a insemnat adaptare.
Luni, 28.10.2013, 22:59Iti mai aduci aminte de sarmalele delicioase gatite pe vremea copilariei tale? Este timpul sa inveti sa le pregatesti si tu.
Luni, 28.10.2013, 22:00Avand privilegiul de a studia in Belgia, la una dintre cele mai mari scoli de gastronomie din lume, Tudor Constantinescu a capatat o experienta pe masura. Propunerea lui este Curcan cu sos de ciocolata.
Luni, 28.10.2013, 21:29Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Tarta cu ciocolata".
Vineri, 25.10.2013, 09:19Reteta lui Cjef Joseph Hadad. Un fel de mancare senzational din carne de miel si fructe uscate.
Joi, 24.10.2013, 15:10Reteta lui Nicolai Tand.
Joi, 24.10.2013, 14:46Retata lui Tudor Contsantinescu.
Joi, 24.10.2013, 14:37Reteta lui Nicolai Tand.
Joi, 24.10.2013, 14:31Reteta lui Tudor Constantinescu. Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra.
Joi, 24.10.2013, 14:13Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Friptura de vita in crusta Almette".
Joi, 24.10.2013, 08:28Si vedetele stiu sa gateasca! Printre filmari si inregistrari in studio, Ellie White, vedeta de la “Te cunosc de undeva?” a demonstrat ca se pricepe de minune si intr-ale gastronomiei. A participat la un concurs de gatit.
Joi, 24.10.2013, 07:58Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Salata bavareza de cartofi".
Miercuri, 23.10.2013, 10:50Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: " Spaghete fermecate".
Marti, 22.10.2013, 08:14