Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango, o rețetă inedită cu o combinație de gusturi total diferite. Ingrediente 500 g căpșuni 200 g ceapă roșie 400 g castraveți fabio 150 g busuioc proaspăt 100 g...
Micuțe și gustoase, sărmăluțele în foi de varză și în foi de viță de vie, își fac loc cu succes la orice masă, din orice casă, indiferent de sezon. Ingrediente 250 g orez 500 g carne tocată,...
Splendoare și culoare în farfurie, așa ar putea fi descrisăaceastă rețetă de piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare. Ingrediente 800 g piept de rață 2 buc medii de țelină 1...
Penne siciliene al forno, o rețetă de paste gustoasă, cu multe ingrediente care-și întrepătrund gusturile delicios. Ingrediente 700 gr penne rigate, barilla 50 gr busuioc proaspăt 400 gr piept de pui 10...
Ingrediente 50 buc melci 3 legături de ceapă verde 3 legături de pătrunjel 400 g unt 200 g lămâie 1 l vin alb foi de dafin, piper boabe muștar boabe 100 g usturoi...
Gulyas de vită, un preparat gustos, în care paprika și ceapa sunt vedete. Ingrediente 1 kg ceapă 1,200 kg rasol de vită, fără os 3 ardei grași 4 roșii mari 1 foaie de dafin Chimen măcinat 150 ml...
Cotletele de miel au devenit favoritele iubitorilor de carne, iar dacă sunt preparate într-o crustă de muștar cu ierburi, vor fi chiar delicioase. Ingrediente 5 bucăți cotlet de miel, a câte 4 costițe 1 legătură...
Cod în crustă de migdale cu parmezan, tartar de roșii și spanac sote, o combinație plină de savoare, culoare și sățietate. Ingrediente 1,2 kg cod negru 200 g fulgi de migdale 100 g parmezan 1 kg baby spanac...
Noua săptămână de jurizări pe nevăzute întețește competiția dintre concurenți, iar jurații ,,Chefi la cuțite” devin din ce în ce mai greu de impresionat. Cu toate acestea, diseară, fobia lui chef Florin Dumitrescu va fi exploatată la maximum printr-un preparat specific Cambodgiei, pregătit chiar de câștigătorul sezonului 3 al concursului, Gianny Bănuță.
Gianny Bănuță, marele câştigător al celui de-al treilea sezon ,,Chefi la Cuțite” revine luni seară în fața lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, mentorii călătoriei sale culinare. Mai încrezător, dar nostalgic în ceea ce privește întoarcerea în bucătăria care i-a asigurat succesul, piteșteanul a vrut să își demonstreze încă o dată îndemânarea, dar și imaginația.
Orice bucătar adevărat știe că secretul unui preparat de succes stă nu numai în prospețimea ingredientelor folosite, ci mai ales în ustensilele de bucătărie folosite! Ți-ai imaginat vreodată că o să faci o pizza fără ajutorul cuptorului? Rețeta noastră e numai bună pentru pregătit în tigaia Regis Stone Pan 28 CM!
Emisiunea “Chefi la cuțite” a fost marți seara lider detașat de audiență la nivelul publicului din mediul comercial, cât și la nivel urban. Noua rundă de surprize la masa jurizării a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a adunat în fața micilor ecrane 2.112.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.12.
Dacă Gina Pistol l-a tot amăgit pe Cătălin Scărlătescu, juratul de la "Chef la cuțite" a pus ochii pe o altă blondă. Și de data aceasta chiar a recunoscut că s-a îndrăgostit!
Dacă vrei să încerci o rețetă spectaculoasă de paste cu pui și legume, atunci nimic mai simplu. Cu doar câteva ingrediente poți pregăti imediat un preparat delicios, cu care sigur vei face senzație.
Renato Masetti este italian și locuiește în Botoșani, de când și-a găsit jumătatea într-o româncă din Botoșani.
A venit rândul Dacianei Dură să gătească! Plină de emoții și încurajată de iubitul său, Marius Crețiu, aceasta a pregătit o super rețetă!
Surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite” atunci când Virgil Mănescu a decis să vină la emisiune și să concureze.
Nadia Argeșanu este inginer chimist și a venit tocmai de la Piatra Neamț ca să facă spectacol culinar la emisiunea „Chefi la cuțite”.
Următorul concurent se numește Cățiu Marius, este din Arad și a venit la emisiune alături de iubita sa, căreia i-a pregătit o surpriză de zile mari!
Următoarea concurentă se numește și este din Nigeria, dar studiază în România. Rețeta pregătită de ea chiar i-a pus în încurcătură pe chefi!
Nu e treabă deloc ușoară să îi convingi pe Scărlătescu, Dumitrescu și pe Bontea că ai talent în bucătărie!
Anton Alexandru George are 26 de ani și este sous chef la un restaurant din Brașov. Tânărul pare mai pregătit ca niciodată să învingă!
Nu e treabă deloc ușoară să îi convingi pe Scărlătescu, Dumitrescu și pe Bontea că ai talent în bucătărie!
Bucătăria nu are vârstă și asta o demonstrează chiar Dumescu Elena Alexandra, care a venit să concureze la „Chefi la cuțite” deși are doar...16 ani!
Următorul concurent se numește Vasilis Petrou, este din Grecia, dar s-a stabilit în România de 13 ani, atunci când și-a făcut o familie.
Chefii se pricep nu doar la jurizat, ci și la făcut senzație! Și ultima poznă făcută de aceștia chiar în culisele emisiunii te va lăsa mască!
Irina Stratulat este profesoară de engleză, dar este și moderatoarea unei emisiuni de la Antena 1 Iași, acolo unde vorbește despre lifestyle.
Demențial acest desert cu pere fierte în vin roșu, servite cu înghețată de vanilie, șofran și portocală confiată, dulceață de cireșe amare și mure, iar alături un nectar de vin roșu Kosher. Ingrediente...
O combinație gustoasă între creveții black tigher, rulați în felii subțiri de șuncă și o cremă de fasole dulce-picantă. Ingrediente 20 creveți mari, black tiger 20 felii subțiri de șuncă 800 g...
Surpriză de proporţii, în această seară, la Chefi la Cuţite. Doi iubiţi au venit împreună, în concurs, pregătiți să fie rivali. Însă, planul bucătarului din Arad nu include doar obținerea râvnitelor cuțite, ci și promisiunea unei...
Marti, 10.10.2017, 19:58
Gomboți sau găluște cu prune, un desert minune, pe care orice gospodină ar trebui să-l încerce măcar odată. Ingrediente 1 kg făină 200 gr sare 1 l apă 1 kg griș 500 gr pesmet 1,5 kg zahăr 3...
Crema de vanilie în două culori, servită la pahar cu frișcă și mentă, un desert simplu și delicios, cu care poți cuceri orice musafir mofturos. Ingrediente 1 l lapte de vacă( 3,8% grăsime) 12 ouă un...
Simplă și gustoasă, această ciorbă de cartofi cu bacon afumat, gătită în stil țărănesc, ca la bunica acasă. Ingrediente 1 kg cartofi 200 ml ulei 500 g morcov 1 țeliăa 3 rădăcini de pătrunjel...
Sosul de vin cremos este vedeta printre preparatele acestei rețete. Ingrediente 1 legatură de pătrunjel 7 bucăți de sparanghel subțire 5 bucăți de vită ( 5-7 cm grosime) 500 g cartofi albi 3 pachete de unt...
Pastele carbonara, pe cât de simplu de preparat, pe atât de bune.
O rețetă interesantă de cartofi gratinați, inspirată din bucătaria franceză. Ingrediente 1,5 kg cartofi 1,5 l creme fresh 300 gr ceapă albă 400 gr lardons fumme nucșoară sare piper 500 gr...
Tocăniță din carne de porc cu mămăliguță, o mâncare savuroasă pe care n-o poți refuza. Ingrediente 700 gr carne de porc (ceafa) 3 cepe 4 căței de usturoi 2 lingurițe vegeta de casă măcinată 100...
O rețetă delicioasă de ciulama de pui, gătită ca la mama acasă și servită cu o mămăliguță mai deosebită, cu parmezan. Ingrediente 400 g făină de porumb 10 g sare 100 g parmezan 100 g cașcaval 300 g...
Edițiile „Chefi la cuțite” de săptămâna aceasta au adus la masa jurizării preparate pline de culoare, dintre cele mai variate.
O combinație deosebită între gustul dulce amărui și acrișor al merelor caramelizate și gustul sângeretelui ușor picant. Ingrediente 3 cârnați sângerete 4 mere Golden 50 g unt, 2...
Dacă ediția de luni a emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” l-a avut în lumina reflectoarelor pe chef Cătălin Scărlătescu, ce a fost cerut în căsătorie de o frumoasă studentă din Pitești, seara aceasta reface scenariul nunții cu doi concurenți.
Aseară, cea de-a noua ediţie a emisiunii “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, s-a impus ca lider de piaţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban. Astfel, în intervalul său de difuzare, 19.59-23.05, emisiunea culinară de la Antena 1 a condus clasamentul audienţelor pe publicul comercial, cu o medie de 10,8 puncte de rating și 29,1 % cotă de piață, fiind urmat de Pro Tv cu 9,4 puncte de rating și 25,4 % cotă de piață. Și la nivelul publicului urban emisiunea culinară a dominat concurența cu 8,9 puncte de rating și 19,7 % cotă de piață, spre deosebire de următorul clasat Pro Tv, care a înregistrat 8,7 puncte de rating și 19,1 % cotă de piață.
Una dintre marile surprize ale serii a fost atunci când la emisiune a venit celebrul Giani Chiriță, alături de frumoasa sa fiică!
Zoltan, Cătălin Șerban și Mădălina Munteanu nu au reușit să-i impresioneze pe chefi și au fost eliminați.
Voicu Nicoleta Denisa este studentă la Drept și spune că își dorește să câștige concursul doar de dragul lui Scărlătescu!
Todirașcu Maricica este din Iași și este bucătar de mai bine de 14 ani! A venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are stofă de maestru!
Sava Alin Gabriel este bucătar în Anglia și a decis să vină la emisiune ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit!
Cornelia Diac a venit din Neamț pentru a demonstra celor trei chefi că tot preparatele tradiționale românești sunt cele mai bune din lume!
Una dintre marile surprize ale serii a fost atunci când la emisiune a venit celebrul Giani Chiriță, alături de frumoasa sa fiică!
Todirașcu Maricica este din Iași și este bucătar de mai bine de 14 ani! A venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are stofă de maestru!