Andra Dinu a decis să facă spectacol cu un seafood chowder, special pentru Scărlătescu.
Ingrediente 2,5 l apă 1 ceapă medie sau 1 legătură ceapă verde 4-5 linguri oţet 1 morcov mediu sare 2 căţei de...
Ingrediente 1200 g piept de pui 6 copănele de pui 1000 g ceapă albă 1500 g morcovi 12 bucăți baby morcovi 1500 g țelină 10 ouă 1000 g smântână, 32% 3 legături mărar 4 lămâi...
Ingrediente 250 g cod file 250 g somon file 500 g mix fructe de mare congelate 5-6 creveţi proaspeţi 8- 10 bucăţi scoici În cochilie 1 legătură ceapă verde tăiată mărunt 2 bucăţi praz tăiat...
Ingrediente 4 buc. calcan 600 gr anghinare congelată, pentru piure 2 cepe 10 morcovi 5 ardei roșii 4 buc. baby dovlecel 100 gr sare fină 50 gr piper, boabe 200 ml ulei de măsline 200 gr unt 70 gr...
Ingrediente 15 ouă 100 ml smântână de gătit 1 pachet foi de plăcintă 400 g bacon 1 căpățână de usturoi, 400 g smântână 32% sare piper ulei o legătură de patrunjel...
Ingrediente 700 g carne de pui 300 g carne de iepure un praf de boia dulce 5 g șofran 5 roșii proaspete 200 g păstăi de fasole verde 400 g păstăi de fasole galbenă 150 ml ulei de măsline 150 g orez...
Jurizarea pe nevăzute continuă la Chefi la cuțite, cu o nouă ediție plină de gust și de suspans. Cei trei jurați sunt gata să ofere cuțitele celor care reușesc să le încânte papilele gustative. Caută originalitate, gust, plating și, mai ales, talent.
PRAJITURA CU DOVLEAC
Ingrediente
Jurizarea pe nevăzute continuă și săptămâna aceasta luni și marți la „Chefi la cuțite”, iar simpaticul trio de jurați promite și mai multe reacții delicioase. Printre farfurii tradiționale, pregătite de concurenți din afara granițelor și preparate mai puțin obișnuite precum coada de taur, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut de împărțit și mai multe cuțite. Surpriza serii de luni va fi Robert Candoi, un concurent care și-a încercat pentru a patra oară norocul în emisiunea culinară.
Începutul unui nou sezon a garantat noi surprize de gust și savoare în farfuriile de la degustările pe nevăzute de la „Chefi la cuțite”. Preparatele inedite, pregătite cu cele mai proaspete ingrediente din Cămara Lidl au fost propunerile concurenților pentru a-i impresiona pe pretentiosii jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu!
Chef Giovanni, așa cum este cunoscut de telespectatorii ,,Chefi la Cuțite”, cea mai iubită emisiune culinară difuzată de Antena 1, este finalistul din echipa lui Florin Dumitrescu în sezonul 3.
Nina Rus a fost unul dintre concurenții extrem de talentați de la „Chefi la cuțite”, care a avut însă ghinionul să nu ajungă în marea finală. Membră a echipei portocalii, aceasta a fost unul dintre așii lui Florin Dumitrescu pentru cucerirea trofeului din cel de-al treilea sezon al emisiunii.
Gina Pistol face câteva dezvăluiri despre noul sezon "Chefi la cuțite". Prezentatoarea are foarte mulți concurenți preferați și nu ar putea să fie în pielea celor trei jurați.
Gina Pistol face câteva dezvăluiri despre noul sezon "Chefi la cuțite". Prezentatoarea are foarte mulți concurenți preferați și nu ar putea să fie în pielea celor trei jurați.
Miercuri, 13.09.2017, 20:42
Cea de-a doua ediție a emisiunii ,,Chefi la Cuțite”, difuzată de Antena 1, a continuat startul surprizelor și al farfuriilor spectaculoase! Marți seară, bucătari profesioniști, amatori, sau pur și simplu candidați care fac deliciul telespectatorilor și-au găsit locul la etapa jurizărilor pe nevăzute, unde jurații au împărțit primele cuțite și au format primele strategii. Surpriza serii a fost Anca Pintican, prima concurentă care a reușit să ia maximul de voturi cu o rețetă vegetariană.
Daniela Sterie a venit la emisiune înscrisă de către fiul său și nu și-a imaginat niciodată că va ajunge la „Chefi la cuțite”!
Vlad Alb are 24 de ani și este bucătar. Concurentul a atras privirile tuturor cu felul în care arată!
Vlad Alb are 24 de ani și este bucătar. Concurentul a atras privirile tuturor cu modul în care arată!
Ionuț Opreanu este o adevărată apariție la ”Chefi la cuțite”! Este hair stylist, are 23 ani și este București.
Ioana Năstase este o studentă de 26 ani și a venit la emisiune ca să impresioneze cu un super burger Jack!
Angie Moisescu (cunoscută drept „bad Angie”) este dansatoare, are 30 ani și vine din Brăila!
Ionuț Opreanu este o adevărată apariție la „Chefi la cuțite”! Este hair stylist, are 23 ani și este București.
Cosmin Ailincă este un tânăr bucătar din Brașov, care a decis să facă senzație cu un cotlet de miel în crustă de gălbiori!
Gall Ildiko este asistent în brokeraj, are 39 de ani și o mare pasiune pentru bucătărie. Dar oare desertul său va impresiona?
Gabriel Cinatti are 31 de ani, este bucătar de meserie și a venit de la Ploiești ca să facă senzație cu abilitățile sale culinare. A reușit oare să îi convingă pe cei trei chefi?
Sute de concurenți s-au înscris la „Chefi la cuțite” ca să își demonstreze talentul culinar și ca să meargă mai departe în concurs, în goana pentru marele premiu!
Ingrediente 6 jumătăți de piept de rață 50 g sare 50 g piper O legătură cumbru Pentru piure: 800 g rădăcină de păstârnac 2 cartofi albi, medii 2 cepe galbene, medii 50 g sare 200 g unt...
Ingrediente 1 kg făină 1 legătură pătrunjel verde 3 ouă 1 kg cartofi roșii 50 g nucșoară 100 g nero di sepia 4 buc. black tiger 250 g creveți decorticați 100 g sare 5 g șofran 100 g piper...
Ingrediente 7 ouă 500 g zahăr 300 g mascarpone 25 ml esență de migdale 3 pliculețe zahăr vanilat bourbon 200 g făină 5 banane coapte mediu fructe de pădure 300 ml lapte Mod de preparare...
Ingrediente 500 grame coaste porc afumate 2 morcovi 1 pătrunjel 1 rădăcină de păstârnac 1\3 rădăcină de țelină 1 ceapă medie 100 ml ulei 1 ardei gras, roșu 1 legătură leuștean verde...
Ingrediente 250 g ciocolată Nestle Noir 50 g cacao 200 g unt cu peste 80% 200 g zahăr 1 linguriță sare 3 portocale Esență de vanilie Esență de rom 5oo ml apă plată Mod de preparare Se...
Ingrediente 1 kg ton roșu( bucată întreagă) 1 kg sparanghel 3 lămâi 100 g sare 50 g piper alb 500 ml lapte dulce 100 g usturoi (2 căpățâni) 100 g ridichi roșii 100 g roșii chery...
Ingrediente 700 g carne tocată, de vită 300 g carne tocată, de porc 2-3 linguri sos Jack Daniels barbeque 150 ml bere neagă 2 cepe roșii, mari 4 felii de cașcaval Emmentaler 8-10 frunze de salată 12...
Ingrediente 1 kg scăriță afumată 500 g fasole prefiartă, albă 3 cepe 2 ardei 4 morcovi țelină verde sare 10 linguri făină 300 g sos de roșii boia de ardei, dulce 1 varză 30 ml oțet...
Ingrediente 500 g macarone Barilla 1kg brânză poaspătă, de vaci 200 g stafide negre Esență de rom zahăr vanilat 300 g zahar tos 200 g unt 65% 450 g fructe de padure congelate 240 g iaurt grecesc...
Ingrediente 4 cartofi mari 2 cepe albe, mari 100 g roșii cherry o căpățână de usturoi ulei de măsline sare, piper mărar, oregano foi de dafin 1 l iaurt grecesc 200 g mozzarella 300 g...
Ingrediente 400 gr mușchiuleț de porc 2 cârnați semiafumați 4 ouă de prepeliță 1 ceapa albă, mare 1 căpățână de usturoi 3-4 foi de dafin cimbru uscat 1 l vin alb, demisec boia de...
Ingrediente 750 g mușchiuleț de miel 1 dovleac( aproximativ 2-3 kg) 4-5 bucăți de sfeclă roșie, nefiartă 400 ml vin alb 1 căpățână mare de usturoi, 200 g sare mare grunjoasă 100 g piper...
Jurizarea pe nevăzute continuă și astăzi la ,,Chefi la cuțite”, de la 20:00, căci cel mai simpatic trio de bucătari este la fel de pregătit să deguste cele mai spectaculoase preparate.
Gianni Bănuţă, câştigătorul ultimului sezon Chefi la cuţite a a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "File de ton tataki şi scoici"
Luni, 11 septembrie, „Chefi la cuțite” a marcat premiera celui de-al patrulea sezon la Antena 1. Telespectatorii au așteptat nerăbdători întoarcerea celor trei simpatici chefi, în special a juratului care a debutat într-o nouă formă fizică uluitoare: chef Cătălin Scărlătescu, ce a fost admirat și de data aceasta de cele mai frumoase candidate.
Gianni Bănuţă, câştigătorul ultimului sezon Chefi la cuţite a a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "File de ton tataki şi scoici"
Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol repetă valsul, probabil valsul mirilor... ”Mă ridici și de mijloc!”, i-a cerut Gina chefului ei preferat.
Alexandra Lazăr are 28 de ani și a venit din Voineasa ca să demonstreze că are cea mai bună rețetă de papanași din lume!
Julius Ponce Gutierrez este o adevărată apariție în prima ediție a noului sezon „Chefi la cuțite”! Veselul concurent este din Filipine și este bucătar de meserie.
Dumitru Pavel spune că bucătăria este meșteșugul său este bucătăria și asta l-a făcut să vine la emisiune ca să își încerce norocul.
Ingrediente Aluat pentru chifle: 300 ml apă 570 g făină 25 g drojdie proaspătă 30 ml de ulei de măsline 1 gălbenuș de ou mix de semințe sare 100 g piure de cartofi mov 4 ouă adițional...
Iulia Sălăjan spune că bucătăria este pentru ea extrem de importantă și a ales să facă senzație cu un burger...mov!