Chefii degustă preparatele concurenților rămași în ultima probă din bootcamp. Emoțiile și oboseala apar pe chipurile participanților.
În ultima probă din bootcamp, concurenții trebuie să facă desert. Chefii le acordă 60 de minute pentru această provocare.
În ultima probă din bootcamp, concurenții trebuie să facă desert. Chefii le acordă 60 de minute pentru această ultimă provocare.
Chefii dau verdictul. Unii concurenți sunt aleși direct în echipe de către jurați, iar alții vor merge în ultima provocare din bootcamp.
Chefii au ales culorile echipelor din acest sezon Chefi la cuțite! Cătălin Scărlătescu rămâne cu mov, culoarea câștigătoare de anul trecut. Juratul este încrezător că va căștiga și de data aceasta.
Chefii au ales culorile echipelor din acest sezon Chefi la cuțite! Cătălin Scărlătescu rămâne cu mov, culoarea câștigătoare de anul trecut. Juratul este încrezător că va căștiga și de data aceasta.
Provocarea cu numărul trei din bootcamp îi pune în mare dificultate pe concurenți. După ce primesc indicațiile de la cei trei chefi, participanții încearcă să ducă proba la bun sfârșit.
Acum e acum! Chefii, atenţi la subtilităţi. Scarlatescu este hotărât: "Vreau oameni frumoşi, haioşi şi interesanţi". Aşadar, greul abia acum începe! Cine reuşeşte să treacă mai departe?
Doar 64 de candidați mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să fi atins apogeul la ”Chefi la cuțite”! Rândurile se strâng din ce în ce mai mult, căci fiecare dintre jurați își...
Doar 64 de candidați mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să fi atins apogeul la ”Chefi la cuțite”!
Cea de-a doua proba a Bootcampului i-a pus pe concurenți în fața celui mai banal ingredient: salata. La prima vedere, nimic nu pare să-i împiedice să-și ducă la bun sfârșit strategia de a-i impresiona pe chefi și de a rămâne în una dintre cele trei echipe.
Gina Pistol îi face o mare "surpriză" lui Cătălin Scărlătescu când vine îmbrăcată în rochie de mireasă. Juratul rămâne fără cuvinte și nu știe ce trebuie să facă. Într-un final cheful spune "Da".
Sezonul al patrulea ”Chefi la cuțite” începe să-și ia cu adevărat primele porții de adrenalină. Chefii sunt în căutarea celor mai buni concurenți selectați în prima etapă, la jurizarea pe nevăzute.
Ta-ta-ta-taaaam, ta-ta-ta-taaaaam, știți marșul ăla nupțial care anunță că două destine urmează să se unească? Ei bine, da, s-a întâmplat la ”Chefi la cuțite”, unde Scărlătescu, acest burlac convins al țării noastre, a fost pus în fața unei situații complet nouă pentru el: mireasă, verighetă, ofițer al stării civile.
Surprizele se ţin lanţ într-o nouă ediţie a emisiunii culinare Chefi la Cuţite. Mult aşteptata nuntă dintre chef Cătălin Scărlătescu şi Gina Pistol este pusă la cale de colegii de platou.
Marti, 24.10.2017, 19:53
La doar 15 ani, i-a dat pe spate pe juraţii de la Chefi la Cuţite. Ce au spus chefii când au gustat deliciosul preparat?
Marti, 24.10.2017, 11:43
Luni seară s-au împărțit ultimele cuțite, iar concurenții care au primit un permis de trecere în următoarea etapă au intrat în prima probă a Bootcamp-ului, ce le-a testat abilitatea, tehnica și modul în care fiecare dintre ei lucrează sub presiune.
Glumele și ironiile la adresa celui mai râvnit burlac de la masa jurizării ,,Chefi la cuțite” se vor sfârși în această seară, de la ora 20:00, când Cătălin Scărlătescu va fi luat prin surprindere de desfășurarea propriei nunți.
Ion Dichiseanu și fiica sa, Ioana, vin joi, 26 octombrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, să pună în dificultate celebritățile care vin alături de copiii lor, în platoul emisiunii prezentate de Dan Bittman.
După ce au gustat cele 120 de preparate ale concurenților, chefii au decis cu cine vor merge în etapa următoare a bootcamp-ului.
Chefii sunt necruțători în momentul degustării preparatelor făcute de concurenți. Unii participanți nu au avut timp să realizeze ceea ce își doreau așa că au fost nevoiți să improvizeze.
În prima probă din bootcamp, concurenții trebuie să facă grătar. Chefii așteaptă să fie impresionați de măieștria celor 120 de bucătari.
Chef Florin Dumitrescu a pierdut la o partidă de poker și a avut importanta sarcină de a organiza un bairam în stilul anilor `80! uratul a avut mare grijă la detalii și de la petrecere nu a lipsit nimic: vinul, nelipsita salată de boeuf, pateul...
Pipino de România a venit la emisiune ca să-și surprindă fanii și ca să încerce experiențe noi. Chiar dacă nu a mai gătit vreodată o rețetă de tigaie picantă, concurentul a decis să își încerce totuși norocul.
Următorul concurent se numește Marian alias Pipino de România și are de gând să facă show de zile mari!A venit la emisiune ca să-ți surprindă fanii și ca să încerce experiențe noi. Chiar dacă nu a mai gătit vreodată o rețetă de...
Chef Florin Dumitrescu a pierdut la o partidă de poker și a avut importanta sarcină de a organiza un bairam în stilul anilor `80!
Rotaru Alexandru a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că vârsta nu este un criteriu pentru a face spectacol în bucătărie.Are 15 ani, este în primul an de liceu și a ales să gătească un brownie delicios de ciocolată,...
Rotaru Alexandru a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că vârsta nu este un criteriu pentru a face spectacol în bucătărie.
Următorul concurent se numește Marian alias Pipino de România și are de gând să facă show de zile mari!
Următorul concurent se numește Gabor Loli și spune că vine dintr-o familie de țigani tradiționali! Pentru a-i da gata pe cei trei chefi, acesta a decis să gătească o super tocăniță cu găină și cocoș, fiindcă „oricum în viață...
Lazăr Florian are 39 de ani și spune că este un chef ambițios și tipicar!
Următorul concurent se numește Gabor Loli și spune că vine dintr-o familie de țigani tradiționali!
Ștefania Ungureanu are 20 de ani și este un bucătar în căutare de succes!
Elena Rus spune că a venit pentru Scărlătescu „musai și neapărat”! Și chiar a ieșit show de zile mari!A ales să gătească floare de dovlecel umplută cu brânză ricotta.
Dan Gheorghe n-a avut norocul de partea lui și totuși, cei trei jurați i-au mai dat o șansă! Oare acum va reuși să impresioneze?
Elena Rus spune că a venit pentru Scărlătescu „musai și neapărat”! Și chiar a ieșit show de zile mari!
Dan Gheorghe este bucătar de nouă ani și a venit din Irlanda pentru a-și încerca norocul și pentru a demonstra că este bun la ceea ce face. Este încrezător în forțele sale și a decis să încerce o rețetă de chowder cu fructe de mare.
Cei trei chefi sunt buni nu doar la degustat, ci și la distracție! De data aceasta, chef Florin Dumitrescu a pierdut la un joc poker și a primit o poruncă de zile mari!
Dan Gheorghe este bucătar de nouă ani și a venit din Irlanda pentru a-și încerca norocul și pentru a demonstra că este bun la ceea ce face.
Se ascut cuţitele şi creşte suspansul. O nouă ediţie a celui mai iubit show culinar este pe care să înceapă. Chefi la Cuţite vă aşteaptă cu preparate savuroase şi moduri inedite de a găti. Printre cei care îşi vor încerca norocul este...
Luni, 23.10.2017, 19:59
Cei trei chefi sunt buni nu doar la degustat, ci și la distracție! De data aceasta, chef Florin Dumitrescu a pierdut la un joc poker și a primit o poruncă de zile mari!
Ingrediente 500 g muschi de porc 500 g piept de pui 2 cepe 2 ardei roșii 3 ardei galbeni 2 ardei verzi 300 g ciuperci 300 g roșii 2 ardei iuți 250 ml vin alb, demisec 200 ml ulei 250 ml sos...
Negresa, un desert simplu, îndrăgit atât de cei care îl prepară, cât și de cei care care îl savurează, combinată cu cremă de ciocolată și fructe de pădure, este un deliciu garantat. Ingrediente...
Cea mai gustoasă tocană de pasăre, este cea preparată la ceaun, gătită la foc de lemne uscate și cu ingredient natural din gospodăriile țărănești. Ingrediente 1 cocoș + 1 găină de curte 2 legături pătrunjel verde...
Toată lumea iubește înghețata, dar servită într-un coșuleț de zahăr ars va avea un gust demențial. Ingrediente 4 x 236 ml apă 4 × 300 g zahăr rafinat 4 × 200 ml sirop de...
Friptura din piept de rață, gustoasă și aspectuoasă, combinată cu sos de vin și legume nu poate fi decât delicioasă. Ingrediente 800 g piept de rață 500 g sparanghel verde 300 g baby morcovi Sare Piper...
Toate gospodinele gătesc diverse mâncăruri de dovlecei, însă puține știu că și florile acestora pot fi gătite în diverse moduri. Această delicioasă și interesantă rețetă de flori de dovlecel umplute cu...
Inspirată din bucătăria irlandeză, clam chowder este o supă cremă gustoasă și sățioasă, cu multe legume, pește și fructe de mare. Ingrediente 2 ardei grași 2 zucchini 200 g somon 200 g cod afumat 100...
Ediția de azi pregătește și o petrecere în platoul de la ”Chefi la cuțtie”, organizată de juratul care va pierde jocul la masa de poker. În stil românesc, cel care se va ocupa de detaliile bairamului va trebui să se asigure că muzica, luminile colorate și aperitivele reci vor fi demne de ,,un chef la Chefi la cuțite”.
În această seară ultimii concurenți se luptă pentru un cuțit în jurizarea pe nevăzute, înainte ca chefii să dea startul primei probe de Bootcamp. De la ora 20:00 pe Antena 1, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte de farfurii excepționale, spectacol și multe surprize- atât sub cloșurile misterioase, cât și în spatele ușilor de jurizare.