Zapada este scumpa la vedere in aceasta iarna. S-au bucurat de ea doar romanii care au ajuns la munte, dar vom simti toti lipsa ei in preturile alimentelor de anul viitor. Romania este chinuita de seceta si fermierii privesc neputinciosi la pamantul...
Miercuri, 04.01.2012, 19:36Filmulet amuzant primit pe adresa de email [email protected]
Miercuri, 04.01.2012, 13:58Sobolanii si pisicile sunt cei mai mari dusmani. Cel putin asa am fost invatati de mici copii, de catre parinti. Insa acum se pare ca intalnim si exceptia de la regula.
Miercuri, 04.01.2012, 00:00Aceasta reteta, desi pare mai complicata, este extrem de delicioasa si ii va incanta pe cei care adora bomboanele Raffaello.
Miercuri, 04.01.2012, 00:00Iata o reteta usoara, ideala pentru cina!
Miercuri, 04.01.2012, 00:00Ati gatit mancaruri care sa se potriveasca grupei sanguine, iar acum este timpul sa incercati si alimentele specifice zodiei voastre.
Miercuri, 04.01.2012, 00:00A fost spectacol azi la camera de garda a Spitalul de Urgente din Iasi. Actrita principala- o doamna de 55 de ani. Femeia a ajuns in fata medicilor in stare grava. Mancase prea mult de sarbatori si tot la fel si bause. Iar asta s-a vazut.
Marti, 03.01.2012, 16:32Fructele sunt pline de nutrienti care au un efect benefic asupra organismului, te energizeaza si iti intaresc sistemul imunitar. Iata cele mai bune cocktail-uri din fructe!
Marti, 03.01.2012, 00:00Acesti biscuiti se pastreaza fragezi pentru mult timp si pot constitui o gustare delicioasa si sanatoasa!
Marti, 03.01.2012, 00:00Gustul lor seamana cu pateul de ciuperci – e perfect daca iti plac aromele bogate, de pamant.
Marti, 03.01.2012, 00:00Poti da o savoare in plus acestor prajiturele presarandu-le cu coaja de lime caramelizata.
Luni, 02.01.2012, 00:00Toata lumea are planuri mari pentru noaptea de Revelion: petreceri, bautura, mancare, dans, distractie. A doua zi, liber fiind, o iau de la capat. Iar excesele isi vor face simtite simptomele.
Luni, 02.01.2012, 00:00Iata o reteta usoara, pentru un pranz sanatos!
Luni, 02.01.2012, 00:00Pentru aceasta reteta, masoara cu grija cantitatile pentru ca sunt foarte importante proportiile. Prajiturelele se pot pastra neumplute pana la o saptamana intr-o cutie metalica, astfel incat sa le ai la indemana cand vrei sa te rasfeti cu putina ciocolata.
Sambata, 31.12.2011, 00:00Este o reteta perfecta pentru masa de Revelion!
Sambata, 31.12.2011, 00:00Revelionul este o sarbatoare destul de "linistita" in Romania, avand in vedere faptul ca in alte tari este sarbatorit in diferite momente ale anului si, mai ales, este insotit de ceremonii destul de neobisnuite.
Sambata, 31.12.2011, 00:00Stelistii sunt in vacanta, dar nu sunt de capul lor! Ilie Stan le-a dat lista cu ce au voie si ce nuJucatorii respecta intocmai indicatiile. Mai putin in ziua de Craciun si de Revelion! Portarul Stelei, Razvan Stanca, a mancat tot ce a gatit soacra in...
Vineri, 30.12.2011, 20:45La 31 de ani, stie sa adune lemne, sa aprinda focul si adora sa gaseasca. Nu vorbim despre un burlac eligibil, ci despre un cimpanzeu din Statele Unite. Se numeste Kanzi si traieste la o gradina zoologica, sub supravegherea unui expert in...
Vineri, 30.12.2011, 16:48Cine nu a plecat din oras, merge azi la cumparaturi. Marile magazine sunt pline la aceasta ora. Nu si cosurile clientilor. Dupa ce au cumparat destul de mult pentru masa de Craciun, de revelion oamenii isi iau strictul necesar.
Vineri, 30.12.2011, 13:41Vezi aici care este meniul special al lui Dani de revelion.
Joi, 29.12.2011, 09:20Satui sa mai fie lasati acasa si sa rateze distractia din noaptea dintre ani, copiii din Gaesti au petrecut aseara un Revelion doar al lor. Au fost si parintii chemati, dar nu sa se relaxeze. Sarcina lor a fost clara. Sa le asigure o masa ca la carte.
Joi, 29.12.2011, 00:00Imagineaza-ti urmatorul scenariu: nu pleci nicaieri de Revelion si te pregatesti linistit de o seara impreuna cu partenera de viata. Cu doar cateva ore inainte te suna cativa prieteni care se autoinvita la tine de Revelion si, vrei, nu vrei, accepti. Ce e de facut? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere de Revelion, pe ultima suta de metri, fara prea multa bataie de cap.
Joi, 29.12.2011, 00:00Delecteaza-te la petrecerea de Revelion cu aceste cocktail-uri delicioase!
Miercuri, 28.12.2011, 00:00Aceasta reteta poate fi felul principal pentru o masa festiva rafinata.
Miercuri, 28.12.2011, 00:00Craciunul e la sfarsit, dar nu se incheie oricum. Sute de colindatori din toata tara, dar si de prin vecini, s-au adunat in Maramures la o parada plina de obiceiuri si costume traditionale. Artistii nostri au trecut, mandri, pe sub ochii a mii de turisti.
Marti, 27.12.2011, 00:00Nici nu a trecut bine Craciunul, ca Adelina Pestritu trebuie sa adopte un program draconic la sala de forta. Bruneta a lasat deoparte mancarea sanatoasa si s-a infruptat cu mancarurile traditionale de Sarbatori.
Marti, 27.12.2011, 00:00Daca planuiesti sa tii petrecerea de Anul Noul la tine acasa, iti poti surprinde invitatii cu 3 aperitive sofisticate extrem de delicioase.
Marti, 27.12.2011, 00:00Aceasta reteta este ideala pentru masa festiva de Revelion.
Marti, 27.12.2011, 00:00Exista insa si romani care au schimbat sarmalele si caltabosii cu hamburgeri sau aripioare picante. Multi bucuresteni au ales sa-si petreaca a doua zi de Craciun in mall, iar pentru prima masa a zilei au ales din meniul fastfood-urilor.
Luni, 26.12.2011, 13:21Cercetatorii americani sustin ca au descoperit reteta longevitatii si a intelepciunii. Daca vrem sa ne mentinem mintea tanara si sa traim mult trebuie sa mancam moderat.
Luni, 26.12.2011, 00:00Dupa mesele copioase de Craciun, spitalele se umplu incet-incet.
Duminica, 25.12.2011, 00:00Turistii care au ales sa isi petreaca Craciunul in Bucovina se vor simti, cu siguranta, rasfatati. Proprietarii pensiunilor si hotelurilor s-au pregatit cu bucate alese, toate pregatite dupa retete traditionale. Unde mai pui ca si vremea e de partea oamenilor. Ieri, a nins aporape toata ziua.
Sambata, 24.12.2011, 00:00Mancatul prea mult, prea repede, prea gras sau consumul excesiv de alcool va pot tintui la pat sau va pot trimite de urgenta la spital in cea mai frumoasa perioada a anului. Specialistii va spun cum sa va feriti de problemele digesitve care va pandesc de sarbatori.
Sambata, 24.12.2011, 00:00Aceasta perioada a anului este una in care gospodinele gatesc intens, asadar cateva sfaturi practice care sa va ajute in bucatarie sunt mai mult decat binevenite. Cum din meniurile de sarbatori nu lipsesc fripturile, iata 4 sfaturi practice care va vor fi de ajutor in pregatirea fripturii perfecte.
Sambata, 24.12.2011, 00:00Mircea Badea comeneteaza partea sexy a Craciunului.
Vineri, 23.12.2011, 10:57Vladutz gateste: "Praline de Craciun".
Vineri, 23.12.2011, 08:23Masa de Craciun trebuie sa cuprinda preparate speciale si delicioase. Daca pregatesti o petrecere pentru prieteni, iata 3 retete de prajituri cu care sa ii dai pe spate!
Joi, 22.12.2011, 00:00Un cozonac perfect trebuie sa fie rumen, moale in interior si cand se taie, trebuie sa se desfaca in fasii. Daca este sfaramicios sau mult prea "gumat", atunci ai gresit undeva in prepararea lui.
Joi, 22.12.2011, 00:00Cum ar fi sa te trezesti dimineata, iar in timp ce iti pregatesti micul dejun sa observi chipul lui Iisus pe una dintre feliile de paine prajita? Afla ca acest lucru este posibil!
Joi, 22.12.2011, 00:00Sosurile dulci si picante se potrivesc foarte bine cu fripturile de porc si pui. Combinatiile acestea se gasesc frecvent in bucatariile asiatice.
Joi, 22.12.2011, 00:00O reteta care imbina toate aromele traditiei romanesti, atat de bine primite in perioada sarbatorilor.
Miercuri, 21.12.2011, 00:00Daca preferati mancarea usor picanta, incercati acest curcan fript, suculent, cu sofran, umplutura de couscous si carne.
Miercuri, 21.12.2011, 00:00Plin de proteine, tofu poate inlocui carnea in multe mancaruri, astfel ca este foarte folositor pentru cei care tin post.
Miercuri, 21.12.2011, 00:00Iata o reteta delicioasa pe care o poti prepara pentru ziua de Craciun.
Marti, 20.12.2011, 00:00Sarbatoarea nasterii Domnului, urmata imediat de cea a trecerii dintre ani - Revelionul - sunt momente magice, pregatite si traite de fiecare dintre noi cu emotie si fast. Sa ne bucuram de aceste mari sarbatori, la o masa imbelsugata, in mijlocul celor dragi!
Marti, 20.12.2011, 00:00Cartofii dulci dau acestei frittata un gust usor dulceag, ce se completeaza perfect cu rucola si bacon. Serveste cu salata proaspata, paine neagra cu seminte si masline.
Marti, 20.12.2011, 00:00Cristian Tantareanu a dat de mancare la tot cartierul. A taiat zeci de porci, a incins gratarele, a adus bucatari priceputi si a facut pomana grasunelului. Opt sute de copii au ascultat sub bradul de Craciun povesti de iarna.
Luni, 19.12.2011, 17:11Cartofii pot fi consumati fie simpli, fie ca garnitura pentru diferite preparate.
Luni, 19.12.2011, 00:00Este un fel de mancare satios, care se serveste cu o simpla salata verde.
Luni, 19.12.2011, 00:00Aceste delicii din ciocolata ii vor incanta pe cei mici si sigur nu vor sta mult pe farfurii.
Luni, 19.12.2011, 00:00