Jakob Haussmann a pregatit la Euforia TV, la emisiunea Duelul Bucatarilor, o reteta de supa de patrunjel.
Vineri, 25.02.2011, 00:00
Chef Cezar si Vasile Leu au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine o reteta pe baza de carne: cotlete de berbecut la tigaie.
Joi, 24.02.2011, 00:00
Ionel Stavre, bucatar la restaurantul Riviera din Bucuresti, a pregatit la Euforia TV o reteta de piept de pui in lipie, cu legume si dressing din mustar.
Joi, 24.02.2011, 00:00
Iulia Creanga si invitatul sau, Michele, de la restaurantul cu acelasi nume din Bacau, au pregatit la Euforia TV o reteta clasica italieneasca: creveti cu sos pesto.
Miercuri, 23.02.2011, 00:00
Nicolai si invitatul sau, Stelian, au pregatit la Euforia TV o reteta clasica romaneasca pe baza de peste: crap pescaresc la cuptor, cu multe legume si vin alb.
Marti, 22.02.2011, 00:00
Iulia Creanga si John, de la restaurantul Class din Bacau, au pregatit la Euforia TV o reteta de paste cu fructe de mare, mai exact tagliatelle cu carne de homar. Pofta buna!
Luni, 21.02.2011, 00:00
Chef Cezar a pregatit la Euforia TV o reteta clasica romaneasca: tochitura de porc cu carnaciori - o mancare excelenta pentru zilele friguroase din aceasta perioada.
Luni, 21.02.2011, 00:00
Cotlete de bercebut cu tagliatelle de casa si garnitura de legume - o reteta consistenta, potrivita pentru o masa de pranz, nu si pentru cea de seara, prezentat de Samy, de la restaurantul Diamon, pe Euforia TV.
Marti, 15.02.2011, 00:00
Iulia Creanga si Liliana, de la restaurantul Taverna Magura din Bacau, au pregatit pentru Euforia TV o reteta clasica de chiftelute moldovenesti.
Vineri, 11.02.2011, 00:00
Usturoiul este un condiment traditional romanesc mereu la indemana, il stim dintotdeauna si il folosim pentru gustul bun pe care il poate da anumitor mancaruri.
Luni, 07.02.2011, 00:00
Florin si Dragos Bercea, de la Cabana Vanatorilor din Predeal, au pregatit pentru Euforia Cuisine o reteta bogata, tocanita pe baza de carne de cerb, "Ospatul Vanatorului".
Marti, 01.02.2011, 00:00
Don Mariano, specialistul Euforia TV in peste si fructe de mare, a pregatit o reteta de sardine cu carne de midii, o reteta cu influente mediteraneene.
Miercuri, 26.01.2011, 00:00
Varsta, poluarea, stresul si oboseala isi pot pune amprenta pe tenul tau. Fie ca vorbim de riduri sau cearcane, efectele stilului nostru de viata se vad inainte de a putea sa le simtim.
Vineri, 21.01.2011, 00:00
Don Mariano a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de midii gratinate, alaturi de bacon si patrunjel, care pote fi servita ca si gustare calda.
Joi, 13.01.2011, 00:00
Iulia Creanga, impreuna cu Sammy si Bogdan, bucatari la restaurantul Trattoria Diamond, au gatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta pe baza de fructe de mare.
Miercuri, 12.01.2011, 00:00
Bucatarul Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta ce poate servi atat ca gustare, cat si ca garnitura alaturi de altceva.
Marti, 28.12.2010, 00:00
Mircea Badea despre politistii de la Crima Organizata care au dat o noua lovitura impotriva unei grupari de traficanti de usturoi.
Joi, 23.12.2010, 10:37
Toti privim cancerul ca pe un pericol iminent, silentios si ne pierdem cu firea cand vine vorba despre el. Desi cancerul este in multe cazuri mortal, asta nu inseamna ca ai mainile legate cand vine vorba de prevenirea lui. Din contra, in frigider gasesti armele pentru a-l combate - 6 alimente care fac fata cancerului. Specialistii de la Shine iti spun mai multe despre fiecare in parte.
Miercuri, 15.12.2010, 00:00
Marian, bucatar-sef la restaurantul Michele din Bacau, a pregatit o reteta de file de pangasius cu parmezan si salata de cartofi, pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV.
Luni, 06.12.2010, 00:00
Nici economia nu merge, nici gura nu ne mai miroase a usturoi! L-am dat pe cel bun, romanesc, pe usturoiul chinezesc sau turcesc. Ba mai mult, Romania a ajuns sa importe de 30 de ori mai multa ceapa, usturoi sau praz decat exporta. Asa ca nu-i de...
Sambata, 27.11.2010, 19:39
Cannelloni sunt cele mai ingenioase inventii din bucataria italiana. Aceste paste in forma tubulara sunt concepute special pentru a pastra in interiorul lor savoarea ingredientelor, emfatizand deliciul branzei ricotta si al sosului bechamel.
Joi, 25.11.2010, 00:00
Incearca o reteta mediteraneeana de peste la cuptor: dorada pe pat de legume, stropite cu suc proaspat de lime.
Marti, 02.11.2010, 00:00
Se numara printre cele mai apreciate delicatese ale marilor restaurante, servite atat proaspete in boluri cu gheata, cat si gatite in cele mai ingenioase feluri. Midii, scoici amandine, stridii, vietati de apa dulce sau sarata...
Duminica, 31.10.2010, 00:00
Terinele din ficatei sunt nu numai o delicatesa, dar si un produs nutritiv de mare efect. Iar daca ficateii sunt de pui, si nu de porc, atunci cu atat mai bine.
Vineri, 29.10.2010, 00:00
Incearca o reteta rustica si simplu de realizat! Cartofii cu branza si bacon pot fi serviti ca atare sau cu o garnitura de salata verde.
Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Prima oara se prepara crema de usturoi, intr-o oala: se adauga smantana si cativa catei de usturoi, la foc mediu spre mic. Se taie si cateva rosii marunt, scotandu-se semintele, care se dau apoi prin blender, pentru a obtine un suc de rosii natural....
Joi, 14.10.2010, 18:26
Gastronomia libaneza, foarte simpla si sanatoasa, isi are radacinile in traditiile arabe. Anticii fenicieni au trebuit sa se mute in munti, in acest fel fiind nevoiti sa se adapteze noilor conditii de viata, ceea ce a influentat categoric si bucataria traditionala.
Miercuri, 06.10.2010, 00:00
O banala friptura cu garnitura se transforma intr-o mancare spectaculoasa daca are alaturi un sos pregatit chiar de tine.
Duminica, 12.09.2010, 00:00
30 grame ceapa 50 grame vinete 80 grame ardei 2 linguri sos de rosii proaspete usturoi cimbru 50 grame dovlecel verde 100 grame foietaj un galbenus de ou rosii cherry prajite usor sare piper Preparare: Cu un cutit mic se traseaza...
Miercuri, 25.08.2010, 17:19
Mancarea thailandeza se bucura de o mare popularitate in lumea intreaga, datorita gustului exceptional si modului facil in care aceasta poate fi preparata. Thailandezii combina in preparatele lor cele mai ciudate ingrediente, la care occidentalul nu s-ar fi gandit niciodata.
Luni, 23.08.2010, 00:00
- un pui - 2 morcovi curatati - o ceapa - 3 bucati de radacina de patrunjel si telina - gris - 3 oua - patrunjel verde - sare si piper Se ia puiul (jumatate sau intreg) se curata, se taie bucati si se pune la fiert. Radacinoasele se taie si...
Joi, 19.08.2010, 18:08
Preparare: se pune la incins ulei de masline, se adauga un catel de usturoi taiat marunt, apoi putin patrunjel tocat marunt si o lingurita de pasta de ardei iute. Se adauga apoi crevetii si se lasa un minut sa sa prajeasca. Intre timp, se taie in...
Vineri, 13.08.2010, 11:55
Ciabatta (papuc de covor datorita formei sale), este un fel de paine alba italiana facuta din faina de grau si drojdie. Ea are forma alungita, lata si plata si ar trebui sa fie mai lasata in mijloc pentru a aminti de forma unui pantof. Ea a inceput sa devina populara inca din anii 1990, atat in Europa, cat si in SUA si este foarte mult folosita ca paine de sandvis.
Vineri, 06.08.2010, 00:00
Ingrediente: 6 scoici verzi 6 creveti blak tiger decorticati 3-4 calmari tub ulei de masline usturoi sare, piper patrunjel lamiae, lime unt Mod de preparare: - fructele de mare se decongeleaza prin soc termic - camarul se spala bine...
Miercuri, 21.07.2010, 17:09
Ingrediente: dorada, morcovi, lamaie, usturoi, rosii, conopida, vin alb, praz, chivas, patrunjel, rozmarin, ulei de msline, supa, sare, piper Preparare: pestele se taie si se fileteaza, iar in apa fiarta s epune conopida. In tigaie se pune pestele la...
Sambata, 17.07.2010, 20:33
Vladutz gateste: "Salata caprese" mozarella rosii busuioc ulei de masline usturoi baghete Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Ingrediente: somon, quinoa, dovlecel, ceapa rosie, morcovi, rozmarin, spanac, ardei gras, usturoi, ulei de masline Preparare: quinoa se pune un pic la inmuiat, dupa care se pune la fiert la foc mic. Apoi, somonul se pune la cuptor, impreuna cu...
Luni, 12.07.2010, 16:47
Ingrediente: rechin, ciuperci, sunca, ceapa, usturoi, smantana, unt, marar, vin alb, lamaie, ulei, sare si piper. Preparare: se face intai marinarea rechinului albastru din Marea Neagra, in sos de lamaie, sare de lamaie, piper, apoi se prajeste putin...
Luni, 12.07.2010, 16:26
Ingrediente: pui, ardei, lamaie, ardei gras, ceapa, ulei, ciuperci, lamaie, usturoi, ardei iute, vin, sare, piper Preparare: Pieptul de pui se soteaza un pic in tigaie, in ulei, ardeiul se taie felii subtiri, ceapa la fel si se pun toate in tigaie,...
Sambata, 10.07.2010, 10:25
Ingrediente: carne tocata de vita, usturoi, carne de porc, oua, cartofi, ceapa, pasta de ardei, suc de rosii, cimbru, dafin, bulion, sare, piper. Preparare: carnea se amesteca cu ceapa si apoi se fac cu mana in forme mai mari. Ceapa se caleste, se...
Sambata, 10.07.2010, 10:19
Vladutz gateste: Croque madame paine taraneasca piept de pui mozarella busuioc si oregano ulei de masline usturoi ardei iute Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vladut a pregatit pentru astazi o noua reteta din bucatarie italieneasca: Ravioli cu branza.
Joi, 27.05.2010, 00:00
Vladutz gateste: Fusilo cu pasta de masline si usturoi o punga de paste fara ou Fusillo; 150g masline verzi un catel de usturoi ulei de masline busuioc si menta, dupa gust Fiebem pastele cu 2 picaturi de ulei de masline si putina sare...
Pentru aceasta dimineata Vladut a ales din nou paste. De aceasta data fusillo cu sos de masline si usturoi.
Miercuri, 26.05.2010, 00:00
Multe dintre alimentele pe care le consumam zi de zi, cum sunt, de exemplu, margarina, bauturile carbogazoase, mezelurile, cartofii prajiţi sau guma de mestecat, dăuneaza grav sanatatii. Insa, in acelasi timp, vestea buna e ca exista tot atat de multe alimente sanatoase. Hai sa vedem impreuna cum arata cele doua liste!
Vineri, 21.05.2010, 00:00
Vladutz gateste: ciuperci fripte ciuperci mari 20 buc cascaval 200 gr unt 100 gr patrunjel 2 leg mujdei de usturoi 200 gr ceapa verde 2 leg rosii cherry Se indeparteaza coditele de la ciuperci se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa...
Mircea Badea discuta despre marea problema a Ministerului Finantelor,traficul de usturoi chinezesc,adus, incredibil, tocmai din China, conform ministrului Vladescu.
Marti, 18.05.2010, 10:08
Vladut a gatit vinete orientale, in stil turcesc.
Joi, 06.05.2010, 00:00