Doamnelor, v-ați închipuit vreodată cum arată bărbatul ideal? Dacă nu aveți în minte portretul robot al acestui ideal masculin, vi-l prezentăm pe Teodor Valentin Mocanu, un jurist, care are la activ trei căsnicii, a venit la...
Luni, 07.05.2018, 20:41Elena Bulzan, căsătorită de cinci ani cu un pilot, vrea să le "stingă lumina" juraților cu preparatul ei, dar din păcate chefii nu pot mânca ficățeii cu ciuperci pregătiți de ea.
Luni, 07.05.2018, 20:33Oricând se pot include în meniul culinar al unei zile acești delicioși „Ficăței la tigaie cu garnitură de cartofi”!
Luni, 07.05.2018, 20:18Elena este o casnică mai puțin obișnuită. De ce spunem asta? Pentru că nu a fost decizia sa, ci a fost alegerea soțului său, pilot de meserie. După ce a acceptat să fie soție, partenerul de viață al femeii i-a spus că e momentul să nu...
Luni, 07.05.2018, 20:17În această ediție de "Chefi la cuțite", cei trei jurați vor avea multe surprize culinare din partea concurenților. Pentru Robert Csaba, bucutăria este artă, de aceea vine cu un preparat diferit în fața chefilor.
Luni, 07.05.2018, 20:15Robert Csaba trăiește pentru bucătărie. O spune chiar el. Românul venit îmbrăcat într-un tricou al Școlii de Magie Hogwarts, locul în care Harry Potter a învățat să fie un vrăjitor desăvârșit,...
Luni, 07.05.2018, 20:03Dacă vrei să-ți impresionezi musafirii cu un preparat pe bază de macrou, această rețetă de „Macrou marinat cu tartar de macrou și caviar”, sigur te va inspira!
Luni, 07.05.2018, 20:02Jurizarea pe nevăzute continuă și săptămâna aceasta luni și marți la „Chefi la cuțite”, de la ora 20:00, iar simpaticul trio de jurați va avea parte de cea mai inedită surpriză, din partea singurului concurent care și-a încercat norocul în fiecare sezon al concursului.
Luni, 07.05.2018, 10:41Amadeo Drosu are 30 de ani și o poveste incredibilă de viață. Este pasionat de bucătărie, iar la bancul de lucru găsește toate confirmările de care are nevoie și chiar dacă a început doar prin a spăla vase, acum este head chef într-un restaurant din Anglia: ,,Nu am avut o viață doar cu fericire și împliniri.”. Luni și marți, de la ora 20:00, sezonul de poveste al emisiunii ,,Chefi la cuțite” reprezintă pentru Amadeo o nouă șansă de a-și demonstra că lupta pe care a dus-o nu a fost în zadar.
Duminica, 06.05.2018, 10:29Cătălin Scărlătescu, juratul ,,Chefi la cuțite”, este cunoscut și pentru faptul că nu îi plac deloc clătitele, dar antipatia sa față de acest desert atât de popular nu i-a oprit pe anumiți concurenți să își încerce norocul în show cu această rețetă.
Sambata, 05.05.2018, 08:55În ediția difuzată în data de 4 martie 2018 a emisiunii „Chefi la cuțite”, un concurent pe nume Tolnai Miklos s-a prezentat ca fiind un militar român rănit în teatrele de operațiuni și care în prezent trăiește cu o pensie de 350 de lei.
Joi, 03.05.2018, 14:50Vare se apropie cu pași repezi și parcă nimeni nu mai are chef să petreacă multe ore în bucătărie, așa că rețeta noastră de shaorma aromată cu carne și legume e fix ce îți trebuie pentru o masă copioasă!
Joi, 03.05.2018, 12:15Personaje inedite, oameni conduși de o pasiune pentru bucătărie, reacții spumoase și preparate care s-au aflat în premieră pe masa jurizării, toate acestea au stat printre ingredientele ediției ,,Chefi la cuțite” de marți.
Miercuri, 02.05.2018, 12:38A lăsat Republica Dominicană, din dragoste pentru o româncă frumoasă, şi acum vine să impresioneze. Fernando Polo este instructor de dans latino, în Bucureşti, şi găteşte pe ritmuri fierbinţi. Astăzi, a pus la cale un "Sancocho dominicano".
Marti, 01.05.2018, 22:56O armonie plăcută de gusturi și culori, într-un preparat delicios cu trei feluri de carne: ”Sancocho dominicano”!
Marti, 01.05.2018, 22:46A lăsat Republica Dominicană, din dragoste pentru o româncă frumoasă, şi acum vine să impresioneze. Fernando Polo este instructor de dans latino, în Bucureşti, şi găteşte pe ritmuri fierbinţi. Astăzi, a pus la cale un "Sancocho dominicano".
Marti, 01.05.2018, 22:43Printre bucătarii prinși de focul pasiunii pentru gătit, o surpriză de nicăieri răsare sub forma unui preparat horror, pe masa chefilor. Minh Binh a revenit la "Chefi la cuţite" cu o reţetă care i-a îngrozit pe chefi și l-a îmbolnăvit pe...
Marti, 01.05.2018, 22:33Printre bucătarii prinși de focul pasiunii pentru gătit, o surpriză de nicăieri răsare sub forma unui preparat horror, pe masa chefilor.
Marti, 01.05.2018, 22:18Ionel Petrea are 32 de ani este profesor şi director de şcoala generală, şef de unitate, în judeţul Timiş.
Marti, 01.05.2018, 22:10Ionel Petrea are 32 de ani este profesor şi director de şcoala generală, şef de unitate, în judeţul Timiş. Provin dintr-un centru de plasament, am cresuct fără părinţi şi vreu să le îndulcesc viaţa celorlalţi. Am fost abandonat de mama în spital, venea Crăciunul. A zis că se duce la piaţă şi nu a mai venit... Mi-a lipsit dragostea perinteasca, afecţiunea. Când ştiam că vine 8 MARTIE, eu nu aveam cui să îi spun "La mulţi ani". M-am întâlnit cu mama, am cunoscut-o şi mi-a reproşat că îi pare rău că nu m-a avortat.
Marti, 01.05.2018, 22:04Un așa desert simplu, dar delicios, nu refuză niciun pofticios: ”Chec de casă cu cacao și vanilie”.
Marti, 01.05.2018, 22:02Actrița Doina Ghițescu și-a făcut intrarea cântând o romanţă reinterpretată, în manieră proprie: "De-ar fi să guşti, nu va fi într-o doară / Dar într-o zi, priiintul meu clar vei fi".
Marti, 01.05.2018, 22:01Dacă vă plac ardeii umpluți, scăldați în diverse sosuri, cu siguranță și această ciorbă de ardei umpluți va fi pe gustul vostru!
Marti, 01.05.2018, 21:52Actrița Doina Ghițescu și-a făcut intrarea cântând o romanţă reinterpretată, în manieră proprie: "De-ar fi să guşti, nu va fi într-o doară / Dar într-o zi, priiintul meu clar vei fi".
Marti, 01.05.2018, 21:51Bisoc Irinel Cristian are 32 de ani și este bucătar în Londra, de 5 ani. Ratatouille-ul lui l-a transformat pe chef Bontea în cel mai tare mim. Colegii de masă au participat şi ei activ şi s-a lăsat cu hohote de râs.
Marti, 01.05.2018, 21:42Pentru un prânz în familie, avem un preparat complex și foarte gustos: ”Muschiuleț de vită cu ratatouille și piure de țelină”.
Marti, 01.05.2018, 21:36Bisoc Irinel Cristian are 32 de ani și este bucătar în Londra, de 5 ani. Ratatouille-ul lui l-a transformat pe chef Bontea în cel mai tare mim. Colegii de masă au participat şi ei activ şi s-a lăsat cu hohote de râs.
Marti, 01.05.2018, 21:34Fac echipă bună şi au venit împreună. Ea, PR, el, coafor, aşa cum se intitulează. Marian Capet și Alexandra Feloiu au pus mâna pe tigai şi au porntit taifunul în bucătărie.
Marti, 01.05.2018, 21:29De nerefuzat așa desert minunat: budincă de griș! O armonie-n farfurie cu iz de copilărie!
Marti, 01.05.2018, 21:15Fac echipă bună şi au venit împreună. Ea, PR, el, coafor, aşa cum se intitulează. Marian Capet și Alexandra Feloiu au pus mâna pe tigai şi au porntit taifunul în bucătărie.
Marti, 01.05.2018, 21:14Un preparat pe cât de simplu pe atât de gustos: Somon la cuptor servit cu broccoli!
Marti, 01.05.2018, 21:13Bucătari, mai mult sau mai puţin pricepuţi, amatori şi gospodine începătoare s-au adunat în fata chefilor. Şi a avut loc şi o premieră! Primul preparat care a avut nevoie de îngrijiri medicale
Marti, 01.05.2018, 21:10Clătitele sunt foarte îndrăgite ca și desert, dar sunt la mare căutare și în variantă sărată, cum ar fi aceste „Clătite cu carne, mozzarella și sos de brânză”!
Marti, 01.05.2018, 21:08Bucătari, mai mult sau mai puţin pricepuţi, amatori şi gospodine începătoare s-au adunat în fata chefilor. Şi a avut loc şi o premieră! Primul preparat care a avut nevoie de îngrijiri medicale
Marti, 01.05.2018, 21:03"Doamne ajută să iau şi eu cuţitele! Ce-au, mă, ăştia? Ce au fumat", se aude din spatele uşii, unde emoţiile nu îi mai dau pace lui, în timp ce chefii îi gusta preparatul.
Marti, 01.05.2018, 21:02"Doamne ajută să iau şi eu cuţitele! Ce-au, mă, ăştia? Ce au fumat", se aude din spatele uşii, unde emoţiile nu îi mai dau pace lui, în timp ce chefii îi gusta preparatul.
Marti, 01.05.2018, 20:53Alice este un copil de doar 12 ani, pasionat de bucătărie. Fostă concurentă la Next Star, fetiţa şi-a luat inima în dinţi şi a venit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu un wellington cu piept de curcan
Marti, 01.05.2018, 20:41Foarte gustos și foarte apreciat va fi acest preparat ”Wellington cu piept de curcan”!
Marti, 01.05.2018, 20:33Alice Prundu este un copil de doar 12 ani, pasionat de bucătărie. Fostă concurentă la Next Star, fetiţa şi-a luat inima în dinţi şi a venit să îi impresioneze pe cei treuchefi cu un Wellington cu piept de curcan
Marti, 01.05.2018, 20:31A lăsat acul de tatuat pentru cratiță. Încă din copilărie, Costi de la Next Level Tatoo, cum se intitulează în fata chefilor, recunoaşte că a început de la 16 ani a devenit pasionat de tatuaje, iar trupul lui stă martor vorbelor.
Marti, 01.05.2018, 20:22A lăsat acul de tatuat pentru cratiță. Încă din copilărie, Constantin Azofiţei recunoaşte că tatuajele i-au intrat în sânge încă de la 16 ani, iar trupul lui stă mărturie.
Marti, 01.05.2018, 20:16Cu un așa preparat: ”Rib Eye Steak cu usturoi dulce si cremă de blue cheese”, cucerești instant orice invitat!
Marti, 01.05.2018, 20:14Un colecţionar pasionat de cărţile de bucate vechi a venit în fata chefilor cu un preparat dedicat unui dintre ei. Sufle de portocale, pe sufletul lui Florin Dumitrescu. Gheorghe Davidel este şi inspector ANAF!
Marti, 01.05.2018, 20:11Gheorghe Davidel, inspector ANAF și colecţionar pasionat de cărţile de bucate vechi, a venit în fata chefilor cu un preparat dedicat unuia dintre ei. Sufle de portocale, pe inimioara lui Florin Dumitrescu.
Marti, 01.05.2018, 20:03Rafinat și delicios, acest suffle de portocale cu sos de vanilie, este desertul ideal pentru a-ți delecta familia și prietenii!
Marti, 01.05.2018, 20:03Cea de-a șaptea ediție a jurizărilor pe nevăzute îi găsește pe cei trei chefi mai în formă ca oricând, căci fiecare dintre aceștia este curios să descopere cât mai multe personaje ce ar putea să facă parte din...
Marti, 01.05.2018, 12:21Seara de luni a continuat etapa degustărilor pe nevăzute la ,,Chefi la cuțite”, cea mai savuroasă fază a competiției din perspectiva celor trei chefi, căci în spatele unor preparate gătite la un...
Marti, 01.05.2018, 12:17S-a lăsat cu o sesiune de gătit plină de energie și voie bună, din care n-au lipsit nici cântecele de petrecere. Cum cu cine? Cu Viorica și Ioniță din Clejani
Luni, 30.04.2018, 22:40Alexia nu-și știe numărul tatuajelor, a început de la 13 ani și se întind pe 85% din suprafața corpului. Este fachir, iar imaginea sa pare înfricoșătoare la prima vedere. Însă, se declară un artist modern, iar bucătăria este o...
Luni, 30.04.2018, 22:30Pe cît de simplă, pe atât de gustoasă această rețetă de „Biban de mare în sos de roșii cu usturoi și busuioc”!
Luni, 30.04.2018, 22:26