Antena Căutare

Chefi la Cuțite

Articole Personaje inedite în fața chefilor! Ea e femeia - fachir, cu limba tăiată și tatuaje pe tot corpul!

Personaje inedite în fața chefilor! Ea e femeia - fachir, cu limba tăiată și tatuaje pe tot corpul!

Alexia nu-și știe numărul tatuajelor, a început de la 13 ani și se întind pe 85% din suprafața corpului. Este fachir, iar imaginea sa pare înfricoșătoare la prima vedere. Însă, se declară un artist modern, iar bucătăria este o provocare pentru ea.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 22:09
Are 12 ani, plete în vânt și un zâmbet cuceritor! Ionuț le-a pus burger în farfurie chefilor: "Ești bun, mă copile, nu mai plânge!"

Are 12 ani, plete în vânt și un zâmbet cuceritor! Ionuț le-a pus burger în farfurie chefilor: "Ești bun, mă copile, nu mai plânge!"

Ionuț Drăgoi are 12 ani, este elev în clasa a șasea și de doi ani are o mare pasiune: bucătăria. Cu pletele în vânt și cu un zâmbet cuceritor, concurentul nostru spune că viața la 12 ani e extrem de distractivă. 

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 22:08
Hamburger de vită

Hamburger de vită

Simplu, delicios și pe placul tuturor, dar în special al copiilor, un hamburger de vită, bun de servit în orice moment al zilei!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:56

Rețetă de farfale cu sos ragu

Pentru iubitorii de paste, o rețetă de farfale cu sos ragu, simplă și delicioasă!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:55
Are 12 ani, plete în vânt și un zâmbet cuceritor! Ionuț le-a pus burger în farfurie chefilor: "Ești bun, mă copile, nu mai plânge!"

Are 12 ani, plete în vânt și un zâmbet cuceritor! Ionuț le-a pus burger în farfurie chefilor: "Ești bun, mă copile, nu mai plânge!"

Ionuț Drăgoi are 12 ani, este elev în clasa a șasea și de doi ani are o mare pasiune: bucătăria. Cu pletele în vânt și cu un zâmbet cuceritor, concurentul nostru spune că viața la 12 ani e extrem de distractivă. 

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:53
"Am apărut în reviste pentru adulți în America!" Românca Antonela, cuceritoarea de bărbați, a adus "farfuria sexy" în fața chefilor

"Am apărut în reviste pentru adulți în America!" Românca Antonela, cuceritoarea de bărbați, a adus "farfuria sexy" în fața chefilor

Poveștile inedite au loc de cinste în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite", căci pasiunea cu care concurenții își exercită talentul culinar îi fac pe chefi să realizeze că au competiție din ce în ce mai grea.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:44
E chinez, s-a îndrăgostit de o româncă și n-ar mai pleca din țara noastră: "Ce mă fac dacă chefilor nu le plac limbile de rață?"

E chinez, s-a îndrăgostit de o româncă și n-ar mai pleca din țara noastră: "Ce mă fac dacă chefilor nu le plac limbile de rață?"

Povești de viață, dar si talente culinare, în sezonul de poveste "Chefi la cuțite". În fața juraților se prezintă, la degustările pe nevăzute, cei mai originali concurenți, toți având drept scop precis să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:23
E chinez, s-a îndrăgostit de o româncă și n-ar mai pleca din țara noastră: "Ce mă fac dacă chefilor nu le plac limbile de rață?"

E chinez, s-a îndrăgostit de o româncă și n-ar mai pleca din țara noastră: "Ce mă fac dacă chefilor nu le plac limbile de rață?"

Povești de viață, dar si talente culinare, în sezonul de poveste "Chefi la cuțite". În fața juraților se prezintă, la degustările pe nevăzute, cei mai originali concurenți, toți având drept scop precis să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:14
Lacrimi și o poveste dureroasă! Își dedică viața fiicei sale de opt ani: "Tati a învățat să gătească pentru a-și hrăni fetița "

Lacrimi și o poveste dureroasă! Își dedică viața fiicei sale de opt ani: "Tati a învățat să gătească pentru a-și hrăni fetița "

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă cu o nouă ediție impresionantă de jurizări pe nevăzute, ce aduc în fața juraților, dar și a telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem...

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:12
Pui umplut cu 40 de grăunți de usturoi cu garnitură de fasole verde și piure de conopidă

Pui umplut cu 40 de grăunți de usturoi cu garnitură de fasole verde și piure de conopidă

Dacă v-ați plictisit de friptura clasică de pui, încercați rețeta de Pui umplut cu 40 de grăunți de usturoi cu garnitură de fasole verde și piure de conopidă și va fi, garantat, pe placul oricui!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:11
Supă cremă de praz servită cu crutoane

Supă cremă de praz servită cu crutoane

Pentru un prânz savuros, dar și sățios, merge de minune un preparat oltenesc: ”Supă cremă de praz servită cu crutoane”!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:02
Clejanii au ajuns la cratiță! Viorica a gătit, apoi a trecut la microfon. Chef Bontea: "Ăștia au primit carne. Mie de ce mi-ați dat osul?"

Clejanii au ajuns la cratiță! Viorica a gătit, apoi a trecut la microfon. Chef Bontea: "Ăștia au primit carne. Mie de ce mi-ați dat osul?"

S-a lăsat cu o sesiune de gătit plină de energie și voie bună, din care n-au lipsit nici cântecele de petrecere. Cum cu cine? Cu Viorica și Ioniță din Clejani

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:00
CONCURS! Intră în competiția "Chefi la cuțite" și câștigă o super tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!

CONCURS! Intră în competiția "Chefi la cuțite" și câștigă o super tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!

Intră în cea mai tare competiție a momentului și poți câștiga și tu o tigaie cu care poți face spectacol în bucătărie! Gătitul se va transforma într-o adevarată plăcere și te vei simți precum concurenții de la "Chefi la cuțite"!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 21:00
Lacrimi și o poveste dureroasă! Își dedică viața fiicei sale de opt ani: "Tati a învățat să gătească pentru a-și hrăni fetița "

Lacrimi și o poveste dureroasă! Își dedică viața fiicei sale de opt ani: "Tati a învățat să gătească pentru a-și hrăni fetița "

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă cu o nouă ediție impresionantă de jurizări pe nevăzute, ce aduc în fața juraților, dar și a telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:59
S-a râs copios! "Cine ar putea să ne otrăvească așa?" După degustare, gura lui chef Bontea a fost luată la control de domnișoara medic stomatolog

S-a râs copios! "Cine ar putea să ne otrăvească așa?" După degustare, gura lui chef Bontea a fost luată la control de domnișoara medic stomatolog

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă și aduce în fața telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:44
Chefii, lăsați fără grai de un vegetarian! " - Băi, e varza crudă!" "- Nu, mă, e raw-vegan, nici sarmalele nu mai sunt ce-au fost"

Chefii, lăsați fără grai de un vegetarian! " - Băi, e varza crudă!" "- Nu, mă, e raw-vegan, nici sarmalele nu mai sunt ce-au fost"

Noua ediție din sezonul de poveste aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață. 

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:36
S-a râs copios! "Cine ar putea să ne otrăvească așa?" După degustare, gura lui chef Bontea a fost luată la control de domnișoara medic stomatolog

S-a râs copios! "Cine ar putea să ne otrăvească așa?" După degustare, gura lui chef Bontea a fost luată la control de domnișoara medic stomatolog

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă și aduce în fața telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:35
Lava cake cu caramel sărat și dulceață din fructe de pădure

Lava cake cu caramel sărat și dulceață din fructe de pădure

Un deliciu garantat acest gen de desert ”Lava cake cu caramel sărat și dulceață din fructe de pădure”!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:35
S-a lăsat cu gelozii: "Dă-mi telefonul că-i răspund eu ăleia!" Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă superbă

S-a lăsat cu gelozii: "Dă-mi telefonul că-i răspund eu ăleia!" Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă superbă

Sezonul de poveste continuă cu cei mai talentați concurenți, dar și cu dorințe dintre cele mai arzătoare. O maramureșeancă dezghețată a venit la "Chefi la cuțite" și, pe lângă gătitul tradițional, i-a făcut ochi dulci chefului.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:28
Sărmăluțe raw vegane cu smântână de caju și pâinici de porumb

Sărmăluțe raw vegane cu smântână de caju și pâinici de porumb

Pentru vegetarieni și nu numai, o rețetă interesantă de Sărmăluțe raw vegane cu smântână de caju și pâinici de porumb!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:23
Chefii, lăsați fără grai de un vegetarian! " - Băi, e varza crudă!" "- Nu, mă, e raw-vegan, nici sarmalele nu mai sunt ce-au fost"

Chefii, lăsați fără grai de un vegetarian! " - Băi, e varza crudă!" "- Nu, mă, e raw-vegan, nici sarmalele nu mai sunt ce-au fost"

Noua ediție din sezonul de poveste aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață. 

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:16
Dănuța coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătarie: "Dacă pun dragoste iese și mai bun preparatul”

Dănuța coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătarie: "Dacă pun dragoste iese și mai bun preparatul”

Dănuța Tomșa coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătărie. Are o mică firmă de broderie, în cadrul căreia croiește cele mai frumoase porturi populare din zona Maramureșului.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:15
S-a lăsat cu gelozii: "Dă-mi telefonul că-i răspund eu ăleia!" Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă superbă

S-a lăsat cu gelozii: "Dă-mi telefonul că-i răspund eu ăleia!" Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă superbă

Sezonul de poveste continuă cu cei mai talentați concurenți, dar și cu dorințe dintre cele mai arzătoare. O maramureșeancă dezghețată a venit la "Chefi la cuțite" și, pe lângă gătitul tradițional, i-a făcut ochi dulci chefului.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:11
Scrijele. Un preparat tradițional, maramureșean, simplu și delicios pentru orice pofticios!

Scrijele. Un preparat tradițional, maramureșean, simplu și delicios pentru orice pofticios!

Simple, rapide și gustoase, aceste scrijele, pot înlocui cu mare succes chipsurile din comerț!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:11
Dănuța coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătarie: "Dacă pun dragoste iese și mai bun preparatul”

Dănuța coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătarie: "Dacă pun dragoste iese și mai bun preparatul”

Dănuța Tomșa coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătărie. Are o mică firmă de broderie, în cadrul căreia croiește cele mai frumoase porturi populare din zona Maramureșului.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:08
Rețetă de hrenzele sau clătite de cartofi

Rețetă de hrenzele sau clătite de cartofi

Delicioase și de efect aceste preparate din bucătăria maramureșeană, denumite „Hrenzele”!

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 20:03
Din rolul de jurați, în cel de concurenți: Clejanii se întorc la ,,Chefi la cuțite”

Din rolul de jurați, în cel de concurenți: Clejanii se întorc la ,,Chefi la cuțite”

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt invitații speciali ai ediției de luni din sezonul de poveste ,,Chefi la cuțite”. Începând cu ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări o sesiune de gătit plină de energie și voie bună, din care nu vor lipsi nici cântecele de petrecere.

Logo emisiune Luni, 30.04.2018, 10:11
Chef Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă! Cum i-a răspuns Cătălin

Chef Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă! Cum i-a răspuns Cătălin

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă luni și marți, de la ora 20:00, cu alte două ediții ale jurizărilor pe nevăzute, ce vor aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Logo emisiune Duminica, 29.04.2018, 10:29
Tigaie picantă de pui cu legume și susan, o rețetă perfectă pentru orice moment al zilei!

Tigaie picantă de pui cu legume și susan, o rețetă perfectă pentru orice moment al zilei!

Vine vara și toți ne dorim să încercăm rețete simple, rapide și fără calorii! Cum pregătești o porție delicioasă de tigaie picantă cu legume și susan?

Logo emisiune Joi, 26.04.2018, 15:29
Piton prăjit, sushi panda și un copil de cinci stele în bucătărie! „Chefi la cuțite” a adus un show culinar savuros

Piton prăjit, sushi panda și un copil de cinci stele în bucătărie! „Chefi la cuțite” a adus un show culinar savuros

Ediția de marți seară a emisiunii ,,Chefi la cuțite” a inclus în meniu toate ingredientele: chefii au jurizat dur, s-au amuzat în culise, dar și în platou și au încercat să ghicească cine se află în spatele farfuriilor misterioase de pe bandă.

Logo emisiune Miercuri, 25.04.2018, 12:24
Surprize inedite și farfurii savuroase ce au transmis adevărate lecții de viață

Surprize inedite și farfurii savuroase ce au transmis adevărate lecții de viață

Din ce în ce mai multe personaje surprinzătoare își fac apariția în noul sezon de poveste ,,Chefi la cuțite”, iar preparatele cu care aceștia speră să le cucerească papilele gustative celor mai duri jurați nu se lasă mai prejos.

Logo emisiune Miercuri, 25.04.2018, 11:11
Cel mai bun burger îl faci acasă, cu rețeta asta! Se face imediat și apoi urmează festinul!

Cel mai bun burger îl faci acasă, cu rețeta asta! Se face imediat și apoi urmează festinul!

Ai poftă de un burger delicios, dar ți s-a întâmplat să fii dezamăgit după ce mănânci unul la restaurant sau la fast food? Atunci hai să pregătim unul acasă, după o rețetă extrem de simplă!

Logo emisiune Miercuri, 25.04.2018, 10:30
Paste fără carne, nu îngrașă și sunt delicioase! Cum se pregătește cea mai bună rețetă de spaghete

Paste fără carne, nu îngrașă și sunt delicioase! Cum se pregătește cea mai bună rețetă de spaghete

Dacă vrei să gătești o porție cu adevărat gustoasă de paste fără carne, atunci trebuie neapărat să încerci rețeta noastră, simplă și delicioasă!

Logo emisiune Miercuri, 25.04.2018, 09:55
Ea e fetița de nouă ani care i-a lăsat mască pe jurați! Când au văzut cine se află în spatele farfuriei, au cerut să vină părinții: ”Mi-a lăsat impresia că ai născut-o deja mare.”

Ea e fetița de nouă ani care i-a lăsat mască pe jurați! Când au văzut cine se află în spatele farfuriei, au cerut să vină părinții: ”Mi-a lăsat impresia că ai născut-o deja mare.”

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, i-a dat gata pe jurați aseară, iar acum, în această ediție a emisiunii ”Chefi la cuțite - sezon de poveste”, o altă fetiță de nouă ani de zile i-a cucerit pe chefi. 

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 23:23
A mâncat pentru prima dată carne de șarpe, dar mirosul dintr-o farfurie l-a speriat teribil! Chef Florin Dumitrescu, reacție colosală: ””Jur că mă apucă plânsul. Mi-e frică să gust!”

A mâncat pentru prima dată carne de șarpe, dar mirosul dintr-o farfurie l-a speriat teribil! Chef Florin Dumitrescu, reacție colosală: ””Jur că mă apucă plânsul. Mi-e frică să gust!”

A refuzat să mănânce carne de șarpe, dar în cel de-al cincilea sezon - Chefi la cuțite - sezon de poveste - Florin Dumitrescu a făcut-o. Totuși, la scurt timp, însă, el a arătat încă o dată cât de sensibil este.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 23:13
O fetiță de nouă ani i-a lăsat mască pe jurați! Florin Dumitrescu jurizează legat la ochi, iar chef Cătălin Scărlătescu cu o coroniță pe cap!

O fetiță de nouă ani i-a lăsat mască pe jurați! Florin Dumitrescu jurizează legat la ochi, iar chef Cătălin Scărlătescu cu o coroniță pe cap!

Ciocan Sofia Maria are nouă ani, este din Iași și este elevă.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 23:08
Surpriză de proporții la ”Chefi la cuțite”! Bucătarul lui Dani Oțil și-a încercat norocul în sezonul de poveste! Jurații au reacționat: ”A desfăcut un sushi și l-a gătit altfel!”

Surpriză de proporții la ”Chefi la cuțite”! Bucătarul lui Dani Oțil și-a încercat norocul în sezonul de poveste! Jurații au reacționat: ”A desfăcut un sushi și l-a gătit altfel!”

Anthony d'Ambrosio, este din Canada, are 45 de ani și două motive l-au adus în România: o femeie superbă, care înseamnă totul pentru el și un copil. Bucătarul lui Dani Oțil și-a încercat norocul și la Chefi la cuțite, în cel de-al cincilea sezon. 

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 23:03
”A desfăcut un sushi și l-a gătit altfel”. Bucătarul lui Dani Oțil, emoții maxime în fața juraților de la ”Chefi la Cuție”

”A desfăcut un sushi și l-a gătit altfel”. Bucătarul lui Dani Oțil, emoții maxime în fața juraților de la ”Chefi la Cuție”

Anthony d'Ambrosio este din Canada, are 45 de ani și este bucătar chef.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 22:56
Steak de vită cu garnitură de fasole verde

Steak de vită cu garnitură de fasole verde

Aparent simplă această rețetă de "Steak de vită" cu garnitură de fasole verde, însă foarte gustoasă și perfect asortată!

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 22:56
Motivul pentru care a rămas fără păr Cătălin Scărlătescu: ”11 zile am fost pe mare de gradul nouă și...”

Motivul pentru care a rămas fără păr Cătălin Scărlătescu: ”11 zile am fost pe mare de gradul nouă și...”

Cătălin Scărlătescu are două povești care pot sta la baza lipsei lui de păr de pe cap. ”11 zile am fost pe mare de gradul nouă și...”, spune juratul ”Chef la Cuțite”.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 22:42
A mâncat pentru prima dată carne de șarpe, dar mirosul dintr-o farfurie l-a speriat teribil! Chef Florin Dumitrescu, reacție colosală: ””Jur că mă apucă plânsul. Mi-e frică să gust!”

A mâncat pentru prima dată carne de șarpe, dar mirosul dintr-o farfurie l-a speriat teribil! Chef Florin Dumitrescu, reacție colosală: ””Jur că mă apucă plânsul. Mi-e frică să gust!”

A refuzat să mănânce carne de șarpe, dar în cel de-al cincilea sezon - Chefi la cuțite - sezon de poveste - Florin Dumitrescu a făcut-o. Totuși, la scurt timp, însă, el a arătat încă o dată cât de sensibil este.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 22:30
Florin Dumitrescu, amintiri de la 14 ani: ”Eram singur acasă cu ea, după școală. Zice: - Ce mâncăm, mi-e foame. Îi zic: - Eu știu să fac ouă, în toate pozițiile...”

Florin Dumitrescu, amintiri de la 14 ani: ”Eram singur acasă cu ea, după școală. Zice: - Ce mâncăm, mi-e foame. Îi zic: - Eu știu să fac ouă, în toate pozițiile...”

Florin Dumitrescu își aduce aminte o întâmplare petrecută în adolescența lui.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 22:20
Mărturisirile sfâșietoare ale unei concurente de la ”Chefi la cuțite”: ”Medicii i-au spus mamei că mai mult de patru zile nu voi trăi. Chemau studenții să mă examineze!” Irina măsoară 1, 35 m, dar se iubește cu un bărbat de 1,86! 

Mărturisirile sfâșietoare ale unei concurente de la ”Chefi la cuțite”: ”Medicii i-au spus mamei că mai mult de patru zile nu voi trăi. Chemau studenții să mă examineze!” Irina măsoară 1, 35 m, dar se iubește cu un bărbat de 1,86! 

Irina Bardița are o poveste de viață tristă și un preparat culinar special: ”Am1,35 metri înălțime. Medicii i-au spus mamei că mai mult de patru zile nu am să trăiesc. Chemau studenții să mă examineze...”

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 22:18
”Acum sterge-te un pic pe nas!” Chef Sorin Bontea, obligat să mănânce cu o lingură uriașă din preparatul doamnei preotese

”Acum sterge-te un pic pe nas!” Chef Sorin Bontea, obligat să mănânce cu o lingură uriașă din preparatul doamnei preotese

Nadia Dinu are 40 de ani, este din Ploiești și de profesie asistent social.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 22:11
Irina Bardița are o poveste de viață tristă și un preparat culinar special: ”Am1,35 metri înălțime. Medicii i-au spus mamei că mai mult de patru zile nu am să trăiesc. Chemau studenții să mă examineze...”

Irina Bardița are o poveste de viață tristă și un preparat culinar special: ”Am1,35 metri înălțime. Medicii i-au spus mamei că mai mult de patru zile nu am să trăiesc. Chemau studenții să mă examineze...”

Irina Bardița are 26 de ani, este din Chișinău și este pictor.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 22:00
A gătit un preparat românesc, dar i-a pus în încurcătură pe chefi, care n-au știut ce mănâncă: ”Dovlecel nu e, mazăre, în niciun caz, sparanghel... e departe rău de tot!” Ce se ascundea în farfurie

A gătit un preparat românesc, dar i-a pus în încurcătură pe chefi, care n-au știut ce mănâncă: ”Dovlecel nu e, mazăre, în niciun caz, sparanghel... e departe rău de tot!” Ce se ascundea în farfurie

A fost bucătar mai bine de 23 de ani, iar acum este consultant și are un studio de gătit pentru începători și pentru copii. Dan Erbărescu, în vârstă de 48 de ani, a venit la ”Chefi la cuțite” și a reușit să-i pună în dificultate pe jurați. 

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 21:59
Papricaș de pui cu mămăliguță

Papricaș de pui cu mămăliguță

Foarte gustos și de nerefuzat acest preparat ardelenesc: Papricaș de pui cu mămăliguță!

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 21:59
A venit la ”Chefi la cuțite” echipată cu un decolteu adânc, iar Dumitrescu a pariat că preparatul e dedicat lui Scărlătescu: ”Poate e o sugestie că domnișoara vrea să facă niște copii cu tine!” 

A venit la ”Chefi la cuțite” echipată cu un decolteu adânc, iar Dumitrescu a pariat că preparatul e dedicat lui Scărlătescu: ”Poate e o sugestie că domnișoara vrea să facă niște copii cu tine!” 

Are doar 21 de ani, este studentă în București, iar acum Iulia a venit la ”Chefi la cuțite - sezon de poveste”, pentru a-și dovedi talentul în bucătărit.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 21:55
Mai rar așa ceva. ”Dovlecel nu e, mazăre, în niciun caz, sparanghel... e departe rău de tot.” Deși este un preparat românesc, juraţii ”Chef la cuțite” nu au știut ce mănâncă!

Mai rar așa ceva. ”Dovlecel nu e, mazăre, în niciun caz, sparanghel... e departe rău de tot.” Deși este un preparat românesc, juraţii ”Chef la cuțite” nu au știut ce mănâncă!

Dan Erbărescu are 47 de ani, este din Bucureşti şi este de profesie şef consultant.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 21:44
Plăcinta ciobanului - Shepard’s pie

Plăcinta ciobanului - Shepard’s pie

Plăcinta ciobanului este un fel de mâncare de cartofi cu carne tocată, asemănătoare cu musacaua, Dar mai gustoasă și mai de efect.

Logo emisiune Marti, 24.04.2018, 21:42
x