Colegii au pregătit un tort cu chipul sărbătoritului chef Bontea. Reacția juratului ”Chef la cuțite”: ”- So ce? -Sorin!”
Luni, 23.04.2018, 21:16O studentă în vârstă de 25 de ani, din Ploiești, a reușit imposibilul. L-a pus în încurcătură mare pe chef Sorin Bontea, care a refuzat să guste din preparat.
Luni, 23.04.2018, 21:10Chef Scărlătescu pierde la ”ruleta cu shot-uri”, iar pedeapsa primită îl ține departe de masa juriului.
Luni, 23.04.2018, 21:07A mai fost prezent în emisiunea Chefi la cuțite, dar niciodată n-a avut noroc. Până acum, căci Denis Tâmbălaru, în vârstă de 20 de ani, a venit hotărât să nu mai plece fără cuțite și se pare că a reușit.
Luni, 23.04.2018, 21:02Malaica Bigniani vine din Ploiești, unde este studentă și are vârsta de 25 de ani.
Luni, 23.04.2018, 20:59Denis Timbalaru are 20 de ani, este din Timișoara și este de profesie bucătar.
Luni, 23.04.2018, 20:44O combinație interesantă de ingrediente, într-o rețetă africană: Pește cu bame africane și fufu!
Luni, 23.04.2018, 20:43Ca de fiecare dată, chefii se bucură din plin de momentele petrecute în culise, iar acum, la ultimul joc, Sorin Bontea a pierdut și a fost obligat să...poarte o coroniță din flori.
Luni, 23.04.2018, 20:42A fost ospătar la Hell's Kitchen, iar la finalul celui de-al doilea sezon, a decis să se apuce de gătit. Acum, însă, Mahmoud Mohamed Ionuț, cunoscut sub numele de Arabu', a venit la Chefi la cuțite - Sezon de poveste - să-i cucerească pe chefi cu un preparat incredibil - mușchi de cămilă în cafir și cuscus cu legume!
Luni, 23.04.2018, 20:35În culise chefii o dau pe jocuri și porunci. După ce a pierdut, chef Sorin Bontea primește o coroniță cu flori.
Luni, 23.04.2018, 20:25Mahmoud Mohamed are 24 de ani, este de profesie bucătar și are 24 de ani.
Luni, 23.04.2018, 20:22Cea de-a patra ediție a emisiunii ”Chefi la cuțite” a debutat cum nu se putea mai bine. Chef Sorin Bontea a fost sărbătorit cu fast de foști concurenți, dar cși de echipă.
Luni, 23.04.2018, 20:18Forfotă mare în culise. De ziua lui, chef Sorin Bontea este surprins de foștii concurenți de la ”Chefi la cuțite”.
Luni, 23.04.2018, 20:09Dacă îți dorești să îi impresionezi pe toți cu talentul tău culinar și vrei să demonstrezi că și tu ai putea oricând să iei trei cuțite la jurizare, atunci intră în cel mai tare concurs al momentului! Premiul este unul pe măsură: o tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!
Luni, 23.04.2018, 14:26Recent, chef Florin Dumitrescu a reușit să își surprindă fanii cu o imagine la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce se întâmplă mai exact în casa temutului jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”?
Luni, 23.04.2018, 12:34Dacă vrei să profiți din plin de darurile primăverii și să te încarci cu multă sănătate și energie, atunci trebuie neapărat să gătești și tu o supă leșească de urzici!
Luni, 23.04.2018, 11:59Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este cel al poveștilor, motiv pentru care de cele mai multe ori în spatele ușilor nu se ascunde un simplu bucătar ce aspiră la un cuțit, ci adevărate personaje ce reușesc să emoționeze până la lacrimi.
Luni, 23.04.2018, 10:54Sezonul de poveste ,,Chefi la cuțite” este unul plin de surprize, nu doar prin prisma preparatelor pe care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu le găsesc sub cloșuri, ci și prin prisma personajelor care trec pragul celei mai iubite emisiuni culinare. Luni seară, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unei sesiuni de gătit unice, căci doi nevăzători ce au o chimie incredibilă își vor încerca norocul la bancul de lucru.
Duminica, 22.04.2018, 10:05Apariții inedite, povești emoționante și o pasiune pentru gastronomie ce a luat conturul unor farfurii de excepție, au fost printre ingredientele edițiilor de săptămâna aceasta.
Vineri, 20.04.2018, 14:31Thomas Huit a pregătit un desert deosebit, cu care nu dai greș niciodată. Cum se face cea mai bună tartă de lămâine cu bezea? Simplu și rapid, în doar câțiva pași simpli!
Vineri, 20.04.2018, 11:23Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat delicioasă de mâncare de ciuperci cu pui, atunci uită de tocănița obișnuită și hai să pregătim ceva cu adevărat gustos!
Vineri, 20.04.2018, 09:08Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă și sănătoasă, atunci hai să pregătim o porție de cotlet de porc aromat cu garnitură de legume!
Joi, 19.04.2018, 14:56Cine dorește să își demonstreze talentul culinar la „Chefi la cuțite” se poate înscrie deja în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, pe adresa casting.a1.ro/chefilacutite/
Joi, 19.04.2018, 12:31Seria de poveste a jurizării pe nevăzute a continuat și marți seara la „Chefi la cuțite”, unde telespectatorii au avut parte de un spectacol culinar din care surprizele și voia bună nu au lipsit.
Miercuri, 18.04.2018, 11:28Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani.
Marti, 17.04.2018, 23:04File de somon cu varză de Bruxelles: aceasta a fost rețeta Anei Ionescu, una de succes! A venit la „Chefi la cuțite” impulsionată și încurajată de iubit care crede în ea până în pânzele albe....
Marti, 17.04.2018, 22:51Sunt mult mai gustoși și sănătoși Ravioli de casă cu sos de usturoi și pătrunjel!
Marti, 17.04.2018, 22:49File de somon cu varză de Bruxelles: aceasta a fost rețeta Anei Ionescu, una de succes! A venit la „Chefi la cuțite” impulsionată și încurajată de iubit care crede în ea până în pânzele albe.
Marti, 17.04.2018, 22:45Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani.
Marti, 17.04.2018, 22:45Un preparat gustos și sănătos, pentru amatorii de somon: File de somon cu varză de Bruxelles!
Marti, 17.04.2018, 22:40Are o poveste de viață impresionantă. La 11 ani, orfan de tată, s-a dus după sora lui în Austria, s-a angajat ca „băiat la salate”, iar după două luni, șefii lui au văzut un mare potențial în el și l-au trimis la o școală de bucătari. În fața chefilor are însă emoții și spune, mai în glumă, mai în serios, că e doar un amator.
Marti, 17.04.2018, 22:20George Stroie, un concurent prea emoţionat! I-a tremurat glasul, mâinile nu l-au ascultat și în fața chefilor s-a declarat „amator”, deși are ani de bucătărie în spate
Marti, 17.04.2018, 22:18Dacă adori carnea de rață, încearcă această rețetă Piept de rață cu sos de portocale și piure de sfeclă roșie, plină de savoare și culoare!
Marti, 17.04.2018, 22:11Una dintre cele mai memorabile apariții de la bancul de lucru ale sezonului trecut ,,Chefi la cuțite” a fost cu siguranță Raluca Podea, fostă starletă Playboy ce a condimentat jurizarea prin sex-appeal și senzualitate.
Marti, 17.04.2018, 22:01Dacă vrei să-ți impresionezi familia cu un desert divin, acest Souflee de ciocolată va fi alegerea perfectă!
Marti, 17.04.2018, 21:45Kioko Rodrigue e o prezență exotică în fața chefilor. Stă în Câmpina, dar a stat în Africa, iubește de cinci ani o domnișoară superbă și și-a luat diploma de inginer. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și...
Marti, 17.04.2018, 21:40Nu știi ce să mai gătești și pe cei dragi să-uimești? Încearcă această rețetă de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește, iar succesul va fi garantat!
Marti, 17.04.2018, 21:38Kioko Rodrigue e o prezență exotică în fața chefilor. Stă în Câmpina, dar a stat în Africa, iubește de cinci ani o domnișoară superbă și și-a luat diploma de inginer. Vine cu o porție de tocăniță braziliană cu lapte de cocos și pește. Vi s-a făcut poftă?
Marti, 17.04.2018, 21:32Denisa Voicu și-a schimbat părul, dar nu și năravul! La 23 de ani încă mai crede că Chef Scărlătescu are „o privire năucitoare” și vrea să-l cucerească cu savarine
Marti, 17.04.2018, 21:19Atunci când sunt preparate în casă savarinele sunt mult mai gustoase și mai sănătoase!
Marti, 17.04.2018, 21:12Denisa Voicu și-a schimbat părul, dar nu și năravul! La 23 de ani încă mai crede că Chef Scărlătescu are „o privire năucitoare” și vrea să-l cucerească cu savarine.
Marti, 17.04.2018, 21:11Dănuț Tudor e bucătar-șef în Anglia și vrea imposibilul: „Vreau să iau toate cele trei cuțite, n-aș fi mulțumit cu două!”, a spus el, hotărât. A lucrat chiar și pe un vas de croazieră, ba chiar când era un tânăr de numai 21 de ani...
Marti, 17.04.2018, 21:09Dănuț Tudor e bucătar-șef în Anglia și vrea imposibilul: „Vreau să iau toate cele trei cuțite, n-aș fi mulțumit cu două!”, a spus el, hotărât. A lucrat chiar și pe un vas de croazieră, ba chiar când era un tânăr de numai 21 de ani a lucrat cu Bontea în același loc, deși nu s-au intersectat prea mult.
Marti, 17.04.2018, 21:03Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer agricol și s-a retras la țară să crească cai. „Iubesc natura pentru că nu pot altfel, nu sunt altfel!”. Mugur va pregăti o rețetă vegetariană, pentru că nu mai consumă carne de...
Marti, 17.04.2018, 20:47Atunci când foamea te cuprinde și nu ai mult timp de stat în bucătărie, rețeta de Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră, te va scoate din impas.
Marti, 17.04.2018, 20:46Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer agricol și s-a retras la țară să crească cai. „Iubesc natura pentru că nu pot altfel, nu sunt altfel!”. Mugur va pregăti o rețetă vegetariană, pentru că nu mai consumă carne de ani buni. La șase ani, făcea deja omletă, în familia lui s-a gătit dintotdeauna.
Marti, 17.04.2018, 20:40Miroase demențial, dar... nu e desert, nu e șnițel, nu e aperitiv, ci... omletă roz, preparată cu salată de sfeclă. Chef Scărlătescu a recunoscut că îi este frică să guste preparatul din farfuria lui Marius, un IT-ist pe care l-au...
Marti, 17.04.2018, 20:25Miroase demențial, dar... nu e desert, nu e șnițel, nu e aperitiv, ci... omletă roz, preparată cu salată de sfeclă. Chef Scărlătescu a recunoscut că îi este frică să guste preparatul din farfuria lui Marius, un IT-ist pe care l-au confundat cu un artist.
Marti, 17.04.2018, 20:19N-ai cum să nu-i cucerești mai ales pe cei mici cu așa deliciu de omletă roz! Cu siguranță va deveni preparatul cel mai îndrăgit, la mic dejun!
Marti, 17.04.2018, 20:16Spune că pastele pregătite „ardente” nu ar îngrășa și o credem pe cuvânt având în vedere cum arată la 42 de ani! Ștefania Manea are un decolteu adânc, o fată de 24 de ani acasă, experiență în bucătăria italiană și talent cât...
Marti, 17.04.2018, 20:14