Ingrediente pentru Tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită 6 bucăți de carne de pui 300 ml ulei 2 cepe roșii 8 căței de usturo 300 ml bere 300 ml suc de...
Marti, 10.04.2018, 22:40Poveștile impresionante își fac loc în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite". Oana Stamate are 30 de ani, își spune Kenia, numele de scenă pe care l-a primit la videochat. Face sado-maso, ca să se întrețină. Clientul e... sclavul ei,...
Marti, 10.04.2018, 22:38Sezonul al cincilea stă sub semnul unor povești de viață impresionante! Constantin locuiește în Spania și a venit special din Barcelona pentru a participa la "Chefi la cuțite". A luat calea străinătății după ce părinții lui au divorțat, însă revine în România cu sufletul plin, de fiecare dată.
Marti, 10.04.2018, 22:38La masa jurizării își fac loc tesiunile combinate, ca de obicei, cu umorul și voia bună. Scopul chefilor e unul singur: acela de a-și forma cele mai bune echipe pentru acest sezon "de poveste".
Marti, 10.04.2018, 22:17Vreți un preparat complex și gustos cu care șă impresionați orice mofturos? Încercați această rețetă de scoici saint jacques cu ouă de prepeliță, roșii coapte, sparanghel sote si beure blanc cu șofran și succesul va fi garantat!
Marti, 10.04.2018, 22:09La masa jurizării își fac loc tesiunile combinate, ca de obicei, cu umorul și voia bună. Scopul chefilor e unul singur: acela de a-și forma cele mai bune echipe pentru acest sezon "de poveste".
Marti, 10.04.2018, 22:08Fiecare jurat are câte o ocupație: Bontea cântă, Dumitrescu prezintă știrile, iar Scărlătescu vrea să jurizeze cât mai multe farfurii.
Marti, 10.04.2018, 22:05Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și ,,restanțieri” care se întorc în competiție pentru a-și lua revanșa, sunt ingredientele celei de-a doua ediții a sezonului 5, cel "de poveste".
Marti, 10.04.2018, 22:02Pentru iubitorii preparatelor cu carne de rață, avem o combinație gustoasă și inedită: Rață cu spumă de țelină și sos de rodie!
Marti, 10.04.2018, 21:46Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și ,,restanțieri” care se întorc în competiție pentru a-și lua revanșa, sunt ingredientele celei de-a doua ediții a sezonului 5, cel "de poveste".
Marti, 10.04.2018, 21:45Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și lecții de iubire veșnică în cea de-a doua ediție a sezonului de poveste "Chefi la cuțite".
Marti, 10.04.2018, 21:44De plictiseală, cei trei chefi își fac trupă, dar din păcate distrug decorul din culise, în special cartonul cu Cătălin Scărlătescu.
Marti, 10.04.2018, 21:34O mâncare gustoasă și sățioasă, cu ingrediente la îndemâna oricui este musacaua de carne cu legume. Nimeni n-o va refuza!
Marti, 10.04.2018, 21:33Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și lecții de iubire veșnică în cea de-a doua ediție a sezonului de poveste "Chefi la cuțite".
Marti, 10.04.2018, 21:31În fața celor trei chefi ajung niște delicatese, ascunse sub cloșuri. Sunt preparate de Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe.
Marti, 10.04.2018, 21:30Un preparat foarte interesant prin modul preparare inedit:Steak de vită Ribeye pe sare de Himalaya încinsă.
Marti, 10.04.2018, 21:16A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite.
Marti, 10.04.2018, 21:12În fața celor trei chefi ajung niște delicatese, ascunse sub cloșuri. Sunt preparate de Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe.
Marti, 10.04.2018, 21:12Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și, în ciuda faptului că este mămică de aproape doi ani de zile, bucătăritul nu este punctul ei forte. Până acum, însă, căci jurata emisiunii ”Ie, Românie”, este decisă să învețe să gătească.
Marti, 10.04.2018, 21:10Emoțiile dau în clocot, presiunea este mare, iar concurenții au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare. La masa jurizării își vor face loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de...
Marti, 10.04.2018, 21:07O rețetă gustoasă și sățioasă, cu o combinație interesantă între orez, creveți și dovlecei: Risotto cu cremă de dovlecei și creveți!
Marti, 10.04.2018, 21:04A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite.
Marti, 10.04.2018, 21:03Ingrediente 4 bucăți piept de pui dezosat 2 cutii cremă de brânză Philadelfia 200 g brânză feta 125 g baby spanac Mozzarela 250 gr ( razalita) Unt 85 % grăsime un pachet ...
Marti, 10.04.2018, 20:58Sorin Bontea este văzut de concurenți o fire calmă și blândă, de aceea majoritarea își doresc în echipa lui.
Marti, 10.04.2018, 20:48Florin Dumitrescu oferă câteva lecții de gătit, de bază, pentru telespectatori. Din punctul lui de vedere, cine nu știe să facă șnițelul să fie ars pe interior, înseamnă că nu este bucătar.
Marti, 10.04.2018, 20:43Emoțiile dau în clocot, presiunea este mare, iar concurenții au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare. La masa jurizării își vor face loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de a-și forma cele mai bune echipe de uncenici va fi o provocare pentru fiecare bucătar să se autodepășească.
Marti, 10.04.2018, 20:43Sezonul poveștilor aduce în platou, în cea de-a doua ediție, pe lângă preparate speciale, povești de viață interesante și emoționante.
Marti, 10.04.2018, 20:33A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite, numai bune să-i cucerească pe cei trei jurați.
Marti, 10.04.2018, 20:16Sezonul poveștilor aduce în platou, în cea de-a doua ediție, pe lângă preparate speciale, povești de viață interesante și emoționante.
Marti, 10.04.2018, 20:16Dacă îți plac preparatele cu multe condimente, acest preparat indian - samosas, va fi alegerea perfectă!
Marti, 10.04.2018, 20:16O combinație inedită într-un preparat delicios: Tocăniță de vițel tânăr cu sos din vin alb și miere, și garnitură de mere!
Marti, 10.04.2018, 20:12Sorin Bontea și Florin Dumitrescu cântă piesa "O sole mio", spre marea disperare a lui Cătălin Scărlătescu.
Marti, 10.04.2018, 20:07A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite, numai bune să-i cucerească pe cei trei jurați.
Marti, 10.04.2018, 20:02A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” va continua cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite, de care telespectatorii Antena 1 se vor bucura începând cu ora 20:00.
Marti, 10.04.2018, 14:06Luni, 9 aprilie, „Chefi la cuțite” a revenit cu cel de-al cincilea sezon la Antena 1. Seara a fost piperată cu cele mai diverse ingrediente, iar entuziasmul juraților de a porni iar în căutarea celor mai talentați ucenici a urcat show-ul pe primul loc în alegerile românilor.
Marti, 10.04.2018, 13:51Dacă vrei să faci o friptură delicioasă din pulpă de vită la cuptor, rețeta aceasta este una dintre cele ma bune! Carnea se face imediat, iar aromele sunt de-a dreptul savuroase!
Marti, 10.04.2018, 09:57Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac...
Luni, 09.04.2018, 22:55Viorel Rizea, Daniela Stiveanu și Nistor Vasile nu au reușit să-i impresioneze pe chefi și au fost eliminați.
Luni, 09.04.2018, 22:43Vrei să-ți răsfeți familia cu o prăjitură minunată? Soluția este această Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!
Luni, 09.04.2018, 22:36Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac apariția în fața trioului imbatabil de jurați.
Luni, 09.04.2018, 22:35Sezonul al cincilea a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au și mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon. Așadar, cine îi va cuceri?
Luni, 09.04.2018, 22:29Sezonul al cincilea a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au și mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon. Așadar, cine îi va cuceri?
Luni, 09.04.2018, 22:21Vă place lasagna, dar v-ați plictisit de rețeta clasică? Încercați lasagna cu spanac și somon, mai simplă și mai gustoasă!
Luni, 09.04.2018, 22:21Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor.
Luni, 09.04.2018, 22:13Costinel Arghir Burtoi, de meserie visător, are o metodă specială de a reuși în viață. Înainte de a face mâncare, concurentul trebuie să se cinstească cu o bere sau un pahar de vin ca să prindă curaj.
Luni, 09.04.2018, 22:02Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor.
Luni, 09.04.2018, 22:00Cătălin Scărlătescu are o nouă pasiune. Juratul a descoperit un joc numit Frozen, exact ca celebrul film de animație.
Luni, 09.04.2018, 21:45Vasile Bălan lucrează ca pizzer de cinci ani. În prima ediție din sezonul cinci Chefi la cutițe, concurentul face o pizza desert, fiind un preparat propriu.
Luni, 09.04.2018, 21:43Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” aduce în fața juraților cele mai memorabile personaje şi poveşti de viaţã impresionante. Așa se face că Bontea, Dumitrescu și Scărlărescu se vor afla față în față cu bucătari talentați, pasionați ce au poftă să descopere secretele gastronomiei, dar și cu oameni simpli, dar plini de viață și de voie bună.
Luni, 09.04.2018, 21:39Din ce în ce mai apreciat acest sushi japonez, sau rolă cu somon, așa că nu ezitați să-l includeți în meniurile voastre!
Luni, 09.04.2018, 21:37