Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor.
Luni, 09.04.2018, 21:26Pizza este un preparat îndrăgit de toți,însă puțini știu că se poate prepara și pizza desert. Și este o nebunie-n farfurie!
Luni, 09.04.2018, 21:26Chefii sunt drastici în acest sezon. Cei trei jurați își doresc concurenți care au gust în mâncare, dar din păcate nu toți au auzit de sare și piper.
Luni, 09.04.2018, 21:18Cristian Tufeanu este concurentul care aduce în fața chefilor un preparat japonez, sushi. Intră în platou, salută și mai, mai că-i sună cunoscută vocea lui lui chef Dumitrescu.
Luni, 09.04.2018, 21:17Etapa degustării pe nevăzute îi trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste. Toți trei chefi sunt, însă, dornici să își construiască trei echipe imbatabile.
Luni, 09.04.2018, 21:13Cătălin Scărlătescu își arată talentele de toboșar în fața colegilor săi. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea fac glume la adresa la juratului.
Luni, 09.04.2018, 21:05Pe cât de simplu de preparat, pe atât de apetisant și de nerefuzat, acest Pește prăjit cu usturoi si mamaligă!
Luni, 09.04.2018, 21:04Etapa degustării pe nevăzute îi trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste. Toți trei chefi sunt, însă, dornici să își construiască trei echipe imbatabile.
Luni, 09.04.2018, 21:02„ Chefi la cuțite ” te provoacă să intri în cel mai tare concurs al momentului! Nu rata șansa de a câștiga o super tigaie, demnă de un bucătar profesionist! Bucură-te de o experiență unică în...
Luni, 09.04.2018, 21:00Loredana Chelmăgan a venit la Chefi la cuțite datorită familiei și prieteniilor care mereu îi spun că are talent în bucătărie.
Luni, 09.04.2018, 20:59Cătălin Scărlătescu a avut probleme grave de sănătate după ce a mâncat un burger la unul dintre cele cunoscute hoteluri de cinci stele din Vietnam.
Luni, 09.04.2018, 20:46Ai poftă de somon și nu știi cum să-l combini? Rețeta File de somon cu cartofi si sparanghel la cuptor și sos de piper verde sigur te va inspira, iar gustul te va cuceri.
Luni, 09.04.2018, 20:41Pretenții mari, combinații de gusturi și un singur obiectiv: să își construiască trei echipe imbatabile. În cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite", denumit "de poveste", chefii sunt puși pe glume încă de la prima ediție. Dar când e vorba de gustat și jurizat, lucrurile se schimbă.
Luni, 09.04.2018, 20:39Doru Vântu, șofer de taxi în Țara Galilor, a venit special în România pentru emisiunea "Chefi la cuțite". Concurentul își dorește să-i impresioneze pe cei trei chefi, în special pe Sorin Bontea.
Luni, 09.04.2018, 20:34Robert Ștefănescu, consultant vânzări, face glume la adresa celor trei jurați. Concurentul consideră că Florin Dumitrescu ar avea față de preot.
Luni, 09.04.2018, 20:18Ce poate fi mai gustos în materie de pește, decât un File de biban de mare cu cartofi noi și sos veloute?
Luni, 09.04.2018, 20:18Etapa degustării pe nevăzute în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite" îi trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste, vor afla că emoțiile și presiunea concursului pot influența savoarea preparatului, pe care acasă îl pregăteau ca la carte.
Luni, 09.04.2018, 20:17În nou sezon "Chefi la cutițe", Cătălin Scărlătescu își dorește o șoferiță și o asistentă, doar așa îoi putea bate pe cei doi colegi în duelurile pe echipe.
Luni, 09.04.2018, 20:09Competiția și preparatele realizate până acum au ridicat mult ștacheta, astfel că cei trei chefi sunt nerăbdători să afle cu ce își doresc concurenții să-i surprindă în noul sezon.
Luni, 09.04.2018, 20:07Pentru iubitorii de mămăligă, un bulz ca la bunica acasă, servit cu cârnați și ouă moi, este un deliciu garantat!
Luni, 09.04.2018, 20:05Doamnelor, domnilor, cel mai iubit show culinar din România dă startul celui de-al cincilea sezon, "Chefi la cuțite", sezonul "de poveste". Prima ediție vă va impresiona pe dumneavoastră, telespectatorii, prin apariții memorabile și concurenți pasionați.
Luni, 09.04.2018, 20:00Chefii se întorc la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie şi noi talente pe care le-au dobândit în vacanţă. Începe sezonul cinci al emisiunii Chefi la Cuţite şi se anunţă deja a fi unul cu cântec. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu se întrec în note muzicale, în timp ce concurenţii gătesc în paşi de dans.
Luni, 09.04.2018, 19:40Premiera noului sezon ,,Chefi la cuțite” are loc în această seară pe Antena 1, iar prima ediție va impresiona telespectatorii prin apariții memorabile și concurenți pasionați. De la ora 20:00, primii bucătari care intră în arena culinară a show-ului se vor întrece pentru a obține votul de încredere al chefilor.
Luni, 09.04.2018, 11:21Mai este o singură zi până la începerea noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și cei trei jurați de temut se pregătesc să își ascuțită cuțitele pentru o nouă confruntare culinară!
Duminica, 08.04.2018, 16:46De luni seară, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la Antena 1, de la 20.00, cu un sezon de poveste, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, concurenți care au trecut granițele celor mai exotice țări pentru a-și face apariția în fața trioului imbatabil de jurați și momente care vor face deliciul telespectatorilor, toate sunt ingredientele de bază ale noului sezon „Chefi la cuțite”, care debutează în a doua zi de Paște, pe 9 aprilie, de la 20:00.
Duminica, 08.04.2018, 11:00Personaje inedite, poveşti impresionante, dialoguri pline de umor, multă pasiune pentru gătit și un trio de jurați mai în formă ca oricând, toate își vor face loc loc în noul sezon „Chefi la cuțite” care revine la Antena 1, pe 9 și 10 aprilie, de la ora 20.00. Prima probă de foc la care sunt supuși concurenții, cea a jurizărilor pe nevăzute, este cu totul și cu totul surprinzătoare pentru jurați, atât prin prisma personajelor care se află în spatele farfuriilor, cât și prin preparatele exotice pe care pariază cei înscriși în cursa culinară.
Sambata, 07.04.2018, 11:35În Joia Mare gospodinele fac pască fără aluat. Este păinea cea mai aleasă a anului şi se găseşte pe masa fiecărui român de Paşte.
Vineri, 06.04.2018, 10:44Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cu țite” , ce are premiera pe Antena 1, pe 9 și 10 aprilie de la ora 20:00, va aduce în fața juraților cele mai memorabile personaje şi poveşti de viaţã impresionante. Așa se face că...
Vineri, 06.04.2018, 10:35Dacă vrei să faci senzație de Paști cu o super rețetă, atunci iată cum se prepară cea mai bună friptură de miel din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat!
Joi, 05.04.2018, 21:27Vrei să faci senzație de sărbătorile pascale? Cea mai bună rețetă de pască tradițională cu aluat de cozonac și umplutură de brânză îți asigură reușita unei mese de neuitat!
Joi, 05.04.2018, 17:40Pentru că Paștele este o sărbătoare atât de specială, m-am gândit să împărtășesc cu voi o rețetă la care țin foarte mult: plăcinta de berbecuț. E o rețetă care m-a muncit foarte mult și țin la ea pentru că e inspirată din rețeta clasică a marelui Radu Anton Roman, pe care îl admir foarte mult pentru felul în care a reușit să ne reînvie vechile comori culinare românești. Am reinterpretat această rețetă, i-am adăugat ceva din stilul meu, am daptat-o la personalitatea mea. Nu în ultimul rând, este un omagiu adus lui Radu Anton Roman.
Joi, 05.04.2018, 13:30"Eu sunt adeptul meselor de sărbătoare tradiționale. Astfel, de paște sunt nelipsite bucatele cu care suntem obișnuiți boi, românii, de la friptură de miel, la bdob și ouă roșii. Vă voi împărtăși în cele ce urmează care sunt pașii pe care îi respect eu atunci când gătesc pentru ai mei această friptură. Ingredientele secrete sunt muștarul de Dijon și legumele", este mesajul lui Chef Sorin Bontea pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.
Joi, 05.04.2018, 13:22Valentin Butnaru și Olivia Păunescu formează echipa de matinali a Observatorului, dar au acceptat provocarea de a fi coechipieri și la bancul de lucru, în cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite”.
Joi, 05.04.2018, 12:36"Pentru masa de Paște vă propun o rețetă simplă, deloc greu de realizat, dar care vă va aduce succesul garantat. Secretul este să aveți răbdare, pentru că, după cum veți observa, rețeta asta necesită ceva timp de pregătire. Dar vă garantez că friptura astfel obținută se va topi de-a dreptul când o veți gusta", este mesajul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.
Joi, 05.04.2018, 11:24Pe cât de gustos, pe atât de caloric! Cozonacul este unul dintre cele mai iubite, dar și cele mai controversate preparate de la masa tradițională de Paște, dar, preparat în varianta raw-vegan, fără zahăr, fără lapte şi fără coacere, devine un adevărat deliciu sănătos! De ce ai nevoie pentru prepararea lui? De îndemânare și de ingrediente... vii!
Joi, 05.04.2018, 09:46Pentru că de sărbători îți rămân albușuri de la maioneze, cozonaci, sau alte aluaturi, le poți folosi la un delicios și aspectuos Chec din albușuri cu mac și lămâie.
Joi, 05.04.2018, 09:40Un nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este pe cale să înceapă și cei trei jurați de temut se pregătesc pentru o nouă confruntară, condimentată din plin cu emoții și surprize!
Miercuri, 04.04.2018, 16:13Paştele se apropie cu paşi repezi, aşa ca gospodinele deja se gândesc la ce trebuie să preparare pentru masa pascala. Una dintre reţetele care nu are voie să lipsească este Pasca cu smântână
Miercuri, 04.04.2018, 13:32Filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite”, ce are premiera pe 9 și 10 aprilie, de la 20:00 pe Antena 1, a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au și mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon.
Miercuri, 04.04.2018, 12:59Dacă vrei să ieși din tipare, anul acesta, reţetă de pasca cu ciocolată este numai bună. Cei mici vor fi încântaţi, iar familia te va considera o gospodină desăvârşită.
Miercuri, 04.04.2018, 09:00Deliciosul Tort Tiramisu, preparat după rețeta clasică, este unul dintre cele mai simple torturi fără coacere și merită preparat mai ales de sărbători.
Marti, 03.04.2018, 19:47Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte de multe surprize în cel de-al cincelea sezon al celui mai iubit show culinar, iar etapa jurizărilor pe nevăzute le va da juraților ocazia să ghicească ce personaj s-ar putea ascunde în spatele farfuriilor din fața lor.
Marti, 03.04.2018, 15:10Chef Dumitrescu a postat pe contul său personal o fotografie de la o sesiune de ingrijire facială. Fotografia a stârnit reacțiile fanilor.
Marti, 03.04.2018, 10:34Probabil orice gospodină a preparat cel puțin o rețetă de chec, dar acest chec cu banane și nuci, este chiar deosebit și va fi adorat mai ales de cei mici!
Luni, 02.04.2018, 19:37Dacă îți mai rămân resturi de cozonac de Paște și totuși nu vrei să faci risipă și să le arunci, atunci poți folosi totul pentru a pregăti o budincă delicioasă, cu care îți vei cuceri toată familia!
Luni, 02.04.2018, 18:40Cu ocazia Paștelui cam toată lumea alege să pună pe masă și un cozonac rumen și frumos, fie făcut în casă, fie cumpărat. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce poți face cu feliile ce au rămas? Nu trebuie să le arunci, ci să le transformi în...savarine!
Luni, 02.04.2018, 17:24Nelipsit de pe masa de Paște, pe lângă cozonac, ouă roșii sau pască, trebuie să fie, fără doar și poate, stufatul de miel. Delicios și ușor de pregătit, acesta va fi savurat de orice invitat cu drag, așa că nu trebuie să-ți faci griji că-l vei face degeaba.
Luni, 02.04.2018, 08:55Pentru mulţi dintre doi, amandina este una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată şi foarte pufoasă, este varianta perfectă pentru cei care au poftă de ceva dulce.
Duminica, 01.04.2018, 11:38Paștele se apropie cu pași repezi, iar gospodinele își pun la încercare imaginația atunci când vine vorba de pregătit masa pentru Sărbătorile Pascale. Iar pe lângă friptura de miel, drob, cozonac, pască și ouă roșii, o prăjitură clasică, dar extrem de delicioasă, n-are cum nu fie apreciată de familie și de cei dragi.
Sambata, 31.03.2018, 14:14De un alb imaculat datorită fulgilor de cocos, acest delicios Tort Raffaello, este ideal a fi preparat pentru o masă festivă. Și în ton cu primăvara îl decorăm frumos cu niște figurine din zahăr multicolore, sau bomboane.
Vineri, 30.03.2018, 15:56