Alexandru are doar 22 de ani și a venit la ”Chefi la cuțite” alături de bunica sa, cu vreo 50 de ani mai în vârstă, care toată viața sa a fost... bucătar.
Într-o zi specială, emisiunea ”Chefi la cuțite” are parte de o jurizare... aparte. Pentru că ziua de naștere l-a prins pe Cătălin Scărlătescu pe platourile de filmare are emisiunii, colegii i-au făcut câteva surprize.
Alexandru Bălan are 26 de ani și se recomandă a fi bucătar de meserie. Îi place să combine ingredientele și adesea inventează el rețetele.
Ingrediente: 1 kg mușchiuleț de vită 200 gr dijon original 200 gr capere 500 gr castraveți cornichon în oțet 1 l ulei măsline extra virgin ...
Ingrediente: 4 cotlete mari de miel 1 cățel usturoi 300 g unt sare piper rozmarin coriandru proaspăt Pentru crema de brânză de capră: 150 g de lapte de capră 2 g de algă agar-agar adensant...
Marți este seara surprizelor în farfurie pentru chef Scărlătescu. Pentru că ziua sa de naștere l-a prins pe platourile de filmare, acesta a avut parte de o serie de degustrări neașteptate.
Ingrediente: 200 g făină 300 g zahăr 1 plic zahăr vanilat 100 g cacao neagră 450 ml lapte călduț 30 ml ulei (sau 50 g unt topit) 1 pliculeț praf de copt 1 fiolă esență de rom 200 g unt...
Luni seară cei mai mulți români s-au delectat cu preparatele condimentate cu glume de la „Chefi la cuțite”, astfel că emisiunea de la Antena 1 a fost din nou lider de audiență pe toate categoriile de public.
După 14 ani de lăcătuș mecanic, Păunescu Camelia Ecaterina a decis să devină bucătar. Zis și făcut!
Ediția a șaptea ”Chefi la cuțite” este condimentată cu multe farfurii arătoase. Prima, cea care sparge gheața în fața juraților, aparține lui Gabriel Tatu, un român de-al nostru, care își câștigă pâinea lucrând ca bucătar un hotel de swingeri în Germania. „Când am văzut job-ul am întrebat-o pe nevasta mea, ce înseamnă ”swingeri”?, marturisește concurentul.
Dacă ”Chefi la cuțite” aduce oameni cu povești de viață impresionante, cu talente nebănuite și cu pasiuni în ale bucătăriei, umorul nu lipsește nici el.
Romeo Lucian Smith are un gând măreț, vrea să câștige marele premiu pus la bătaie la ”Chefi la cuțite”. Dar mai are ceva pe suflet. Își dorește să-i demonstreze soției că poate fi cel mai bun chef.
Jose Manuel Dominguez s-a născut în Spania, însă povestea lui de viață pare scenariu de film.
"Babica" Ioana Condrat, pensionara de 67 de ani, face un preparat cu totul special din pește. Cu această rețetă speră să-i impresioneze pe cei trei chefi.
Costel Necula are 36 de ani, este bucătar de profesie, iar pasiunea pentru arta culinară o are încă din copilărie.
Ina Hanganu, are 48 de ani, este consultant de business și are un motto în viață: consideră că lucrurile făcute bine sunt făcute de ea. Întotdeauna!
Cristian Sorin Podosu are 28 de ani și vrea să câștige titlul de cel mai bun bucătar. Până să ajungă să studieze arta bucătăriei a avut o condamnare pentru trafic de stupefiante.
Alina. O superbă blondă îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare, pășește în platoul ”Chefi la cuțite” însoțită de patruedul său, o cățelusă la fel de cochetă precum stăpâna.
Iulian Bănuță a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.
Ediția a șaptea ”Chefi la cuțite” este condimentată cu multe farfurii arătoase.
Augustina Hangalet, din Gura Humorului, a crescut într-un orfelinat, fără să își cunoască părinții. Poreclită "Big Momma", bucătăreasa îșă dorește să treacă în etapa următoare.
Romeo Lucian Smith, bucătar de profesie vrea să câștige marele premiu, dar și să-i demonstreze soției că poate fi cel mai bun chef.
Jose Manuel Dominguez, spaniolul care gătește în Galați, adoră să stea în bucătărie. Aceasta îl ajută să uite de toate necazurile pe care le-a avut în viață.
"Babica" Ioana Condrat, pensionara de 67 de ani, face un preparat cu totul special din pește. Cu această rețetă speră să-i impresioneze pe cei trei chefi.
Costel Necula, bucătarul de 36 de ani, își dorește să le arate celor trei chefi preparatul său din pește. Concurentul este pasionat de bucătărie încă din copilărie.
Ina Hanganu, consultant de business, consideră că lucrurile făcute bine sunt făcute de ea. Aceasta este pasionată de bucătărie și dorește să arate ce știe să facă.
Și tu poți avea una urmând numai trei pași:
Cristian Sorin Podosu are 28 de ani și vrea să câștige titlul de cel mai bun bucătar. Până să ajungă să studieze arta bucătăriei a avut o condamnare pentru trafic de stupefiante.
Trei concurenți mai puțin norocoși! Cei trei chefi nu le oferă șansa de a ajunge în etapa următoare, astfel aceștia pleacă acasă dezamăgiți de eșec.
iulian Bănuță lucrează în domeniul bucătăriei de 18 ani. Tot ceea ce își dorește acum este să primească cutițul de la cei trei chefi și astfel să ajungă în etapa următoare.
Lunea aceasta e rândul doamnelor să-i uimească pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”. În ediția de luni, difuzată la Antena 1 de la 20.30, Alina, o superbă blondă îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare, vine la preselecții însoțită de patrupedul său, o cățelusă la fel de cochetă precum stăpâna.
Cei trei jurați de temut de la „Chefi la cuțite” nu numai că lucrează intens, dar fac și lucruri cu adevărat surprinzătoare.
La un eveniment recent, se pare că chef Florin Dumitrescu s-a întâlnit cu cei de la Paraziții!
Cei trei jurați de temut de la „Chefi la cuțite” nu ratează nicio ocazie să se tachineze.
Un preparat delicios, ușor de făcut și la îndemâna oricui este recomandarea pentru o după-amiază relaxantă în familie. Dacă adori vanilia, trebuie să încerci această rețetă.
Ți-e poftă de ceva dulce, dar totuși nu vrei să te complici prea mult cu gătitul? Atunci această rețetă este perfectă pentru tine.
În ultimele zile, presa internațională și-a concentrat atenția asupra divorțului dintre Brad Pitt și Angelina Jolie.
Românii și-au făcut un obicei din a-și petrece serile de luni și marți alături de chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.
Una dintre cele mai delicioase preparate, o variantă pentru a înlocui sarmalele tradiționale, o reprezintă ardeii umpluți. Delicioși, ușor de făcut și numai buni de servit la prânz.
Te-ai întrebat vreodată ce fac chefii în culisele emisiunii, atunci când camerele de filmat nu merg?
A fost o seară incendiară la „Chefi la cuțite”, iar cei trei jurați nu au ratat ocazia să facă și puțin show.
Matei Dinică este pasionat de… pâine, aşa că a venit “înarmat” cu desaga plină de făină şi cuo reţetă moştenită de la bunicul său. Practic, un preparat în premieră la “Chefi la cuţite”
Marius Antal are 28 de ani şi vine tocmai din Oradea! Deşi a gătit pentru numeroase personalităţi într-un restaurant din Ibiza, bucătarul s-a întors acasă şi speră că la "Chefi la cuţite" să reuşească să impresioneze
Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator de cofetărie, iar preparatul din această seară arată superb
Alexandra Cohal are 28 de ani şi este actriţă. I se mai spune Mini sau Pokemon pentru că e micuţa şi veselă, dar vai de cel care o supără. Speră să primească cuţitul în această seară cu un preparat pe care prietenii ei îl adoră: Ciuperci la tigaie cu piept de pui
Claudiu Macovei are 22 de ani și este bucătar în Iași. Dar oare va merge mai departe?
Liderul absolut al audienţelor de aseară, cel mai popular concurs culinar, vă pofteşte la o porţie de distracţie şi în această seară. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu sunt primiţi cu pâine şi cu sare de un concurent în port popular.
Și iată că a venit rândul Mihaelei Novac să intre în concursul „Chefi la cuțite”.
Este rândul lui Filip Alexandru să vină la „Chefi la cuțite” și să impresioneze.
Nu e ușor să îi impresionezi pe cei trei chefi, dar Mihaela Anghel a vrut să își încerce norocul la emisiune!