Uneori, viata agitata ne face sa nu mai fim atenti la ce mancam.
Joi, 26.01.2012, 00:00Pentru cei care isi petrec majoritatea zilei la serviciu este o provocare sa manance sanatos. Iata mai jos cateva solutii simple!
Joi, 26.01.2012, 00:00In cazul in care ti se face rapid foame, dar nu vrei sa mananci alimente cu un continut mare de grasimi, cel mai simplu este sa iti pregatesti una sau doua chifle. Astfel iti va trece foamea si nici nu te vei simti vinovata ca ai mancat prea mult.
Miercuri, 25.01.2012, 00:00Daca ajungi acasa, obosita de la serviciu, si simti ca nu te-ai mai descurca sa pregatesti o cina ampla, noi iti oferim solutia: o gustare rapida - pastrav rece cu maioneza.
Vineri, 20.01.2012, 00:00O gustare simpla de realizat. Si delicioasa, de iti vei linge degetele. Pofta buna!
Miercuri, 18.01.2012, 00:00Vrei ca cei mici sa nu mai infulece snacks-uri sau alte preparate nesanatoase atunci cand au chef sa rontaie ceva intre mese? Atunci asigura-te ca au in frigider tot ceea ce le trebuie in aceasta privinta.
Miercuri, 04.01.2012, 00:00La An nou, senzatii noi, si-au pus in gand unii romani. Au uitat de sarmale, carnati si caltabos si s-au lasat pe mana bucatarilor specialisti in preparate exotice.
Sambata, 31.12.2011, 19:37Stelistii sunt in vacanta, dar nu sunt de capul lor! Ilie Stan le-a dat lista cu ce au voie si ce nuJucatorii respecta intocmai indicatiile. Mai putin in ziua de Craciun si de Revelion! Portarul Stelei, Razvan Stanca, a mancat tot ce a gatit soacra in...
Vineri, 30.12.2011, 20:45Vladutz gateste: "Praline de Craciun".
Vineri, 23.12.2011, 08:23Vladutz a gatit: "Taitei cu varza".
Vineri, 16.12.2011, 10:01Vladutza gateste: "Snitel rasfatat".
Joi, 15.12.2011, 08:42Vladutz gateste: "Croque Monsieur"
Luni, 12.12.2011, 08:15Fie ca vrei sa slabesti sau pur si simplu adopti un stil de viata sanatos, trebuie sa stii ca sunt foarte importante gustarile dintre mese. Alege-le pe cele nutritive, care iti vor diminua senzatia foamea si iti vor da energie.
Marti, 29.11.2011, 00:00Vladutz gateste: "Salata de paste".
Joi, 03.11.2011, 08:14Placinta taraneasca de branza: foi placinta branza telemea branza de vaci dulce ulei oua smantana
Marti, 01.11.2011, 12:02Te lupti sa scapi de cele cateva kilograme luate in sezonul rece? Iti sugeram cateva cai inteligente prin care sa te simti satul fara a acumula calorii.
Marti, 01.11.2011, 00:00Vladutz gateste: "Papricas de pui cu galuste" Ingrediente: pulpe de pui fara os si piele pasta de ardei dulce si iute ceapa gogosari telina rozmarin oua faina ulei
Luni, 31.10.2011, 08:16Cu siguranta, de multe ori te confrunti cu tentatia de a incepe o cura de slabire, insa de cele mai multe ori renunti deoarece dietele par prea drastice. Ai putea sa incerci dieta Easy-Fast, un regim rapid si usor.
Vineri, 28.10.2011, 00:00Vladutz gateste: "Fasole de post". Ingrediente: fasole cu bob mare ceapa morcovi telina rosii ardei gras gogosari marar leustean ulei d emasline sare si piper frunze de telina usturoi
Miercuri, 21.09.2011, 08:27Vladutz gateste: "Penne de vis".
Marti, 20.09.2011, 08:48Continuam astazi seria gustarilor care te pot ajuta sa tii departe kilogramele in plus. Le poti consuma la micul dejun sau in oricare alt moment al zilei.
Marti, 23.08.2011, 00:00Nutritionistii ne recomanda sa avem trei mese principale pe zi si inca doua sau trei gustari intre acestea. Alese corect, gustarile slab calorice sunt satioase si te ajuta sa-ti controlezi senzatia de foame, sa-ti pastrezi energia si sa mananci mai putin la mesele principale.
Miercuri, 17.08.2011, 00:00Trei tipuri de parmezan aveau nevoie de un ambalaj nou si atractiv, usor de manevrat si care sa include si sugestii de portionare.
Marti, 16.08.2011, 00:00Nutritionistii ne recomanda sa avem trei mese principale pe zi si inca doua sau trei gustari intre aceste mese. Alese corect, gustarile slab calorice sunt satioase si te ajuta sa-ti controlezi senzatia de foame, sa-ti pastrezi energia si sa mananci mai putin la mesele principale. In functie de preferinta, poti alege o gustare dulce sau una sarata.
Luni, 15.08.2011, 00:00O experienta culinara nerecomandata celor slabi de inima poate fi traita in Japonia, unde poti avea surpriza sa vezi cum caracatita pe care ai comandat-o revine la viata si "danseaza", desi ii lipseste capul!
Duminica, 07.08.2011, 19:43O femeie insarcinata cu o pofta ciudata pentru ceara de lemn a fost diagnosticata cu o afectiune rara, care o forteaza sa practice acest obicei de trei ori pe zi.
Luni, 18.07.2011, 00:00Moni ii ofera fiicei sale o vacanta educativa. Diva a dus-o ieri pe fiica sa la Muzeul de Istorie din Constanta. Dupa ce i-a aratat toate exponatele Moni i-a cumparat Irinucai un suvenir.
Sambata, 16.07.2011, 00:00Nicolai si un bucatar grec au pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta clasica greceasca: mancare de creveti in ouzo si sos de smantana. Pofta buna!
Luni, 11.07.2011, 00:00Cartofii sunt gustosi, usor de preparat, se intalnesc atat in retete sarate, cat si in cateva dulci si te scot cu siguranta din incurcatura atunci cand vrei sa gatesti ceva rapid. Cartofii copti pot fi foarte aromati atat pregatiti simplu, cu putin ulei si sare, sau cu cateva toppinguri delicioase.
Duminica, 03.07.2011, 00:00Panselute, muscate, petale de trandafir, flori de soc sau de dovleac puse intr-o farfurie. Nu pentru decor, ci pentru mancare. Florile se pot transforma foarte usor in adevarate delicatese. Asta au demonstrat mai multi bucatari din Ungaria, care au organizat la Sfantul Gheorghe Festivalul Florilor comestibile.
Sambata, 02.07.2011, 00:00Vladut gateste: "Tocanita de vara".
Joi, 30.06.2011, 09:15Vladutz gateste: "Pastitio de vara"
Luni, 06.06.2011, 08:35Vladut gateste: "Tarte cu mascarpone si capsuni". Ingrediente: Coji tarta: - faina, zahar tos, unt, galbenus de ou. Crema: - crema de vanilie, lamaie- coaja si suc,mascarpone, zahar,vanilie - capsuni, dulceata de capsuni, ciocolata amaruie
Vineri, 20.05.2011, 08:14Vladutz gateste: "Ciorba de curcan". Ingrediente: piept de curcan ceapa morcovi leustean rosii sare mere verzi caise verzi leustean ulei de masline
Joi, 19.05.2011, 08:38Vladutz gateste "Gulii cu parfum de primavara". Ingrediente: gulii smantana nucsoara parmezan unt ceapa verde marar pulpe de pui sare piper
Marti, 17.05.2011, 08:14Fiecare dintre noi avem cate un eveniment major pentru care scoatem din dulap rochia eleganta preferata si ne rugam la Dumnezeu sa mai incapem in ea. Iar acest lucru se intampla cel putin o data sau de doua ori pe an, cum ar fi de Craciun si Revelion. Dorim sa stralucim, iar eventualele kilograme in exces sa fie usor reduse ca sa aratam cat mai bine la momentul cu pricina.
Sambata, 23.04.2011, 00:00O felie subtire de prosciutto, imbratisand cu voluptate o felie de pepene galben bine copt. Inchipuiti-va intalnirea a doua senzatii gustative diferite: cea dulce-sarata a carnii cu cea foarte parfumata si intensa a pepenelui galben. Sunteti pregatiti pentru ceva nou?
Luni, 07.03.2011, 00:00Vi s-a tot intamplat sa tineti diete pentru a pierde din greutate si nu vedeti schimbari prea mari? Cele 7 trucuri de mai jos va vor da niste idei cu privire la ce este indicat si ce nu, cand vine vorba de un regim sanatos de viata.
Luni, 31.01.2011, 00:00Aproximativ 3,5% dintre minori cantaresc cu mult peste greutatea normala.
Joi, 09.12.2010, 00:00Astazi este in masura sa dea cele mai tari sfaturi in materie de slabit pentru ca, la randul ei, s-a confruntat cu kilogramele inestetice.
Marti, 16.11.2010, 00:00Silueta subtire se tine cu gustari luate cu atentie. O spun nutritionistii. Trei mese pe zi plus doua gustari ar trebui sa mentina metabolismul alert si talia mica. Dar sa nu credeti ca sunteti liberi sa mancati chiar orice.
Vineri, 05.11.2010, 00:00Pufuleti, chipsuri, bauturi carbogazoase, prajiturele, saratele si cate altele, toate in cosul tau de cumparaturi, fiecare dintre ele constand intr-o gustare sau masa. Dar, potrivit medicului, toate constituie alegeri cat se poate de proaste pentru organismul tau. Alimentele preambalate si sucurile sunt principalele vinovate de afectiuni cardiace si ale ficatului si desigur, responsabile pentru excesul de greutate.
Miercuri, 21.07.2010, 00:00