Daca iti place salata de cartofi si vrei o reteta diferita de cea clasica pe care o pregatesti in mod obisnuit, incearca sa o pregatesti cu cartof dulce si ofera-i mai multa aroma printr-un dressing de suc de portocale, ghimbir si mustar Dijon. Serveste-o calda sau la temperature camerei, alaturi de carne la grill.
Luni, 15.08.2011, 00:00Pieptul de pui dezosat si fara piele poate fi usor marinat pentru un gratar cu un gust mai exotic. Incearca reteta propusa de Martha Stewart, cu ulei de susan si suc de portocale.
Joi, 21.07.2011, 00:00Printre numeroasele tehnici adjuvante in procesul de slabire se numara si impachetarile cu produse naturale. Indiferent cat de mult iti doresti sa slabesti, acest lucru nu este posibil de pe o zi pe alta.
Luni, 04.07.2011, 00:00Suntem asaltati de multe fructe si legume de sezon, motiv prielnic pentru a intra la o cura de slabire, insa, chiar daca sunt bogate in vitamine si proteine, nu trebuie sa facem exces nici de acestea.
Luni, 09.05.2011, 00:00Cine s-ar gandi ca o combinatie intre portocale si bulbul de fenicul poate da un rezultat spectaculos, sub forma unei salate nu doar gustoasa, dar si inedita si plina de vitamine?
Marti, 19.04.2011, 00:00O alternativa interesanta la salata de fructe sunt cele usor marinate, ce isi pastreaza prospetimea, insa capata o aroma noua.
Miercuri, 13.04.2011, 00:00Chef Cezar si Adriana Radian au pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta delicioasa de somon cu portocale.
Miercuri, 23.03.2011, 00:00Prune uscate cu sos de portocale - o reteta excelenta pentru un mic dejun sau chiar pentru un desert. Preparatul aduce 20% din necesarul zilnic de Omega 3 si 40% din cel de vitamina C.
Duminica, 13.03.2011, 00:00Chez Cezar si Crina, de la Casa Iancului, au pregatit la Euforia TV o reteta de medalion de caprioare cu sos de portocale.
Joi, 03.03.2011, 00:00Nicolai si Chef Cezar au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de supa de portocale cu capsuni.
Joi, 03.02.2011, 00:00Daca vrei un desert fin, care sa se topeasca in gura, incearca acesta reteta deosebita de tort milles foilles.
Duminica, 30.01.2011, 00:00Vladutz gateste: "Piept de curcan in sos de portocale"
Marti, 28.12.2010, 08:11Daniela Crudu nu are unde sa se duca de Revelion
Marti, 28.12.2010, 08:10Razvan si Dani ne prezinta cum se mananca o portocala de Craciun
Luni, 27.12.2010, 08:45Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de la Euforia TV, a prezentat un desert pe baza de coaja de lamaie si portocala, cu infuzie de esenta de portocale. O reteta minune, originara din sudul Frantei.
Miercuri, 08.12.2010, 00:00Portocalele sunt cele mai vesele fructe pe care le gasesti in sezonul acesta. Le poti transforma in globuri parfumate daca infigi in ele cuisoare, sau in cadouri de Craciun, manufacturate si pregatite in avans. Un borcan cu marmelada de casa va face sigur senzatie printre soldateii si trenuletele de sub bradul de Craciun.
Luni, 29.11.2010, 00:00Persoanele care consuma portocale sau legume de culoare verde inchis, precum morcovi, cartofi dulci sau fasole verde, au sanse mai mici de a dezvolta anumite boli.
Duminica, 28.11.2010, 00:00Persoanele care consuma portocale sau legume de culoare verde inchis, precum morcovi, cartofi dulci sau fasole verde, au sanse mai mici de a dezvolta anumite boli.
Miercuri, 24.11.2010, 00:00Roxana Ionescu tine la silueta, mai ales dupa ce a slabit 15 kg intr-un timp relativ scurt. Ea urmeaza cu strictete un stil de viata sanatos, mananca la ore fixe, dar apeleaza si la alte metode, despre care vine sa vorbeasca la Acces Direct. Ea face...
Marti, 16.11.2010, 17:21Piept de pui in sos de portocale - un preparat exotic, foarte aromat si nu in ultimul rand plin de vitamine. Este potrivit mesei de pranz (in principal), dar si celei de seara.
Sambata, 30.10.2010, 00:00Deficienta de fier la copii este deosebit de periculoasa, fiind asociata de multe ori cu slaba dezvoltare a creierului si anemii. De aceea, este important sa introduci in alimentatia celui mic produse bogate in fier.
Marti, 19.10.2010, 00:00Desi tare, daca este preparat atent pieptul de gasca poate deveni fraged. Iar alaturi de portocale caramelizate se poate obtine un preparat nu doar aspectuos, dar si gustos, cu arome delicate.
Marti, 24.08.2010, 00:00Se cresteaza pieptul de gasca, pe partea cu piele, se asezoneaza cu sare si cu piper, apoi se pune la prajit in tigaie, cu ulei de masline, pe partea cu pielea. Se adauga 2-3 batoane de scortisoara, un pahar mic de coniac si sucul de portocala. In alta...
Luni, 23.08.2010, 19:22Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...
Sambata, 17.07.2010, 20:30Ingrediente: creveti, sparanghel usor fiert, portocale, smantana dulce, unt, cognac, sare si piper. E nevoie de doua tigai. Se pune unt in ambele. In una se pune sparanghelul, in cealalta crevetii. Peste creveti se adauga putina coaja de portocala,...
Miercuri, 14.07.2010, 21:02Ingrediente: 4 bucati file de hering afumat, salata, ceapa rosie, rosii cherry, marar, nucsoara, portocale, lamai, ulei de masline, sare, piper. Se taie portocala cubulete, iar pestele se curata de piele si se taie si el bucatele si se pune peste...
Miercuri, 14.07.2010, 21:01Ingrediente: merluciu, mango, portocale, lamaie, ceapa, crema de branza, pasta de ardei, patrunjel, ulei de masline, sare si piper. Preparare: fileul de merluciu se marineaza intai in lamaie, sare de mare, piper, apoi se prajeste usor. Intre timp...
Sambata, 10.07.2010, 10:27Ingrediente: piept gasca, rucola, portocala. Preparare:pieptul de gasca se cresteaza, se da cu sare, piper. Se pune uleiul de masline in tigaie si pune la prajit pieptul de gasca. Se adauga scortisoara si cognac, dupa care se caramelizeaza...
Sambata, 10.07.2010, 10:12Crezi ca vara iti e de ajuns ca sa te energizeze? Nu. Pentru ca tocmai temperaturile ridicate ar putea sa-ti slabeasca organismul. Asadar, e momentul sa adopti o alimentatie bogata in legume si fructe.
Marti, 29.06.2010, 00:00Pe langa arderea grasimilor si detoxifierea organismului, impachetarile cu nectar de portocale ofera corpului un aspect stralucitor si sanatos.
Joi, 06.05.2010, 00:00Largirea bazei de impozitare este o necesitate, iar Ministerul Finanţelor analizeaza posibilitatea extinderii acesteia. Una dintre noile gaselnite o reprezinta introducerea obligativitatii eliberarii de bonuri fiscale in piete.
Joi, 22.04.2010, 00:00Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si...
Vineri, 29.01.2010, 17:00