Antena Căutare

Articole despre portocale

Reteta de post a zilei: salata de portocale si fenicul

Reteta de post a zilei: salata de portocale si fenicul

Cine s-ar gandi ca o combinatie intre portocale si bulbul de fenicul poate da un rezultat spectaculos, sub forma unei salate nu doar gustoasa, dar si inedita si plina de vitamine?

Marti, 19.04.2011, 00:00
Reteta: Portocale cu sofran

Reteta: Portocale cu sofran

O alternativa interesanta la salata de fructe sunt cele usor marinate, ce isi pastreaza prospetimea, insa capata o aroma noua.

Miercuri, 13.04.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: somon cu portocale

VIDEO! Reteta: somon cu portocale

Chef Cezar si Adriana Radian au pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta delicioasa de somon cu portocale.

Miercuri, 23.03.2011, 00:00
Reteta zilei de post: prune uscate in sos de portocale

Reteta zilei de post: prune uscate in sos de portocale

Prune uscate cu sos de portocale - o reteta excelenta pentru un mic dejun sau chiar pentru un desert. Preparatul aduce 20% din necesarul zilnic de Omega 3 si 40% din cel de vitamina C.

Duminica, 13.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: medalioane de caprioara cu sos de portocale

VIDEO! Reteta: medalioane de caprioara cu sos de portocale

Chez Cezar si Crina, de la Casa Iancului, au pregatit la Euforia TV o reteta de medalion de caprioare cu sos de portocale.

Joi, 03.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: supa de portocale si capsuni

VIDEO! Reteta: supa de portocale si capsuni

Nicolai si Chef Cezar au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de supa de portocale cu capsuni.

Joi, 03.02.2011, 00:00
Reteta: tort milles crepes

Reteta: tort milles crepes

Daca vrei un desert fin, care sa se topeasca in gura, incearca acesta reteta deosebita de tort milles foilles.

Duminica, 30.01.2011, 00:00
Piept de curcan in sos de portocale

Piept de curcan in sos de portocale

Vladutz gateste: "Piept de curcan in sos de portocale"

Marti, 28.12.2010, 08:11
Daniela Crudu si  Revelionul

Daniela Crudu si Revelionul

Daniela Crudu nu are unde sa se duca de Revelion

Marti, 28.12.2010, 08:10
Razvan si tehnica de mancat portocale

Razvan si tehnica de mancat portocale

Razvan si Dani ne prezinta cum se mananca o portocala de Craciun

Luni, 27.12.2010, 08:45
VIDEO! Reteta: Minigogosi pufoase cu aroma de portocale

VIDEO! Reteta: Minigogosi pufoase cu aroma de portocale

Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de la Euforia TV, a prezentat un desert pe baza de coaja de lamaie si portocala, cu infuzie de esenta de portocale. O reteta minune, originara din sudul Frantei.

Miercuri, 08.12.2010, 00:00
Reteta: Marmelada de portocale si fructul pasiunii

Reteta: Marmelada de portocale si fructul pasiunii

Portocalele sunt cele mai vesele fructe pe care le gasesti in sezonul acesta. Le poti transforma in globuri parfumate daca infigi in ele cuisoare, sau in cadouri de Craciun, manufacturate si pregatite in avans. Un borcan cu marmelada de casa va face sigur senzatie printre soldateii si trenuletele de sub bradul de Craciun.

Luni, 29.11.2010, 00:00
Portocalele si legumele verzi cresc durata de viata

Portocalele si legumele verzi cresc durata de viata

Persoanele care consuma portocale sau legume de culoare verde inchis, precum morcovi, cartofi dulci sau fasole verde, au sanse mai mici de a dezvolta anumite boli.

Duminica, 28.11.2010, 00:00
Portocalele si legumele verzi cresc durata de viata

Portocalele si legumele verzi cresc durata de viata

Persoanele care consuma portocale sau legume de culoare verde inchis, precum morcovi, cartofi dulci sau fasole verde, au sanse mai mici de a dezvolta anumite boli.

Miercuri, 24.11.2010, 00:00
"Mama Natura" - impachetari cu praf de aur

"Mama Natura" - impachetari cu praf de aur

Roxana Ionescu tine la silueta, mai ales dupa ce a slabit 15 kg intr-un timp relativ scurt. Ea urmeaza cu strictete un stil de viata sanatos, mananca la ore fixe, dar apeleaza si la alte metode, despre care vine sa vorbeasca la Acces Direct. Ea face...

Marti, 16.11.2010, 17:21
Reteta zilei: Piept de pui in sos de portocale

Reteta zilei: Piept de pui in sos de portocale

Piept de pui in sos de portocale - un preparat exotic, foarte aromat si nu in ultimul rand plin de vitamine. Este potrivit mesei de pranz (in principal), dar si celei de seara.

Sambata, 30.10.2010, 00:00
Afla ce alimente combat carenta de fier la copii!

Afla ce alimente combat carenta de fier la copii!

Deficienta de fier la copii este deosebit de periculoasa, fiind asociata de multe ori cu slaba dezvoltare a creierului si anemii. De aceea, este important sa introduci in alimentatia celui mic produse bogate in fier.

Marti, 19.10.2010, 00:00
Euforia Cuisine / Piept de pui cu sos de portocale

Euforia Cuisine / Piept de pui cu sos de portocale

Vineri, 03.09.2010, 17:29
VIDEO! Reteta zilei: Piept de gasca cu portocala

VIDEO! Reteta zilei: Piept de gasca cu portocala

Desi tare, daca este preparat atent pieptul de gasca poate deveni fraged. Iar alaturi de portocale caramelizate se poate obtine un preparat nu doar aspectuos, dar si gustos, cu arome delicate.

Marti, 24.08.2010, 00:00
Piept de gasca cu portocala

Piept de gasca cu portocala

Se cresteaza pieptul de gasca, pe partea cu piele, se asezoneaza cu sare si cu piper, apoi se pune la prajit in tigaie, cu ulei de masline, pe partea cu pielea. Se adauga 2-3 batoane de scortisoara, un pahar mic de coniac si sucul de portocala. In alta...

Luni, 23.08.2010, 19:22
Ficat de gasca cu sos de cafea

Ficat de gasca cu sos de cafea

Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...

Sambata, 17.07.2010, 20:30
Creveti cu sos de portocale

Creveti cu sos de portocale

Ingrediente: creveti, sparanghel usor fiert, portocale, smantana dulce, unt, cognac, sare si piper. E nevoie de doua tigai. Se pune unt in ambele. In una se pune sparanghelul, in cealalta crevetii. Peste creveti se adauga putina coaja de portocala,...

Miercuri, 14.07.2010, 21:02
Salata de hering afumat cu portocale

Salata de hering afumat cu portocale

Ingrediente: 4 bucati file de hering afumat, salata, ceapa rosie, rosii cherry, marar, nucsoara, portocale, lamai, ulei de masline, sare, piper. Se taie portocala cubulete, iar pestele se curata de piele si se taie si el bucatele si se pune peste...

Miercuri, 14.07.2010, 21:01
Merluciu cu mango

Merluciu cu mango

Ingrediente: merluciu, mango, portocale, lamaie, ceapa, crema de branza, pasta de ardei, patrunjel, ulei de masline, sare si piper. Preparare: fileul de merluciu se marineaza intai in lamaie, sare de mare, piper, apoi se prajeste usor. Intre timp...

Sambata, 10.07.2010, 10:27
Piept de gasca cu portocale

Piept de gasca cu portocale

Ingrediente: piept gasca, rucola, portocala. Preparare:pieptul de gasca se cresteaza, se da cu sare, piper. Se pune uleiul de masline in tigaie si pune la prajit pieptul de gasca. Se adauga scortisoara si cognac, dupa care se caramelizeaza...

Sambata, 10.07.2010, 10:12
Sucurile fresh, un izvor de sanatate

Sucurile fresh, un izvor de sanatate

Crezi ca vara iti e de ajuns ca sa te energizeze? Nu. Pentru ca tocmai temperaturile ridicate ar putea sa-ti slabeasca organismul. Asadar, e momentul sa adopti o alimentatie bogata in legume si fructe.

Marti, 29.06.2010, 00:00
Alege impachetarile cu nectar de portocale

Alege impachetarile cu nectar de portocale

Pe langa arderea grasimilor si detoxifierea organismului, impachetarile cu nectar de portocale ofera corpului un aspect stralucitor si sanatos.

Joi, 06.05.2010, 00:00
Cu bon la taraba: Taranii nu vor mai putea vinde in piete daca nu au case de marcat

Cu bon la taraba: Taranii nu vor mai putea vinde in piete daca nu au case de marcat

Largirea bazei de impozitare este o necesitate, iar Ministerul Finanţelor analizeaza posibilitatea extinderii acesteia. Una dintre noile gaselnite o reprezinta introducerea obligativitatii eliberarii de bonuri fiscale in piete.

Joi, 22.04.2010, 00:00
Adi Hadean, un bucatar desavarsit

Adi Hadean, un bucatar desavarsit

Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si...

Vineri, 29.01.2010, 17:00

Ultimele știri

x