Daca preferati mancarea usor picanta, incercati acest curcan fript, suculent, cu sofran, umplutura de couscous si carnaciori harissa. In ciuda aromelor orientale, se potriveste perfect in meniul de sarbatoare.
Luni, 24.10.2011, 00:00Ciupercile, cu aroma lor de pamant, se potrivesc perfect cu un sos de smantana, cu un pic de usturoi. Reinventeaza o reteta favorita, asezand ciupercile pe o felie de paine prajita si acoperindu-le cu o felie crocanta de prosciutto.
Vineri, 21.10.2011, 00:00Incearca o salata delicioasa de avocado alaturi de un piept de pui rumenit bine pe gratar. Este un preparat satios si sanatos potrivit la orice ora din zi. Sa mai zicem ca este o sursa importanta de vitamina C?
Vineri, 21.10.2011, 00:00Aceasta combinatie clasica de arome este perfecta pentru o tortilla – o omleta groasa, rapid de preparat. Este o metoda excelenta de a gati cartofii si branza, ramase de la alte preparate, cu oua.
Joi, 20.10.2011, 00:00Somonul este alegerea ideala pentru un pranz copios si sanatos, cu atat mai mult cu cat este asociat cu avocado, bogat in proteine si grasimi bune. Pofta buna!
Joi, 20.10.2011, 00:00O reteta impresionanta gata in doar 15 minute. Pofta buna!
Miercuri, 19.10.2011, 00:00Pentru varianta cu ciocolata se inlocuieste o lingura din cantitatea de faina cu una de cacao. Pofta buna!
Marti, 18.10.2011, 00:00O reteta care se prepara foarte rapid, numai buna pentru momentele in care te grabesti sa iesi din casa.
Marti, 18.10.2011, 00:00Prazul este foarte bun cand il prajesti usor, ca sa devina mai dulce, si il combini cu o gramada de alte ingrediente.
Luni, 17.10.2011, 00:00O reteta clasica de paste, usor de preparat si cu un gust delicios. Pofta buna!
Luni, 17.10.2011, 00:00O salata cu un gust seducator - buna pentru oricare dintre cele trei mese ale zilei. Pofta buna!
Vineri, 14.10.2011, 00:00Aceasta delicatesa aurie, inmiresmata de aroma citricelor, va aduce o raza de soare la masa. Nu necesita pregatiri in ultimul moment, nu are gluten, este ideala pentru a satisface valurile de oaspeti.
Joi, 13.10.2011, 00:00Vladutz ne-a pregatit astazi clatite cu draperie de ciocolata. Vezi mai jos cum se pregatesc!
Joi, 13.10.2011, 00:00Sandvisul cu omleta si somon este un mic dejun simplu si sanatos. Vezi mai jos cum il pregatesti!
Joi, 13.10.2011, 00:00Aceasta reteta este una delicioasa, cu vinete la cuptor. Pofta buna!
Marti, 11.10.2011, 00:00Un aperitiv delicios si foarte simplu de facut! Pofta buna!
Luni, 10.10.2011, 00:00Un desert usor, delicios, cu gust de toamna.
Duminica, 09.10.2011, 00:00Un aperitiv potrivit pentru o masa cu prietenii. Este o sursa buna de omega-3 si poate fi pus la punct cu o zi inainte.
Sambata, 08.10.2011, 00:00O reteta usoara, de inceput de toamna, este aceasta salata asortata cu avocado. Pofta buna!
Vineri, 07.10.2011, 00:00O noua reteta delicioasa e gata sa fie gustata de voi. Pofta buna!
Vineri, 07.10.2011, 00:00Aceasta gustare poate fi considerata la fel de bine bautura sau desert. In plus, este gata cat ai clipi.
Joi, 06.10.2011, 00:00Un nou fel de a gati cartofii! Pana si cea mai banala friptura va deveni vedeta serii alaturi de aceasta garnitura deosebita. Garantam!
Joi, 06.10.2011, 00:00Vladutz ne gateste astazi Fasole verde pastai delicioasa. Vezi mai jos cum se pregateste!
Luni, 03.10.2011, 00:00Ce fel de salata este? Una consistent, care merge aproape cu orice si nu se inmoaie in drum spre locul de picnic.
Luni, 03.10.2011, 00:00Cu un desert ca acesta, cine mai are nevoie de pranz!? Aflati mai jos cum se prepara!
Duminica, 02.10.2011, 00:00Ierburile proaspete din gradina adauga aroma si parfum unui cocktail rece.
Sambata, 01.10.2011, 00:00Perfecte pentru a-ti binedispune oaspetii – lasa la rece tartele preparate, iar inainte de a le servi doar baga-le la cuptor. Singurul sfat pe care il am este sa le mananci „direct din cuptor“, cat timp miezul mai este moale.
Vineri, 30.09.2011, 00:00Vladutz ne gateste astazi gogosi cu magiun. Vezi mai jos cum se pregatesc!
Vineri, 30.09.2011, 00:00Sunt perfecte pentru micul dejun – consistente, nu prea dulci, bogate in fibre – si atat de simplu de facut, incat vor deveni briosele tale preferate.
Joi, 29.09.2011, 00:00Indrazneste sa iti prepari propriul ulei aromat pentru a da un gust mai special salatelor si pastelor. E foarte simplu!
Joi, 29.09.2011, 00:00Vladutz a gatit astazi salata orientala de toamna. Vezi mai jos cum se pregateste!
Joi, 29.09.2011, 00:00Aceasta reteta are gustul delicios de sushi, dar te scuteste de corvoada rularii si a modelarii. Somonul este marinat in zeama de lamaie si sos de soia, ingredientele care dau aroma pestelui. Orezul pentru sushi se gaseste in majoritatea supermarketurilor, dar, daca se intampla sa nu ai, foloseste pur si simplu orez basmati.
Miercuri, 28.09.2011, 00:00Vladutz ne gateste astazi o reteta olteneasca, crema de praz cu branzeturi. Vezi mai jos cum se prepara!
Miercuri, 28.09.2011, 00:00Astazi, Vladutz ne gateste ciolan cu varza si piper. Aflati mai jos cum se prepara!
Marti, 27.09.2011, 00:00E suficient s-o prepari o singura data, si aceasta reteta te va cuceri definitiv! O data ce pregatesti salata delicioasa de ou, e suficient s-o asezi intre doua felii groas ede paine neagra, usor prajite si deja ai gata facuta o gustare minunata, pe care o poti transforma chiar intr-un pranz la birou. Mai ales pentru persoanele care cauta genul de pranz simplu si usor, neincarcat caloric, usor de preparat, aceasta este varianta ideala!
Luni, 26.09.2011, 00:00Pentru ca e sfarsit de saptamana, ne-am gandit sa va propunem o reteta speciala, care sa adune in jurul mesei toti membrii familiei. Nu sunt foarte multe persoane carora sa nu le placa pastele, iar in Caietul cu retete am gasit tot ce aveam nevoie.
Duminica, 25.09.2011, 00:00Pentru astazi, Vladutz ne-a pregatit o prajitura cu aluat fraged. Aflati mai multe in cele ce urmeaza!
Vineri, 23.09.2011, 00:00Nu trebuie sa astepti weekendul pentru a prepara aceasta budinca rapida.
Joi, 22.09.2011, 00:00Reteta de post a zilei de miercuri are ca ingredient pricipal fasolea. Vedem mai jos cum a pregatit-o Vladutz!
Miercuri, 21.09.2011, 00:00Vladutz ne gateste astazi piept de pui cu parfum de toamna. Pentru acesta, va trebuie, in afara de pui si smantana, diferite legume, cum ar fi gogosari, telina, ceapa, morcovi si castraveti proaspeti.
Luni, 19.09.2011, 00:00Aroma intens parfumata a rozmarinului a fost in mod traditional asociata cu preparate din miel, pui si vanat, dar aceasta se potrivește la fel de bine si cu mancaruri din peste sau fasole.
Miercuri, 31.08.2011, 00:00O prajitura numai buna de servit alaturi de o ceasca de ceai.
Vineri, 26.08.2011, 00:00Salata cu pui este un fel de mancare extrem de hranitor si foarte usor de preparat.
Joi, 18.08.2011, 00:00Daca vrei sa mananci ceva usor la pranz, dar care sa iti tina si de foame, cea mai buna optiune este o salata de pui. Vezi mai jos cum o prepari!
Joi, 11.08.2011, 00:00Atunci cand o delicatesa culinara este preparata intai cu sufletul si apoi cu pricepere, rezultatul este unul unic. Cam asa a iesit si aceasta plachie de crap. Va sfatuim sa incercati si voi!
Sambata, 06.08.2011, 00:00Astazi va aratam o reteta simpla, atat de simpla incat va puteti apuca de ea oricand.
Vineri, 05.08.2011, 00:00Pentru un delicios desert de vara, simplu de facut, aveti acum reteta perfecta: spuma de branza cu visine.
Luni, 01.08.2011, 00:00Iti doresti produse cosmetice naturale si lipsite de riscuri pentru sanatatea ta? Iti propunem 10 retete de preparate rapide, pentru o trusa de frumusete fara egal si pe deasupra si la un sfert de pret fata de ceea ce vei gasi pe piata.
Sambata, 30.07.2011, 00:00De Ziua Independentei, tot americanul face gratar (barbeque) si tarte (pie). Sigur, pe langa astea sunt o multime de alte produse traditionale, in care se simte puternic influenta tuturor popoarelor ce "s-au varsat”, de-a lungul secolelor, in marea tara numita America. Dar gratarele si tartele, daca nu s-ar fi inventat pana la ei, cu siguranta locul lor de nastere ar fi putut fi Lumea Noua.
Luni, 04.07.2011, 00:00Reteta acestei zile este compusa din spanac si cod ca ingrediente de baza, alaturi de bulion, smantana si lamaie. Pofta buna!
Marti, 07.06.2011, 00:00