Ingrediente - o ciocolată - unt - zahăr - două ouă - făină Mod de preparare Ciocolata se taie bucățele și se topește folosind un vas cu apă fierbinte. Amestecă un sfert de pachet de unt cu zahăr și apoi adaugă treptat...
Marti, 25.11.2014, 14:24Moldova întreagă a gătit week-endul acesta. Bucătari înarmați cu farfurii arătoase și mult curaj s-au prezentat la preselecțiile organizate la Iași pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Luni, 17.11.2014, 13:29Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza" , vă pregăteşte frigărui caramelizate, un preparat gustos.
Luni, 10.11.2014, 08:34Ingrediente pentru blat: - o cană și jumătate biscuiți măcinați - o treime de ceașcă de zahăr brun pudră - o jumătate de linguriță de scorțișoară - o treime de pachet de unt topit pentru cremă: - două lingurițe de...
Miercuri, 05.11.2014, 14:49După ce au eșuat cu farfuriile din felul principal, echipa băieților pare să fie salvată de desert
Luni, 03.11.2014, 15:26Nici nu au adormit bine, că alarma pornește pentru a treia oară în casă. Ajunși iar în bucătărie, concurenții sunt luați în primire de chef Cătălin Scărlătescu.
Luni, 03.11.2014, 13:00Kinga este prima dintre fete care dă startul probei
Luni, 27.10.2014, 11:53Concurenta, care ne-a uimit cu devotamentul său din competiția Iadului Bucătarilor, a reușit să ne dea o lecție de istorie gastronomică
Miercuri, 22.10.2014, 23:04Dacă ai un copil mofturos la mâncare sau doar vrei să îi faci o surpriză atunci când vine ora mesei, atunci privește galeria următoare.
Miercuri, 22.10.2014, 15:32În aer, la bordul celor mai cunoscute companii de zbor, te aștepți să descoperi o mulțime de preparate noi, pe care să le savurezi în timp ce faci legătura între orașe
Miercuri, 15.10.2014, 16:04Mihaela este din București și a început să gătească de mică, fiind nevoită să preia din atribuțiile casei. A crescut fără tată pentru că părinții s-au despărțit când avea numai 3 ani. Mai are încă trei frați
Luni, 13.10.2014, 11:10Ingrediente un ou două cești de ulei vegetal o linguriță și jumătate de apă o ceașcă de mix pentru negresă spray de gătit bucăți de ciocolată (duupă preferințe) Mod de preparare Peste ou se adaugă apa și uleiul și se...
Duminica, 12.10.2014, 11:02Cu toții iubim desertul dar de cele mai multe ori nu avem timp pentru prăjituri sofisticate, care necesită mult timp pentru preparare. Nimic mai simplu! Rețeta de brioșă la cană este ceea ce vă trebuie. Nu uitați să adăugați o cupă de înghețată deasupra pentru un plus de savoare!
Vineri, 03.10.2014, 15:27Probabil că pare greu de imaginat cum un tort se poate realiza dintr-un preparat sărat, dar cel pe care ni-l propun cei de la Pillsbury este absolut delicios
Miercuri, 01.10.2014, 19:12Duri, serioşi, puşi pe treabă şi foarte exigenţi. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, cei trei juraţi "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" vor fi cu ochii pe concurenţii care vor să demonstreze că locul lor e într-o bucătărie de top.
Duminica, 21.09.2014, 10:18Duri, serioşi, puşi pe treabă şi foarte exigenţi. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, cei trei juraţi vor fi cu ochii doar pe concurenţi
Duminica, 21.09.2014, 10:17Mexicanii au spulberat recordul celui mai lung sandvici preparat în America Latină, pe care-l deţineau tot ei de mai bine de un deceniu. Zeci de bucătari amatori sau profesionişti au colaborat la prepararea uriaşului sandvici cu roşii, ceapă,...
Joi, 31.07.2014, 07:54Nu este o glumă şi nici un truc magic. Ţine doar de...imaginaţie şi îndemânare. Un clip devenit viral ne arată exact cum poţi să faci omletă într-un ou fiert FĂRĂ SĂ-L SPARGI!
Duminica, 27.07.2014, 16:43Vara ţânţarii ne dau mari bătăi de cap. Totuşi, nu este vorba doar de discomfort. Aceste insect sunt foarte periculoase. O reţetă simplă şi naturală ne scapă de insect. Astfe, avem nevoie de 250 de ml de vodkă, 30 de picături de uleiuri esenţiale: lămâie, lavandă, eucalipt sau rozmarin şi un recipient cu pulverizator.
Vineri, 25.07.2014, 18:48Un american a descoperit un şoricle în shorma pe care se pregătea să o savureze la prânz. Bărbatul a apucat să guste preparatul până să vadă că rozătoarea fără suflare se află printre ingrediente.
Miercuri, 09.07.2014, 10:58Ilie Micolov gătește ”Pește a la Micolov”.
Duminica, 29.06.2014, 19:04Maria și Giulio au o mică altercație. Acesta se plânge că nu își găsește dovlecelul adus direct de acasă și îl vede tocmai pe bancul de lucru al Mariei
Luni, 02.06.2014, 20:52Aflat printre finaliști, Rareș este cuprins de emoții și de aceea începe să fie tot mai agitat
Luni, 02.06.2014, 20:45Vladutz ne prezintă o reţetă răcoaroasă, de vară, pe bază de legume! Rulourile Fermecate au un sos delicios şi pot fi servite individual sau ca garnitura pentru preparate din carne.
Joi, 29.05.2014, 09:35Trecem în zona orientală și îi primim pe juniorii lui Vizante
Luni, 26.05.2014, 21:05Gurmanzii au motiv de sărbătoare: a fost inventat aparatul care face clătite 3D. Printre primele preparate se numără desertul care are forma celebrului Turn Eiffel.
Marti, 20.05.2014, 19:02Au vizitat fabrica de lactate, apoi au luat lecții de la Horia Vîrlan și de la Mirela Ivașcu. Gata cu distracția! Primii 12 concurenți din echipa lui Vîrlan intră în proba eliminatorie!
Luni, 12.05.2014, 22:10Gata cu distracția! Este momentul ca cei mici să dovedească de ce au ajuns în competiția Junior Chef
Luni, 12.05.2014, 21:32După ce au văzut tot ce era de vizitat în fabrică, au urmărit procesul de producție și s-au uitat la microscop la bacteriile benefice pe care le conține, Horia i-a pus la treabă
Luni, 12.05.2014, 20:50Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte.
Vineri, 18.04.2014, 13:54Se spune că cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute acasă, cu familia. Dar când nu ai cum să ajungi acasă, aduci vine "casa" la tine. O brutărie dintr-o localitate din Satu Mare pregăteşte pască special pentru românii stabiliţi în Franţa, Belgia sau Italia. Şi, de ce nu, şi pentru străini.
Joi, 17.04.2014, 13:39Ușor emoționată, Mara decide să îi încânte pe jurați cu brioșe dalmațiene cu sos de afine
Luni, 14.04.2014, 21:15Domnișoarele s-au luat la întrecere în preparate, gătind fiecare ce se pricepe mai bine. Una mușchiuleț de porc cu rozmarin și usturoi, alta papanași și cea de-a treia o tartă cu vișine
Luni, 14.04.2014, 21:00Preparatele concurenţilor veniţi la preselecţiile „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, sunt savuroase, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, au şansa să guste bucatele celor mai pasionaţi copiii de gastronomie.
Vineri, 04.04.2014, 16:27Preparatele concurenţilor veniţi la preselecţiile „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, sunt savuroase, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, au şansa să guste bucatele celor mai pasionaţi copiii de gastronomie.
Vineri, 04.04.2014, 16:22"Mi-am imaginat că o să ajung până aici pentru că gătesc foarte bine!" Așa pornește în competiție tânărul pasionat de rap
Luni, 31.03.2014, 21:21Tânărul, în vârstă de 12 ani, visează să devină o vedetă pentru că el se consideră carismatic și are stil
Luni, 31.03.2014, 20:36Până acum, pe parcursul preselecţiilor „Junior Chef”, expertul bucătar Horia Vîrlan le-a promis copiilor pe care voia să-i câştige în echipa sa că îi va învăţa toate trucurile din gastronomie
Sambata, 29.03.2014, 12:17La „Junior Chef”, show-ul în care prichindeii fac legea în bucătărie, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, nu doar concurenţii sunt cei care fac mărturisiri inedite, ci şi membrii juriului care dezvăluie cele mai intime şi haioase poveşti, de vină fiind concurenţii care le trezesc amintiri dragi.
Vineri, 28.03.2014, 13:49La „Junior Chef”, show-ul în care prichindeii fac legea în bucătărie, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, nu doar concurenţii sunt cei care fac mărturisiri inedite, ci şi membrii juriului care dezvăluie cele mai intime şi haioase poveşti, de vină fiind concurenţii care le trezesc amintiri dragi
Vineri, 28.03.2014, 12:36Mirela Constantin, iubita lui Marcel Toader, a preparat ”Ciulama de pui cu ciuperci”.
Marti, 18.03.2014, 00:43Răzvan, fratele mai mare al Roxanei, care a plâns pentru că a uitat să adauge condimentele, a reușit să rupă o răzătoare
Luni, 17.03.2014, 21:10A fost neastâmpărat şi a vrut să îşi bage nasul în preparatul unei concurente! Marius Vizante a dat de bucluc!
Luni, 10.03.2014, 21:00Sorin pregăteşte în platoul de la Neatza un preparat special, coadă de vită şi creveţi la grătar.
Vineri, 07.03.2014, 08:25Au mai rămas doar câteva zile până când vom celebra dragostea, motiv pentru care a sosit momentul să te gândești la ce surpriză îi vei pregăti iubitului tău.
Luni, 10.02.2014, 10:52Îl consumi la micul dejun, când ești la muncă sau în oraș. Este ieftin și ține de foame. Mai mult, copiii tăi îl adoră! Însă, privește cum este produs și, mai ales, ce conține!
Marti, 28.01.2014, 15:48Concurentul, extrem de emoționat, își prezintă preparatul primei probe
Luni, 20.01.2014, 21:26Ajunşi în semifinală, concurenţii de la „Top Chef” sunt provocaţi la cele mai grele încercări de către membrii juriului, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Astfel că, luni, de la ora 20:30, la Antena 1, bucătarii vor trebui să reproducă un preparat gătit de Chef Joseph Hadad
Duminica, 12.01.2014, 17:35Mirela Ivașcu a preparat "Sos de bere cu vanilie şi ghimbir cu scoici".
Luni, 06.01.2014, 22:51Concurenţii "Top Chef" trebuie să aleagă un preparat pentru degustare.
Luni, 06.01.2014, 21:06