Cunoasteti deja pasiunea pentru cooking a juratului de la Top Chef, Nicolai Tand. Ceea ce nu stiti, insa, este ca maramureseanului ii place sa faca surprize celor dragi. Astfel, zilele trecute, Nicolai a pregatit un desert absolut delicios pentru femeia vietii lui, Monica. Se pare ca "moellux a chocolat" este secretul juratului de la Top Chef.
Sambata, 22.06.2013, 19:55
Chef Joseph Hadad, juratul de la Top Chef, a venit la Neatza cu un cadou special. El a pregatit un preparat deosebit pe care i l-a oferit cadou lui Vladut.
Vineri, 01.02.2013, 11:07
Chef Joseph Hadad a tinut sa-i felicite echipa de la Neatza cu un preparat special.
O omleta-gigant a fost preparata la Timisoara din o mie de oua, dupa o reteta pe care bucatarii banateni o respecta cu strictete de peste trei generatii.
Sambata, 24.11.2012, 19:41
La aceasta proba vedem ce inseamna sa faci un sandwich Top Chef.
Luni, 12.11.2012, 21:25
Iata o prajtura ideala pentru zilele calduroase. Va fi pe placul intregii familii!
Duminica, 03.06.2012, 00:00
Incearca aceasta reteta italiana, pentru un pranz delicios alaturi de cei dragi!
Duminica, 03.06.2012, 00:00
Poti prepara briosele alaturi de cei mici. Pune-i sa le decoreze cum doresc.
Sambata, 02.06.2012, 00:00
Preparatului ii poti adauga o garnitura de paste sau de cartofi nature.
Sambata, 02.06.2012, 00:00
Iata un tort racoros, ideal pentru acest sezon! Se prepara rapid si poate fi consumat si de cei mici.
Luni, 28.05.2012, 00:00
Supa de cartofi dulci este extrem de delicioasa, iar rozmarinul ii ofera o aroma deosebita.
Luni, 28.05.2012, 00:00
Crema de cafea va oferi un gust deosebit brioselor. Acest desert este ideal pentru mesele festive.
Vineri, 25.05.2012, 00:00
Frigaruile sunt ideale pentru o iesire la picnic. Se prepara rapid si sunt extrem de delicioase.
Vineri, 25.05.2012, 00:00
Incearca aceasta tarta delicioasa de sezon! Se prepara rapid si poate fi servita imediata.
Joi, 24.05.2012, 00:00
Pastele puttanesca se prepara foarte usor. Fileul de ansoa ii ofera o aroma deosebita.
Joi, 24.05.2012, 00:00
Biscuitii cu malai si portocale sunt foarte fragezi si aromati. Dupa ce i-ai preparat, pot fi pastrati mai multe zile, daca ii depozitezi intr-o cutie ermetica.
Miercuri, 23.05.2012, 00:00
Este recomandat ca friptura sa fie servita cu salate sau garnituri usoare. Iata 10 legume ideale pentru gratar!
Miercuri, 23.05.2012, 00:00
Iata un nou mod de a prepara vita! Curry ii ofera o aroma orientala.
Miercuri, 23.05.2012, 00:00
Iata o reteta ideala pentru zilele calduroase!
Marti, 22.05.2012, 00:00
Luna mai este ideala pentru iesirile la picnic. Vremea nu este nici prea calda, nici prea rece, iar padurile si parcurile sunt pline de plante si flori. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa planuiesti un picnic perfect!
Marti, 22.05.2012, 00:00
Iata o noua metoda de a gati spanacul proaspat! Incearca aceasta reteta italiana delicioasa!
Marti, 22.05.2012, 00:00
Aceasta reteta poate fi preparata ca aperitiv sau gustare intre mese.
Luni, 21.05.2012, 00:00
Iata o tarta delicioasa de sezon! Daca doresti, poti folosi cirese confiate.
Luni, 21.05.2012, 00:00
Multe ceaune, munti de carne si cei mai buni bucatari, pentru cel mai popular preparat unguresc. Zeci de litri de gulas au fost pregatiti pentru bistriteni. Padurea de la marginea orasului s-a umplut de miros de chimen, ingredientul de baza al...
Duminica, 20.05.2012, 19:38
Iata un desert care va fi pe gustul intregii familii!
Duminica, 20.05.2012, 00:00
Iata o reteta usoara, ideala pentru un pranz delicios de weekend!
Duminica, 20.05.2012, 00:00
Incearca acest tort cu arome exotice, pentru un desert delicios de weekend!
Sambata, 19.05.2012, 00:00
Incearca puiul la cuptor cu aroma usoara de tarhon pentru un pranz in familie!
Sambata, 19.05.2012, 00:00
Lemon curd este de fapt o crema de lamaie pe baza de oua, care se face foarte simplu si poate fi folosita la numeroase deserturi ori o poti consuma simpla. Iata cum se prepara!
Vineri, 18.05.2012, 00:00
Grisul cu lapte iti va aminti de copilarie si de dulceata delicioasa facuta de bunica.
Vineri, 18.05.2012, 00:00
Sparanghelul este o leguma extrem de sanatoasa pe care o poti prepara in diverse feluri. Incearca aceasta salata delicioasa si sanatoasa!
Joi, 17.05.2012, 00:00
Iata un desert delicios pentru tine si cei dragi!
Joi, 17.05.2012, 00:00
Cartofii si porumbul sunt o garnitura excelenta pentru un pui bine condimentat!
Joi, 17.05.2012, 00:00
Iata o salata ideala pentru o masa rapida si copioasa!
Miercuri, 16.05.2012, 00:00
Incearca acest desert rafinat si ii vei cuceri pe invitatii la masa!
Miercuri, 16.05.2012, 00:00
Iata o reteta copioasa si delicioasa pentru pranz!
Miercuri, 16.05.2012, 00:00
Daca doresti sa ai parte de o masa originala, cu arome inedite, incearca aceasta salata japoneza cu alge.
Marti, 15.05.2012, 00:00
Iata o reteta de friptura clasica cu un sos delicios!
Marti, 15.05.2012, 00:00
Daca ti-e pofta de o mancare traditionala, incearca supa de curcan cu taitei.
Luni, 14.05.2012, 00:00
Tartele cu capsuni sunt un preparat ideal pentru primavara si se prepara extrem de usor.
Luni, 14.05.2012, 00:00
Incearca aceasta reteta italiana, pentru un pranz sanatos si copios!
Luni, 14.05.2012, 00:00
Salata Caesar se gaseste in meniul celor mai rafinate restaurante. Iata cum o poti prepara acasa!
Vineri, 11.05.2012, 00:00
Iata o varianta delicioasa de cheesecake!
Vineri, 11.05.2012, 00:00
Salata de legume este extrem de sanatoasa, avand putine calorii si un continut scazut de grasimi.
Vineri, 11.05.2012, 00:00
Croissantele cu brie si spanac pot constitui un pachet satios si delicios atunci cand esti la munca.
Joi, 10.05.2012, 00:00
Tartele cu gem pot constitui un desert extrem de delicios, ori pot fi servite la micul dejun.
Joi, 10.05.2012, 00:00
Dressingul chimichurri este foarte aromat si se potriveste perfect cu muschiul de vita la gratar.
Joi, 10.05.2012, 00:00
Incearca aceasta salata italiana, pentru un pranz delicios si sanatos!
Miercuri, 09.05.2012, 00:00
Adauga unt de arahide clasicei negrese si obtii o prajitura extrem de delicioasa!
Miercuri, 09.05.2012, 00:00
Iata o reteta de primavara, plina de legume delicioase!
Miercuri, 09.05.2012, 00:00