Aceasta prajitura este extrem de delicioasa si de aromata.
Vineri, 13.01.2012, 00:00Aceasta este o salata delicioasa si extrem de sanatoasa. Morcovii contin antioxidanti benefici pentru organism, iar portocalele au vitamina C, ideala pentru a te feri de raceli in sezonul rece.
Vineri, 13.01.2012, 00:00Iata o reteta delicioasa si extrem de sanatoasa!
Joi, 12.01.2012, 00:00Acesta este un desert aromat si foarte rapid de preparat.
Joi, 12.01.2012, 00:00Iata o reteta usoara, ideala pentru o cina usoara.
Miercuri, 11.01.2012, 00:00Aceasta reteta este usor si rapid de preparat!
Miercuri, 11.01.2012, 00:00Iata o reteta usoara si extrem de sanatoasa!
Marti, 10.01.2012, 00:00Acesta este un tort extrem de delicios si de aromat!
Luni, 09.01.2012, 00:00Aceasta este o reteta extrem de sanatoasa, ideala pentru diete!
Luni, 09.01.2012, 00:00Aceste briose sunt extrem de delicioase si pot fi pastrate mai mult timp.
Duminica, 08.01.2012, 00:00O reteta savuroasa, plina de ingrediente aromate!
Duminica, 08.01.2012, 00:00Iata un desert extrem de delicios si aromat, si foarte usor de preparat!
Sambata, 07.01.2012, 00:00Este o reteta dificila, dar odata tehnica stapanita, este mereu amuzant si uimitor sa vezi cum dintr-o bucata de aluat iese o ditamai foaia, mare cat toata masa si subtirica de vezi prin ea!
Sambata, 07.01.2012, 00:00O reteta simpla, ideala pentru cina!
Sambata, 07.01.2012, 00:00Punch-ul este o bautura extrem de delicioasa care te va ajuta sa te energizezi dupa o masa copioasa. Il poti prepara si la petreceri, adaugand putin alcool.
Joi, 05.01.2012, 00:00Este o reteta rapida si extrem de delicioasa!
Joi, 05.01.2012, 00:00Aceasta reteta, desi pare mai complicata, este extrem de delicioasa si ii va incanta pe cei care adora bomboanele Raffaello.
Miercuri, 04.01.2012, 00:00Iata o reteta usoara, ideala pentru cina!
Miercuri, 04.01.2012, 00:00Fructele sunt pline de nutrienti care au un efect benefic asupra organismului, te energizeaza si iti intaresc sistemul imunitar. Iata cele mai bune cocktail-uri din fructe!
Marti, 03.01.2012, 00:00Gustul lor seamana cu pateul de ciuperci – e perfect daca iti plac aromele bogate, de pamant.
Marti, 03.01.2012, 00:00Poti da o savoare in plus acestor prajiturele presarandu-le cu coaja de lime caramelizata.
Luni, 02.01.2012, 00:00Iata o reteta usoara, pentru un pranz sanatos!
Luni, 02.01.2012, 00:00Este o reteta perfecta pentru masa de Revelion!
Sambata, 31.12.2011, 00:00Delecteaza-te la petrecerea de Revelion cu aceste cocktail-uri delicioase!
Miercuri, 28.12.2011, 00:00Daca ai musafiri si pregatesti feluri complicate, ultimul lucru de care mai ai chef este vreun desert pretentios. Bananele merg grozav cu alunele caramelizate!
Miercuri, 28.12.2011, 00:00Aceasta reteta poate fi felul principal pentru o masa festiva rafinata.
Miercuri, 28.12.2011, 00:00Va puteti surprinde invitatii cu un cocktail inedit pe baza de ciocolata.
Marti, 27.12.2011, 00:00Aceasta reteta este ideala pentru masa festiva de Revelion.
Marti, 27.12.2011, 00:00Masa de Craciun trebuie sa cuprinda preparate speciale si delicioase. Daca pregatesti o petrecere pentru prieteni, iata 3 retete de prajituri cu care sa ii dai pe spate!
Joi, 22.12.2011, 00:00Sosurile dulci si picante se potrivesc foarte bine cu fripturile de porc si pui. Combinatiile acestea se gasesc frecvent in bucatariile asiatice.
Joi, 22.12.2011, 00:00Daca preferati mancarea usor picanta, incercati acest curcan fript, suculent, cu sofran, umplutura de couscous si carne.
Miercuri, 21.12.2011, 00:00Plin de proteine, tofu poate inlocui carnea in multe mancaruri, astfel ca este foarte folositor pentru cei care tin post.
Miercuri, 21.12.2011, 00:00Iata o reteta delicioasa pe care o poti prepara pentru ziua de Craciun.
Marti, 20.12.2011, 00:00Cartofii dulci dau acestei frittata un gust usor dulceag, ce se completeaza perfect cu rucola si bacon. Serveste cu salata proaspata, paine neagra cu seminte si masline.
Marti, 20.12.2011, 00:00Cartofii pot fi consumati fie simpli, fie ca garnitura pentru diferite preparate.
Luni, 19.12.2011, 00:00Supele asiatice sunt exact ce avem nevoie, mai ales pe timp de iarna. Fiind condimentate bine, ne incalzesc, iar continutul proteic ridicat tine foamea la distanta.
Vineri, 16.12.2011, 00:00Iata un desert delicios pe care il puteti pregati alaturi de copii!
Joi, 15.12.2011, 00:00E o reteta ideala pentru serile reci petrecute cu prietenii. Incearca acest fel de bundica si nu vei fi dezamagita.
Joi, 15.12.2011, 00:00O reteta rapida si delicioasa, pentru intreaga familie.
Miercuri, 14.12.2011, 00:00Iata o supa bogata in ingrediente si foarte hranitoare!
Miercuri, 14.12.2011, 00:00Humusul clasic este o pasta facuta din naut la care se adauga ulei de masline, tahini (pasta de susan), usturoi, zeama de lamaie si chimion. Seamana mult cu fasolea batuta, dar are o dulceata aparte.
Marti, 13.12.2011, 00:00O masa colorata. Pulpele sunt atat de fragede incat se topesc in gura, dau un plus de savoare sosului si costa mai putin decat pieptul de pui.
Marti, 13.12.2011, 00:00Iata un desert delicios, cu interior cremos de cheesecake!
Luni, 12.12.2011, 00:00Iata o reteta usoara si foarte sanatoasa!
Luni, 12.12.2011, 00:00Caldura de luna acesta ne-a mai adus o recolta de zmeura. De ce sa nu te desfeti cu un desert usor si aromat?
Vineri, 09.12.2011, 00:00Sanatos pentru inima; bogat in omega-3; vitamina C si acid folic; continut scazut de grasimi. Pestele alb merge foarte bine in aceasta reteta, insa poti incearca si cu fileuri de pastrav sau de somon.
Vineri, 09.12.2011, 00:00Producatorii framanta de zor pentru a face fata cererilor din perioada urmatoare. Si ei, dar si comerciantii, spun ca cererea este cu un sfert mai mare fata de Craciunul trecut.
Joi, 08.12.2011, 00:00Incearca ceva nou pentru mese in familie pline de savoare.
Joi, 08.12.2011, 00:00Desi prepararea acestei prajituri cere putina indemanare, rezultatul merita. Prajitura Alaska este si aspectuoasa si gustoasa.
Miercuri, 07.12.2011, 00:00Prajitul in tigaie este cel mai popular mod de a pregati fileul de peste in restaurante pentru ca dureaza foarte putin pana ce clientul isi primeste comanda. In plus, aceasta modalitate de preparare aduce si un contrast de texturi, deoarece pielea devine crocanta, in timp ce carnea ramane frageda.
Miercuri, 07.12.2011, 00:00