Vladutz gateste: "Pizza Quatro Formaggi" Mod de preparare: Se prepara aluatul sau se cumpara unul gata facut. Se inteapa blatul pe alocuri, se unge cu sos de rosii si se rade putina mozzarella, se presara apoi sare, piper si oregano apoi se pun...
Marti, 05.10.2010, 09:04Reteta miraculoasa a Monicai Tatoiu este aspru criticata de catre medicii oncologi care au fost uimiti sa constate ca foarte multi pacienti au renuntat la tratamentele cu medicamente si citostatice pentru a apela la metoda naturista promovata de Monica Tatoiu.
Marti, 05.10.2010, 00:00Vladut a preparat marti dimineata, in studioul emisiunii Neatza, pizza quatro formaggi.
Marti, 05.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Toast de branza cu mucegai si dulceata " Mod de preparare: Sfaramati branza cu o furculita pentru a o putea intinde mai usor pe paine. Faceti feliile de paine perechi 2 cate 2 si puneti branza in mod egal intre ele. Ungeti cu unt...
Luni, 04.10.2010, 09:32Varza alba - cruda sau murata - poate fi consumata proaspata, sub forma de salate, sau transformata in sarmale, garnituri, placinte ori rulade.
Luni, 04.10.2010, 00:00Reteta de curry cu vitel este una indiano-araba, simpla si la obiect. E un curry de vitel cu ardei iute si se prepara asa cum veti vedea mai jos. Am ales pentru ea niste carne de vitel (cam 500-600 de grame), cu pielite putine si suficient de frageda.
Duminica, 03.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Rulada de omleta cu ciuperci" Mod de preparare: Ciupercile se spala se taie feliute si se trag la tigaie in ulei de masline si se condimenteaza si se adauga smantana si branza topita obtinand astefle o compozitie cremoasa si...
Joi, 30.09.2010, 09:55Vladutz gateste: "Salata de cruditati"
Miercuri, 29.09.2010, 10:01Vladutz gateste:"Ciorba de fasole verde rapida” Mod de preparare: Legumele se taie in bastonase de 2-3 cm si se pun la fiert. Fasolea verde se curata si se taie in bastonase de 2-3 cm se adauga peste legume. Apoi totul se fierbe la foc scazut...
Marti, 28.09.2010, 09:55Vladutz gateste: "Musaca minunata" Mod de preparare: Se fierb cartofi in coaja si se lasa la racit apoi se decojesc si se taie in felii subtiri. Apoi toate legumele se taie in cubulete mici se inabusa intr-o tigaie in ulei de masline, se...
Luni, 27.09.2010, 09:54Atata timp cat mai sunt la piata legume de sezon, cum ar fi ardeii, dovleceii, dar si ciupercile de padure, profitati de ele nu doar pentru a face zacusca sau alte conserve pentru iarna, dar si o tocanita delicioasa cu pui. Pentru un accent exotic, Adi Hadean pregateste reteta cu taitei de orez.
Luni, 27.09.2010, 00:00Vladutz gateste: "Strudel cu mere si gutui" Mod de preparare: Merele se docojesc si se taie in cubulete, apoise adauga zaharul, biscuiti pisati,Scortisoara, esenta de vanilie si gutuile razuite obtinand astfel o compozitie savuroasa. Apoi aluatul...
Vineri, 24.09.2010, 09:35Naciye, bucatar al Ambasadei Turciei in Romania, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine, o reteta de desert traditional turcesc. cataif nuci unt zahar lamaie Preparare: Se topese un pachet de unt pentru o jumatate de kilogram de...
Joi, 23.09.2010, 12:53muschi de vita ciuperci ceapa verde gogosari telina dovlecel marar smantana ulei de masline parmezan sare si piper Prepare: Ciupercile nu se spala, ci se cojesc de pielita, se curata de alte impuritati. Intr-o tigaie se pune uleiul de...
Joi, 23.09.2010, 12:49ton fasole rosie fasole alba doua cepe rosii rosii patrunjel lamaie dressing sare si piper Preparare: Intr-un bol se amesteca cele doua tipuri de fasole. Se taie ceapa marunt, iar rosia cubulete. Peste ele se pune sare si piper pentru aroma...
Joi, 23.09.2010, 12:46Vladutz gateste: "Ciorba de rosii cu taietei de casa" Mod de preparare: Legumele se taie julien si se pun la fiert in apa cu sare. Apoise adauga sucul de rosii, rosiile decojite taiate sferturi sii se lasala foc potrivit 20 de minute. Faina se...
Joi, 23.09.2010, 09:22Preparare: se ia un piept mare de pui si se taie in fasii lungi. Acelasi lucru se face apoi si cu un morcov mare, dar si cu o radacina de telina. Se pun apoi fasiile de pui la prajit, intr-o tigaie in care s-a topit putin unt. Se asezoneaza cu sare si...
Miercuri, 22.09.2010, 14:31Nicolai a pregatit la "Euforia Cuisine" o supa de tip crema de conopida. Preparare: prima oara, intr-un vas metalic aflat pe foc, se pun 200 ml de lapte, in care se adauga apoi conopida, separata in buchetele. Se adauga apoi smantana lichida, dar...
Miercuri, 22.09.2010, 14:29Preparare: se separa albusul de galbenus de la sase oua, apoi se pune albusul intr-un bol peste care se adauga 50 de grame de zahar si se amesteca bine cu un tel. Se topeste apoi o ciocolata neagra, dupa care se adauga aici un cubulet de unt topit...
Miercuri, 22.09.2010, 14:27Vladutz gateste: "Linte in stil german" Mod de preparare: Lintea se spala in 10 ape si se fierbe la foc scazut. Apoi zarzavatul se taie in cubulete mici si se fierb in putina apa cat sa le acopere, cand sunt toate gata se adauga zarzavatul peste...
Miercuri, 22.09.2010, 09:58Vladutz gateste: "Rizotto arlechin" Mod de preparare: Se taie toate legumele in cubulete sau felii apoi si se trag la tigaie in ulei de masline, se condimenteaza cu sare apoi se adauga orezul. Apoi se pune totul intr-o tava si se dau la cuptor la...
Marti, 21.09.2010, 09:54Vladutz Gateste: "Lasagna cu gust de toamna" Mod de preparare: Se taie legumele in cubulete mici, apoi se inabusc cu carnea de pui in ulei de masline Se adauga sosul de rosii si se condimenteaza cu sare. Iar compozitia astfel obtinuta se aseaza in...
Luni, 20.09.2010, 09:55Daniela Crudu este topita dupa toate retetele lui Vladutz
Luni, 20.09.2010, 08:08In ciuda faptului ca este considerat "junk food", hamburgerul este unul din cele mai consumate preparate din Occident, devenind, fara doar si poate, mancarea traditionala a Statelor Unite.
Luni, 20.09.2010, 00:00Somonul este un peste bogat in omega 3, usor de preparat, fraged si cu un gust deosebit. Adi Hadean ne propune o reteta in care sucul de portocala si aroma de salvie se impletesc perfect cu gustul marin.
Luni, 20.09.2010, 00:00Aceasta reteta de muffins este din ce in ce mai putin folosita de laboratoarele de patiserie si cofetarie deoarece este mult mai usor sa comperi un premix, caruia sa-i adaugi doar ingredientul pe care il doresti: ciocolata, portocale, lamaie, fructe de padure etc. Problema este ca aceste amestecuri cumparate de-a gata includ tot felul de stabilizatori, conservanti, praf de oua si nu oua proaspete.
Duminica, 19.09.2010, 00:00La lunga masa a chilienilor pe care troneaza autentice vechi preparate ale nativilor amerindieni, alaturi de cele ale comunitatilor imigrante, care au contribuit la cultura gastronomica a tarii. Mixul culinar merge dincolo de combinatiile care s-au nascut din amestecul nativilor cu spaniolii... Vei gasi aici, venite "de peste mari si tari", inflexiuni germane, frantuzesti sau arabe. Arollado de chancho este o reteta frageda si picanta, care satisface pretentiile oricarui carnivor.
Sambata, 18.09.2010, 00:00Vladutz gateste: "Galuste cu prune"
Vineri, 17.09.2010, 09:56In cautare de senzatii tari, dar legale, adolescentii romani au descoperit... siropul de tuse.
Vineri, 17.09.2010, 00:00Vladutz gateste: "Supa de mazare cu piept de pui" Ingrediente: mazare 500 gr piept de pui 500 gr morcovi 2 buc cartofi rosii 4-5 buc dovlecel 1 buc telina mica 1 buc ulei de masline 50 gr ceapa 2 buc cimbru marar rosii cremwursti 4-5...
Joi, 16.09.2010, 10:04Traditia romaneasca spune ca daca ai cozonac pe masa inseamna ca sarbatoresti. Cozonacul este o reteta cu o lunga istorie.
Joi, 16.09.2010, 00:00Cristina Mateescu si Monica Tatoiu au venit la Neatza sa vorbeasca despre reteta miraculoasa impotriva cancerului pe baza de miere, laptisor de matca, polen si propolis.
Joi, 16.09.2010, 00:00Vladut a pregatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o supa pe baza de mazare, dar si cu alte legume, insotita de piept de pui fraged.
Joi, 16.09.2010, 00:00Vladutz gateste: "Spanac fermecat" Spanacul oparit se toaca marunt, se condimenteaza apoi se fierbe cu lapte, smantana si unt timp de 10 minute. Apoi se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza pe o farfurie, deasupra se aseaza doua ochiuri,...
Miercuri, 15.09.2010, 10:02Vladut a pregatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe cat de sanatoasa, pe atat de vesela si aspectuoasa.
Miercuri, 15.09.2010, 00:00"Supa din fructe de mare" - o reteta pregatita de restaurantul Michelle din Onesti, un preparat care "se regaseste in special in zona de sud a Italiei". Preparare: se pune o jumatate de ceapa maruntita intr-o oala incins cu ulei de masline. Se...
Marti, 14.09.2010, 11:55Vladutz gateste: "Purcelus de sunca"
Marti, 14.09.2010, 09:52Razvan prezinta reteta lui speciala porumb cu ceapa si sunca
Marti, 14.09.2010, 09:24Vladut a pregatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" un pachetel scolar, potrivit pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata a copilului atunci cand acesta se afla la scoala.
Marti, 14.09.2010, 00:00Vladutz gateste: "Pachetel de scolari" Ingrediente: paine feliata integrala unt past ade masline sunca de praga cascaval branza de telemea rosii castraveti salata verde Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 13.09.2010, 09:54O banala friptura cu garnitura se transforma intr-o mancare spectaculoasa daca are alaturi un sos pregatit chiar de tine.
Duminica, 12.09.2010, 00:00Vladutz gateste: "Orez cu lapte cu sote de prune brumarii" Ingrediente: orez cu bob natural lapte zahar esenta de vanilie unt frisca naturala lichida scortisoara baton prune Orezul se spala si se infloreste in putina apa. se adauga...
Vineri, 10.09.2010, 10:00Razvan face o mica demonstratie cum era o reteta de la ceaiul de la ora cinci
Vineri, 10.09.2010, 09:27Vladutz gateste: "Sarmalute de toamna" Ingrediente: frunze de vita de vie carne tocata orez vin alb sare piper si marar]rosii ardei capia rosu telina ulei de malsine iaurt ceapa Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 09.09.2010, 09:59Razvan Simion a tinut sa dovedeasca ca Vladut nu a mai facut niciodata sarmalute in foi de vita.
Joi, 09.09.2010, 08:35Razvan il prezinta pe Vladutz in juriul Miss Zacusca
Joi, 09.09.2010, 08:11Vladutz a gatit astazi "Fasole cu fasole", un fel de mancare aromat si sanatos. Ingrediente: Fasole alba uscata Fasole verde Fasole galbena Pasta de toamate Telina Morcovi Ceapa Usturoi Rosii Marar, Patrunjel, Leustean Carnaciori afumati...
Miercuri, 08.09.2010, 10:13