Vladut le-a pregatit astazi celor din studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" spaghette cu chiftelute.
Joi, 28.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Cus cus cu pui marocan " Ingrediente: 6 pulpe de pui sau curcan coaja si sucul de la o lamaie ulei de masline 1 lingurita nucsoara 1 lingurita scortisoara 2 lingurite chimen 300 g cus-cus prefiert 1 ceapa si un catel de...
Miercuri, 27.10.2010, 08:08Vladut a terminat saptamana pastelor proaspete si a trecut la preparate de alt gen: astazi a facut couscous marocan cu pui!
Miercuri, 27.10.2010, 00:00O reteta exotica, ce aminteste de nisipul insulelor spaniole, este numai buna pentru zilele ploioase de toamna, cand avem nevoie de ceva gustos si picant oentru a ne incalzi.
Miercuri, 27.10.2010, 00:00Incearca o reteta rustica si simplu de realizat! Cartofii cu branza si bacon pot fi serviti ca atare sau cu o garnitura de salata verde.
Miercuri, 27.10.2010, 00:00Daniela Crudu invata de la Vladutz sa gateasca
Marti, 26.10.2010, 09:12Vladutz gateste: "Gulas cu galuste gnocchi"
Marti, 26.10.2010, 08:08Salata este o mancare ideala pentru seara, pentru ca este usoara si saraca in calorii. Daca vreti insa ceva mai consistent, incercati aceasta reteta racoroasa, cu peste afumat si castraveti.
Marti, 26.10.2010, 00:00Reteta de astazi combina carnea tocata de porc cu aroma salviei, totul fiind servit alaturi de un piureu inedit facut nu doar din cartofi, ci si din morcovi si conopida. Pofta buna!
Marti, 26.10.2010, 00:00Vladut a gatit marti dimineata in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe baza de gnocchi: gulas cu gnocchi.
Marti, 26.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Ravioli in sos de zarzavaturi" Ingrediente: 500g Ravioli cu ciuperci CASA CECCONI 100 g de cascaval gouda, 100g Grana Padano AGRIFORM 1 catel de usturoi maruntit 125 g de smantana dulce 200ml de lapte de vaca sare si piper...
Luni, 25.10.2010, 08:15Vladut continua prepararea de feluri de mancare pe bazade paste, iar astazi a pregatit ravioli in sos de verdeturi.
Luni, 25.10.2010, 00:00Credeai ca salata este buna doar cruda, inecata intr-un dressing de iaurt sau ulei de masline? Incearca o reteta picanta de verdeata sotata cu vin alb si serveste-o alaturi de o friptura de porc facuta la cuptor.
Luni, 25.10.2010, 00:00Pastele reprezinta mereu o alegere inspirata cand vrei sa prepari ceva gustos si rapid. Iar daca sezonul verdeturilor proaspete s-a cam incheiat, cele congelate sunt urmatoarea alegere sanatoasa. Incearca o reteta care combina legumele de toamna, cum ar fi dovleacul, cu spanacul, dar si gustul exotic al rodiei si scortisoarei.
Luni, 25.10.2010, 00:00Sa ne inchipuim ca suntem undeva, la sud de Paris, intr-un sat potopit de paduri prin care se ascund sumedenie de jivine. Suntem in deceniul patru al secolului al XVII-lea, iar Charles de l'Aubepine, marchiz de Chateauneuf si senior de Montrouge, e incantat sa organizeze o vanatoare pentru regele sau si pentru cardinalul Richelieu, in solda caruia se afla. Marchizul abia a cumparat senioria de la Montrouge si planuieste sa ridice aici un castel impunator.
Duminica, 24.10.2010, 00:00Serile devin din ce in ce mai racoroase, asa ca alege o cina care se pregateste repede, dar care este consistenta si hranitoare.
Sambata, 23.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Tortelloni la tigaie" Ingrediente: 500 g de tortelloni umplute cu carne CASA CECCONI (2 pungi) 500 g de pulpa de rosii doua cepe potrivite si un catel de usturoi ulei de masline 1 lingurita de zahar sare si piper negru...
Vineri, 22.10.2010, 08:11Vladutz gateste: "Foietaj cu fructe de padure" Mod de preparare: Galbenusele se bat cu zaharul si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza, grisul si albusele care au fost batute separat cu putin zahar. Se intind foietajele, se umplu cu crema...
Joi, 21.10.2010, 08:10Vladut a pregatit un desert delicios in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" - foietaj cu branzica si fructe de padure.
Joi, 21.10.2010, 00:00Inca o reteta pe baza de paste proaspete, ravioli in cazul de astazi, pe care Vladut a pregatit-o pentru emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani".
Miercuri, 20.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Rulada de vitel cu branza Camembert' Preparare: Se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile si usturoiul tocat in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete cat mai marunte si ierburile tocate....
Marti, 19.10.2010, 08:07Rulada de pui este o reteta ideala pentru zilele in care aveti musafiri sau aveti pofta de ceva mai deosebit. Este destul de simplu de realizat, insa efectul este unul deosebit, in special din punct de vedere vizual, dar si prin combinarea aromelor.
Marti, 19.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Placinta umpluta cu crema de branza"
Luni, 18.10.2010, 08:06Vladut a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani cu o reteta de placinta umpluta cu crema de branza.
Luni, 18.10.2010, 00:00Crema Caramel (sau crema de zahar-ars) este unul din cele mai cunoscute deserturi din lume si provine din bucataria franceza. Laura Calder iti prezinta astazi propria ei varianta, insa una perfectionata dupa ani intregi petrecuti in Franta.
Duminica, 17.10.2010, 00:00Carnea de peste este bogata in uleiuri sanatoase si se pregateste foarte rapid. Incearca o reteta de galuste pufoase, in care gustul marin se imbina ideal cu cel al andivelor.
Duminica, 17.10.2010, 00:00O reteta cipriota traditionala foarte simpla, Afelia, pe baza de carne de porc, prezentata in turneul european al emisiunii "Arome Mediteraneene", difuzata de Euforia TV.
Sambata, 16.10.2010, 00:00Sofia Vicoveanca a intervenit telefonic pentru a-i oferi Simonei un leac foarte bun, o reteta alcatuita din galbenus de ou, unt, lapte fierbinte, zahar.
Vineri, 15.10.2010, 17:55Vladutz gateste: "Cuscus cu aripioare si legume" Ingrediente: 8 aripioare de pui sau curcan, 500 gr cus-cus prefiert BIA, 4 rosii, 2 ardei rosii, un morcov potrivit, o conserva de porumb dulce,ulei de masline sau unt,1 ceapa mare,un catel de...
Vineri, 15.10.2010, 08:31Dani ne prezinta cum face clatite in direct din casa lui
Joi, 14.10.2010, 08:19Vladutz gateste: "Supa picanta cu ravioli" Ingrediente: 800 grame pulpa de rosii 2 cani supa de pui 1 ceapa rosie si un catel usturoi 1 ardei iute 2 linguri de unt 2 linguri de faina frunze de menta si busuioc tocate 250g Ravioli CASA...
Joi, 14.10.2010, 08:15Laura Calder, prezentatoarea emisiunii "Sa gatim frantuzeste", de la Euforia TV, a pregatit oua coapte in forme - o reteta speciala, cu arome fine date de somon si de trufa. E un preparat excelent fie pentru un mic dejun savuros, fie pentru momentele in care avem oaspeti si dorim sa-i impresionam cu orice chip.
Joi, 14.10.2010, 00:00Vladut a pregatit astazi pentru Razvan, Dani si Daniela o supa picanta pe baza de ravioli.
Joi, 14.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Tortellini cu sos de smantana"
Miercuri, 13.10.2010, 09:42O salata cu linte si ardei se incadreaza in parametrii pe care nutritionistii ii recomanda pentru mancarea sanatoasa: proteine usor de asimilat, grasimi sanatoase si legume proaspete. In plus, e usor de facut si e gata intr-un sfert de ora.
Miercuri, 13.10.2010, 00:00Saptamana dedicata pastelor a continuat si in aceasta dimineata la "Neatza cu Razvan si Dani": Vladut a preparat de aceasta data tortellini cu smantana.
Miercuri, 13.10.2010, 00:00Vladutz gateste: " Tagliolini cu verdeturi" Preparare: Se fierb pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei ca sa nu se lipeasca. Atentie,pastele proaspete se fierb mai repede, si orice fel de...
Marti, 12.10.2010, 08:30Vladut se afla in plina saptamana a prepararii de paste la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani", asa ca si astazi el a pregatit o specialitate cu verdeturi.
Marti, 12.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Tagliatelle cu sos de samnatana si parmezan" Mod de preparare: Fierbeti pastele putin, in apa cu sare si putin ulei, conform indicatiilor de pe ambalaj. Fiind paste proaspete ele se fierb mai repede, deci atentie la indicatii....
Luni, 11.10.2010, 10:03Vladut a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" pregatind tagliatelle proaspete cu sos de smantana si parmezan.
Luni, 11.10.2010, 00:00Cui nu ii plac gogosile? Pufoase si dulci, umplute cu gem, caramel, vanilie sau doar pudrate cu zahar, rotunde sau impletite, ele se pot face in atatea feluri, in functie de gusturile pofticiosului. Cele cu menta sunt pentru iubitorii de plante aromate si merg de minune cu un ceai verde sau o limonada.
Luni, 11.10.2010, 00:00Kataryna Markos, o gospodina din Lindos (Grecia) a prezentat la emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV cum se realizeaza pastizio, un preparat traditional grecesc ce are insa influente italienesti.
Duminica, 10.10.2010, 00:00Cornel, bucatar-sef la restaurantul Zen Sushi din Bucuresti, a pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine o supa spicy asiatica, de inspiratie sud-coreeana.
Sambata, 09.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Piept de pui in sos Bechamel" Mod de preparare: Curatam puiul de pielita, il dezozam si il taiem pe lungime fasii subtiri. Le pudram cu sare si piper, tapetam un vas termorezistent cu unt si pesmet, si asezam fasiile de pui...
Vineri, 08.10.2010, 09:45Nu credeti ca si gatitul este o arta? Mai ganditi-va o data. Dar dupa ce vedeti materialul care urmeaza. La Pitesti o multime de maestri ai mancarurilor s-au intalnit pentru a se intrece in specialitati. Si s-au intrecut, nu gluma. Nici cei mai mari...
Vineri, 08.10.2010, 07:31Vladut a pregatit vineri dimineata, in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", piept de pui in sos Bechamel.
Vineri, 08.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Briose cu iaurt si fructe si Placintele picante" Mod de preparare: Adaugati de la inceput toate ingredientele, inclusiv ceapa si costita calite in o lingura de ulei, framantati si lasati la crescut o ora. Aluatul se intinde apoi...
Joi, 07.10.2010, 09:58Vladutz gateste: "Placinte sarate cu branza si ciuperci" Mod de preparare: Dizolvati drojdia si zaharul in lapte. Adaugati peste restul ingredientelor si framantati de mana pana aluatul e elastic si se desprinde de pe maini, apoi lasati-l la dopsit...
Miercuri, 06.10.2010, 10:03Specialistii se pronunta impotriva metodei naturiste, dar Monica Tatoiu sustine in continuare ca ea a fost foarte multumita si rezultatele in cazul ei au fost formidabile.
Marti, 05.10.2010, 17:23Reteta miraculoasa a Monicai Tatoiu este aspru criticata de catre medicii oncologi care au fost uimiti sa constate ca foarte multi pacienti au renuntat la tratamentele cu medicamente si citostatice pentru a apela la metoda naturista promovata de Monica...
Marti, 05.10.2010, 17:19