Antena Căutare

Articole despre reteta

VIDEO! Vladut a facut spaghetti cu sos aromat si chiftelute

VIDEO! Vladut a facut spaghetti cu sos aromat si chiftelute

Vladut le-a pregatit astazi celor din studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" spaghette cu chiftelute.

Joi, 28.10.2010, 00:00
Cus cus cu pui marocan

Cus cus cu pui marocan

Vladutz gateste: "Cus cus cu pui marocan " Ingrediente: 6 pulpe de pui sau curcan coaja si sucul de la o lamaie ulei de masline 1 lingurita nucsoara 1 lingurita scortisoara 2 lingurite chimen 300 g cus-cus prefiert 1 ceapa si un catel de...

Miercuri, 27.10.2010, 08:08
VIDEO! Vladut a gatit cous cous marocan cu pui

VIDEO! Vladut a gatit cous cous marocan cu pui

Vladut a terminat saptamana pastelor proaspete si a trecut la preparate de alt gen: astazi a facut couscous marocan cu pui!

Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Reteta zilei: Dorada cu fasole mung si orez negru

Reteta zilei: Dorada cu fasole mung si orez negru

O reteta exotica, ce aminteste de nisipul insulelor spaniole, este numai buna pentru zilele ploioase de toamna, cand avem nevoie de ceva gustos si picant oentru a ne incalzi.

Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Reteta: cartofi cu sunca

Reteta: cartofi cu sunca

Incearca o reteta rustica si simplu de realizat! Cartofii cu branza si bacon pot fi serviti ca atare sau cu o garnitura de salata verde.

Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Daniela Crudu la cratita

Daniela Crudu la cratita

Daniela Crudu invata de la Vladutz sa gateasca

Marti, 26.10.2010, 09:12
Gulas cu galuste gnocchi

Gulas cu galuste gnocchi

Vladutz gateste: "Gulas cu galuste gnocchi"

Marti, 26.10.2010, 08:08
Reteta: Salata de castraveti cu peste

Reteta: Salata de castraveti cu peste

Salata este o mancare ideala pentru seara, pentru ca este usoara si saraca in calorii. Daca vreti insa ceva mai consistent, incercati aceasta reteta racoroasa, cu peste afumat si castraveti.

Marti, 26.10.2010, 00:00
Reteta zilei: chiftele de porc cu salvie

Reteta zilei: chiftele de porc cu salvie

Reteta de astazi combina carnea tocata de porc cu aroma salviei, totul fiind servit alaturi de un piureu inedit facut nu doar din cartofi, ci si din morcovi si conopida. Pofta buna!

Marti, 26.10.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a gatit gulas cu galuste gnocchi

VIDEO! Vladut a gatit gulas cu galuste gnocchi

Vladut a gatit marti dimineata in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe baza de gnocchi: gulas cu gnocchi.

Marti, 26.10.2010, 00:00
Ravioli in sos de zarzavaturi

Ravioli in sos de zarzavaturi

Vladutz gateste: "Ravioli in sos de zarzavaturi" Ingrediente: 500g Ravioli cu ciuperci CASA CECCONI 100 g de cascaval gouda, 100g Grana Padano AGRIFORM 1 catel de usturoi maruntit 125 g de smantana dulce 200ml de lapte de vaca sare si piper...

Luni, 25.10.2010, 08:15
VIDEO! Vladut a pregatit ravioli in sos de zarzavaturi

VIDEO! Vladut a pregatit ravioli in sos de zarzavaturi

Vladut continua prepararea de feluri de mancare pe bazade paste, iar astazi a pregatit ravioli in sos de verdeturi.

Luni, 25.10.2010, 00:00
Reteta zilei: Sote de verdeata cu carne

Reteta zilei: Sote de verdeata cu carne

Credeai ca salata este buna doar cruda, inecata intr-un dressing de iaurt sau ulei de masline? Incearca o reteta picanta de verdeata sotata cu vin alb si serveste-o alaturi de o friptura de porc facuta la cuptor.

Luni, 25.10.2010, 00:00
Reteta: Paste cu spanac si legume

Reteta: Paste cu spanac si legume

Pastele reprezinta mereu o alegere inspirata cand vrei sa prepari ceva gustos si rapid. Iar daca sezonul verdeturilor proaspete s-a cam incheiat, cele congelate sunt urmatoarea alegere sanatoasa. Incearca o reteta care combina legumele de toamna, cum ar fi dovleacul, cu spanacul, dar si gustul exotic al rodiei si scortisoarei.

Luni, 25.10.2010, 00:00
Reteta zilei: Friptura de vitel cu vin Porto, creata pentru Richelieu

Reteta zilei: Friptura de vitel cu vin Porto, creata pentru Richelieu

Sa ne inchipuim ca suntem undeva, la sud de Paris, intr-un sat potopit de paduri prin care se ascund sumedenie de jivine. Suntem in deceniul patru al se­colului al XVII-lea, iar Charles de l'Aubepine, marchiz de Chateauneuf si senior de Montrouge, e in­cantat sa organizeze o vanatoare pentru regele sau si pentru cardinalul Richelieu, in solda caruia se afla. Marchizul abia a cumparat senioria de la Montrouge si planuieste sa ridice aici un castel impunator.

Duminica, 24.10.2010, 00:00
Reteta: Risotto cu praz si kaizer

Reteta: Risotto cu praz si kaizer

Serile devin din ce in ce mai racoroase, asa ca alege o cina care se pregateste repede, dar care este consistenta si hranitoare.

Sambata, 23.10.2010, 00:00
Tortelloni la tigaie

Tortelloni la tigaie

Vladutz gateste: "Tortelloni la tigaie" Ingrediente: 500 g de tortelloni umplute cu carne CASA CECCONI (2 pungi) 500 g de pulpa de rosii doua cepe potrivite si un catel de usturoi ulei de masline 1 lingurita de zahar sare si piper negru...

Vineri, 22.10.2010, 08:11
Foietaj cu fructe de padure

Foietaj cu fructe de padure

Vladutz gateste: "Foietaj cu fructe de padure" Mod de preparare: Galbenusele se bat cu zaharul si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza, grisul si albusele care au fost batute separat cu putin zahar. Se intind foietajele, se umplu cu crema...

Joi, 21.10.2010, 08:10
VIDEO! Vladut a facut foietaj cu fructe de padure

VIDEO! Vladut a facut foietaj cu fructe de padure

Vladut a pregatit un desert delicios in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" - foietaj cu branzica si fructe de padure.

Joi, 21.10.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a gatit ravioli cu branza si legume proaspete

VIDEO! Vladut a gatit ravioli cu branza si legume proaspete

Inca o reteta pe baza de paste proaspete, ravioli in cazul de astazi, pe care Vladut a pregatit-o pentru emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani".

Miercuri, 20.10.2010, 00:00
Rulada de vitel cu branza Camembert

Rulada de vitel cu branza Camembert

Vladutz gateste: "Rulada de vitel cu branza Camembert' Preparare: Se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile si usturoiul tocat in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete cat mai marunte si ierburile tocate....

Marti, 19.10.2010, 08:07
Reteta: Rulada de pui cu cartofi

Reteta: Rulada de pui cu cartofi

Rulada de pui este o reteta ideala pentru zilele in care aveti musafiri sau aveti pofta de ceva mai deosebit. Este destul de simplu de realizat, insa efectul este unul deosebit, in special din punct de vedere vizual, dar si prin combinarea aromelor.

Marti, 19.10.2010, 00:00
Placinta umpluta cu crema de branza

Placinta umpluta cu crema de branza

Vladutz gateste: "Placinta umpluta cu crema de branza"

Luni, 18.10.2010, 08:06
VIDEO! Placinta umpluta cu crema de branza

VIDEO! Placinta umpluta cu crema de branza

Vladut a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani cu o reteta de placinta umpluta cu crema de branza.

Luni, 18.10.2010, 00:00
VIDEO! Reteta de crema de caramel

VIDEO! Reteta de crema de caramel

Crema Caramel (sau crema de zahar-ars) este unul din cele mai cunoscute deserturi din lume si provine din bucataria franceza. Laura Calder iti prezinta astazi propria ei varianta, insa una perfectionata dupa ani intregi petrecuti in Franta.

Duminica, 17.10.2010, 00:00
Reteta: Galuste de peste cu andive

Reteta: Galuste de peste cu andive

Carnea de peste este bogata in uleiuri sanatoase si se pregateste foarte rapid. Incearca o reteta de galuste pufoase, in care gustul marin se imbina ideal cu cel al andivelor.

Duminica, 17.10.2010, 00:00
VIDEO! Reteta cipriota: Afelia

VIDEO! Reteta cipriota: Afelia

O reteta cipriota traditionala foarte simpla, Afelia, pe baza de carne de porc, prezentata in turneul european al emisiunii "Arome Mediteraneene", difuzata de Euforia TV.

Sambata, 16.10.2010, 00:00
Vicoveanca ii ofera Simonei un leac pentru guturai

Vicoveanca ii ofera Simonei un leac pentru guturai

Sofia Vicoveanca a intervenit telefonic pentru a-i oferi Simonei un leac foarte bun, o reteta alcatuita din galbenus de ou, unt, lapte fierbinte, zahar.

Vineri, 15.10.2010, 17:55
Cuscus cu aripioare si legume

Cuscus cu aripioare si legume

Vladutz gateste: "Cuscus cu aripioare si legume" Ingrediente: 8 aripioare de pui sau curcan, 500 gr cus-cus prefiert BIA, 4 rosii, 2 ardei rosii, un morcov potrivit, o conserva de porumb dulce,ulei de masline sau unt,1 ceapa mare,un catel de...

Vineri, 15.10.2010, 08:31
Dani face clatite

Dani face clatite

Dani ne prezinta cum face clatite in direct din casa lui

Joi, 14.10.2010, 08:19
Supa picanta cu ravioli

Supa picanta cu ravioli

Vladutz gateste: "Supa picanta cu ravioli" Ingrediente: 800 grame pulpa de rosii 2 cani supa de pui 1 ceapa rosie si un catel usturoi 1 ardei iute 2 linguri de unt 2 linguri de faina frunze de menta si busuioc tocate 250g Ravioli CASA...

Joi, 14.10.2010, 08:15
VIDEO! Reteta speciala: oua savuroase coapte

VIDEO! Reteta speciala: oua savuroase coapte

Laura Calder, prezentatoarea emisiunii "Sa gatim frantuzeste", de la Euforia TV, a pregatit oua coapte in forme - o reteta speciala, cu arome fine date de somon si de trufa. E un preparat excelent fie pentru un mic dejun savuros, fie pentru momentele in care avem oaspeti si dorim sa-i impresionam cu orice chip.

Joi, 14.10.2010, 00:00
VIDEO! Reteta: Supa picanta cu ravioli

VIDEO! Reteta: Supa picanta cu ravioli

Vladut a pregatit astazi pentru Razvan, Dani si Daniela o supa picanta pe baza de ravioli.

Joi, 14.10.2010, 00:00
Tortellini cu sos de smantana

Tortellini cu sos de smantana

Vladutz gateste: "Tortellini cu sos de smantana"

Miercuri, 13.10.2010, 09:42
Reteta: Salata de linte si ardei gras

Reteta: Salata de linte si ardei gras

O salata cu linte si ardei se incadreaza in parametrii pe care nutritionistii ii recomanda pentru mancarea sanatoasa: proteine usor de asimilat, grasimi sanatoase si legume proaspete. In plus, e usor de facut si e gata intr-un sfert de ora.

Miercuri, 13.10.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a pregatit tortellini cu sos de smantana

VIDEO! Vladut a pregatit tortellini cu sos de smantana

Saptamana dedicata pastelor a continuat si in aceasta dimineata la "Neatza cu Razvan si Dani": Vladut a preparat de aceasta data tortellini cu smantana.

Miercuri, 13.10.2010, 00:00
Tagliolini cu verdeturi

Tagliolini cu verdeturi

Vladutz gateste: " Tagliolini cu verdeturi" Preparare: Se fierb pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei ca sa nu se lipeasca. Atentie,pastele proaspete se fierb mai repede, si orice fel de...

Marti, 12.10.2010, 08:30
VIDEO! Vladut a pregatit tagliolini cu verdeturi

VIDEO! Vladut a pregatit tagliolini cu verdeturi

Vladut se afla in plina saptamana a prepararii de paste la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani", asa ca si astazi el a pregatit o specialitate cu verdeturi.

Marti, 12.10.2010, 00:00
Tagliatelle cu sos de smantana si parmezan

Tagliatelle cu sos de smantana si parmezan

Vladutz gateste: "Tagliatelle cu sos de samnatana si parmezan" Mod de preparare: Fierbeti pastele putin, in apa cu sare si putin ulei, conform indicatiilor de pe ambalaj. Fiind paste proaspete ele se fierb mai repede, deci atentie la indicatii....

Luni, 11.10.2010, 10:03
VIDEO! Vladut a pregatit tagliatelle cu sos de smantana si parmezan

VIDEO! Vladut a pregatit tagliatelle cu sos de smantana si parmezan

Vladut a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" pregatind tagliatelle proaspete cu sos de smantana si parmezan.

Luni, 11.10.2010, 00:00
Reteta: Gogosi cu menta

Reteta: Gogosi cu menta

Cui nu ii plac gogosile? Pufoase si dulci, umplute cu gem, caramel, vanilie sau doar pudrate cu zahar, rotunde sau impletite, ele se pot face in atatea feluri, in functie de gusturile pofticiosului. Cele cu menta sunt pentru iubitorii de plante aromate si merg de minune cu un ceai verde sau o limonada.

Luni, 11.10.2010, 00:00
VIDEO! Reteta: Pastizio - preparat grecesc cu influente italiene

VIDEO! Reteta: Pastizio - preparat grecesc cu influente italiene

Kataryna Markos, o gospodina din Lindos (Grecia) a prezentat la emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV cum se realizeaza pastizio, un preparat traditional grecesc ce are insa influente italienesti.

Duminica, 10.10.2010, 00:00
VIDEO: Reteta - supa spicy sud-coreeana

VIDEO: Reteta - supa spicy sud-coreeana

Cornel, bucatar-sef la restaurantul Zen Sushi din Bucuresti, a pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine o supa spicy asiatica, de inspiratie sud-coreeana.

Sambata, 09.10.2010, 00:00
Piept de pui in sos Bechamel

Piept de pui in sos Bechamel

Vladutz gateste: "Piept de pui in sos Bechamel" Mod de preparare: Curatam puiul de pielita, il dezozam si il taiem pe lungime fasii subtiri. Le pudram cu sare si piper, tapetam un vas termorezistent cu unt si pesmet, si asezam fasiile de pui...

Vineri, 08.10.2010, 09:45
Arta gatitului

Arta gatitului

Nu credeti ca si gatitul este o arta? Mai ganditi-va o data. Dar dupa ce vedeti materialul care urmeaza. La Pitesti o multime de maestri ai mancarurilor s-au intalnit pentru a se intrece in specialitati. Si s-au intrecut, nu gluma. Nici cei mai mari...

Vineri, 08.10.2010, 07:31
VIDEO! Reteta: Piept de pui in sos Bechamel

VIDEO! Reteta: Piept de pui in sos Bechamel

Vladut a pregatit vineri dimineata, in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", piept de pui in sos Bechamel.

Vineri, 08.10.2010, 00:00
Briose cu iaurt si fructe si Placintele picante

Briose cu iaurt si fructe si Placintele picante

Vladutz gateste: "Briose cu iaurt si fructe si Placintele picante" Mod de preparare: Adaugati de la inceput toate ingredientele, inclusiv ceapa si costita calite in o lingura de ulei, framantati si lasati la crescut o ora. Aluatul se intinde apoi...

Joi, 07.10.2010, 09:58
Placinte sarate cu branza si ciuperci

Placinte sarate cu branza si ciuperci

Vladutz gateste: "Placinte sarate cu branza si ciuperci" Mod de preparare: Dizolvati drojdia si zaharul in lapte. Adaugati peste restul ingredientelor si framantati de mana pana aluatul e elastic si se desprinde de pe maini, apoi lasati-l la dopsit...

Miercuri, 06.10.2010, 10:03
M. Tatoiu se apara: "Fiecare cu organismul lui, la mine a functionat"

M. Tatoiu se apara: "Fiecare cu organismul lui, la mine a functionat"

Specialistii se pronunta impotriva metodei naturiste, dar Monica Tatoiu sustine in continuare ca ea a fost foarte multumita si rezultatele in cazul ei au fost formidabile.

Marti, 05.10.2010, 17:23
Specialistii critica reteta anti-cancer a Monicai Tatoiu

Specialistii critica reteta anti-cancer a Monicai Tatoiu

Reteta miraculoasa a Monicai Tatoiu este aspru criticata de catre medicii oncologi care au fost uimiti sa constate ca foarte multi pacienti au renuntat la tratamentele cu medicamente si citostatice pentru a apela la metoda naturista promovata de Monica...

Marti, 05.10.2010, 17:19
x