Antena Căutare

Articole despre reteta

VIDEO! Reteta: supa cu fructe de mare si legume

VIDEO! Reteta: supa cu fructe de mare si legume

Chef Cezar a pregatit la emisiunea "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o noua reteta pe baza de fructe de mare. De aceasta data o supa insa, plina de legume.

Sambata, 06.11.2010, 00:00
Reteta zilei: Tocana de cartofi cu carne de vita

Reteta zilei: Tocana de cartofi cu carne de vita

Daca frigul a venit pe langa noi, in viata noastra, a sosit si timpul mancarurilor care sa ne ofere energie, dar si gust in acelasi timp. Asa ca o tocanita clasica poate pica excelent, de aceasta data reteta fiind una completata de carnea de vita.

Sambata, 06.11.2010, 00:00
Ciorba taraneasca de linte

Ciorba taraneasca de linte

Vladutz gateste: "Ciorba taraneasca de linte" Ingrediente : 400g linte Expom (conserva) 2 cepe un morcov o radacina de patrunjel jumatate telina 1-2 catei usturoi o lingurita faina 500g smantana grasa 2 cuburi concentrat de gaina 80 g unt...

Vineri, 05.11.2010, 08:05
VIDEO! Ciorba taraneasca de linte pregatita de Vladut

VIDEO! Ciorba taraneasca de linte pregatita de Vladut

Vladut a pregatit, in ultima zi de gatit a saptamanii la "Neatza cu Razvan si Dani", o ciorba taraneasca gustoasa pe baza de linte.

Vineri, 05.11.2010, 00:00
Reteta zilei: chiftelute de peste

Reteta zilei: chiftelute de peste

Chiftelutele de peste nu sunt un produs foarte usor de realizat - pentru un gust perfect. Odata invatati insa pasii necesari se pot obtine specialitati cu adevarat gustoase.

Vineri, 05.11.2010, 00:00
Vinete cu trei feluri de branza la cuptor

Vinete cu trei feluri de branza la cuptor

Vladutz gateste: "Vinete cu trei feluri de branza la cuptor" Ingrediente: 4 vinete potrivite 200g branza cu mucegai albastru DorBlu Kaserei Champignon 200 g mozzarella 100 g Gran Primo Mix Agriform (amestec de branzeturi) 200 ml smantana...

Joi, 04.11.2010, 08:06
Reteta de mancat seminte

Reteta de mancat seminte

Dani ne prezinta la Neatza reteta de mancat seminte

Miercuri, 03.11.2010, 08:31
Tagliatelle cu spanac si sos de brinza

Tagliatelle cu spanac si sos de brinza

Vladutz gateste: "Tagliatelle cu spanac si sos de branza" Ingrediente: 250 g tagliatelle proaspete cu ou Fratelli Pignatti, 400 g spanac congelat sau proaspat, 2 catei usturoi, 5 fire ceapa verde,(daca nu aveti puteti o ceapa rosie) 250 g...

Miercuri, 03.11.2010, 08:10
Reteta zilei: Prajitura cu lamaie si mac

Reteta zilei: Prajitura cu lamaie si mac

Prajitura cu lamaie este un deliciu pentru iubitorii de deserturi usor acrisoare, iar aceasta reteta are si o nota exotica, prin aroma subtila de ghimbir.

Miercuri, 03.11.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a pregatit tagliatelle cu spanac si sos de branza

VIDEO! Vladut a pregatit tagliatelle cu spanac si sos de branza

Tagliatelle cu spanac si sos de branza - o reteta speciala pe care Vladut a realizat-o astazi pentru Razvan, Dani si Daniela.

Miercuri, 03.11.2010, 00:00
Pappardelle cu sos ragu

Pappardelle cu sos ragu

Vladutz gateste: "Pappardelle cu sos ragu" Ingrediente : -250g paste pappardelle proaspete Fratelli Pignatti -500 gr carne tocata porc, sau porc cu vita -7-8 linguri concentrat pasta de tomate -1 ceapa si 3 morcovi potriviti -250 gr ciuperci...

Marti, 02.11.2010, 08:08
Reteta: Dorada la tava cu usturoi

Reteta: Dorada la tava cu usturoi

Incearca o reteta mediteraneeana de peste la cuptor: dorada pe pat de legume, stropite cu suc proaspat de lime.

Marti, 02.11.2010, 00:00
Papanasi cu branza si dulceata

Papanasi cu branza si dulceata

Vladutz gateste: "Papanasi cu branza si dulceata" Ingrediente: - doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime); - un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie; - faina (in principiu 10-15...

Luni, 01.11.2010, 08:10
VIDEO! Oua si ton invelite in aluat de patiserie

VIDEO! Oua si ton invelite in aluat de patiserie

Ouale sunt un ingredient foarte important in bucataria franceza, iar Laura Calder ne invata in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste" o reteta pe baza de oua.

Luni, 01.11.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a pregatit papanasi cu branza si dulceata

VIDEO! Vladut a pregatit papanasi cu branza si dulceata

Vladut si-a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii Neatza realizand un desert traditional romanesc: papanasi!

Luni, 01.11.2010, 00:00
Reteta zilei: Ciorba de peste cu legume

Reteta zilei: Ciorba de peste cu legume

Daca vrei o supa acrisoara de peste, incearca aceasta reteta simpla si gustoasa.

Luni, 01.11.2010, 00:00
VIDEO! Invata reteta de Tauflik - preparat turcesc

VIDEO! Invata reteta de Tauflik - preparat turcesc

Emisiunea Arome Mediteraneene se afla astazi iar in Turcia, acolo unde un bucatar localnic pregateste Tauflik - un fel de mancare traditional, inedit si gustos.

Duminica, 31.10.2010, 00:00
Reteta zilei: Tocana belgiana

Reteta zilei: Tocana belgiana

Tocana belgiana este un preparat simplu si savuros, care nu difera foarte mult de tocana clasica, romaneasca. Secretul este un ingredient la indemana tuturor: berea neagra.

Duminica, 31.10.2010, 00:00
Reteta: Salata de fructe exotice

Reteta: Salata de fructe exotice

Incearca o altfel de reteta de salata de fructe: cu branza mascarpone, vin alb si menta. Este cremoasa si aromata, iar scortisoara este in ton cu atmosfera de sarbatoare care se apropie.

Sambata, 30.10.2010, 00:00
Lasagna cu vinet

Lasagna cu vinet

Vladutz gateste: "Lasagna cu vinete" Ingrediente: 16 foi de lasagna proaspete Fratelli Pignatti 2 vinete mari ulei de masline 3 cepe potrivite 8 rosii bine coapte si decojite 700gr carne tocata vita 200ml vin alb patrunjel tocat si oregano...

Vineri, 29.10.2010, 08:11
Reteta zilei: Terina de ficatei cu legume

Reteta zilei: Terina de ficatei cu legume

Terinele din ficatei sunt nu numai o delicatesa, dar si un produs nutritiv de mare efect. Iar daca ficateii sunt de pui, si nu de porc, atunci cu atat mai bine.

Vineri, 29.10.2010, 00:00
Spaghetti cu sos aromat si chiftelute

Spaghetti cu sos aromat si chiftelute

Vladutz gateste: "Spaghetti cu sos aromat si chiftelute" Ingrediente pentru chiftelute: - 1 kg carne tocata de vita sau amestec porc cu vita, miel, etc - 2 oua, preferabil de casa - o ceapa alba - o cana de Grana Padano rasa; - o cana de pesmet...

Joi, 28.10.2010, 08:10
Reteta: Lupi de mare in sos picant

Reteta: Lupi de mare in sos picant

Incearca o reteta exotica de peste, cu fructe de mare si sos picant. Este simplu de realizat, insa efectul este spectaculos.

Joi, 28.10.2010, 00:00
VIDEO! Reteta: Supa de legume in stil cipriot

VIDEO! Reteta: Supa de legume in stil cipriot

In traseul cipriot al emisiunii "Arome Mediteraneene" vom invata sa gatim o supa de legume realizata dupa o reteta traditionala.

Joi, 28.10.2010, 00:00
Reteta: Lup de mare in sos picant

Reteta: Lup de mare in sos picant

Pestele a mers intotdeauna cu un sos mai picant, iar reteta de astazi alatura lupul de mare unui sos pe baza de rosii. Pofta buna!

Joi, 28.10.2010, 00:00
Reteta zilei: piureu de cartofi dulci cu nuci

Reteta zilei: piureu de cartofi dulci cu nuci

Cartofii dulci sunt o prezenta mai noua in viata culinara a romanilor, insa gustul delicat si bogatia de vitamine atrag din ce in ce mai mult oameni sa ii incerce.

Joi, 28.10.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a facut spaghetti cu sos aromat si chiftelute

VIDEO! Vladut a facut spaghetti cu sos aromat si chiftelute

Vladut le-a pregatit astazi celor din studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" spaghette cu chiftelute.

Joi, 28.10.2010, 00:00
Cus cus cu pui marocan

Cus cus cu pui marocan

Vladutz gateste: "Cus cus cu pui marocan " Ingrediente: 6 pulpe de pui sau curcan coaja si sucul de la o lamaie ulei de masline 1 lingurita nucsoara 1 lingurita scortisoara 2 lingurite chimen 300 g cus-cus prefiert 1 ceapa si un catel de...

Miercuri, 27.10.2010, 08:08
VIDEO! Vladut a gatit cous cous marocan cu pui

VIDEO! Vladut a gatit cous cous marocan cu pui

Vladut a terminat saptamana pastelor proaspete si a trecut la preparate de alt gen: astazi a facut couscous marocan cu pui!

Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Reteta zilei: Dorada cu fasole mung si orez negru

Reteta zilei: Dorada cu fasole mung si orez negru

O reteta exotica, ce aminteste de nisipul insulelor spaniole, este numai buna pentru zilele ploioase de toamna, cand avem nevoie de ceva gustos si picant oentru a ne incalzi.

Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Reteta: cartofi cu sunca

Reteta: cartofi cu sunca

Incearca o reteta rustica si simplu de realizat! Cartofii cu branza si bacon pot fi serviti ca atare sau cu o garnitura de salata verde.

Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Daniela Crudu la cratita

Daniela Crudu la cratita

Daniela Crudu invata de la Vladutz sa gateasca

Marti, 26.10.2010, 09:12
Gulas cu galuste gnocchi

Gulas cu galuste gnocchi

Vladutz gateste: "Gulas cu galuste gnocchi"

Marti, 26.10.2010, 08:08
Reteta: Salata de castraveti cu peste

Reteta: Salata de castraveti cu peste

Salata este o mancare ideala pentru seara, pentru ca este usoara si saraca in calorii. Daca vreti insa ceva mai consistent, incercati aceasta reteta racoroasa, cu peste afumat si castraveti.

Marti, 26.10.2010, 00:00
Reteta zilei: chiftele de porc cu salvie

Reteta zilei: chiftele de porc cu salvie

Reteta de astazi combina carnea tocata de porc cu aroma salviei, totul fiind servit alaturi de un piureu inedit facut nu doar din cartofi, ci si din morcovi si conopida. Pofta buna!

Marti, 26.10.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a gatit gulas cu galuste gnocchi

VIDEO! Vladut a gatit gulas cu galuste gnocchi

Vladut a gatit marti dimineata in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe baza de gnocchi: gulas cu gnocchi.

Marti, 26.10.2010, 00:00
Ravioli in sos de zarzavaturi

Ravioli in sos de zarzavaturi

Vladutz gateste: "Ravioli in sos de zarzavaturi" Ingrediente: 500g Ravioli cu ciuperci CASA CECCONI 100 g de cascaval gouda, 100g Grana Padano AGRIFORM 1 catel de usturoi maruntit 125 g de smantana dulce 200ml de lapte de vaca sare si piper...

Luni, 25.10.2010, 08:15
VIDEO! Vladut a pregatit ravioli in sos de zarzavaturi

VIDEO! Vladut a pregatit ravioli in sos de zarzavaturi

Vladut continua prepararea de feluri de mancare pe bazade paste, iar astazi a pregatit ravioli in sos de verdeturi.

Luni, 25.10.2010, 00:00
Reteta zilei: Sote de verdeata cu carne

Reteta zilei: Sote de verdeata cu carne

Credeai ca salata este buna doar cruda, inecata intr-un dressing de iaurt sau ulei de masline? Incearca o reteta picanta de verdeata sotata cu vin alb si serveste-o alaturi de o friptura de porc facuta la cuptor.

Luni, 25.10.2010, 00:00
Reteta: Paste cu spanac si legume

Reteta: Paste cu spanac si legume

Pastele reprezinta mereu o alegere inspirata cand vrei sa prepari ceva gustos si rapid. Iar daca sezonul verdeturilor proaspete s-a cam incheiat, cele congelate sunt urmatoarea alegere sanatoasa. Incearca o reteta care combina legumele de toamna, cum ar fi dovleacul, cu spanacul, dar si gustul exotic al rodiei si scortisoarei.

Luni, 25.10.2010, 00:00
Reteta zilei: Friptura de vitel cu vin Porto, creata pentru Richelieu

Reteta zilei: Friptura de vitel cu vin Porto, creata pentru Richelieu

Sa ne inchipuim ca suntem undeva, la sud de Paris, intr-un sat potopit de paduri prin care se ascund sumedenie de jivine. Suntem in deceniul patru al se­colului al XVII-lea, iar Charles de l'Aubepine, marchiz de Chateauneuf si senior de Montrouge, e in­cantat sa organizeze o vanatoare pentru regele sau si pentru cardinalul Richelieu, in solda caruia se afla. Marchizul abia a cumparat senioria de la Montrouge si planuieste sa ridice aici un castel impunator.

Duminica, 24.10.2010, 00:00
Reteta: Risotto cu praz si kaizer

Reteta: Risotto cu praz si kaizer

Serile devin din ce in ce mai racoroase, asa ca alege o cina care se pregateste repede, dar care este consistenta si hranitoare.

Sambata, 23.10.2010, 00:00
Tortelloni la tigaie

Tortelloni la tigaie

Vladutz gateste: "Tortelloni la tigaie" Ingrediente: 500 g de tortelloni umplute cu carne CASA CECCONI (2 pungi) 500 g de pulpa de rosii doua cepe potrivite si un catel de usturoi ulei de masline 1 lingurita de zahar sare si piper negru...

Vineri, 22.10.2010, 08:11
Foietaj cu fructe de padure

Foietaj cu fructe de padure

Vladutz gateste: "Foietaj cu fructe de padure" Mod de preparare: Galbenusele se bat cu zaharul si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza, grisul si albusele care au fost batute separat cu putin zahar. Se intind foietajele, se umplu cu crema...

Joi, 21.10.2010, 08:10
VIDEO! Vladut a facut foietaj cu fructe de padure

VIDEO! Vladut a facut foietaj cu fructe de padure

Vladut a pregatit un desert delicios in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" - foietaj cu branzica si fructe de padure.

Joi, 21.10.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a gatit ravioli cu branza si legume proaspete

VIDEO! Vladut a gatit ravioli cu branza si legume proaspete

Inca o reteta pe baza de paste proaspete, ravioli in cazul de astazi, pe care Vladut a pregatit-o pentru emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani".

Miercuri, 20.10.2010, 00:00
Rulada de vitel cu branza Camembert

Rulada de vitel cu branza Camembert

Vladutz gateste: "Rulada de vitel cu branza Camembert' Preparare: Se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile si usturoiul tocat in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete cat mai marunte si ierburile tocate....

Marti, 19.10.2010, 08:07
Reteta: Rulada de pui cu cartofi

Reteta: Rulada de pui cu cartofi

Rulada de pui este o reteta ideala pentru zilele in care aveti musafiri sau aveti pofta de ceva mai deosebit. Este destul de simplu de realizat, insa efectul este unul deosebit, in special din punct de vedere vizual, dar si prin combinarea aromelor.

Marti, 19.10.2010, 00:00
Placinta umpluta cu crema de branza

Placinta umpluta cu crema de branza

Vladutz gateste: "Placinta umpluta cu crema de branza"

Luni, 18.10.2010, 08:06
VIDEO! Placinta umpluta cu crema de branza

VIDEO! Placinta umpluta cu crema de branza

Vladut a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani cu o reteta de placinta umpluta cu crema de branza.

Luni, 18.10.2010, 00:00
x