Chef Cezar a pregatit la emisiunea "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o noua reteta pe baza de fructe de mare. De aceasta data o supa insa, plina de legume.
Sambata, 06.11.2010, 00:00
Daca frigul a venit pe langa noi, in viata noastra, a sosit si timpul mancarurilor care sa ne ofere energie, dar si gust in acelasi timp. Asa ca o tocanita clasica poate pica excelent, de aceasta data reteta fiind una completata de carnea de vita.
Sambata, 06.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Ciorba taraneasca de linte" Ingrediente : 400g linte Expom (conserva) 2 cepe un morcov o radacina de patrunjel jumatate telina 1-2 catei usturoi o lingurita faina 500g smantana grasa 2 cuburi concentrat de gaina 80 g unt...
Vladut a pregatit, in ultima zi de gatit a saptamanii la "Neatza cu Razvan si Dani", o ciorba taraneasca gustoasa pe baza de linte.
Vineri, 05.11.2010, 00:00
Chiftelutele de peste nu sunt un produs foarte usor de realizat - pentru un gust perfect. Odata invatati insa pasii necesari se pot obtine specialitati cu adevarat gustoase.
Vineri, 05.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Vinete cu trei feluri de branza la cuptor" Ingrediente: 4 vinete potrivite 200g branza cu mucegai albastru DorBlu Kaserei Champignon 200 g mozzarella 100 g Gran Primo Mix Agriform (amestec de branzeturi) 200 ml smantana...
Dani ne prezinta la Neatza reteta de mancat seminte
Vladutz gateste: "Tagliatelle cu spanac si sos de branza" Ingrediente: 250 g tagliatelle proaspete cu ou Fratelli Pignatti, 400 g spanac congelat sau proaspat, 2 catei usturoi, 5 fire ceapa verde,(daca nu aveti puteti o ceapa rosie) 250 g...
Prajitura cu lamaie este un deliciu pentru iubitorii de deserturi usor acrisoare, iar aceasta reteta are si o nota exotica, prin aroma subtila de ghimbir.
Miercuri, 03.11.2010, 00:00
Tagliatelle cu spanac si sos de branza - o reteta speciala pe care Vladut a realizat-o astazi pentru Razvan, Dani si Daniela.
Miercuri, 03.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Pappardelle cu sos ragu" Ingrediente : -250g paste pappardelle proaspete Fratelli Pignatti -500 gr carne tocata porc, sau porc cu vita -7-8 linguri concentrat pasta de tomate -1 ceapa si 3 morcovi potriviti -250 gr ciuperci...
Incearca o reteta mediteraneeana de peste la cuptor: dorada pe pat de legume, stropite cu suc proaspat de lime.
Marti, 02.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Papanasi cu branza si dulceata" Ingrediente: - doua cutii de branza Speisequark 250g EHRMANN (branza proaspata de vaca 20% grasime); - un varf de sare si unul de bicarbonat stins cu lamaie; - faina (in principiu 10-15...
Ouale sunt un ingredient foarte important in bucataria franceza, iar Laura Calder ne invata in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste" o reteta pe baza de oua.
Luni, 01.11.2010, 00:00
Vladut si-a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii Neatza realizand un desert traditional romanesc: papanasi!
Luni, 01.11.2010, 00:00
Daca vrei o supa acrisoara de peste, incearca aceasta reteta simpla si gustoasa.
Luni, 01.11.2010, 00:00
Emisiunea Arome Mediteraneene se afla astazi iar in Turcia, acolo unde un bucatar localnic pregateste Tauflik - un fel de mancare traditional, inedit si gustos.
Duminica, 31.10.2010, 00:00
Tocana belgiana este un preparat simplu si savuros, care nu difera foarte mult de tocana clasica, romaneasca. Secretul este un ingredient la indemana tuturor: berea neagra.
Duminica, 31.10.2010, 00:00
Incearca o altfel de reteta de salata de fructe: cu branza mascarpone, vin alb si menta. Este cremoasa si aromata, iar scortisoara este in ton cu atmosfera de sarbatoare care se apropie.
Sambata, 30.10.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Lasagna cu vinete" Ingrediente: 16 foi de lasagna proaspete Fratelli Pignatti 2 vinete mari ulei de masline 3 cepe potrivite 8 rosii bine coapte si decojite 700gr carne tocata vita 200ml vin alb patrunjel tocat si oregano...
Terinele din ficatei sunt nu numai o delicatesa, dar si un produs nutritiv de mare efect. Iar daca ficateii sunt de pui, si nu de porc, atunci cu atat mai bine.
Vineri, 29.10.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Spaghetti cu sos aromat si chiftelute" Ingrediente pentru chiftelute: - 1 kg carne tocata de vita sau amestec porc cu vita, miel, etc - 2 oua, preferabil de casa - o ceapa alba - o cana de Grana Padano rasa; - o cana de pesmet...
Incearca o reteta exotica de peste, cu fructe de mare si sos picant. Este simplu de realizat, insa efectul este spectaculos.
Joi, 28.10.2010, 00:00
In traseul cipriot al emisiunii "Arome Mediteraneene" vom invata sa gatim o supa de legume realizata dupa o reteta traditionala.
Joi, 28.10.2010, 00:00
Pestele a mers intotdeauna cu un sos mai picant, iar reteta de astazi alatura lupul de mare unui sos pe baza de rosii. Pofta buna!
Joi, 28.10.2010, 00:00
Cartofii dulci sunt o prezenta mai noua in viata culinara a romanilor, insa gustul delicat si bogatia de vitamine atrag din ce in ce mai mult oameni sa ii incerce.
Joi, 28.10.2010, 00:00
Vladut le-a pregatit astazi celor din studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" spaghette cu chiftelute.
Joi, 28.10.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Cus cus cu pui marocan " Ingrediente: 6 pulpe de pui sau curcan coaja si sucul de la o lamaie ulei de masline 1 lingurita nucsoara 1 lingurita scortisoara 2 lingurite chimen 300 g cus-cus prefiert 1 ceapa si un catel de...
Vladut a terminat saptamana pastelor proaspete si a trecut la preparate de alt gen: astazi a facut couscous marocan cu pui!
Miercuri, 27.10.2010, 00:00
O reteta exotica, ce aminteste de nisipul insulelor spaniole, este numai buna pentru zilele ploioase de toamna, cand avem nevoie de ceva gustos si picant oentru a ne incalzi.
Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Incearca o reteta rustica si simplu de realizat! Cartofii cu branza si bacon pot fi serviti ca atare sau cu o garnitura de salata verde.
Miercuri, 27.10.2010, 00:00
Daniela Crudu invata de la Vladutz sa gateasca
Vladutz gateste: "Gulas cu galuste gnocchi"
Salata este o mancare ideala pentru seara, pentru ca este usoara si saraca in calorii. Daca vreti insa ceva mai consistent, incercati aceasta reteta racoroasa, cu peste afumat si castraveti.
Marti, 26.10.2010, 00:00
Reteta de astazi combina carnea tocata de porc cu aroma salviei, totul fiind servit alaturi de un piureu inedit facut nu doar din cartofi, ci si din morcovi si conopida. Pofta buna!
Marti, 26.10.2010, 00:00
Vladut a gatit marti dimineata in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe baza de gnocchi: gulas cu gnocchi.
Marti, 26.10.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Ravioli in sos de zarzavaturi" Ingrediente: 500g Ravioli cu ciuperci CASA CECCONI 100 g de cascaval gouda, 100g Grana Padano AGRIFORM 1 catel de usturoi maruntit 125 g de smantana dulce 200ml de lapte de vaca sare si piper...
Vladut continua prepararea de feluri de mancare pe bazade paste, iar astazi a pregatit ravioli in sos de verdeturi.
Luni, 25.10.2010, 00:00
Credeai ca salata este buna doar cruda, inecata intr-un dressing de iaurt sau ulei de masline? Incearca o reteta picanta de verdeata sotata cu vin alb si serveste-o alaturi de o friptura de porc facuta la cuptor.
Luni, 25.10.2010, 00:00
Pastele reprezinta mereu o alegere inspirata cand vrei sa prepari ceva gustos si rapid. Iar daca sezonul verdeturilor proaspete s-a cam incheiat, cele congelate sunt urmatoarea alegere sanatoasa. Incearca o reteta care combina legumele de toamna, cum ar fi dovleacul, cu spanacul, dar si gustul exotic al rodiei si scortisoarei.
Luni, 25.10.2010, 00:00
Sa ne inchipuim ca suntem undeva, la sud de Paris, intr-un sat potopit de paduri prin care se ascund sumedenie de jivine. Suntem in deceniul patru al secolului al XVII-lea, iar Charles de l'Aubepine, marchiz de Chateauneuf si senior de Montrouge, e incantat sa organizeze o vanatoare pentru regele sau si pentru cardinalul Richelieu, in solda caruia se afla. Marchizul abia a cumparat senioria de la Montrouge si planuieste sa ridice aici un castel impunator.
Duminica, 24.10.2010, 00:00
Serile devin din ce in ce mai racoroase, asa ca alege o cina care se pregateste repede, dar care este consistenta si hranitoare.
Sambata, 23.10.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Tortelloni la tigaie" Ingrediente: 500 g de tortelloni umplute cu carne CASA CECCONI (2 pungi) 500 g de pulpa de rosii doua cepe potrivite si un catel de usturoi ulei de masline 1 lingurita de zahar sare si piper negru...
Vladutz gateste: "Foietaj cu fructe de padure" Mod de preparare: Galbenusele se bat cu zaharul si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza, grisul si albusele care au fost batute separat cu putin zahar. Se intind foietajele, se umplu cu crema...
Vladut a pregatit un desert delicios in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" - foietaj cu branzica si fructe de padure.
Joi, 21.10.2010, 00:00
Inca o reteta pe baza de paste proaspete, ravioli in cazul de astazi, pe care Vladut a pregatit-o pentru emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani".
Miercuri, 20.10.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Rulada de vitel cu branza Camembert' Preparare: Se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile si usturoiul tocat in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete cat mai marunte si ierburile tocate....
Rulada de pui este o reteta ideala pentru zilele in care aveti musafiri sau aveti pofta de ceva mai deosebit. Este destul de simplu de realizat, insa efectul este unul deosebit, in special din punct de vedere vizual, dar si prin combinarea aromelor.
Marti, 19.10.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Placinta umpluta cu crema de branza"
Vladut a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani cu o reteta de placinta umpluta cu crema de branza.
Luni, 18.10.2010, 00:00