Antena Căutare

Articole despre reteta

Coltunasi foietaj cu umplutura de dovleac

Coltunasi foietaj cu umplutura de dovleac

Vladutz gateste: "Coltunasi foietaj cu umplutura de dovleac" faina 500 gr margarina 250 gr ulei 550 ml zahar tos 250 gr zahar vanilat 100 gr 400 ml apa 40 ml otet sare scortisoara 10 gr dovleac 500 gr Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Miercuri, 13.04.2011, 08:07
Tort usor cu crema de branza

Tort usor cu crema de branza

Vladutz gateste: "Tort usor cu crema de branza" cacao 1 lingura ciocolata 100 grame faina 250 gr frisca 500 ml lamai margarina 250 gr oua 6 buc praf de copt 1 pachet zahar tos 200 gr zahar vanilat 2 pliculete branza de vaci dulce 500...

Marti, 12.04.2011, 08:09
Placinta cu mere si scortisoara

Placinta cu mere si scortisoara

Vladutz gateste: "Placinta cu mere si scortisoara" faina 600 gr margarina 180 gr zahar tos 280 gr zahar vaniliat 8 grame 20 gr drojdie, 250 ml apa minerala, 1 praf de sare, 1 kg mere rase, 1 lingurita scortisoara Echipa Neatza va ureaza pofta...

Luni, 11.04.2011, 08:10
Reteta de Paste: friptura din pulpa de miel, cu cartofi, lamaie si magheran

Reteta de Paste: friptura din pulpa de miel, cu cartofi, lamaie si magheran

Carnea de miel este traditionala la masa de Paste, iar modul ei de preparare cere putina munca, pentru a fi siguri ca este suficient de frageda si aromata. Incearca o reteta de friptura cu lamaie si magheran, semnata Martha Stewart:

Luni, 11.04.2011, 00:00
Reteta de Paste: cum sa transformi briosele in puiuti de gaina

Reteta de Paste: cum sa transformi briosele in puiuti de gaina

Daca esti in cautarea unei retete simple si festive pentru masa de Paste, o optiune este sa folosesti reteta ta obisnuita de briose si sa schimbi modul de prezentare. Cu putina imaginatie, prajiturelele se vor transforma in niste dragalasi puiuti de gaina.

Luni, 11.04.2011, 00:00
Reteta: Paella, preparatul simbol al Valenciei

Reteta: Paella, preparatul simbol al Valenciei

Paella este mai mult decat un preparat simbol al bucatariei Valenciei, este o invitatie la petrecere. O alchimie de diverse ingrediente, lasate sa se joace deasupra unui foc din lemn de portocal.

Duminica, 10.04.2011, 00:00
Briose a la Razvan

Briose a la Razvan

Briose a la Razvan: 220 gr faina 150 gr unt 250 gr ciocolata 100 gr ciocolata cu lapte 2 linguri de cacao 1 plic de praf de copt 1 ou 100 gr zahar 250 ml lapte batut

Vineri, 08.04.2011, 08:48
Aripioare fermecate

Aripioare fermecate

Vladut a pregatit aripioare fermecate.

Joi, 07.04.2011, 08:55
Reteta de post a zilei: supa iute de varza

Reteta de post a zilei: supa iute de varza

Reteta de post de astazi aduce in prim-plan varza, intr-o supa in care gustul acesteia se impleteste cu aroma iute si cu influentele aduse de mustar, coriandru si rosii. Pofta buna!

Joi, 07.04.2011, 00:00
Crema de mazare cu friganele

Crema de mazare cu friganele

Vladut a pregatit crema de mazare cu friganele

Miercuri, 06.04.2011, 08:42
Rizotto delicios

Rizotto delicios

Vladut a pregatit rizotto delicios.

Marti, 05.04.2011, 08:13
Reteta de post a zilei: supa de fasole cu rozmarin si usturoi

Reteta de post a zilei: supa de fasole cu rozmarin si usturoi

Prima reteta de post a saptamanii aduce in prim-plan fasolea si rozmarinul, intr-o combinatie interesanta sub forma unei supe care e excelenta de mancat si a doua zi dupa preparare. Pofta buna!

Luni, 04.04.2011, 00:00
Reteta: Tarta de spanac si gruyère

Reteta: Tarta de spanac si gruyère

O tarta usoara, cu spanac si branza, reprezinta o gustare rapida si satioasa. Este aromata si usor de facut.

Duminica, 03.04.2011, 00:00
Reteta de post a zilei: Risotto primavera

Reteta de post a zilei: Risotto primavera

Daca ai pofta de o mancare calda, facuta din legume proaspete si orez untos, incearca o reteta italiana de risotto. Te va cuceri cu siguranta!

Duminica, 03.04.2011, 00:00
Vladut a pregatit minciunele

Vladut a pregatit minciunele

Ingrediente pentru minciunele: 250 gr unt 250 gr zahar sare coaj ade lamaie vanilie esenta 400-500 ml lapte 3 oua faina Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Vineri, 01.04.2011, 10:03
Reteta pentru micul dejun: dakos (bruschette grecesti)

Reteta pentru micul dejun: dakos (bruschette grecesti)

Dakos-urile sunt un fel de bruschette grecesti, mai rustice (reteta originala include paine uscata din faina de orz), scaldate in ulei de masline (ca de altfel mai toate mancarurile originare din Creta). Se servesc de obicei ca antreu.

Vineri, 01.04.2011, 00:00
Vladut a pregatit Ciorba de loboda

Vladut a pregatit Ciorba de loboda

Ingrediente pentru Ciorba de loboda: Echipa Neatza va ureaza pofta buna

Joi, 31.03.2011, 10:20
Algocalminul nu se mai poate elibera fara reteta de catre farmacii de la 1 aprilie

Algocalminul nu se mai poate elibera fara reteta de catre farmacii de la 1 aprilie

Agentia Nationala a Medicamentului (ANM) a anuntat ca, de la 1 aprilie, farmaciile nu mai pot elibera fara reteta algocalminul si celelalte medicamente care contin metamizol, conform unei decizii ANM din 2010, informeaza Mediafax.

Joi, 31.03.2011, 00:00
Reteta de post a zilei: linguine cu dovlecel

Reteta de post a zilei: linguine cu dovlecel

Liguinele sunt un tip de paste aflate la jumatatea drumului dintre spaghete si tagliatelle: mai late decat spaghetele, si plate, dar nu atat de late ca si tagliatellele. In combinatie cu dovlecelul, linguinele pot reprezenta o reteta speciala si gustoasa pentru perioada de Post.

Joi, 31.03.2011, 00:00
Vladut a pregatit Lasagna de primavara

Vladut a pregatit Lasagna de primavara

Ingrediente pentru Lasagna de primavara: foi lasagna 500 gr sos alb 1 kg piept de pui tocat 500 gr spanac 2 kg parmesan 200 gr carsaval 400 gr suc de rosii 800 gr branzeturi tartinabile 400 gr ceapa verde 4 leg usturoi 2-3 catei Echipa...

Miercuri, 30.03.2011, 10:18
Vladut a pregatit cartofi taranesti de post

Vladut a pregatit cartofi taranesti de post

Ingrediente pentru cartofi taranesti: cartofi ceapa ceapa verde usturoi verde patrunjel ardei capia boia de ardei dulce ardei iute ulei de masline Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Marti, 29.03.2011, 10:11
Vladut a pregatit Bagheta matinala

Vladut a pregatit Bagheta matinala

Ingrediente pentru Bagheta matinala: bagheta unt cascaval branza telemea iaurt menta salata verde ulei de masline rosii cherry Echipa Neatza va ureaza pofta buna

Luni, 28.03.2011, 10:14
Ratatouille - reteta din filmul cu acelasi nume

Ratatouille - reteta din filmul cu acelasi nume

Daca ti-a placut filmul Ratatouille, cu siguranta ai ramas cu gandul la celebra reteta care evoca amintiri unui exigent critic culinar. Simpla si rustica, facuta cu legume proaspete, are toate atuurile pentru a te cuceri.

Duminica, 27.03.2011, 00:00
Vladutz a pregatit Taietei orientali

Vladutz a pregatit Taietei orientali

Ingrediente pentru Taietei orientali: taitei morcovi praz pastrarnac ardei capia sos dulce acrisor carne de vitel-antricot ceapa rosie sos soia Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Joi, 24.03.2011, 10:16
Vladut a pregatit tortelini gratinati

Vladut a pregatit tortelini gratinati

Ingrediente pentru tortelini gratinati: vinete 2 buc ardei gras rosu 2 buc ceapa 2 buc suc rosii 500 gr usturoi 2-3 catei ulei de masline tortelini cascaval piept de pui 500 gr Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Miercuri, 23.03.2011, 10:15
Papricas de pui cu galuste parfumate

Papricas de pui cu galuste parfumate

Ingrediente pentru papricas de pui cu galuste parfumate: pulpe de pui ceapa pasta de ardei dulce boia iute usturoi si ceapa verde pt galuste faina oua marar patrunjel

Luni, 21.03.2011, 10:06
Reteta: Salata de creveti, mango si taitei

Reteta: Salata de creveti, mango si taitei

Pentru zilele cu dezlegare la peste, incearca un fel principal rapid, cu ingrediente exotice si hranitoare.

Luni, 21.03.2011, 00:00
Miniplacinta dobrogeana

Miniplacinta dobrogeana

Vladutz gateste: "Miniplacinta dobrogeana"

Vineri, 18.03.2011, 08:10
Salata saseasca

Salata saseasca

Vladutz gateste: "Salata saseasca"

Joi, 17.03.2011, 08:12
Fasolica de primavara cu verdeturi

Fasolica de primavara cu verdeturi

Vladutz gateste: "Fasolica de primavara cu verdeturi" fasole alba boabe morcovi telina patrunjel radacina suc de rosii pasta de ardei dulce ardei capia marra leustean patrunjel ulei masline Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Miercuri, 16.03.2011, 08:05
Spaghete cu spanac

Spaghete cu spanac

Vladutz gateste: "Spaghete cu spanac" spaghete cu spanac spaghete rosii in bulion ceapa verde usturoi spanac parmezan ulei de masline rozmarin Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Marti, 15.03.2011, 08:12
Reteta de post a zilei: salata de fasole verde si uscata

Reteta de post a zilei: salata de fasole verde si uscata

Reteta de post a zilei aduce in prim plan fasolea, care, marinata in mai multe ingrediente, capata o aroma speciala si poate fi folosita imaginativ in salate. Din punct de vedere al sanatatii, este o salata care asigura mai mult decat necesarul zilnic de molibden si de fibre, plus un aport important de mangan, acid folic si vitamina C.

Marti, 15.03.2011, 00:00
Ciuperci de primavara

Ciuperci de primavara

Vladutz gateste: "Ciuperci de primavara" ciuperci champignon 500 gr ghebe 500 gr ciuperci champignon brune 500 gr pleurotus 500 gr sata verde ceapa verde usturoi verde ulei masline suc de lamaie baghete rozmarin usturoi Echipa Neatza...

Luni, 14.03.2011, 08:11
VIDEO! Reteta: tocanita traditionala de vita cu oregano

VIDEO! Reteta: tocanita traditionala de vita cu oregano

Chef Cezar a realizat la Euforia TV o reteta de tocanita romaneasca traditionala, insa infuzata cu o puternica aroma de oregano.

Luni, 14.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta de post a zilei: rulou de vinete cu sote de ciuperci

VIDEO! Reteta de post a zilei: rulou de vinete cu sote de ciuperci

Bucatarul Nicolae, de la restaurantul Albert din Bucuresti, a pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine, alaturi de gazda Nicolai, rulouri de vinete cu sote de ciuperci - o reteta la fix pentru perioada de Post.

Luni, 14.03.2011, 00:00
Reteta zilei de post: prune uscate in sos de portocale

Reteta zilei de post: prune uscate in sos de portocale

Prune uscate cu sos de portocale - o reteta excelenta pentru un mic dejun sau chiar pentru un desert. Preparatul aduce 20% din necesarul zilnic de Omega 3 si 40% din cel de vitamina C.

Duminica, 13.03.2011, 00:00
Reteta zilei de post: dovlecei condimentati si salata de spanac

Reteta zilei de post: dovlecei condimentati si salata de spanac

O reteta simpla si usoara ce poate fi servita atat ca gustare rapida, cat si drept garnitura alaturi de cartofi copti sau alta mancare de post.

Sambata, 12.03.2011, 00:00
O calatorie gustoasa in Franta rurala

O calatorie gustoasa in Franta rurala

Unele prajituri pot avea gust de stanjenel si apa poate avea gust de migdale. Sau cel putin asa a fost intotdeauna pentru mine. Mirosul a fost acel simt care le-a influentat pe celelalte si in functie de care am categorisit si indosariat experiente. Asa ca Provence, fara niciun dubiu, miroase a lavanda si orice vacanta petrecuta acolo va mirosi a lavanda.

Sambata, 12.03.2011, 00:00
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Reteta lui Vladut: 'Tort de biscuiti'

Vineri, 11.03.2011, 09:00
Reteta de post: Cartofi la cuptor cu arpagic si rozmarin

Reteta de post: Cartofi la cuptor cu arpagic si rozmarin

Cartofii - un ingredient atat de popular si gustos ce poate fi folosit in supe, salate sau ca garnitura. Incearca aceasta reteta simpla si aromata, ideala in zilele de post.

Vineri, 11.03.2011, 00:00
Reteta zilei de post: Stir fry cu morcov si portocala

Reteta zilei de post: Stir fry cu morcov si portocala

In zilele de post poti avea impresia ca nu prea ai ce gati, insa daca indraznesti sa amesteci ingredientele intr-un mod mai inedit, sa descoperi retete noi si gustoase, poti sa te hranesti gustos si sanatos numai cu legume si fructe.

Vineri, 11.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Risotto cu scallops

VIDEO! Reteta: Risotto cu scallops

Tiberiu Enache, de la restaurantul Bamboo, si Nicolai, au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de risotto pe baza de scallops (scoici St.Jaques).

Joi, 10.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Pui exotic cu orez chinezesc

VIDEO! Reteta: Pui exotic cu orez chinezesc

Nicolai are ca invitat special in cadrul emisiunii Euforia Cuisine un bucatar care s-a specializat pe vas - Nicu Bontas. Acesta pregateste o reteta exotica de pui cu fructe si legume si garnitura de orez cu omleta.

Joi, 10.03.2011, 00:00
Sfintisori

Sfintisori

Ingrediente: Pentru aluat: faina 1 kg drojdie 40 gr lapte 300 ml unt 100 gr ulei 100 gr oua 6 buc zahar 200 gr coaja de portocala si lamaie sare Pentru sirop: zahar 500 gr miere 500 gr nuca 1 kg scortisoara

Miercuri, 09.03.2011, 08:39
VIDEO! Reteta zilei: Tarta cu cartofi si ciuperci

VIDEO! Reteta zilei: Tarta cu cartofi si ciuperci

Bucatarul Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o reteta simpla de tarta sarata cu cartofi si ciuperci.

Miercuri, 09.03.2011, 00:00
Pilaf de post

Pilaf de post

Ingrediente: praz de post orez praz masline negre ceapa verde rosii in bulion marar ulei de masline

Marti, 08.03.2011, 08:58
VIDEO! Reteta: Scoici pane cu vin alb si rosii cherry

VIDEO! Reteta: Scoici pane cu vin alb si rosii cherry

Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de scoci pane cu gust subtil de vin alb.

Marti, 08.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Tocanita de pui cu mamaliga

VIDEO! Reteta: Tocanita de pui cu mamaliga

Bucatarul Nicolai realizeaza in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, o reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa: tocanita de pui.

Marti, 08.03.2011, 00:00
Fasole cu fasole - de post

Fasole cu fasole - de post

Ingrediente: fasole alba boabe fasole rosie boabe fasole verde fasole galbena ceap averde praz rosii in bulion ardei iute ulei de masline sare si piper usturoi

Luni, 07.03.2011, 08:34
VIDEO! Reteta: Papardele cu somon si langusta

VIDEO! Reteta: Papardele cu somon si langusta

Bucatarul Silvian Scornea pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de papardele cu somon si langusta cu sos aromat de smantana.

Luni, 07.03.2011, 00:00
x