Bucatarul Don Mariano a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, o reteta rapida si gustoasa de vinete umplute cu fructe de mare sotate in ulei de masline. Urmareste filmuletul pentru a afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi!
Vineri, 03.12.2010, 00:00
In ultima zi de gatit a saptamanii in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", Vladut a facut o noua masa de paste, de data aceasta pappardelle cu sos verde.
Vineri, 03.12.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Salata de orez salbatic cu naut"
Indragitul bucatar Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa si rapida de foietaj umplut cu carnaciori si branza. Este o gustare perfecta pentru vizionarea unui film sau o discutie intre prieteni, mai ales daca este pregatita cu mult suflet.
Joi, 02.12.2010, 00:00
Bucatarul Nelu de la Complex Elisa din judetul Calarasi pregateste in cadrul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia tv, o reteta de muschi de vita, scaldat intr-un aromat sos de lamaie.
Joi, 02.12.2010, 00:00
Incearca o reteta simpla si proaspata de peste cu legume sotate, scaldate in sos cremos de smantana si hrean!
Miercuri, 01.12.2010, 00:00
O reteta consistenta si hranitoare, salata de fasole cu ton este ideala in zilele de post in care este dezlegare la peste. Este simpla si se prepara cu un minim de efort.
Miercuri, 01.12.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Orez egiptean in sos de legume" Ingrediente: 1 cana de orez cu bob lung 1/2 cana de taietei fini cu ou 1 l supa de carne 2 cani paste scurte (penne rigatte) 400ml linte Expom (conserva) 400ml naut Expom (conserva) o ceapa...
Se gatesc imediat si sunt delicioase. Exista o reteta pentru fiecare, iar maestrii in prepararea lor sunt Italienii. V-ati dat probabil seama ca e vorba despre paste. Daca va plac si vreti sa aflati cateva retete noi, colegii de la Felica va vin in...
Marti, 30.11.2010, 06:38
Chef Cezar a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, un desert special - spuma de iaurt, nuci si mango, o reteta plina de arome proaspete.
Marti, 30.11.2010, 00:00
In perioada Postului Craciunului, supele si ciorbele isi au locul bine definit, iar reteta vegetariana de astazi aduce in prim-plan nautul, un aliment din ce in ce mai iubit si de catre romani.
Marti, 30.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Supa crema de naut si linte" Ingrediente: 700ml supa de legume; 300ml lapte de vaca 30ml vin alb 400g linte Expom 400g naut Expom 1 lingura ulei de masline un catel de usturoi un ardei rosu 1 ceapa, tocata amestec de...
In perioada postului ce poate pica mai bine decat o reteta de musaca vegetala?
Sambata, 27.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Tortellini cu carne" Ingrediente: 250g tortelloni cu carne Casa Cecconi ulei de masline 400g sos de rosii 200ml smantana dulce o ceapa potrivita si un catel de usturoi busuioc si oregano proaspat sau uscat sare si...
In ultima zi de gatit a acestei saptamani in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" Vladut a facut o reteta de paste (tortelloni) cu carne.
Vineri, 26.11.2010, 00:00
O reteta delicioasas de post, in care baza de ceapa, usturoi si rozmarin da o savoare minunata fasolei. In plus, o portie nu are decat 191 de calorii!
Vineri, 26.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Piept de pasare in sos de mustar frantuzesc' Ingrediente: 400 gr piept de pui sau curcan, 200 gr smantana grasa dulce 4 lingurite mustar frantuzesc SMAK (cu boabe intregi de mustar) 2 lingurite tarhon uscat maruntit si 2...
Cannelloni sunt cele mai ingenioase inventii din bucataria italiana. Aceste paste in forma tubulara sunt concepute special pentru a pastra in interiorul lor savoarea ingredientelor, emfatizand deliciul branzei ricotta si al sosului bechamel.
Joi, 25.11.2010, 00:00
Vladutz gateste azi "Tagliolini cu fructe de mare"
Conopida este o leguma savuroasa, iar prajita in putin unt si ulei de masline, alaturi de un aromat sos de patrunjel, poate deveni vedeta zilei si te poate determina sa realizezi ca postul este o ocazie, in care sa incerci si retete inedite. In plus, o portie nu are decat 408 calorii!
Marti, 23.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Supa din castane" Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete Champignon, 100 gr piure de castane, 50g hrean cu smantana SMAK 100 gr parmezan, 1 L supa de legume, 50g smantana dulce, suc de lamaie, 2 cepe rosii, un catel...
Daniela Crudu ne spune reteta pentru o vreme buna
Retetele de Post continua sa fie prezentate de a1.ro, iar saptamana aceasta prima reteta este una de praz inabusit, traditionala in Franta.
Luni, 22.11.2010, 00:00
Astazi este dezlegarea la peste! Iar pentru cei care tin post, acesta poate fi un bun motiv de sarbatoare. Si care ar fi cea mai buna modalitate, daca nu o reteta cu peste, savuroasa si sanatoasa, prin care sa va incantati toti oaspetii?
Duminica, 21.11.2010, 00:00
Kebabul de peste este o specialitate turceasca putin cunoscuta in Romania, in comparatie cu kebabul clasic, din alte tipuri de carne. Prepararea lui este simpla, rapida iar reteta este sanatoasa, gratie alimentelor folosite si a metodelor de gatire.
Duminica, 21.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Spaghetti BIO cu pui si susan"
Supele si ciorbele vegetale au, uneori, nevoie de un amestec special de condimente sau de ingrediente, pur si simplu, pentru a iesi din tipar si pentru a nu deveni banale. Reteta de astazi, venita din Cipru, propune o astfel de supa in care coriandrul, chimenul si boiaua iute isi pun amprenta intr-un mod inedit!
Vineri, 19.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Prajitura cu dovleac"
Soia si produsele de soia sunt printre alimentele cele mai iubite de catre vegetarieni si de catre cei care tin post acum, in aceasta perioada. Preparatul de astazi este unul de tip cald, o salata cu snitele de soia. Pofta buna!
Joi, 18.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Salata de couscous cu legume" Ingrediente: 250g cuscus prefiert BIA 2 rosii coapte si decojite 2 cepe rosii potrivite patrunjel si menta ulei masline suc lamaie sare, piper si putin scortioara, dupa gust Preparare:...
Lasagna vegetariana cu legume si vinete este o reteta originara din Italia. Aceasta reteta este perfecta pentru persoanele vegetariene sau poate constitui o garnitura ideala si pentru cei care consuma carne.
Miercuri, 17.11.2010, 00:00
Tauflik este un fel de mancare turcesc traditional, inedit, gustos si vegetarian, potrivit pentru cei care tin post in aceasta perioada.
Miercuri, 17.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Piept de pui cu verdeturi mediteraneene"
Sprotul este un peste mai putin cunoscut si accesibil romanilor, insa varianta lui afumata a ajuns in majoritatea magazinelor mari. Sprotul proaspat este insa foarte potrivit pentru o ciorba de tip pescaresc.
Marti, 16.11.2010, 00:00
Din 15 noiembrie s-a intrat in Postul Craciunului, moment in care multe gospodine se apuca sa gateasca conforma cerintelor specifice. Astazi, Nicolai, gazda emisiunii "Euforia Cuisine" de la Euforia TV si invitatul sau, bucatarul-sef Nicolaie, de la Restaurantul Albert, pregatesc un deset de mere coapte.
Marti, 16.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Tagliatelle in sos de vinete" Ingrediente 250g Tagliatele proaspete cu oua Fratelli Pignatti 2 vinete potrivite 2 rosii potrivite si decojite 1 catel de usturoi 100g parmezan ras o mana de patrunjel si menta ulei masline,...
Vladut si-a inceput saptamana de gatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta de tagliatelle in sos de vinete.
Luni, 15.11.2010, 00:00
In bucataria franceza, quiche este o tarta coapta la cuptor, umpluta cu o compozitia facuta din oua, lapte si/sau smantana. De obicei, aluatul este precopt, restul ingredientelor urmand sa fie adaugate apoi. Reteta originala de ‘quiche Lorraine’ include oua, lapte si bucati de bacon afumat. Mai tarziu a fost adaugata si branza – daca aceasta este Gruyère, tarta se numeste “quiche au gruyère”. De asemenea, “quiche alsacienne”este asemanatoare cu ‘quiche Lorraine’, diferenta fiind ca reteta include si ceapa.
Luni, 15.11.2010, 00:00
Afla cum se gateste in bistorurile pariziene, localurile responsabile pentru mancarea rapida, prin intermediul emisiunii "Arome Mediteraneene", de pe Euforia tv. Thierry Revillon, proprietarul localului "Le Bistro de la Tour" a pregatit o reteta pe baza de muschi de vita.
Duminica, 14.11.2010, 00:00
Snitelele nu trebuie sa fie doar din pui, porc sau vita ci si din peste. Si daca vom combina pestele cu spanacul atunci snitelele vor fi cu totul speciale! Pofta buna!
Sambata, 13.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Salata cu ravioli" Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vladutz gateste: "Ravioli cu sos de spanac si cascaval"
Briosele sunt prajiturile preferate atat de adulti, cat si de copii. Sunt ideale dimineata alaturi de o cafea fierbinte, sau cu un pahar de lapte pentru cei mici. Iar pentru o combinatie de arome fructate, pot fi servite alaturi de fructe simple, sau caramelizate.
Joi, 11.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Tortellini al forno" Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Doresti sa mananci ceva gustos, dar si inedit? Atunci incearca aceasta reteta din piept de rata cu sos de ciocolata. Desi pare ciudata combinatia carne-ciocolata, cu siguranta te vei linge pe degete, dupa o portie copioasa din acest preparat.
Miercuri, 10.11.2010, 00:00
Carnea de curcan pare fada pentru foarte multi insa preparata alaturi de sosuri gustoase poate da un alt sens unei mese bogate. Reteta de astazi propune alaturarea unui piept de curcan cu un sos alb.
Miercuri, 10.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Conchiglioni umplute la cuptor"
Sezonul dovleacului trebuie speculat la maximum asa ca si reteta de astazi va propune un preparat tot pe baza de.....dovleac. Pofta buna!
Marti, 09.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Spaghetti in sos de sardine, rosii si masline" Ingrediente: 250 g spaghetti BIO GRANORO (jumatate de punga); 800 g pulpa de rosii Expom (adica 2 conserve); 100 g masline maruntite; un catel de usturoi tocat; 1 ardei iute...
Vladut si-a inceput saptamana de gatit din studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" preparand portii generoase de spaghetti.
Luni, 08.11.2010, 00:00