Antena Căutare

Articole despre reteta

Lasagna cu gust de toamna

Lasagna cu gust de toamna

Vladutz Gateste: "Lasagna cu gust de toamna" Mod de preparare: Se taie legumele in cubulete mici, apoi se inabusc cu carnea de pui in ulei de masline Se adauga sosul de rosii si se condimenteaza cu sare. Iar compozitia astfel obtinuta se aseaza in...

Luni, 20.09.2010, 09:55
Spaghete cu fixativ

Spaghete cu fixativ

Daniela Crudu este topita dupa toate retetele lui Vladutz

Luni, 20.09.2010, 08:08
5 lucruri pe care barbatii ar trebui sa le stie despre hamburger

5 lucruri pe care barbatii ar trebui sa le stie despre hamburger

In ciuda faptului ca este considerat "junk food", hamburgerul este unul din cele mai consumate preparate din Occident, devenind, fara doar si poate, mancarea traditionala a Statelor Unite.

Luni, 20.09.2010, 00:00
Somon cu rosii cherry

Somon cu rosii cherry

Somonul este un peste bogat in omega 3, usor de preparat, fraged si cu un gust deosebit. Adi Hadean ne propune o reteta in care sucul de portocala si aroma de salvie se impletesc perfect cu gustul marin.

Luni, 20.09.2010, 00:00
Proaspete si sanatoase: briose cu lamaie

Proaspete si sanatoase: briose cu lamaie

Aceasta reteta de muffins este din ce in ce mai putin folosita de laboratoarele de patiserie si cofetarie deoarece este mult mai usor sa comperi un premix, caruia sa-i adaugi doar ingredientul pe care il doresti: ciocolata, portocale, lamaie, fructe de padure etc. Problema este ca aceste amestecuri cumparate de-a gata includ tot felul de stabilizatori, conservanti, praf de oua si nu oua proaspete.

Duminica, 19.09.2010, 00:00
Retete chiliene - Arollado de chancho (Rulou de porc)

Retete chiliene - Arollado de chancho (Rulou de porc)

La lunga masa a chilienilor pe care troneaza autentice vechi preparate ale nativilor amerindieni, alaturi de cele ale comunitatilor imigrante, care au contribuit la cultura gastronomica a tarii. Mixul culinar merge dincolo de combinatiile care s-au nascut din amestecul nativilor cu spaniolii... Vei gasi aici, venite "de peste mari si tari", inflexiuni germane, frantuzesti sau arabe. Arollado de chancho este o reteta frageda si picanta, care satisface pretentiile oricarui carnivor.

Sambata, 18.09.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Galuste cu prune"

Vladutz gateste: "Galuste cu prune"

Vladutz gateste: "Galuste cu prune"

Vineri, 17.09.2010, 09:56
Ultima moda in materie de droguri: siropul de tuse

Ultima moda in materie de droguri: siropul de tuse

In cautare de senzatii tari, dar legale, adolescentii romani au descoperit... siropul de tuse.

Vineri, 17.09.2010, 00:00
Supa de mazare cu piept de pui

Supa de mazare cu piept de pui

Vladutz gateste: "Supa de mazare cu piept de pui" Ingrediente: mazare 500 gr piept de pui 500 gr morcovi 2 buc cartofi rosii 4-5 buc dovlecel 1 buc telina mica 1 buc ulei de masline 50 gr ceapa 2 buc cimbru marar rosii cremwursti 4-5...

Joi, 16.09.2010, 10:04
Cozonacul, traditionalul gust al sarbatorii

Cozonacul, traditionalul gust al sarbatorii

Traditia romaneasca spune ca daca ai cozonac pe masa inseamna ca sarbatoresti. Cozonacul este o reteta cu o lunga istorie.

Joi, 16.09.2010, 00:00
VIDEO! Reteta miraculoasa impotriva cancerului

VIDEO! Reteta miraculoasa impotriva cancerului

Cristina Mateescu si Monica Tatoiu au venit la Neatza sa vorbeasca despre reteta miraculoasa impotriva cancerului pe baza de miere, laptisor de matca, polen si propolis.

Joi, 16.09.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a gatit supa de mazare cu pui

VIDEO! Vladut a gatit supa de mazare cu pui

Vladut a pregatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o supa pe baza de mazare, dar si cu alte legume, insotita de piept de pui fraged.

Joi, 16.09.2010, 00:00
Spanac fermecat

Spanac fermecat

Vladutz gateste: "Spanac fermecat" Spanacul oparit se toaca marunt, se condimenteaza apoi se fierbe cu lapte, smantana si unt timp de 10 minute. Apoi se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza pe o farfurie, deasupra se aseaza doua ochiuri,...

Miercuri, 15.09.2010, 10:02
VIDEO! Vladut pregateste "spanac fermecat"

VIDEO! Vladut pregateste "spanac fermecat"

Vladut a pregatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe cat de sanatoasa, pe atat de vesela si aspectuoasa.

Miercuri, 15.09.2010, 00:00
Supa din fructe de mare

Supa din fructe de mare

"Supa din fructe de mare" - o reteta pregatita de restaurantul Michelle din Onesti, un preparat care "se regaseste in special in zona de sud a Italiei". Preparare: se pune o jumatate de ceapa maruntita intr-o oala incins cu ulei de masline. Se...

Marti, 14.09.2010, 11:55
Purcelus de sunca

Purcelus de sunca

Vladutz gateste: "Purcelus de sunca"

Marti, 14.09.2010, 09:52
Porumb cu ceapa

Porumb cu ceapa

Razvan prezinta reteta lui speciala porumb cu ceapa si sunca

Marti, 14.09.2010, 09:24
VIDEO! Vladut iti arata cum sa pregatesti pachetelul de scoala al copilului

VIDEO! Vladut iti arata cum sa pregatesti pachetelul de scoala al copilului

Vladut a pregatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" un pachetel scolar, potrivit pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata a copilului atunci cand acesta se afla la scoala.

Marti, 14.09.2010, 00:00
Pachetel de scolari

Pachetel de scolari

Vladutz gateste: "Pachetel de scolari" Ingrediente: paine feliata integrala unt past ade masline sunca de praga cascaval branza de telemea rosii castraveti salata verde Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Luni, 13.09.2010, 09:54
4 sosuri pe care trebuie sa stii sa le faci

4 sosuri pe care trebuie sa stii sa le faci

O banala friptura cu garnitura se transforma intr-o mancare spectaculoasa daca are alaturi un sos pregatit chiar de tine.

Duminica, 12.09.2010, 00:00
Orez cu lapte cu sote de prune brumarii

Orez cu lapte cu sote de prune brumarii

Vladutz gateste: "Orez cu lapte cu sote de prune brumarii" Ingrediente: orez cu bob natural lapte zahar esenta de vanilie unt frisca naturala lichida scortisoara baton prune Orezul se spala si se infloreste in putina apa. se adauga...

Vineri, 10.09.2010, 10:00
Cum se gateste la ora cinci

Cum se gateste la ora cinci

Razvan face o mica demonstratie cum era o reteta de la ceaiul de la ora cinci

Vineri, 10.09.2010, 09:27
Sarmalute de toamna

Sarmalute de toamna

Vladutz gateste: "Sarmalute de toamna" Ingrediente: frunze de vita de vie carne tocata orez vin alb sare piper si marar]rosii ardei capia rosu telina ulei de malsine iaurt ceapa Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Joi, 09.09.2010, 09:59
Vladut nu a mai gatit sarmalute in foi de vita

Vladut nu a mai gatit sarmalute in foi de vita

Razvan Simion a tinut sa dovedeasca ca Vladut nu a mai facut niciodata sarmalute in foi de vita.

Joi, 09.09.2010, 08:35
Miss Zacusca

Miss Zacusca

Razvan il prezinta pe Vladutz in juriul Miss Zacusca

Joi, 09.09.2010, 08:11
Reteta lui Vladut - Fasole cu Fasole

Reteta lui Vladut - Fasole cu Fasole

Vladutz a gatit astazi "Fasole cu fasole", un fel de mancare aromat si sanatos. Ingrediente: Fasole alba uscata Fasole verde Fasole galbena Pasta de toamate Telina Morcovi Ceapa Usturoi Rosii Marar, Patrunjel, Leustean Carnaciori afumati...

Miercuri, 08.09.2010, 10:13
VIDEO! Vladut a gatit mancare de fasole

VIDEO! Vladut a gatit mancare de fasole

Trei tipuri de fasole au fost folosite astazi de catre Vladut pentru a gati o mancare delicioasa in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani". Toate ingredientele retetei au fost de origine romaneasca.

Miercuri, 08.09.2010, 00:00
Reteta Zilei: icre pentru musafiri

Reteta Zilei: icre pentru musafiri

icre de crap 200 gr ulei de floarea soarelui 500 gr ulei de masline 200 gr ardei gras rosu 4 buc capere 100 gr masline verzi 200 gr lamai suc 2 suc cascaval 150 gr somon afumat 150 gr frunze de andive rosii cherry ceapa verde 2leg icrele...

Marti, 07.09.2010, 09:51
VIDEO! Reteta zilei: salata de icre cu somon

VIDEO! Reteta zilei: salata de icre cu somon

Vladutz a gatit astazi la "Neatza cu Razvan si Dani" o salata de icre garnisita cu rosii proaspete de toamna.

Marti, 07.09.2010, 00:00
VIDEO! Vladut a gatit "salata tonica"

VIDEO! Vladut a gatit "salata tonica"

Emisiunea Neatza cu Razvan si Dani a revenit de astazi la Antena 1, ocazie cu care Vladut a pregatit o salata tonica, potrivita pentru inceputul unei saptamani de lucru.

Luni, 06.09.2010, 00:00
Reteta: Tocanita de ied ca pe Valea Muresului

Reteta: Tocanita de ied ca pe Valea Muresului

Romanul nu prea stie (ori a uitat) gustul carnii de ied. Doar pe ici, pe colo mai intalnim cate un gospodar care stie sa pretuiasca bucatele pregatite din carnita dulce si frageda a acestui animalut zburdalnic. Ideea e ca daca n-ati incercat pana acum tocana prezentata mai jos, ar trebui s-o faceti.

Duminica, 05.09.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: chec sarat cu masline si bacon

VIDEO! Reteta zilei: chec sarat cu masline si bacon

Din bucataria franceza vine astazi reteta de chec sarat, plin de masline si de bacon, excelent ca si gustare.

Vineri, 03.09.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: Stifado - tocanita cipriota

VIDEO! Reteta zilei: Stifado - tocanita cipriota

Stifado este unul din cele mai importante preparate din bucataria greceasca si cipriota, iar astazi invatam cum sa-l preparam si in casele noastre. Este un fel de mancare foarte gustos si hranitor, recomandat in special pentru serile friguroase de toamna sau de iarna.

Joi, 02.09.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: Invata sa faci sos bechamel

VIDEO! Reteta zilei: Invata sa faci sos bechamel

Sosul bechamel este un clasic al bucatariei franceze, dar si mondiale. E folosit si ca sos de sine statator, dar e util si ca baza pentru alte zeci de sosuri derivate sau preparate ale bucatariei franceze.

Miercuri, 01.09.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: Pui frantuzesc cu sampanie

VIDEO! Reteta zilei: Pui frantuzesc cu sampanie

Pui cu sampanie - o reteta frantuzeasca oferita de Euforia TV, aproape incredibila prin metodele de preparare, insa una care ii va impresiona si pe cei mai aprigi critici culinari! Si da, poti si tu prepara acasa asa ceva, insa cu multa, multa rabdare.

Marti, 31.08.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: Biscuiti fragezi de unt

VIDEO! Reteta zilei: Biscuiti fragezi de unt

Ce poate fi mai bun decat un biscuite de casa, cald si fraged, in care gustul suav si undulcit de unt sa predomine? Astazi afli cum poti sa faci in casa ta, pentru copiii tai sau chiar pentru propriul rasfat, biscuiti fragezi de unt.

Luni, 30.08.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: escalop de pui

VIDEO! Reteta zilei: escalop de pui

O reteta simpla prin care, in doar 10 minute, se poate prepara un delicios escalop de pui. Credeai ca e un fel de mancare pretentios? Nimic mai simplu!

Vineri, 27.08.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: supa verde frantuzeasca

VIDEO! Reteta zilei: supa verde frantuzeasca

O reteta de inspiratie franceza, gatita din legume verzi: spanac, praz, mazare si salata verde. O supa crema plina de vitamine si foarte fina!

Joi, 26.08.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: Piept de gasca cu portocala

VIDEO! Reteta zilei: Piept de gasca cu portocala

Desi tare, daca este preparat atent pieptul de gasca poate deveni fraged. Iar alaturi de portocale caramelizate se poate obtine un preparat nu doar aspectuos, dar si gustos, cu arome delicate.

Marti, 24.08.2010, 00:00
Aromele mediteraneene - savoare si sanatate

Aromele mediteraneene - savoare si sanatate

Tot mai des se vorbeste in ultimul timp despre dieta mediteraneana. Acum sa nu va inchipuiti ca mediteraneenii tin vreun regim pe viata. Nu, e vorba doar despre un stil de viata sanatos, care se caracterizeaza prin mese pline de fructe si legume, peste si fructe de mare, ulei de masline, condimente si cate un pahar cu vin.

Luni, 23.08.2010, 00:00
VIDEO! Chiftele de  dovlecei cu tzatziki

VIDEO! Chiftele de dovlecei cu tzatziki

Astazi invatam impreuna cum sa facem chiftele de dovlecei dar si gustosul sos grecesc tzatziki.

Sambata, 21.08.2010, 00:00
Sfaturi pentru a face un sos perfect

Sfaturi pentru a face un sos perfect

Fie ca vrei un sos pentru friptura, pentru gratar sau legumele fierte la aburi, cu siguranta acesta imbogateste si da savoare mancarii tale, indiferent daca este rece sau cald. Afla cateva sfaturi care sa te ajute sa obtii un sos mai bun:

Joi, 19.08.2010, 00:00
Paste cu mazare si busuioc

Paste cu mazare si busuioc

O reteta usoara si destul de rapida, in care simplitatea da nastere unor arome racoroase, numai bune pentru zilele de vara. Lamaia si busuiocul ii dau o nota de prospetime, iar ardeiul un strop de caldura.

Miercuri, 18.08.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: Insule flotante din bezele si creme anglaise

VIDEO! Reteta zilei: Insule flotante din bezele si creme anglaise

Un desert frantuzesc spectaculos ca aspect, ce incorporeaza, in principal, trei ingrediente: oua, zahar si lapte.

Miercuri, 18.08.2010, 00:00
Reteta zilei: Banana coapta in sos de struguri

Reteta zilei: Banana coapta in sos de struguri

Jakob Haussman a gatit la Duelul Bucatarilor, pe Euforia TV, o reteta inedita, dulce, bazata pe banane si pe struguri.

Marti, 17.08.2010, 00:00
Fantezii cu foietaj

Fantezii cu foietaj

Ingrediente: unt, oua, miere, dulceata de capsuni, faina, nuca de cocos, capsuni, pesmet, foietaj. Preparare: tava se unge cu unt si se adauga un pic de pesmet. Pe masa de lucru se pune faina apoi se intinde bine foietajul, dupa care se realizeaza...

Luni, 16.08.2010, 09:02
VIDEO! Reteta zilei: Invata sa faci crap pescaresc ca in Delta

VIDEO! Reteta zilei: Invata sa faci crap pescaresc ca in Delta

Daca iti e pofta de un crap pescaresc preparat ca in Delta Dunarii, atunci ai nimerit bine: astazi vei vedea si invata chiar de la bucatarii din Delta cum sa prepari acest produs care ii lasa pe multi cu gura apa!

Luni, 16.08.2010, 00:00
Fa o salata cat mai sanatoasa

Fa o salata cat mai sanatoasa

Dietele pot fi atat pentru slabit, cat si pentru ingrasat. Este adevarat ca cei mai multi dintre noi vrem sa slabim, dar intrebati-i si pe cei care vor sa se ingrase cat de greu obtin un kilogram in plus.

Duminica, 15.08.2010, 00:00
4 retete cu prune

4 retete cu prune

Reprezinta o excelenta sursa de substante nutritive necesare sanatatii. Consumate crude, prunele sunt o sursa naturala de vitamine si minerale, dar multe din proprietatile lor se pastreaza si atunci cand sunt gatite

Duminica, 15.08.2010, 00:00
Carpaccio de dovlecel

Carpaccio de dovlecel

Se taie in felii subtiri un dovlecel, apoi acestea se asaza la baza farfuriei pe careva fi servit preparatul, una langa alta. Se maruntesc apoi mai multe frunze de salata, care se pun apoi peste feliile de dovlecel. Se prepara apoi un dressing...

Vineri, 13.08.2010, 17:44
x