Impreuna cu Iulian, bucatar la restaurantul Palladium, Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta pe cat de delicioasa, pe atat de populara: pizza.
Miercuri, 08.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Briose cu cacao si visine" Ingrediente: -200g faina alba -150 g zahar - 200 ml apa plata - 75 ml ulei de floarea soarelui - un plic praf de copt RUF - coaja rasa de la o lamaie - esenta de vanilie RUF - esenta de rom RUF...
Marti, 07.12.2010, 08:07Cristina, invitata speciala a bucatarului Nicolai la Euforia TV, a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta usoara si gustoasa de supa de linte, ca alternativa la ciorbele de fasole, care nu cad bine uneori la stomac.
Marti, 07.12.2010, 00:00Iulia Creanga, gazda emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV, a invitat-o in studio pe doamna Agy, bucatar turc de la restaurantul Turkuaz, aceasta pregatind "Mantâ".
Marti, 07.12.2010, 00:00Vinete si felii de muschi de porc, gatite separat apoi impreuna la cuptor - o reteta pe care Nicolai a facut-o pentru canalul Euforia TV.
Marti, 07.12.2010, 00:00Stavros, bucatarul restaurantului Zoba Grecul, a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de la Euforia tv o reteta specifica Greciei: sepia cu spanac.
Marti, 07.12.2010, 00:00Bucatarul Razvan Cruceanu prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine, de pe Euforia TV, o reteta japoneza de piept de pui cu orez si ou.
Marti, 07.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Gnocchi cu pui si ciuperci"
Luni, 06.12.2010, 08:17Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe Euforia TV, a prezentat o reteta inedita de omleta cu cartofi, originara din centru Frantei. Banal? La prima vedere asa pare, insa reteta ascunde mai multi pasi inediti. Plus ca reteta este excelenta pentru o seara rece de iarna.
Luni, 06.12.2010, 00:00Don Mariano, specialistul canalului Euforia TV in peste si fructe de mare, propune astazi o reteta de calamar umplut cu orez si cu legume.
Luni, 06.12.2010, 00:00Astazi invatam o reteta turceasca de ardei grasi umpluti cu branza si cu legume, in cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene", de pe Euforia TV.
Luni, 06.12.2010, 00:00Marian, bucatarul-sef al restaurantului Michele din Bacau prezinta pentru emisiunea "Euforia Cuisine" o reteta de friptura de porc.
Luni, 06.12.2010, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Michele din Bacau, a pregatit o reteta de file de pangasius cu parmezan si salata de cartofi, pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV.
Luni, 06.12.2010, 00:00Bucatarul Nicolai, cunoscut publicului prin intermediul emisiunii Euforia Cuisine, il are ca invitat pe stilistul Alex Bar, iar impreuna vor pregati o reteta de Pui Provensal cu paste.
Luni, 06.12.2010, 00:00Bucatarul Emilian de la Vila Rodizio pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de la Euforia tv o reteta suta la suta mexicana: fajitas.
Luni, 06.12.2010, 00:00Catalin Barbulescu, bucatar sef, prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine, de pe canalul Euforia TV, o reteta adaptata de triffle de fructe pe care a invatat-o de la un maestru bucatar scotian, alaturi de care a avut placerea sa lucreze.
Luni, 06.12.2010, 00:00Sammy Babou, bucatar la restaurantul "Le Cantine de Nicolai" prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de la Euforia tv, o reteta simpla si gustoasa de lup de mare cu sos pesto.
Duminica, 05.12.2010, 00:00Bucatarii Nicolae si Dragos pregatesc in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta ce poate fi servita cu succes si in perioada sarbatorilor: piept de curcan in foietaj.
Duminica, 05.12.2010, 00:00Marius. bucatar la restaurantul Casa Freya din Busteni a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, o reteta de friptura de vita, cu ganitura de legume facute stir-fry.
Duminica, 05.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe Euforia TV, a pregatit o salata de cartofi fierti in propria coaja, alaturi de bacon si mazare.
Duminica, 05.12.2010, 00:00Bucatarul Mariano prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de pangasius cu legume. Mai mult, el explica de ce controversele legate de acest tip de peste sunt nefondate.
Sambata, 04.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Pappardelle in sos verde" Ingrediente: - 250g pappardelle proaspete cu ou Fratelli Pignatti; - 200g spanac tocat; - sucul de la o lamaie; - 5 ciuperci Champignon spalate si tocate - un catel de usturoi tocat; - o ceapa...
Vineri, 03.12.2010, 08:09Bucatarul Nelu de la popasul turistic Elisa din judetul Calarasi a prezentat pentru emisiunea Euforia Cuisine o reteta de clatite frantuzesti.
Vineri, 03.12.2010, 00:00Ti-e foame, vrei sa mananci ceva usor si hranitor? Invata de la Chef Cezar o reteta rapida, fara foc, bogata in proteina si vitamine.
Vineri, 03.12.2010, 00:00Bucatarul Don Mariano a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, o reteta rapida si gustoasa de vinete umplute cu fructe de mare sotate in ulei de masline. Urmareste filmuletul pentru a afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi!
Vineri, 03.12.2010, 00:00In ultima zi de gatit a saptamanii in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", Vladut a facut o noua masa de paste, de data aceasta pappardelle cu sos verde.
Vineri, 03.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Salata de orez salbatic cu naut"
Joi, 02.12.2010, 08:12Indragitul bucatar Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa si rapida de foietaj umplut cu carnaciori si branza. Este o gustare perfecta pentru vizionarea unui film sau o discutie intre prieteni, mai ales daca este pregatita cu mult suflet.
Joi, 02.12.2010, 00:00Bucatarul Nelu de la Complex Elisa din judetul Calarasi pregateste in cadrul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia tv, o reteta de muschi de vita, scaldat intr-un aromat sos de lamaie.
Joi, 02.12.2010, 00:00Incearca o reteta simpla si proaspata de peste cu legume sotate, scaldate in sos cremos de smantana si hrean!
Miercuri, 01.12.2010, 00:00O reteta consistenta si hranitoare, salata de fasole cu ton este ideala in zilele de post in care este dezlegare la peste. Este simpla si se prepara cu un minim de efort.
Miercuri, 01.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Orez egiptean in sos de legume" Ingrediente: 1 cana de orez cu bob lung 1/2 cana de taietei fini cu ou 1 l supa de carne 2 cani paste scurte (penne rigatte) 400ml linte Expom (conserva) 400ml naut Expom (conserva) o ceapa...
Marti, 30.11.2010, 08:09Se gatesc imediat si sunt delicioase. Exista o reteta pentru fiecare, iar maestrii in prepararea lor sunt Italienii. V-ati dat probabil seama ca e vorba despre paste. Daca va plac si vreti sa aflati cateva retete noi, colegii de la Felica va vin in...
Marti, 30.11.2010, 06:38Chef Cezar a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv, un desert special - spuma de iaurt, nuci si mango, o reteta plina de arome proaspete.
Marti, 30.11.2010, 00:00In perioada Postului Craciunului, supele si ciorbele isi au locul bine definit, iar reteta vegetariana de astazi aduce in prim-plan nautul, un aliment din ce in ce mai iubit si de catre romani.
Marti, 30.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Supa crema de naut si linte" Ingrediente: 700ml supa de legume; 300ml lapte de vaca 30ml vin alb 400g linte Expom 400g naut Expom 1 lingura ulei de masline un catel de usturoi un ardei rosu 1 ceapa, tocata amestec de...
Luni, 29.11.2010, 08:07In perioada postului ce poate pica mai bine decat o reteta de musaca vegetala?
Sambata, 27.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Tortellini cu carne" Ingrediente: 250g tortelloni cu carne Casa Cecconi ulei de masline 400g sos de rosii 200ml smantana dulce o ceapa potrivita si un catel de usturoi busuioc si oregano proaspat sau uscat sare si...
Vineri, 26.11.2010, 08:03In ultima zi de gatit a acestei saptamani in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" Vladut a facut o reteta de paste (tortelloni) cu carne.
Vineri, 26.11.2010, 00:00O reteta delicioasas de post, in care baza de ceapa, usturoi si rozmarin da o savoare minunata fasolei. In plus, o portie nu are decat 191 de calorii!
Vineri, 26.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Piept de pasare in sos de mustar frantuzesc' Ingrediente: 400 gr piept de pui sau curcan, 200 gr smantana grasa dulce 4 lingurite mustar frantuzesc SMAK (cu boabe intregi de mustar) 2 lingurite tarhon uscat maruntit si 2...
Joi, 25.11.2010, 08:11Cannelloni sunt cele mai ingenioase inventii din bucataria italiana. Aceste paste in forma tubulara sunt concepute special pentru a pastra in interiorul lor savoarea ingredientelor, emfatizand deliciul branzei ricotta si al sosului bechamel.
Joi, 25.11.2010, 00:00Vladutz gateste azi "Tagliolini cu fructe de mare"
Marti, 23.11.2010, 08:26Conopida este o leguma savuroasa, iar prajita in putin unt si ulei de masline, alaturi de un aromat sos de patrunjel, poate deveni vedeta zilei si te poate determina sa realizezi ca postul este o ocazie, in care sa incerci si retete inedite. In plus, o portie nu are decat 408 calorii!
Marti, 23.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Supa din castane" Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete Champignon, 100 gr piure de castane, 50g hrean cu smantana SMAK 100 gr parmezan, 1 L supa de legume, 50g smantana dulce, suc de lamaie, 2 cepe rosii, un catel...
Luni, 22.11.2010, 08:11Daniela Crudu ne spune reteta pentru o vreme buna
Luni, 22.11.2010, 08:09Retetele de Post continua sa fie prezentate de a1.ro, iar saptamana aceasta prima reteta este una de praz inabusit, traditionala in Franta.
Luni, 22.11.2010, 00:00Astazi este dezlegarea la peste! Iar pentru cei care tin post, acesta poate fi un bun motiv de sarbatoare. Si care ar fi cea mai buna modalitate, daca nu o reteta cu peste, savuroasa si sanatoasa, prin care sa va incantati toti oaspetii?
Duminica, 21.11.2010, 00:00Kebabul de peste este o specialitate turceasca putin cunoscuta in Romania, in comparatie cu kebabul clasic, din alte tipuri de carne. Prepararea lui este simpla, rapida iar reteta este sanatoasa, gratie alimentelor folosite si a metodelor de gatire.
Duminica, 21.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Spaghetti BIO cu pui si susan"
Vineri, 19.11.2010, 08:04