Ți-e poftă de ceva cu adevărat gustos și simplu de făcut? Atunci încearcă cea mai bună rețetă de ciuperci umplute, pregătită chiar de Vlădutz, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit azi, din categoria rețetelor fără carne, delicioasa rețetă: Ciuperci umplute cu tortellini.
Manuela Constantin are o propunere ce se anunţă cel puţin curajoasă! Concurenta a decis să-i impresioneze pe chefi cu o reţetă de tagliatele cu cacao!
Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă sezonul trecut, a revenit la Chefi la cuţite cu o nouă reţetă inedită!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta ”Icre fermecate”, cea mai bună reţetă de icre din lume, un aperitiv gustos, ușor de preparat, ce va fi foarte apreciat, mai ales în perioadele de post, cu dezlegare la pește.
Daniel Manea este director de vânzări la o cramă care produce vinuri în România. Concurentul vrea să-i dea gata pe chefi cu o reţetă de cremă de zahăr ars!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de țelină servită cu crocănțele și nuci, pe care a denumit-o ”Supa voinicului”.
Miţuna, kale, kiwano sau pepenele cu coarne: sunt doar câteva dintre plantele exotice care au intrat în meniurile românilor. Chefii le strecoară în salate, în burgeri sau în preparate asiatice. Şi pentru că cererea e mare, un mic afacerist...
Duminica, 11.11.2018, 19:36
Îmbrăcate în port popular, tinerele bihorence fură de la ele tainele gătitului la cuptorul de lut. Învăţăm cum o mână de aluat se poate întinde cât toată masa şi încercăm apoi întorsura cu brânză şi plăcinta cu ludaie.
Duminica, 11.11.2018, 19:24
Orice dobrogean e conştient de faptul că aromânii fac cea mai bună plăcintă cu brânză! Însă nu este singurul preparat de natură să-i mulţumească pe gurmanzi. Mai ales că aromânii nu renunţă la reţetele vechi de secole, cum ar fi...
Duminica, 11.11.2018, 14:53
Turul României în bucate ne poartă astăzi în mijlocul aromânilor, unde veselia este mereu garantată. Familiile sunt mari şi unite, iar în jurul mesei poţi să ai şi patru generaţii, legate de aceleaşi tradiţii. De la străbunicile care...
Sambata, 10.11.2018, 19:19
E unul dintre cei mai iubiţi actori, dar are o pasiune secretă! Romică Ţociu e as în bucătărie! Ba chiar aş putea spune că este atât de priceput, încât sunt convinsă că mulţi vor deveni invidioşi, după ce îl vor vedea în acţiune!...
Sambata, 10.11.2018, 10:18
Dimineața de vineri a început în cel mai savuros mod posibil, fiindcă Vlădutz, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să ne facă cea mai bună rețetă de fursecuri din lume!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru weekend rețeta Coffe Secret- fursecuri rapide și delicioase, cu ingrediente la îndemâna oricui.
Nicoleta Luciu este o mămică model! Vedeta ne învăţă să gătim reţete delicioase, dar şi sănătoase pentru cei mici.
Joi, 08.11.2018, 09:59
Nicoleta Luciu este o mămică model! Vedeta ne învăţă să gătim reţete delicioase, dar şi sănătoase pentru cei mici.
Joi, 08.11.2018, 09:29
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o bogată și delicioasă rețetă de salată, cu o combinație de fructe și legume, pe care a denumit-o "Jocuri de salată".
Copiii din zilele noastre nu au timp să se joace. Copleşiţi de şcoală, teme sau cursuri extra-şcolare, au programul unui adult. Culmea e că nu părinţii sunt vinovaţi de situaţie, ci societatea - care cere tineri tot mai bine pregătiţi în...
Miercuri, 07.11.2018, 19:27
Fetele au avut parte de un răsfăț culinar. Dornic să își demonstreze abilitățile de chef, burlacul Emilian a echipat șorțul și a intrat în bucătărie.
Pasionat de bucătărie, burlacul Emilian Ciocănel le-a pregătit o surpriză fetelor.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune delicioasa rețetă Fasole cepuită, o combinație între fasolea albă, fasolea roșie și multă ceapă roșie, dar și ciolan de porc, afumat. Un preparat de nerefuzat!
Pe lângă surprizele audițiilor pe nevăzute, cea de-a patra ediție din sezonul 6 ”Chefi la cuțite”, le rezervă chefilor o probă de gătit cu o miză foarte importantă, ce va schimba soarta jocului în confruntările pe echipe.
Seară cu totul și cu totul specială la ”Chefi la cuțite”, în cea de-a treia ediție a sezonului 6, difuzată luni pe Antena 1. Invitați speciali au ajuns în fața juraților, concurenți care au mai participat în audițiile show-ului s-au întors pentru o a doua șansă, iar farfuriile excepționale nu au rămas nepremiate.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit azi o delicioasă rețetă: Rață cu glazură de cafea și garnitură de fructe caramelizate.
Nu ai cum să refuzi așa Tocăniță de hribi la ceaun cu balmoș, un preparat bucovinean ca la mama lui acasă!
O combinație inedită într-o rețetă cu inspirație din Peru: Ardei rocoto umpluți.
Cremoasă și frumos colorată, este perfectă pentru orice masă din zi această supă cremă de creveți!
Special pentru iubitorii fructelor de mare, o delicioasă rețetă de Calamari umpluți cu pește și parmezan!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Gogoșari caramelizați cu coaste la cuptor, o combinație perfectă de ingrediente, ce satisface toate gusturile.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru weekend rețeta Linzer cu prune, un desert simplu și bun, pe care nu ai cum să nu-l îndrăgești.
Ţară, ţară, vrem ciorbari - este apelul lansat pe reţelele de socializare de mai mulţi tineri care vor să adune într-un singur loc toate reţetele de supe şi ciorbe cunoscute de români. De la banala supă de pui şi tradiţionalul borş de peşte, până la supa de creveţi şi ciorba de raci.
Joi, 01.11.2018, 23:27
Ţară, ţară, vrem ciorbari - este apelul lansat pe reţelele de socializare de mai mulţi tineri care vor să adune într-un singur loc toate reţetele de supe şi ciorbe cunoscute de români. De la banala supă de pui şi tradiţionalul borş de...
Joi, 01.11.2018, 19:21
Dacă ți-e poftă de o porție de omletă dar te-ai săturat de rețetele obișnuite, atunci poate că a venit timpul să descoperi cum se face tortilla! Varianta spaniolă de omletă cu cartofi este cea mai bună rețetă din lume și gustul te cucerește imediat!
Săptămâna aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jurizat, dar au și gătit, căci noutatea sezonului 6 impune o luptă culinară între cei trei, a cărei miză cântărește foarte mult. În fiecare ediție de jurizări pe nevăzute, maeștrii bucătăriei se luptă pentru o amuletă bonus ce le va oferi un avantaj în confruntările pe echipe ce vor urma.
Nici nu se gândeşte la slăbit! Rita Mureşan e pusă pe gătit! Are reţeta perfectă pentru cina de Halloween.
Miercuri, 31.10.2018, 23:19
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine dovleac, ciuperci, brânză, dar și alte ingredinte delicioase, denumit ”Plăcintă din dovleac cu colțișori”. Rețeta este extrem de simplă și de delicioasă, fiind perfectă pentru sărbătoarea de Halloween.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta ”Plăcintă din dovleac cu colțișori”, gustoasă și aspectuoasă,specială pentru sărbătoarea Halloween.
Prima ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 6 „Chefi la cuțite” a început cu emoții pentru concurenți, dar și pentru chefi!
Antoniu Petrescu, preot catolic, prezintă în fața juraților o rețetă personalizată de paste cu somon. Concurentul știe să cânte muzică country, dar și gospel, la fel ca Elvis Presley.
Antoniu Petrescu, zis și Don Elvis, este preot catolic și a venit în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că există o legătură între preoție și arta culinară!
Pentru prânz sau pentru cină, o simplă și delicioasă rețetă de Spaghete cu pește spadă.
Dacă sunteți fan mâncăruri asiatice, încercați rețeta Shrimp Wok, o combinație delicioasă de sosuri asiatice cu paste și fructe de mare!
George Topârceanu și Alina Sirghi au mai participat și în sezonul 3 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar de data asta s-au întors ca să își ia revanșa!
Nela Chiscoci este de meserie ospătar și a lucrat timp de 20 de ani în Italia! Acum, concurenta a venit în sezonul 6 „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a ajunge în marea finală!
Cristina Drăghici are 33 de ani, este din București și este de meserie nutriționist. Pasionată de cultura indiană, concurenta spune că ceva din sufletul ei aparține acelui loc.
Dacă vreți să vă surprindeți familia cu o mâncare inedită, încercați rețeta Sabzi cu jackfruit, un preparat indian de senzație!
Vera a venit în sezonul 6 al emisunii „Chefi la cuțite” ca să impresioneze cu un super preparat, dar a declarat că asemenea emoții n-a mai avut din perioada în care a dat admiterea la facultate!
Ca la bunica acasă, o rețetă țărănească de borș de vițel, acrit cu corcodușe ce merge servită cu țuiculiță.
Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus celor trei jurați o surpriză de zile mari! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să gătească pentru a câștiga o amuletă extrem de prețioasă!
Radu Bârsan conduce ambarcațiuni cu vele și expert în situații de urgență, dar spune că se pricepe la fel de bine și la arta culinară!