Plăcintă cu dovleac pentru Halloween 2018. Cea mai simplă rețetă de la bunica. Un desert rapid și delicios pe care să-l realizezi rapid pentru tine și cei dragi
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o inedită rețetă de salată, denumită "Văcuţa veselă". O combinație de gusturi și culori, cu arome de toamnă!
Valentin Dragomir face câteva glumițe la adresa celor trei jurați. Concurentul vrea să-i îndulcească, fiindcă în opinia sa, doar așa va trece mai departe.
Dumbravă Bogdan George lucrează ca ajutor bucătar în Germania. Concurentul își dorește foarte mult să treacă în etapa următoare a emisiunii „Chefi la cuțite”!
Așteptarea a luat sfârșit, căci sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță! Se anunță a fi o competiție de zile mari, cu povești de viață incredibile, cu rețete delicioase și cu multe momente savuroase!
Ovidiu Cabaua spune că părinții au vrut să-l facă preot, dar se pare că încercările lor nu au dat roade!
Ciprian Lupu, 32 de ani și lucrează ca bucătar în Londra. Concurentul vrea să ia toate cele trei cuțite de la cei trei jurați, mai ales că a fost încurajat de mama iubitei sale să vină la emisiune!
Confruntare de zile mari în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Un italian a concurat împotriva soției sale la emisiune, iar verdictul a fost unul complet neașteptat!
Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” vine cu povești incredibile de viață! De data aceasta, Flavia Țiplea a venit în fața juraților pentru a-și demonstra talentul culinar!
A venit momentul în care emoțiile ating cote maxime în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Chef Orlando Zaharia îi jurizează pe cei trei jurați, iar miza este una uriașă!
Denis Timbălaru are 20 de ani, este din Timiș și a venit să concureze pentru a patra oara la emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, bucătarul speră că sezonul 6 „Chefi la cuțite” îi va purta mult noroc!
Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite" vine cu o serie de surprize pentru jurați! Cei trei chefi pot câștiga câteva avantaje pentru bătălia pe echipe!
Cu trei feluri de pește preparate în moduri diferite și reunite într-un sos aromat, nu poate fi decât delicioasă această rețetă: Trio fish cu spaghete de zucchini și sos de șofran!
Daniel Valentin Hâncu are 31 de ani, este bucătar și a venit în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a ajunge în marea finală!
Pentru rețeta zilei, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Salata lui Vlăduț, o combinație delicioasă între legume și fructe.
Bomboanele Rafaello sunt un deliciu pentru orice doamnă și domnișoară și chiar pentru domni. Este tot ce ai nevoie pentru a avea zâmbetul pe buze și de ce nu, un cadou perfect pentru persoanele dragi.
Sfantul dumitru reteta de varza murata. Ce mai buna reteta a gospodinelor din Banat.
Rețeta zilei! Vlăduț ne propune pentru weekend o rețetă de prăjitură „Esterhazy”, cu specific unguresc, foarte gustoasă și aromată.
Astăzi îți recomandăm o rețetă delicioasă pe care o poți pregăti cu orice ocazie și nu vei da greș, ba mai mult vei primi aprecierea celor dragi fiind extrem de apetisantă. Macroul este un pește foarte versatil, pe care îl poți face în multe feluri. Este bogat în vitamina B 12, are puține calorii și este foarte sănătos.
Vlăduț, bucătarul de la Neața, ne înviorează dimineața propunându-ne rețeta Pui îmbujorat, ce poate constitui un prânz delicios pentru întreaga familie.
Mămăliga este una dintre mâncărurile tradiționale preferate ale românilor, ce se face extrem de simplu și rapid. Merge de minune cu varză, cu sarmale sau cu brânză. Totuși, cum se face cea mai bună rețetă din lume?
Marian Duţă, omul informat de la Neatza, a aflat secretul ciorbei de burta perfecte de la Chef Petrișor Tănase.
Marian Duţă, omul informat de la Neatza, a aflat secretul ciorbei de burta perfecte de la Chef Petrișor Tănase.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm pregătind rețeta Tăiței cu varză, un preparat simplu, cu ingrediente la îndemâna oricui.
Dacă vrei să pregătești o super rețetă de frigărui, dar totuși nu ai cum să faci un grătar cu cărbuni, atunci află ce trucuri poți folosi pentru a pregăti acest deliciu chiar la tine acasă, simplu și rapid!
Sezonul 6 ”Chefi la cuțite”, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, reunește în platoul emisiunii concurenți de toate vârstele și meseriile, cum ar fi un preot catolic pasionat de muzică, un architect italian, căsătorit în România, un bucătar care a gătit pentru echipa de fotbal Bayern Munich, dar și mulți alți candidați ce au făcut din gastronomie un stil de viață.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne învață cum se pun Muraturi asortate - rețetă pas cu pas, pentru iarnă.
Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește un preparat delicios, cu multe arome de toamnă ce înnobilează gustul unui mușchiuleț de porc în mantie de bacon, rețetă denumită „Un zâmbet de toamnă”.
Prajitura cu cirese si nuca de cocos. Desertul pe care il vei indaăgi si il vei prepara ori de cate ori ai ocazia. E timpul sa te rasfeti cu un desert delicios si usor de preparat in casa. Nuca de cocos va da prajiturii tale cu cirese o textura mai interesanta dar se poate omite daca doriti.
Sfecla roşie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism. Acest “super-aliment” reprezinta o sursa excelenta de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru şi fosfor. Pentru a profita din plin de nutrienții sfeclei roșii, este recomandat să o consumați crudă sau in compot, deoarece acesta este singurul mod in care proprietățile sale raman aproape intacte.
Vineri, 19.10.2018, 13:58
Dimineață de senzație la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Vlădutz a decis să ne dezvăluie o cea mai bună și cea mai rapidă rețetă de fursecuri! Aceste mici surprize dulci se fac în doar 15 minute! Cum se pregătesc și de ce ingrediente ai nevoie?
Pentru rețeta zilei, Vlăduț ne pregătește fursecuri „Pupici de toamnă”, o rețetă ușoară și rapidă de fursecuri, ce se prepară în doar 15 minute.
Francisca a venit la „Prietenii de la 11” ca să ne demonstreze încă o dată că iubește din plin preparatele asiatice, fructele de mare și, în special, sushi-ul! Așa am aflat și cum se face cea mai simplă și rapidă rețetă din lume, cu puține ingrediente!
Francisca iubește preparatele asiatice, fructele de mare și, în special, sushi-ul. Alături de Prietenii de la 11, artista ne învață cum să facem sushi chiar la noi acasă.
Vlădutz a decis să ne facă zilele de toamnă mai frumoase cu o super idee de rețetă de coaste de porc cu aromă de gutui! Gustul ușor fructat te cucerește imediat și nu ai nevoie de multe ingrediente pentru a pregăti totul!
Cu darurile parfumate și aurii ale toamnei, gutuile și niște coaste de porc, Vlăduț ne pregătește o delicioasă rețetă ce reunește toate gusturile: dulce, picant și acrișor, pe care a denumit-o „Coaste și gutui fură inima oricui”.
Dimineață savuroasă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, fiindcă Vlădutz a decis să ne pregătească cea mai bună rețetă de aripioare americane din lume!
Rețeta zilei! Vlăduț ne pregătește o delicioasă rețetă „Aripioare americane”, care conține o combinație de ingrediente cărora greu le poți rezista.
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza”, și-a făcut apariția la emisiune și a decis să pregătească ceva rapid și gustos, pentru colegii înfometați din platou!
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se află la masa jurizării ”Chefi la cuțite” pentru un nou sezon al celui mai iubit show culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.
Saveta Bogdan, este populară și în bucătărie. Artista ne pregătește, în direct, dulceață de gutui. Iată ce rețetă folosește marea cântăreață de muzică populară.
Vlăduţ, bucătarul priceput de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să înceapă săptămâna în forță cu o super rețetă de burger vegetarian, ce se face extrem de simplu și rapid!
Săndel Mihai, fratele Andrei, şi soţia sa, Aurora, au trecut la cratiţă. Şi au gătit mâncarea cu care îşi dau pe spate musafirii. Cei doi artişti au fost strict supravegheaţi de Adriana Bahmuţeanu şi multe dintre secretele lor de familie...
Vineri, 12.10.2018, 18:40
Se apropie weekendul și ești în pană de idei cu ce desert să-ți răsfeți familia? Încearcă această Brownie cu nuci și multă ciocolată și va fi foarte apreciată!
Pentru răsfățul din weekend, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune o rețetă de tort spaniol, bun de nu te poți opri doar la o felie.
Chiar dacă se pregătesc pentru duel, membrii tribului Cameleonii s-au distrat de minune prin satul din Madagascar. Un moment cu adevărat inedit a fost acela când concurenții au învățat să facă o rețetă de clătite malgașe!
Joi, 11.10.2018, 23:04
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o delicioasă rețetă de supă cremă olandeză din praf, cu care ne putem delecta în zilele frumoase de toamnă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru azi rețeta Trenulețul, o baghetă de pâine umplută cu diverse ingrediente gustoase, cu care să-i delectăm pe cei dragi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de Spaghete raw vegane, cu multe legume multicolore.
Invitată la "Prietenii de la 11", Chef Anne Marie Pasăre a prezentat. în direct, cum se prepară o caracatița.