Spanacul tratează afecţiunile gastrointestinale, purifică organismul, tratează afecţiunile sistemului nervos, ameliorează problemele renale, tratează bolile respiratorii şi vindecă rănile. Tratează şi afecţiunile cardiovasculare.
Luni, 08.10.2018, 12:24
După ce a fost învins la sprânceană de Răzvan Simion, lui Dani Oțil i-a venit rândul să plătească pariul. Astăzi, super Dani zis și Batman face clătite pentru toată echipa Neatza.
Spanacul tratează afecţiunile gastrointestinale, purifică organismul, tratează afecţiunile sistemului nervos, ameliorează problemele renale, tratează bolile respiratorii şi vindecă rănile. Tratează şi afecţiunile cardiovasculare.
Luni, 08.10.2018, 09:36
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm papilele cu rețeta Rață cu parfum de toamnă, o nebunie de preparat cu o combinație de ingrediente cărora cu greu le poți rezista.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta "Medalion magic", o combinație delicioasă de ingrediente cu arome de toamnă și mușchiuleț de porc.
Dacă te-ai săturat de clasicul pește prăjit în ulei sau făcut sub formă de plachie, atunci poate că a venit momentul să înveți o rețetă cu adevărat simplă și rapidă, ce îți garantează oricând succesul! Cum poți găti peștele într-o manieră delicioasă?
Marian Duță, reporterul de la Neatza, este la fermă și face zacuscă și marmeladă împreună cu Mariana, bucătăreasă șefă.
Rețeta clasică de șnițel o știe toată lumea, fiindcă se face extrem de simplu și de rapid, cu doar câteva ingrediente. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum poți pregăti șnițele crocante, ce rămân la fel de gustoase și a doua zi? Iată cea mai bună rețetă din lume!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne recomandă rețeta "Mere răsfățate", o nebunie de chipsuri din mere cu scorțișoară, servite cu un sos de iaurt cu miere și alune.
Printre cele mai apreciate conserve pentru iarnă se numără și zacusca de ghebe, deci să o preparăm și noi după rețeta de zacusca de ghebe a bunicilor!
Pentru că bucătarii mai divulgă din secretele lor, am aflat câteva ponturi pentru o delicioasă Ciorbă de pui a la grec.
Am aflat reţeta celui mai delicios gulaş. Şi am ajuns tocmai în Hunedoara, pentru asta, atraşi de mirosul mâncării făcute după tradiţie La ceaun, cu foc de lemne. Aflat la prima ediţie, festivalul Hunedoara Gastronomică a avut mare succes.
Sambata, 29.09.2018, 19:35
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Drăguțele dulci", niște gogoși micuțe preparate cu lingura și servite cu un delicios sos de ciocolată.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune, pentru deliciul de peste zi, rețeta Găluște cu sos de cașcaval, o nebunie de preparat, ușor de realizat, cu ingrediente puține.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit pentru pofticioși, rețeta Fasole cu ciolan neafumat, mai sănătoasă și mai hrănitoare.
Pieptul de pui poate fi extrem de fad la gust dacă nu este pregătit cu diferite condimente sau servit alături de o garnitură savuroasă. Totuși, dacă te-ai săturat de clasicele bucăți de carne pregătite în tigaie, atunci descoperă o super rețetă de piept de pui crocant cu aromă de curry!
Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi rețeta "Pastrav îmbujorat", ce conține o combinație deosebită de ingrediente, care s-au asezonat perfect cu fileul de păstrăv afumat.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine prune, cartofi, faină, ouă, dar și alte ingredinte delicioase, denumit "Găluște cu prune".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa și mult adorata rețetă Găluște cu prune, și ne propune s-o testăm și noi, că e simplă și ușoară.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta Salată ”Sfecla veselă”, o combinație delicioasă între sgfeclă crudă, sfeclă coaptă și sfeclă fiartă!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o rețetă de sezon foarte gustoasă: Coaste cu sos de prune și garnitură din porumb.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta "Tagliatelle de Bruxelles", o combinație între paste și varza de bruxelles, dar și alte ingrediente gustoase., o combinație între paste și varza de bruxelles, dar și alte ingrediente gustoase.
Un chef valoros ascunde multe secrete culinare, iar pentru un pasionat de gastronomie și un fan ”Chefi la cuțite”, un curs de gătit alături de unul dintre jurații show-ului se poate transforma într-o experiență unică.
Chef Florin Dumitrescu a oferit o surpriză cu gust pentru un bucătar amator. Iată ce a declarat juratul de la ”Chef la cuțite”.
Uşor, uşor, uităm de vacanţă şi ne-amintim că e, totuşi, toamnă. Pieţele sunt pline de legume. Iar reţetele de zacuscă sunt în topul căutărilor până şi pe google. Să vă arăt. Graficul acesta arată cât de interesaţi au fost...
Sambata, 15.09.2018, 19:20
Românii sunt tot mai interesaţi să vadă ce mănâncă. Sunt atraşi de show-ul pe care îl fac bucătarii atunci când pregătesc în faţa lor preparate inedite sau chiar şi reţete simple. Gătitul se transformă astfel într-un adevărat...
Vineri, 14.09.2018, 19:37
Ca să fie în ton cu premiera emisiunii „Ultimul trib”, ce va avea loc joi, 13 septembrie, la Antena 1, Vlădutz a decis să gătească o rețetă delicioasă de „Rață de Madagascar”! Pentru a pregăti această...
Ani Creţu, emoţii de nedescris alături de fiul său! Aflați prin ce momente a trecut celebra actriţă.
Miercuri, 12.09.2018, 00:17
Dacă vrei să pregătești o ciorbă cu adevărat sănătoasă și gustoasă atunci trebuie să afli care este secretul pe care îl folosesc cei mai mari bucătari ai lumii pentru a da savoare acestui preparat! Cum se face cea mai bună ciorbă...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție, delicioasa rețetă Piept de rață călător, o combinație perfectă între piept de rață, spaetzle și salată.
Dezvăluirea a apărut în revista Hello, după o controversă pe tema unui produs alimentar pe bază de orez, lansat pe piaţă de Oliver. Bucătarul a dat noului produs numele unei mâncări tradiţionale din Jamaica, deşi reţeta acesteia. NU...
Marti, 04.09.2018, 07:57
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune în această ediție un preparat de vară târzie:Sandwich Visul legumelor.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit azi o rețetă: Smochine umplute, adică mici antreuri, sau startere pe bază de smochine cu brânzeturi, simple și delicioase.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Cotlet inimos - Cotlet de porc cu garnitură delicioasă de orz, cu care ne putem delecta familia la masa de prânz.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Ferryboat - Mușchiuleț de porc umplut cu o salată delicioasă, asamblat în formă de feribot, care ne va încânta atât papilele cât și privirea.
Micii şi cârnaţii sunt un deliciu pentru mulţi dintre români, însă puțini sunt cei care știu ce se întâmplă dacă ai consumat mai mult de patru bucăți la o masă! Efectele pot fi extrem de grave și se văd...
Vineri, 24.08.2018, 09:28
Durerile de genunchi, dar și cele de articulații pot fi extrem de dureroase, motiv pentru care dacă nu vrei să mergi la doctor sau să iei pastile îți propunem un remediu naturist eficient și, mai mult de atât, ieftin.
Duminica, 19.08.2018, 17:53
Maria este moldoveancă și spune că este cea mai bună bucătăreasă. Iată ce rețetă delicioasă ne-a pregătit, dar și ce ingrediente a folosit.
Vineri, 17.08.2018, 18:58
Răzvan Constantin, semifinalist „Chefi la cuțite” sezonul cinci, ne învață să preparăm rețete de post, simple, rapide și gustoase. Rețete ideale pentru cei care uită de cumpărături și au frigiderul gol mai mereu.
Miercuri, 08.08.2018, 10:12
Rețeta zilei! Vlăduț, bucătarul de la Neatza,cu gândul la vacan.a de vară ne propune rețeta „Vacanța”. Niște super delicioase bezele cu multă zmeură, dar și alte ingrediente gustoase!
Ai încercat vreodată să gătești un orez gustos și totuși rezultatul te-a dezamăgit, fiindcă preparatul tău era fad și lipsit de gust? Un bucătar celebru a dezvăluit care este secretul reușitei!
Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește „Croque cu vinete”, o rețetă franțuzească ce are la bază o pâine țărănească de cea mai bună calitate și vinete gratinate.
Rețeta zilei! Vlăduț, bucătarul chef de la Neatza, ne gătește „Tort de mici”, un preparat uriaș și delicios pentru toți pofticioșii și iubitorii de carne.
Chef Ralu ne pregătește „Salată de dovlecei”, o rețetă delicoasă de vară, ușor de gătit. Iată de ce ingrediente ai nevoie.
Miercuri, 25.07.2018, 09:28
Rețeta zilei! Vlăduț, bucătarul chef de la Neatza, ne gătește „Tort de mici”, un preparat uriaș și delicios pentru toți pofticioșii și iubitorii de mici, alături de niște delicioși cartofi umpluți.
Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește o rețeta „Bucuria din grădină”, o salată delicioasă, de vară, plină de arome, culori și de vitamine.
Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește „Bame românești”, o rețetă simplă și delicioasă de bame în sos de roșii.
Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne răsfață cu un desert - prajitura Happy summer cu zmerură.
Rețeta zilei! Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a prepra o rețetă de salată cu ingrediente proaspete, de vară, pe care a denumit-o „Salată Jiulia”.
Rețeta zile! Vlăduț ne gătește un preparat sănătos, ușor și foarte gustos. Orice gospodină poate prepara acasă rețeta „Cotlet reușit”.