Christian Spridon a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu o super rețetă de shaorma la farfurie!
Luni, 19.11.2018, 21:19Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au ajuns la o nouă bătălie culinară, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Chefi al cuțite”! De data aceasta, miza a fost una de zile mari!
Luni, 19.11.2018, 20:54Carlo Conversano este un bucătar din Sicilia care a venit în România pentru a se angaja aici în calitate de bucătar, la îndemnul unui prieten. Acum, concurentul a venit la „Chefi la cuțite” ca să se convingă că este un bucătar cu adevărat priceput.
Luni, 19.11.2018, 20:47Carmen Negoiță spune că are „extraordinar de multe joburi” și că principala sa activitate este bloggul de care se ocupă. Concurenta de 37 de ani a decis să facă spectacol cu o rețetă mai puțin obișnuită!
Luni, 19.11.2018, 20:07Într-un mod simplu și fără coacere, cu ingrediente naturale, putem pregăti rețeta Mousse de ciocolată raw vegan, pentru a ne satisface pofta de desert.
Luni, 19.11.2018, 20:03Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta "Tagliatele cu ragu". Sosul ragu este mai gustos, având în componență câteva ingrediente mai speciale.
Luni, 19.11.2018, 09:52Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un super cheesecake cu ciocolată și fructe, de care te îndrăgostești instant! Prăjitura se face imediat și nu necesită coacere!
Vineri, 16.11.2018, 10:49Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru weekend rețeta "Choco cheesecake", un desert delicios pe care îl va adora orice pofticios.
Vineri, 16.11.2018, 08:52Nu întotdeauna trebuie să mergi la restaurant ca să te poți bucura de o mâncare asiatică făcută ca la carte! Cum se poate pregăti cea mai bună rețetă de mâncare chinezească de vită cu mix de legume și susan? Mai simplu decât crezi, cu doar câteva ingrediente!
Joi, 15.11.2018, 17:00Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Pate tartinabil de somon cu caju și prune afumate, dar și alte ingrediente delicioase care ne vor răsfăța papilele.
Joi, 15.11.2018, 08:33Ți-e poftă de ceva cu adevărat gustos și simplu de făcut? Atunci încearcă cea mai bună rețetă de ciuperci umplute, pregătită chiar de Vlădutz, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”!
Miercuri, 14.11.2018, 09:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit azi, din categoria rețetelor fără carne, delicioasa rețetă: Ciuperci umplute cu tortellini.
Miercuri, 14.11.2018, 08:48Manuela Constantin are o propunere ce se anunţă cel puţin curajoasă! Concurenta a decis să-i impresioneze pe chefi cu o reţetă de tagliatele cu cacao!
Marti, 13.11.2018, 20:46Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă sezonul trecut, a revenit la Chefi la cuţite cu o nouă reţetă inedită!
Marti, 13.11.2018, 17:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta ”Icre fermecate”, cea mai bună reţetă de icre din lume, un aperitiv gustos, ușor de preparat, ce va fi foarte apreciat, mai ales în perioadele de post, cu dezlegare la pește.
Marti, 13.11.2018, 09:32Daniel Manea este director de vânzări la o cramă care produce vinuri în România. Concurentul vrea să-i dea gata pe chefi cu o reţetă de cremă de zahăr ars!
Luni, 12.11.2018, 18:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de țelină servită cu crocănțele și nuci, pe care a denumit-o ”Supa voinicului”.
Luni, 12.11.2018, 08:29Miţuna, kale, kiwano sau pepenele cu coarne: sunt doar câteva dintre plantele exotice care au intrat în meniurile românilor. Chefii le strecoară în salate, în burgeri sau în preparate asiatice. Şi pentru că cererea e mare, un mic afacerist...
Duminica, 11.11.2018, 19:36Îmbrăcate în port popular, tinerele bihorence fură de la ele tainele gătitului la cuptorul de lut. Învăţăm cum o mână de aluat se poate întinde cât toată masa şi încercăm apoi întorsura cu brânză şi plăcinta cu ludaie.
Duminica, 11.11.2018, 19:24Orice dobrogean e conştient de faptul că aromânii fac cea mai bună plăcintă cu brânză! Însă nu este singurul preparat de natură să-i mulţumească pe gurmanzi. Mai ales că aromânii nu renunţă la reţetele vechi de secole, cum ar fi...
Duminica, 11.11.2018, 14:53Turul României în bucate ne poartă astăzi în mijlocul aromânilor, unde veselia este mereu garantată. Familiile sunt mari şi unite, iar în jurul mesei poţi să ai şi patru generaţii, legate de aceleaşi tradiţii. De la străbunicile care...
Sambata, 10.11.2018, 19:19E unul dintre cei mai iubiţi actori, dar are o pasiune secretă! Romică Ţociu e as în bucătărie! Ba chiar aş putea spune că este atât de priceput, încât sunt convinsă că mulţi vor deveni invidioşi, după ce îl vor vedea în acţiune!...
Sambata, 10.11.2018, 10:18Dimineața de vineri a început în cel mai savuros mod posibil, fiindcă Vlădutz, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să ne facă cea mai bună rețetă de fursecuri din lume!
Vineri, 09.11.2018, 09:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru weekend rețeta Coffe Secret- fursecuri rapide și delicioase, cu ingrediente la îndemâna oricui.
Vineri, 09.11.2018, 08:39Nicoleta Luciu este o mămică model! Vedeta ne învăţă să gătim reţete delicioase, dar şi sănătoase pentru cei mici.
Joi, 08.11.2018, 09:59Nicoleta Luciu este o mămică model! Vedeta ne învăţă să gătim reţete delicioase, dar şi sănătoase pentru cei mici.
Joi, 08.11.2018, 09:29Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în această ediție o bogată și delicioasă rețetă de salată, cu o combinație de fructe și legume, pe care a denumit-o "Jocuri de salată".
Joi, 08.11.2018, 08:31Copiii din zilele noastre nu au timp să se joace. Copleşiţi de şcoală, teme sau cursuri extra-şcolare, au programul unui adult. Culmea e că nu părinţii sunt vinovaţi de situaţie, ci societatea - care cere tineri tot mai bine pregătiţi în...
Miercuri, 07.11.2018, 19:27Fetele au avut parte de un răsfăț culinar. Dornic să își demonstreze abilitățile de chef, burlacul Emilian a echipat șorțul și a intrat în bucătărie.
Miercuri, 07.11.2018, 14:43Pasionat de bucătărie, burlacul Emilian Ciocănel le-a pregătit o surpriză fetelor.
Miercuri, 07.11.2018, 14:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune delicioasa rețetă Fasole cepuită, o combinație între fasolea albă, fasolea roșie și multă ceapă roșie, dar și ciolan de porc, afumat. Un preparat de nerefuzat!
Miercuri, 07.11.2018, 08:39Pe lângă surprizele audițiilor pe nevăzute, cea de-a patra ediție din sezonul 6 ”Chefi la cuțite”, le rezervă chefilor o probă de gătit cu o miză foarte importantă, ce va schimba soarta jocului în confruntările pe echipe.
Marti, 06.11.2018, 12:52Seară cu totul și cu totul specială la ”Chefi la cuțite”, în cea de-a treia ediție a sezonului 6, difuzată luni pe Antena 1. Invitați speciali au ajuns în fața juraților, concurenți care au mai participat în audițiile show-ului s-au întors pentru o a doua șansă, iar farfuriile excepționale nu au rămas nepremiate.
Marti, 06.11.2018, 12:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit azi o delicioasă rețetă: Rață cu glazură de cafea și garnitură de fructe caramelizate.
Marti, 06.11.2018, 08:21Nu ai cum să refuzi așa Tocăniță de hribi la ceaun cu balmoș, un preparat bucovinean ca la mama lui acasă!
Luni, 05.11.2018, 22:23O combinație inedită într-o rețetă cu inspirație din Peru: Ardei rocoto umpluți.
Luni, 05.11.2018, 21:33Cremoasă și frumos colorată, este perfectă pentru orice masă din zi această supă cremă de creveți!
Luni, 05.11.2018, 21:27Special pentru iubitorii fructelor de mare, o delicioasă rețetă de Calamari umpluți cu pește și parmezan!
Luni, 05.11.2018, 19:54Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Gogoșari caramelizați cu coaste la cuptor, o combinație perfectă de ingrediente, ce satisface toate gusturile.
Luni, 05.11.2018, 08:39Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru weekend rețeta Linzer cu prune, un desert simplu și bun, pe care nu ai cum să nu-l îndrăgești.
Vineri, 02.11.2018, 08:36Ţară, ţară, vrem ciorbari - este apelul lansat pe reţelele de socializare de mai mulţi tineri care vor să adune într-un singur loc toate reţetele de supe şi ciorbe cunoscute de români. De la banala supă de pui şi tradiţionalul borş de peşte, până la supa de creveţi şi ciorba de raci.
Joi, 01.11.2018, 23:27Ţară, ţară, vrem ciorbari - este apelul lansat pe reţelele de socializare de mai mulţi tineri care vor să adune într-un singur loc toate reţetele de supe şi ciorbe cunoscute de români. De la banala supă de pui şi tradiţionalul borş de...
Joi, 01.11.2018, 19:21Dacă ți-e poftă de o porție de omletă dar te-ai săturat de rețetele obișnuite, atunci poate că a venit timpul să descoperi cum se face tortilla! Varianta spaniolă de omletă cu cartofi este cea mai bună rețetă din lume și gustul te cucerește imediat!
Joi, 01.11.2018, 18:27Săptămâna aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jurizat, dar au și gătit, căci noutatea sezonului 6 impune o luptă culinară între cei trei, a cărei miză cântărește foarte mult. În fiecare ediție de jurizări pe nevăzute, maeștrii bucătăriei se luptă pentru o amuletă bonus ce le va oferi un avantaj în confruntările pe echipe ce vor urma.
Joi, 01.11.2018, 16:01Nici nu se gândeşte la slăbit! Rita Mureşan e pusă pe gătit! Are reţeta perfectă pentru cina de Halloween.
Miercuri, 31.10.2018, 23:19Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine dovleac, ciuperci, brânză, dar și alte ingredinte delicioase, denumit ”Plăcintă din dovleac cu colțișori”. Rețeta este extrem de simplă și de delicioasă, fiind perfectă pentru sărbătoarea de Halloween.
Miercuri, 31.10.2018, 08:49Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta ”Plăcintă din dovleac cu colțișori”, gustoasă și aspectuoasă,specială pentru sărbătoarea Halloween.
Miercuri, 31.10.2018, 08:41Prima ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 6 „Chefi la cuțite” a început cu emoții pentru concurenți, dar și pentru chefi!
Marti, 30.10.2018, 23:00Antoniu Petrescu, preot catolic, prezintă în fața juraților o rețetă personalizată de paste cu somon. Concurentul știe să cânte muzică country, dar și gospel, la fel ca Elvis Presley.
Marti, 30.10.2018, 22:49Antoniu Petrescu, zis și Don Elvis, este preot catolic și a venit în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că există o legătură între preoție și arta culinară!
Marti, 30.10.2018, 22:35