Juratul a decis! Amuleta cu numărul 11, ce a repus în joc un avantaj extrem de valoros, imunitatea totală pentru un concurent pe parcursul unei probe, a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu.
Rodica Bârlea este pasionată de bucătărie de la vârsta de 12 ani, dar și de motociclism. Concurenta vrea să-și cumpere un motor, doar dacă câștigă concursul.
Plăcintele sunt gata. Este momentul să aflăm cine a câștigat Amuleta Imunității Totale! Cine a cucerit papilele gustative ale invitatului special la jurizare, Bogdan Piele, executive chef peste treizeci de bucătării și proprietar al unui laborator de deserturi?
Începe bătaia pentru penultima amuletă la „Chefi la cuțite”! În acest moment, clasamentul îi are ca fruntași pe chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ce se află la egalitate cu câte patru avantaje câștigate.
Sorin Stan, bucătar, vrea să obțină cele trei cuțite de la jurați. Preparatul său asiatic este creat de el și un amic. Concurentul vrea să-și arate măiestria în fața celor trei magnifici.
Lucsandra Săndulescu, omul informat de la "Prietenii de la 11", a aflat de la Chef Tom Rees cum să îți prepari un prânz pe fugă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta "Ciuperci în plăpumioară", pe bzaă de ciuperci pane cu un sos delicios și alte ingrediente care completează perfect gustul.
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, un clip amuzant de pe net.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta "Ciuperci în plăpumioară", pe bzaă de ciuperci pane cu un sos delicios și alte ingrediente care completează perfect gustul.
Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește rețeta „Mușchiuleț catalan”, un preparat delicios, cu ingrediente sănătoase, perfect pentru o masă în familie.
Pentru că urmează o perioadă de 10 zile cu dezlegare la pește, în care toți românii care țin post se pot bucura de un preparat delicios care să conțină pește. Astăzi ți-am pregătit o rețetă de pește corvină cu legume la cuptor. Este incredibil de gustos și de sănătos!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Salată de orz, plină de culoare și savoare, cu ingrediente sănătoase.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Friptura leului" care conţine cotlet de porc, muștar, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase.
O combinație de gusturi și arome, într-un preparat gustos și sățios: Risotto cu șofran și cascaval afumat servit cu ananas caramelizat.
Una dintre cele mai apreciate rețete culinare din categoria pastelor este rețeta Paste carbonara.
Ne plac pastele, dar ne plac foarte mult și creveții, deci să le combinăm într-o singură rețetă: Paste cu creveți!
Friptura uruguayană perfectă pentru prânz. Iată cum se prepară.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă: Salată din morcovi caramelizați, ce conține numai ingrediente gustoase.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Paradisul puilor, un preparat delicios și aspectuos cu orez și pui.
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu și-au ascuțit cuțitele și se tot întrec în diferite probe culinare pentru a pune mâna pe tot felul de amulete prețioase, dar și pentru a selecționa cei mai pricepuți bucătari! Cine va reușit de data aceasta să își demonstreze superioritatea? Se anunță o ediție spectaculoasă, plină de povești delicioase și preparate senzaționale!
Marian Basa are 34 de ani și, deși s-a născut cu un grav handicap, niciodată nu a renunțat la ambiție și la optimism. Iar povestea sa este una cu adevărat ieșită din comun!
Alt invitat surpriză în emisiunea „Chefi la cuțite”! Cine nu își amintește de modelul Marin Florin, cel care s-a căsătorit cu un preot englez?
Mihai Ilie are 37 de ani, este din București și de meserie este bucătar! Concurentul a pregătit niște surprize uriașe pentru cei trei chefi!
Dacă vreți să vă impresionați musafirii și familia, pregătiți rețeta de Desert în formă de ouă ochiuri, și sigur vor rămâne uimiți!
Dragoș Scurtu este de profesie inginer și legătura sa cu bucătăria vine din facultate, atunci când a fost nevoit să își gătească singur!
Rafael Garcia este din Republica Dominicană și în prezent lucrează ca bucătar în Galați! Nici nu a terminat bine facultatea că a și devenit tătic!
Silviu Andrei a lăsat platanele și a venit la aragaz ca să gătească alături de superba sa fetiță, Natalia! Cine ar fi crezut că vom avea parte de asemenea invitați în acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”?
După ce Andreea Durko Liptak nu a reușit să îi impresioneze pe chefi cu preparatul său, acum a venit rândul prietenei sale să își încerce norocul!
Lupta pentru o nouă amuletă va fi și mai aprigă, pentru că în joc va fi pus încă o dată bonusul preferat al chefilor: acela de a schimba un concurent din echipa lor, cu un altul dintr-o echipă adversă, pe parcursul battle-urilor.
Mugurel Moraru a venit pentru a doua oară la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că, de data aceasta, poate ajunge la o etapă superioară!
De câteva săptămâni, cei trei chefi de temut se tot întrec în diferite probe culinare pentru a pune mâna pe tot felul de amulete. Cine va reușit de data aceasta să își demonstreze superioritatea? Se anunță o ediție spectaculoasă, plină de povești delicioase și preparate senzaționale!
Astăzi te învățăm o rețetă de sărmăluțe de post cu orez, ciuoerci și nuci! O rețetă învățată de la bunici care păstrează și astăzi savoarea și gustul vremurilor de odinioară
Invitat la "Răi, Da Buni", chef Nicolai Tand a dezvăluit, în direct, cea mai delicioasă rețetă.
Luni, 19.11.2018, 22:36
Invitat la "Răi, Da Buni", chef Nicolai Tand a venit să vorbească despre ce decizie a luat pentru liniştea familiei lui.
Luni, 19.11.2018, 22:31
Asezonat cu sos din fructe de pădure, este chiar delicios acest piept de rață cu piure de cartofi dulci!
Marga Glăvan este pensionară și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” alături de simpaticul său cățel!
O combinație interesantă de ingrediente într-un preparat de nerefuzat: File de ton cu piure de avocado si pepene marinat
Felician Stuparu s-a întors la emisiunea „Chefi la cuțite”! De data aceasta, concurentul este mai decis ca niciodată să facă spectacol!
Marian Dospinoiu are 40 de ani și de meserie este bucătar. A venit la emisiunea pentru a-și demonstra că poate să facă față acestei provocări!
Cosmin Constantin are 33 de ani și de meserie este operator. A venit la emisiunea la îndemnul fetiței sale și astfel, concurentul și-a luat inima în dinți și s-a apucat de gătit!
Christian Spridon a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu o super rețetă de shaorma la farfurie!
Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au ajuns la o nouă bătălie culinară, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Chefi al cuțite”! De data aceasta, miza a fost una de zile mari!
Carlo Conversano este un bucătar din Sicilia care a venit în România pentru a se angaja aici în calitate de bucătar, la îndemnul unui prieten. Acum, concurentul a venit la „Chefi la cuțite” ca să se convingă că este un bucătar cu adevărat priceput.
Carmen Negoiță spune că are „extraordinar de multe joburi” și că principala sa activitate este bloggul de care se ocupă. Concurenta de 37 de ani a decis să facă spectacol cu o rețetă mai puțin obișnuită!
Într-un mod simplu și fără coacere, cu ingrediente naturale, putem pregăti rețeta Mousse de ciocolată raw vegan, pentru a ne satisface pofta de desert.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta "Tagliatele cu ragu". Sosul ragu este mai gustos, având în componență câteva ingrediente mai speciale.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un super cheesecake cu ciocolată și fructe, de care te îndrăgostești instant! Prăjitura se face imediat și nu necesită coacere!
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune pentru weekend rețeta "Choco cheesecake", un desert delicios pe care îl va adora orice pofticios.
Nu întotdeauna trebuie să mergi la restaurant ca să te poți bucura de o mâncare asiatică făcută ca la carte! Cum se poate pregăti cea mai bună rețetă de mâncare chinezească de vită cu mix de legume și susan? Mai simplu decât crezi, cu doar câteva ingrediente!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Pate tartinabil de somon cu caju și prune afumate, dar și alte ingrediente delicioase care ne vor răsfăța papilele.