Postul Paștelui. Rețetă simplă de prăjitură de post cu nucă de cocos. Află din articolul a1.ro. cum poți realiza o prăjitură de post cu nucă de cocos, o rețetă simplă și rapidă. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui.
Postul Paștelui. Rețetă simplă de tiramisu de post. Află din articolul a1.ro. cum poți realiza un tiramisu de post, o rețetă simplă și rapidă. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui
Postul Paștelui. Rețetă clătite de post delicioase și pufoase. Află din articolul a1.ro. cum poți realiza clătite de post delicioase și pufoase, o rețetă simplă și rapidă. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui
Postul Paștelui. Rețetă colivă tradițională de post. Află din articolul a1.ro, cum poți realiza coliva tradițională de post, o rețetă simplă și rapidă. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui
Postul Paștelui 2019. Cea mai simplă rețetă de negresă de post. Află din articolul a1.ro, cum poți realiza cea mai simplă rețetă de negresă de post. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui 2019
Rețetă mucenici. Cea mai simplă rețetă de mucenici muntenești fierți. Află din articolul a1.ro, care este cea mai simplă rețetă de mucenici muntenești sau fierți. Plus, multe alte informații utile despre Mucenici și Sărbătoarea Sfinții 40 de Mucenici în România
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o altfel de salată de vinete combinată cu ciuperci și alte ingrediente, pe care a denumit-o "Vinete preferate".
Rețetă mucenici. Cea mai bună rețetă de mucenici moldovenești pufoși. Află din articolul a1.ro, cum este rețeta pentru cei mai gustoși mucenici moldovenești pufoși sau sfințișori
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de spaghete ondulate, scăldate într-un delicios sos de roșii cu multe condimente și pecorino, pe care a denumit-o "Spaghete vesele".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Șnițel cu surprize", un preparat delicios pe bază de mușchiuleț de porc, vinete, ardei, castravete, dar şi alte ingrediente delicioase.
Lovitură cumplită pentru români! Autoritățile au anunțat o schimbare uriașă pentru bolnavii din România. Ce se întâmplă cu medicamentele și la ce ar trebui să ne așteptăm?
Vineri, 15.02.2019, 14:13
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Salată de hering marinat, rețetă inspirată din bucătăria germană, cu o combinație perfectă de ingrediente.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert delicios pe care nimeni nu-l poate refuza: Ștrudel vienez cu sos de vanilie.
O practică frecventă din farmaciile româneşti va dispărea treptat, aşa cum impun normele europene şi cum recomandă producătorii. Măsura face parte dintr-un pachet mai mare de legi, menite să lovească în piaţa medicametelor contrafăcute.
Joi, 07.02.2019, 22:57
Practica din farmaciile româneşti va dispărea treptat, aşa cum impun normele europene şi cum recomandă producătorii. Măsura face parte dintr-un pachet mai mare de legi, menite să lovească în piaţa medicametelor contrafăcute.
Joi, 07.02.2019, 19:38
De ani de zile, o vedetă tv este împotriva vaccinurilor. Ba chiar vedeta susţine că ele sunt un mit şi că rolul lor, de fapt, nu este de a proteja individul de o boală, ci de a-l îmbolnăvi.
Joi, 07.02.2019, 17:51
De ani de zile, Olivia Steer este împotriva vaccinurilor. Ba chiar vedeta susţine că ele sunt un mit şi că rolul lor, de fapt, nu este de a proteja individul de o boală, ci de a-l îmbolnăvi. Acum, Olivia Steer pretinde că are metoda ideală...
Joi, 07.02.2019, 14:38
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne surprinde plăcut cu deliciasa rețetă Rasol de curcan cu sos fructat, o nebunie de preparat.
Pentru că orice zi trebuie să înceapă cu o gustare bună, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o delicioasă rețetă de plăcintă cu brânză și spanac.
Vlăduţ, bucătarul de la "Neatza", a pregătit cea mai bună rețetă de gogoși numită "Minciunele". Cum se face?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit unul dintre deserturile preferate ale copilăriei, mai ales a celor care au crescut la bunici și anume: delicioasele "Minciunele", dar și un sos gustos de mere, lângă ele.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să încercăm rețeta "Colțunași cu carne", o nebunie de preparat cu o combinație perfectă de ingrediente.
Lucsandra Săndulescu, reporterul special al emisiunii „Prietenii de la 11”, a mers la un restaurant pentru a afla ce se întâmplă în corpul nostru atunci când mâncăm un avocado!
Iată care sunt beneficiile consumului de avocado și câteva rețete delicioase care au la bază fructul care a devenit vedetă în România.
Vlădutz, talentatul bucătar de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a dezvăluit cum se face cea mai bună rețetă de cartofi franțuzești din lume! Nu ai nevoie de multe ignrediente, dar cu siguranță rezultatul e delicios!
Pentru că preparatele pe bază de cartofi sunt cele mai versaltile și la îndemâna oricui, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza,ne propune o rețetă mai specială de Cartofi franțuzești, acei cartofi la cuptor cu multe brânzeturi.
Dacă vrei să mănânci o mâncare chinezească, făcută chiar de tine acasă, îți recomandăm trei rețete ușor de preparat
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne trimite cu gândul pe meleagurile grecești, preparând delicioasa rețetă Papoutsakia, un preparat grecesc plin de savoare și culoare.
Ești fan shaorma și totuși vrei să vezi ce înseamnă un preparat cu adevărat savuros? Atunci încearcă să faci totul chiar la tine în bucătărie! Cum se pregătește cea mai bună rețetă de shaorma făcută în casă?
Inspirate din bucătăria spaniolă, rețetele de empanadas au devenit populare și în bucătăriile românești. Cum să nu îndrăgești așa pateuri delicioase, cu aluat fraged și umplutură de carne cu brânzeturi, servite calde sau reci, după pofta inimii!
Înfruntarea titanilor în bucătărie! Nici la chefi la cuţie nu au avut o probă aşa de complicată. Totul este contra timp! Doi semifinalişti de la Chefi la cuţite trec prin probe de foc.
Vineri, 25.01.2019, 10:19
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să-i răsfățăm pe cei dragi cu un desert de nerefuzat: Ciocolată de casă. Rețeta explicată pas cu pas.
A fost zi de sărbătoare şi în restaurantele din Capitală. Mica Unire i-a scos din casă pe cei care au dorit să sărbătorească româneşte - cu preparate tradiţionale, ca în bucătăriile de altă dată. În meniuri au fost introduse...
Joi, 24.01.2019, 19:29
Vlădut, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Gnocchi cu de toate, un preparat simplu și delicios, perfect pentru orice masă din zi.
Vlădut, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Bucuria pescarului" un sandviș delicios asamblat în formă de pește. pe bază de somon afumat, macrou, morcovi, dar și alte ingrediente gustoase și colorate.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Piept de curcan in stil american, un fel de salată caldă, cu care ne putem delecta la orice masă din zi.
Un restaurant românesc a cucerit capitala mondială a gastronomiei! Un fost concurent din emisiunea „Chefi la cuțite” face senzație la Paris cu preparatele sale!
O friptură delicioasă se pregătește folosind un sos savuros făcut din câteva ingrediente! Uită de rețetele obișnuite și hai să pregătim o super porție de cotlet de porc în sos dulce de soia, cu garnitură de piure aromat!
Ciorbă Rădăuțeană Rețetă autentică din Bucovina. Alternativa la Cioba de Burtă
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta Piept de rață cu marmeladă din portocale și piure de cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.
Astăzi este Ziua mâncărurilor picante. Iată cum se prepară tacos tradițional mexican.
Răsturnare de situaţie în cazul reţetei pe care Adriana Bahmuţeanu a arătat-o la TV şi susţinea că pe ea este diagnosticul lui Silviu Prigoană.
Marti, 15.01.2019, 23:54
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, anunță tema duelului. Concurenții au tras la sorți pentru tema duelului de la "Chefi la Cuțite".
În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact,...
În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact,...
Ciorba caldă este răsfățul din iernile reci. Iată care sunt cele mai simple rețete, dar și topul ciorbelor preferate de români.
Pentru că este ger afară, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să pornim cuptoarele și să ne delectăm cu o interesantă rețetă de Pâine umplută cu cartofi copți și un fondue delicios, rețetă pe care a denumit-o ”Pâine veselă”.
Invitată la "Rai da' Buni", Roxana Vașniuc a gătit o rețeta specială lui Mihai Morar.
Luni, 14.01.2019, 23:29
Concurenţii au primit ca sarcină să gătească sosuri în cadrul probei duel în care fiecare este pe cont propriu. La degustare, chefii au fost avut păreri împărţite referitoare la reţetele pe care le-au savurat!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Mușchiuleț de porc cu ciuperci și găluște, un preparat perfect chiar și pentru o masă de petrecere, pe care l-a denumit "Muşchiuleţ petrecăreț".