Ralu, frumoasa asistentă de la "Star Matinal", a pregătit un deșert delicios, papanași fierți umpluți cu căpșune.
Marti, 05.06.2018, 08:42
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat pe bază de paste și legume, pe care l-a denumit Happy rigatoni.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reinterpretare a celei mai cunoscute rețete din copilărie și anume: rețeta Orez și lapte cu bulgărași de căpșune.
Raluca Dumitru pregătește o rețetă deliciosă, supă cremă de vinete cu roșii coapte. Această rețetă poate să fie savurată cu crutoane și reprezintă un prânz delicios.
Joi, 31.05.2018, 09:03
Chef Ionuț pregătește o rețetă tradiționala italienească, Tagliata di filetto. Chef-ul vorbește despre pașii pentru realizarea rețetei.
Miercuri, 30.05.2018, 10:44
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta ”Romantica”, o delicioasă salată cu mazăre, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente.
Pentru atunci când vrei să încerci altceva decât mâncărurile cu care te-ai obișnuit, această rețetă de Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate te poate inspira.
Daca tot vine ziua copilului am zis sa va propunem o reteta delicioasa de inghetata pentru a sarbatori 1 iunie. In caz ca nu aveti inca planuri pentru acea zi sau preferati sa ramaneti acasa cu cei drag, ar fi frumos sa va rasfatati cu ceva dulce.
Luni, 28.05.2018, 12:24
„Mini brioșe cu spanac și bacon”, ideale pentru micul dejun.
Joi, 24.05.2018, 09:55
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, ne propune să încercăm o demențială rețetă: ”Coaste jucăuşe cu legume”, cu care ne putem răsfăța familia.
Vlăduţ a decis să ne arate cum se face cea mai bună rețetă de sărmăluțe în foi de viță! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezultatul este savuros!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Sărmăluțe în foi de viță", un deliciu de nerefuzat.
Vica Blochina și Cătălin Moroșanu au făcut echipă la cratiță și s-au întrecut într-ale bucatariei cu Daniela Crudu și renumitul om de afaceri Nicușor Stan. După multe stângăcii, pe care, culmea le-au făcut în bucătărie fetele, cele...
Sambata, 19.05.2018, 10:01
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Mușchiuleț cu parfum de primăvară", care conţine carne de porc și multe legume delicioase.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Cheesecake cu multe afine, un desert minunat, cu care îi putem răsfăța pe cei dragi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Delicatesă de mai", un piure rustic servit cu roșii și mozzarella, dar şi alte ingrediente delicioase.
Vladuț, bucătarul de la Neatza, gătește rețeta Pui ca la Paris. Bucătarul oferă sfaturi pentru prepararea rețetei, dar și pentru alegerea unui pui crescut în mod natural.
Marlena Botezatu a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” având mari emoții! Abia acum, în sezonul cinci, concurenta și-a făcut curaj să își încerce norocul!
Marius Baldovin a participat la multe emisiuni, doar că de data aceasta e decis să facă show de zile mari la „Chefi la cuțite”!
Surpriză uriașă la emisiunea „Chefi la cuțite”! Dorian Popa a luat-o pe mamișor și a venit să facă spectacol de zile mari, cu o rețetă specială!
Emoțiile ating cote maxime la emisiunea „Chefi la cuțite”! Unii concurenți sunt bucătari de meserie, alții au doar o mare pasiune pentru gătit!
Cristian Bere are 29 de ani, este din Cluj și a venit plin de încredere la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să facă spectacol culinar!
Asta da apriție la „Chefi la cuțite”! Cu o fustiță extrem de scurtă și un decolteu ce lasă multe la vedere, următoarea concurentă a făcut show de zile mari!
Surpriză uriașă pentru cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au avut parte de o degustare, în ritm de...striptease!
De data aceasta, cei trei chefi vor avea parte de surprize una și una! Jurizarea o să fie una pe măsură, iar Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu chiar le vor vedea pe toate!
Curele de slăbire sunt tot mai căutate în întreaga lume, însă multe persoane fac greșeala de a se înfometa, riscându-și sănătatea pentru a arăta bine.
Duminica, 13.05.2018, 11:06
Chef Gabi, invitat în platoul matinalilor, ne pregătește „Salată mixtă cu quinoa, morcov ras și căpșuni”.
Vineri, 11.05.2018, 10:29
Vlăduţ, bucătarul plin de idei culinare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit pentru astăzi o rețetă cu adevărat specială, spre marea bucurie a lui Cătălin Oprișan!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, capsuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Frigărui mentolate".
Edițiile „Chefi la cuțite” difuzate săptămâna aceasta au adus la masa jurizării preparate dintre cele mai variate.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Caponata, un preparat itașlian pe bază de vinete și alte legume.
Ingredientele necesare sunt: 300 gr făină albă, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță praf de copt, 1/8 linguriță bicarbonat de sodiu, 3 linguri iaurt gras, 100 ml apă, 2 linguri ulei. Umplutură: 200 gr telemea slab sărată, 1 ceapă rosie, 1/4...
Miercuri, 09.05.2018, 12:21
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a arătat tuturor că și unele animale inteligente precum câinii sunt susținătorii unei diete cu mici, cârnăciori și cam tot ce mai e bun!
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un clip amuzant.
Vlădutz, bucătarul iscusit de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, care ne aduce mereu idei culinare savuroase, ne-a pregătit astăzi o super rețetă de „sandviș Europa”!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Europa, un sandviș delicios, cu frigănele de pâine, multe brânzeturi specifice din țările europene și fructe.
Dacă vreți să împresionați familia cu un preparat spectaculos pe bază de pește și multe legume, rețeta „Baccala alla carbonara”, sigur vă poate fi de folos!
Una dintre cele mai populare și ușoare prăjituri este negresa, iar această rețetă de negresă cu ciocolată, sigur va fi foarte apreciată!
Cum să nu adori așa ciorbă țărănească de gâscă, cu tăieței de casă, acrișoară și gustoasă!
Ingredientele necesare sunt: Pentru blat: 150 gr unt, 250 gr făină albă, 1 ou, 1 lg zahăr brut, 1 praf sare. Pentru umplutură: 500 gr căpșuni coapte bine, 1 lg zahăr brut, 1 linguriță amidon, 2-3 linguri apă, 1 lingură zeamă lămâie.
Marti, 08.05.2018, 10:47
Cele mai bune preparate! Învață să pregătești „Paste cu trufe și cocoșel de munte”.
Marti, 08.05.2018, 09:50
O nouă zi a început în mare forță la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Vlădutz a decis să facă spectacol cu o super rețetă de pui vesel!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Pui vesel", un preparat care conţine pulpe de pui, servite cu gulii în sos alb, dar și alte ingrediente.
O combinație ce provoacă curcubeu pe cerul gurii: „Somn prăjit cu usturoi și mămăliguță”!
Cei trei jurați au parte de papanași din partea Alinei Daon. Concurenta a reinventat rețeta, de aceea are mari emoții în fața chefilor.
Nimeni nu va refuza așa desert tradițional, dar reinventat într-un mod mai delicios: „Papanași cu cremă de vanilie și sos de vișine”!
Ce poate fi mai bun și sățios decât o Tocăniță de cartofi cu carne de porc, preparată ca la mama acasă?
Arată demenţial şi este extrem de ușor de pregătit. Unde mai pui că se face şi rapid? Budinca rapidă cu legume şi piept de pui la cuptor este alegerea perfectă pentru momentele în care ai musafiri.
Luni, 07.05.2018, 15:42
Cea mai bună „Tartă cu fructe de pădure”. Ce nu trebuie să pui în aluat.
Luni, 07.05.2018, 09:57
Vlăduţ, bucătarul priceput de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să începem săptămâna aceasta cu o super rețetă, pecare o poți pregăti și tu în doar câțiva pași! Cum se face o super salată de fasole galbenă?