Antena Căutare

Articole despre reteta

Cum se face cea mai bună rețetă de "frigărui mentolate"! Trebuie neapărat să încerci

Cum se face cea mai bună rețetă de "frigărui mentolate"! Trebuie neapărat să încerci

Vlăduţ, bucătarul plin de idei culinare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit pentru astăzi o rețetă cu adevărat specială, spre marea bucurie a lui Cătălin Oprișan!

Vineri, 11.05.2018, 09:25
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "frigărui mentolate"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "frigărui mentolate"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, capsuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Frigărui mentolate".

Vineri, 11.05.2018, 08:35
Jurizarea pe nevăzute surprinde cu rețete delicioase la „Chefi la cuțite”

Jurizarea pe nevăzute surprinde cu rețete delicioase la „Chefi la cuțite”

Edițiile „Chefi la cuțite” difuzate  săptămâna aceasta  au adus la masa jurizării preparate dintre cele mai variate.

Joi, 10.05.2018, 15:34
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Caponata"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Caponata"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Caponata, un preparat itașlian pe bază de vinete și alte legume.

Joi, 10.05.2018, 08:38
Ralu ne pregătește „Pâine indiană cu brânză”

Ralu ne pregătește „Pâine indiană cu brânză”

Ingredientele necesare sunt: 300 gr făină albă, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță praf de copt, 1/8 linguriță bicarbonat de sodiu, 3 linguri iaurt gras, 100 ml apă, 2 linguri ulei. Umplutură: 200 gr telemea slab sărată, 1 ceapă rosie, 1/4...

Miercuri, 09.05.2018, 12:21
Acesta e clar câinele lui Oprișan! Cum face când stăpânul îi dă salată!

Acesta e clar câinele lui Oprișan! Cum face când stăpânul îi dă salată!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a arătat tuturor că și unele animale inteligente precum câinii sunt susținătorii unei diete cu mici, cârnăciori și cam tot ce mai e bun!

Miercuri, 09.05.2018, 11:39
Râzi cu lacrimi. Cum reacționează un câine la salată

Râzi cu lacrimi. Cum reacționează un câine la salată

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un clip amuzant.

Miercuri, 09.05.2018, 09:01
„Sandviș Europa” este un preparat delicios pentru orice pofticios! Cum se face

„Sandviș Europa” este un preparat delicios pentru orice pofticios! Cum se face

Vlădutz, bucătarul iscusit de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, care ne aduce mereu idei culinare savuroase, ne-a pregătit astăzi o super rețetă de „sandviș Europa”!

Miercuri, 09.05.2018, 08:37
Rețeta lui Vlădutz: Europa, un sandviș delicios

Rețeta lui Vlădutz: Europa, un sandviș delicios

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Europa, un sandviș delicios, cu frigănele de pâine, multe brânzeturi specifice din țările europene și fructe.

Miercuri, 09.05.2018, 08:31
Reteta Baccala alla carbonara. Un preparat pe bază de pește cu varză de Bruxelles

Reteta Baccala alla carbonara. Un preparat pe bază de pește cu varză de Bruxelles

Dacă vreți să împresionați familia cu un preparat spectaculos pe bază de pește și multe legume, rețeta „Baccala alla carbonara”, sigur vă poate fi de folos!

Marti, 08.05.2018, 21:06
Rețetă de negresă cu ciocolată

Rețetă de negresă cu ciocolată

Una dintre cele mai populare și ușoare prăjituri este negresa, iar această rețetă de negresă cu ciocolată, sigur va fi foarte apreciată!

Marti, 08.05.2018, 20:50
Reteta ciorbă țărănească de gâscă cu tăieței de casă

Reteta ciorbă țărănească de gâscă cu tăieței de casă

Cum să nu adori așa ciorbă țărănească de gâscă, cu tăieței de casă, acrișoară și gustoasă!

Marti, 08.05.2018, 20:19
Ralu ne pregătește „Tartă fragedă cu căpșuni”

Ralu ne pregătește „Tartă fragedă cu căpșuni”

Ingredientele necesare sunt: Pentru blat: 150 gr unt, 250 gr făină albă, 1 ou, 1 lg zahăr brut, 1 praf sare. Pentru umplutură: 500 gr căpșuni coapte bine, 1 lg zahăr brut, 1 linguriță amidon, 2-3 linguri apă, 1 lingură zeamă lămâie.

Marti, 08.05.2018, 10:47
Învață să pregătești „Paste cu trufe și cocoșel de munte”

Învață să pregătești „Paste cu trufe și cocoșel de munte”

Cele mai bune preparate! Învață să pregătești „Paste cu trufe și cocoșel de munte”.

Marti, 08.05.2018, 09:50
„Pui vesel” este rețeta care se face imediat, cu doar câteva ingrediente

„Pui vesel” este rețeta care se face imediat, cu doar câteva ingrediente

O nouă zi a început în mare forță la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Vlădutz a decis să facă spectacol cu o super rețetă de pui vesel!

Marti, 08.05.2018, 08:46
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Pui vesel"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Pui vesel"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Pui vesel", un preparat care conţine pulpe de pui, servite cu gulii în sos alb, dar și alte ingrediente.

Marti, 08.05.2018, 08:24
Rețetă de somn prăjit cu usturoi și mămăliguță

Rețetă de somn prăjit cu usturoi și mămăliguță

O combinație ce provoacă curcubeu pe cerul gurii: „Somn prăjit cu usturoi și mămăliguță”!

Luni, 07.05.2018, 21:29
Alina Daon, concurenta care le face papanași celor trei jurați: "Sper să le placă rețeta asta"

Alina Daon, concurenta care le face papanași celor trei jurați: "Sper să le placă rețeta asta"

Cei trei jurați au parte de papanași din partea Alinei Daon. Concurenta a reinventat rețeta, de aceea are mari emoții în fața chefilor.

Luni, 07.05.2018, 21:22
Rețetă de papanași cu cremă de vanilie și sos de vișine

Rețetă de papanași cu cremă de vanilie și sos de vișine

Nimeni nu va refuza așa desert tradițional, dar reinventat într-un mod mai delicios: „Papanași cu cremă de vanilie și sos de vișine”!

Luni, 07.05.2018, 21:11
Rețeta de Tocăniță de cartofi cu carne de porc

Rețeta de Tocăniță de cartofi cu carne de porc

Ce poate fi mai bun și sățios decât o Tocăniță de cartofi cu carne de porc, preparată ca la mama acasă?

Luni, 07.05.2018, 20:58
Rețeta perfectă pentru musafiri: Budincă rapidă cu legume și piept de pui la cuptor. Se face cât ai clipi și este extrem de simplu de pregătit!

Rețeta perfectă pentru musafiri: Budincă rapidă cu legume și piept de pui la cuptor. Se face cât ai clipi și este extrem de simplu de pregătit!

Arată demenţial şi este extrem de ușor de pregătit. Unde mai pui că se face şi rapid? Budinca rapidă cu legume şi piept de pui la cuptor este alegerea perfectă pentru momentele în care ai musafiri. 

Luni, 07.05.2018, 15:42
Cea mai bună „Tartă cu fructe de pădure”. Ce nu trebuie să pui în aluat

Cea mai bună „Tartă cu fructe de pădure”. Ce nu trebuie să pui în aluat

Cea mai bună „Tartă cu fructe de pădure”. Ce nu trebuie să pui în aluat.

Luni, 07.05.2018, 09:57
Minunăție culinară în câteva secunde! Cum se face salata de fasole galbenă

Minunăție culinară în câteva secunde! Cum se face salata de fasole galbenă

Vlăduţ, bucătarul priceput de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să începem săptămâna aceasta cu o super rețetă, pecare o poți pregăti și tu în doar câțiva pași! Cum se face o super salată de fasole galbenă?

Luni, 07.05.2018, 09:45
Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară salată din fasole galbenă

Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară salată din fasole galbenă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Salată din fasole galbenă", un preparat care conţine fasole, rosii, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase.

Luni, 07.05.2018, 08:37
Roxana gătește brioșe cu pere și cremă mascarpone

Roxana gătește brioșe cu pere și cremă mascarpone

Chef Roxana pregătește o rețetă deliciosă de brioșe cu cremă de mascarpone. Perele sunt cunoscute pentru faptul că vindecă mahmureala

Duminica, 06.05.2018, 10:02
Raluca pregătește banane în aluat fraged

Raluca pregătește banane în aluat fraged

Raluca pregătește un desert rapid și gustos, banane în aluat fraged. Este o rețetă potrivită pentru orice ocazie și se poate realiza în doar 10 minute

Vineri, 04.05.2018, 12:03
Cum se pregătește cea ai bună rețetă de Choux a la creme. Te poți inspira de la Star Matinal

Cum se pregătește cea ai bună rețetă de Choux a la creme. Te poți inspira de la Star Matinal

Chef Miriana vorbește despre istoricul rețetei Chox a la creme și despre metoda de preparare a celei mai bune rețete.

Vineri, 04.05.2018, 09:59
Rețeta lui Vlădutz vine la fix, după mici și grătar: "Supă cremă de linte", una extrem de sănătoasă și delicioasă

Rețeta lui Vlădutz vine la fix, după mici și grătar: "Supă cremă de linte", una extrem de sănătoasă și delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine linte, morcov, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă cremă de linte".

Miercuri, 02.05.2018, 09:23
Rețeta lui Vlădutz: Supă cremă de linte

Rețeta lui Vlădutz: Supă cremă de linte

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Supă cremă de linte, un preparat pe cât de gustos și hrănitor, pe atât de sănătos.

Miercuri, 02.05.2018, 08:48
Să fie POVESTE! Tiberiu Punkosti, singurul maghiar care nu știe ungurește i-a debusolat pe chefi

Să fie POVESTE! Tiberiu Punkosti, singurul maghiar care nu știe ungurește i-a debusolat pe chefi

"Doamne ajută să iau şi eu cuţitele! Ce-au, mă, ăştia? Ce au fumat", se aude din spatele uşii, unde emoţiile nu îi mai dau pace lui, în timp ce chefii îi gusta preparatul.

Marti, 01.05.2018, 21:02
"Picnic șic", o reteța delicioasă, perfectă pentru mini-vacanța de 1 Mai. Se poate consuma oriunde și care nu pătează

"Picnic șic", o reteța delicioasă, perfectă pentru mini-vacanța de 1 Mai. Se poate consuma oriunde și care nu pătează

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat special pentru mini-vacanța de 1 Mai care conţine roșii, avocado, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Picnic șic".

Luni, 30.04.2018, 08:45
"Picnic șic", o reteța delicioasă, perfectă pentru mini-vacanța de 1 Mai. Se poate consuma oriunde și care nu pătează

"Picnic șic", o reteța delicioasă, perfectă pentru mini-vacanța de 1 Mai. Se poate consuma oriunde și care nu pătează

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat special pentru mini-vacanța de 1 Mai care conţine roșii, avocado, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Picnic șic".

Luni, 30.04.2018, 08:34
Roxi ne pregătește „Prăjitură cu mere și cafea”

Roxi ne pregătește „Prăjitură cu mere și cafea”

O reteta foarte simpla si extrem de gustoasa. Ai nevoie de 250 ml cafea, 6 linguri zahar, 8 linguri faina, 3-4 linguri margarina topita, 1/2 cana stafide, 1 cana mere decojite si taiate cubulete, 1 plic praf de copt, esenta de rom si vanilie, zahar...

Duminica, 29.04.2018, 11:14
Secretul celei mai bine „păzite” reţete ! Cum faci acasă cartofi prăjiţi ca la restaurant?

Secretul celei mai bine „păzite” reţete ! Cum faci acasă cartofi prăjiţi ca la restaurant?

Chiar dacă ne place sushi, suntem raw-vegani, ținem dietă, cu greu ne putem abține unei porții de cartofii prăjiţ de la restaurant,  în ciuda tuturor avertismentelor legate de calorii şi grăsimi. Ideal ar fi să avem cartofi prăjiţi crocanţi la exterior şi moi în interior, dar sunt cam greu de obținut acasă. 

Vineri, 27.04.2018, 13:00
Ralu ne pregătește „Crochete de conopidă”

Ralu ne pregătește „Crochete de conopidă”

Ingredientele necesare sunt: 1 conopidă mare, 2 albușuri de ouă, mozzarella/parmezan/brânză rasă, rozmarin, busuioc, oregano, piper și sare *opțional, sos marinara.

Vineri, 27.04.2018, 10:58
„Vacherin”, un super desert pentru cei dragi

„Vacherin”, un super desert pentru cei dragi

„Vacherin”, un super desert pentru cei dragi. Cofetarul ne învață cum să-l pregătim.

Vineri, 27.04.2018, 10:38
Reţeta lui Vladutz: Prăjitura Aventura

Reţeta lui Vladutz: Prăjitura Aventura

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi rețeta Prăjitura Aventura, un cheesecake ușor și delicios, cu afine.

Vineri, 27.04.2018, 08:43
Rețeta originală a micilor

Rețeta originală a micilor

Nu trebuie să uităm că primii mici au fost inventaţi în Bucureşti, în celebrul restaurant "Carul cu Bere"! S-a întâmplat în secolul al 19-lea, iar odată cu trecerea anilor, reţeta s-a tot modificat. Nu şi cea a primilor mici, care a rămas...

Joi, 26.04.2018, 16:38
Ralu ne pregătește „Yorkshire pudding”

Ralu ne pregătește „Yorkshire pudding”

Ingredientele necesare sunt: 4 ouă, 200 ml lapte, 200 g făină, sare.

Joi, 26.04.2018, 11:36
Reţeta lui Vlădutz: Antricot fructat cu căpşuni

Reţeta lui Vlădutz: Antricot fructat cu căpşuni

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi rețeta Antricot fructat cu căpşuni, care este de fapt o salată delicioasă.

Joi, 26.04.2018, 08:36
Ralu ne pregătește „Orez cu prune”

Ralu ne pregătește „Orez cu prune”

Ingredientele necesare sunt: 250 g orez cu bob lung, 150 g prune uscate, 50 g zahăr, puțin ulei, un praf sare, o ceapă medie.

Miercuri, 25.04.2018, 10:40
Cel mai bun burger îl faci acasă, cu rețeta asta! Se face imediat și apoi urmează festinul!

Cel mai bun burger îl faci acasă, cu rețeta asta! Se face imediat și apoi urmează festinul!

Ai poftă de un burger delicios, dar ți s-a întâmplat să fii dezamăgit după ce mănânci unul la restaurant sau la fast food? Atunci hai să pregătim unul acasă, după o rețetă extrem de simplă!

Miercuri, 25.04.2018, 10:30
Paste fără carne, nu îngrașă și sunt delicioase! Cum se pregătește cea mai bună rețetă de spaghete

Paste fără carne, nu îngrașă și sunt delicioase! Cum se pregătește cea mai bună rețetă de spaghete

Dacă vrei să gătești o porție cu adevărat gustoasă de paste fără carne, atunci trebuie neapărat să încerci rețeta noastră, simplă și delicioasă!

Miercuri, 25.04.2018, 09:55
Chef Mădălin ne pregătește cel mai mare „Burger”, într-un platoul de televiziune

Chef Mădălin ne pregătește cel mai mare „Burger”, într-un platoul de televiziune

Chef Mădălin ne pregătește cel mai mare „Burger” pentru toți pofticioșii, într-un platoul de televiziune.

Miercuri, 25.04.2018, 09:49
Reţeta zilei! Vlăduț gătește Salată vintage

Reţeta zilei! Vlăduț gătește Salată vintage

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton, somon, orez, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată vintage".

Miercuri, 25.04.2018, 08:38
O reţetă veche de trei secole e salvată de la dispariţie de gospodinele din Banat

O reţetă veche de trei secole e salvată de la dispariţie de gospodinele din Banat

Păturată pe crumpi este numele preparatului care ar putea avea parte şi de propriul festival. Până atunci, o echipă Observator a mers în satul Carani, la o aruncătură de băţ de Timişoara, să vadă cum prepară bănăţenii bunătăţile...

Miercuri, 25.04.2018, 08:07
Ralu ne pregătește „Cremă de caramel cu fructe de pădure”

Ralu ne pregătește „Cremă de caramel cu fructe de pădure”

Ingredientele necesare sunt: Pentru siropul caramel: 600 g zahăr tos, 6 ouă, 1 litru lapte, 1 un baton mic vanilie, 1 praf sare, 150 g zahăr tos. Pentru ornat: 200 g căpşuni, 300 g fructe de pădure, 2 lingurite lichior de fructe de pădure,...

Marti, 24.04.2018, 10:54
Peștele Sfântului Petru ascunde o poveste ce îți dă fiori! Legenda biblică explică totul!

Peștele Sfântului Petru ascunde o poveste ce îți dă fiori! Legenda biblică explică totul!

O fostă concurentă a emisiunii „Chefi la cuțite” a venit să prezinte o super rețetă și astfel am aflat incredibila poveste a Peștelui Sfântului Petre! 

Marti, 24.04.2018, 10:51
Bucuria primăverii - o rețetă de varză nouă

Bucuria primăverii - o rețetă de varză nouă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine varză, cartofi, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bucuria primăverii".

Marti, 24.04.2018, 08:35
Uite așa se face o ciorbă acră. Reteța lui chef Florin Dumitrescu te va face să uiți de dulciuri!

Uite așa se face o ciorbă acră. Reteța lui chef Florin Dumitrescu te va face să uiți de dulciuri!

Chef Florin Dumitrescu i-a promis lui chef Cătălin Scărlătescu o ciorbă acră, așa că a intrat în bucătărie.

Luni, 23.04.2018, 21:39
x