Dacă vrei să faci niște pește și vrei să aduci un plus de savoarea preparatului tău? Sau efectiv vrei să încerci niște cartofi fierți scăldați în ceva delicios? Atunci sosulalb de vin e perfect pentru tine!
Dacă zilele toride vă pun beţe în roate şi nu ştiţi cum să vă mai răcoriţi, îngheţata făcută în casă este soluţia! Simplă, arome diferite, sănătoasă datorită ingredientelor şi absolut delicioasă, reprezintă armele perfecte contra caniculei!
Când te grăbești sau pur și simplu nu ai chef să stai în bucătărie și să pierzi multe ore gătind, atunci supa cremă de pui cu porumb este soluția ideală pentru tine!
Te-ai săturat să mănânci mâncăruri banale și parcă ai încerca o rețetă gustoasă? Atunci ce zici de un deliciu cu cartofi, gata imediat?
100 de zile de vară înseamnă 100 de surprize, una şi una, pentru fiecare zi în parte! Stai cu ochii pe www.a1.ro sau pe programele Antena 1. Ori poți să faci o vizită pe pagina oficială de Facebook! Cum vrei tu! Și între timp poți să prepari și rețete delicioase, numai bune pentru #100 de zile de vară!
Vineri, 09.06.2017, 18:18Ți-e poftă de ceva bun dar simplu și rapid de făcut? Atunci ce zici de o porție apetisantă de ciupercuțe umplute cu pui?
Dacă vrei să încerci ceva cu adevărat gustos și savuros, atunci încearcă cea mai bună rețetă de pui gorgonzola!
Cu roșii și brânză, cu piure sau cartofi prăjiți, chiftelele sunt ideale în orice situație. Totuși, cum se fac cele mai gustoase biluțe de carne?
a1. ro îți prezintă rețeta celui mai simplu tort de înghețată! De ce să o cumperi din magazin?
Reţetele tradiţionale capătă alt gust odată ce ajung pe mâinile studenţilor de la Ingineria Alimentelor din Galaţi! Un astfel de preparat vechi, numit "scordolea", a fost reinterpretat de o echipă de studente. Nu vă gândiţi că a căpătat şi o denumire mai elegantă. Acum i se spune "mârliţă-n culcuş".
Luni, 22.05.2017, 16:57Reţetele tradiţionale capătă alt gust odată ce ajung pe mâinile studenţilor de la Ingineria Alimentelor din Galaţi! Un astfel de preparat vechi, numit "scordolea", a fost reinterpretat de o echipă de studente. Nu vă gândiţi că a căpătat...
Luni, 22.05.2017, 16:43Nu mai da banii pe produse din comerț pline de conservanți! Acum poți prepara chiar tu o porție sănătoasă și delicioasă de pateu!
Duminica, 14.05.2017, 13:213-3-5: așa arată componența echipelor portocalie, verde și mov. Iuliu din echipa lui Chef Dumitrescu a fost eliminat la ultima probă, astfel că rămân doar trei concurenți în echipa acestuia.
Angi și-a păstrat umorul, chiar dacă tensiunea e la cote alarmant de mari: „Jumătate de oră am belit la osuțele astea!”, a spus concurenta din echipa mov al lui Scărlătescu.
Dihn Thi Binh Minh nu a auzit vreodată de sosul TZATZIKI, celebra salata grecească care te cucerește de la prima gustare!
Echipa mov, bilanț crunt: zero farfurii! Concurent din echipa lui Scărlătescu: „Parcă suntem blestemați!”.
Mihai Mureșan, concurentul din echipa portocalie a lui Chef Dumitrescu, a avut nevoie de intervenția de urgență a medicilor! I-a curs sânge din nas, iar organismul lui a dat semne că i-a testat limitele până la epuizare.
De ce nu e bine să spălăm peștele înainte de a-l găti! Chef Dumitrescu, foc de mânie, pentru că echipa lui a comis această greșeală!
Angi locuiește în Spania și este o adevărată apariție, iar la „Chefi la cuțite” a reușit să îi cucerească pe cei trei jurați. A îmbrăcat uniforma echipei lui Scărlătescu și de la început a avut două scopuri clare: să ia cuțitul, dar, cel mai important, să se mărite cu cheful.
Tensiune...la cuțite și nervi întinși la maximum ! Chef Dumitrescu: „Ce facem aici?”
„Dacă pun mâna pe un bărbat, praf îl fac!”, a spus, printre oale, ingrediente, emoții și tensiune, oconcurentă sexy din echipa lui Chef Dumitrescu. Asta chiar e cea mai HOT amenințare!
„Aici suntem la MATRIMONIALE sau la Chefi la cuțite?”, se va întreba, nedumerit, chef Scărlătescu, după ce Gina s-a oferit să-i fie mireasă și tot mai multe concurente s-au oferit să-l ia de bărbat.
Dr.Oetker iti aduce primavara in bucatarie! Primavara este sezonul florilor, momentul in care toata natura prinde culoare. Deschide fereastra larg si lasa inspiratia decorului din acest sezon vesel sa patrunda si in bucatarie .
Luni, 24.04.2017, 11:151.Cake Pops Tututor ni se intampla des sa simtim nevoia de “dulce” si atunci sa ii intrebam pe cei din jur daca nu cumva ne pot oferi ceva. Este demonstrat stiintific faptul ca dulciurile ne dau o stare de bine, aceste alimente...
Joi, 20.04.2017, 15:03În zi de sărbătoare, a doua zi de Paște, bucatele tradiționale își fac loc în meniul de la „Chefi la cuțite”.
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii "Chefi la cuţite", a ales să-și petreacă Paștele la o pensiune din județul Bacău, într-un decor de basm.
Pregătirile pentru Paşte sunt în toi, iar gospodinele se întrec în preparate tradiţionale. Însă la loc de cinste este. desertul. Dacă în Neamţ, cozonacii sunt pregătiţi cot la cot de gospodinele de pe ambele maluri ale Prutului, în Cluj...
Vineri, 14.04.2017, 19:31Nu mai ştii ce să le pregăteşti pentru desert celor dragi? Clipul de mai sus vă poate ajuta!
Joi, 06.04.2017, 20:14Rețeta dobrogeană de SARMALE DE PEȘTE mrită încercată mai ales de Florii, când e dezlegare la pește. Vor ieși chiar mai bune decât cele tradiționale!
În cadrul unei rubrici speciale, Agerpres prezintă rețete culinare vechi, preluate din diferite ''tratate'' de specialitate. Încearcă 'Clătite umplute cu banane', rețetă care a fost publicată în volumul ''Dulciuri'' (1936), scrisă de doamna Maria General Dobrescu.
Mai sunt mai puțin de două săptămâni din Postul Paștelui! Da, e posibil să ai tot felul de pofte „de dulce”, cum ar fi să îți dorești o porție de cartofi prăjiți cu maioneză. Nu, nu ai nevoie de ouă și nu trebuie să te înfrupți!
Vrei să mănânci un altfel de pizza? Atunci aceasta este rețeta potrivită pentru tine!
Luni seara de la 20.30 chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu împart ultimele cuțite în audițiile din acest sezon și dau startul primei probe de Bootcamp.
a1.ro vă prezintă astăzi o rețetă dobrogeană, numai bună de Buna Vestire, ziua în care avem dezlegare la pește, potrivit calendarului ortodox român. Un borş de peste pescăresc cu leuștean va fi gata în mai puțin de o oră!
Dacă vrei să ai parte de un mic dejun delicios menit să te răsfețe, atunci această rețetă de ou delicios ascuns în avocado cremos.
Pentru astăzi, vă propunem un dsert pur și simplu delicios și sănătos: brioşe cu blat de banană!
În ediția de luni seara, jurații de la „Chefi la cuțite” au avut parte de un festin culinar: preparate din toate colțurile Globului, gătite de concurenți români care au văzut lumea, și-au găsit loc la masa jurizării.
Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe pagina sa de Facebook o poză cu el de acum șase ani!
Vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă, dar extrem de simplu și rapid de făcut? Atunci plăcinta rigatoni e ceea ce trebuie să gătești!
Ingrediente 600 gr carne de vită 150 gr ceapă roşie 120 gr sos de rodie 1 fruct rodie 10 gr miere Pentru preparare bulgur: 350 gr bulgur 2 cepe medi, roșii 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde...
Fursecuri cu nuci şi gem
Luni, 13.03.2017, 19:51Paste cu pui şi spanac
Luni, 13.03.2017, 19:49Farfurie cu surprize pentru Cătălin Scărlătescu luni seara la „Chefi la cuțite”. Imediat după jurizarea unei farfurii inedite, simpaticul bucătar are parte de un moment cu totul și cu totul neprevăzut
Evele din viața voastră merită să fie răsfățate mai mult ca oricând. Ce ar fi, domnilor, să treceți la cratiță și să preparați cea mai bună supă de găluște?
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit un desert denumit ”Banana boom”.
Ai poftă de ceva cu adevărat gustos și sățios? Atunci e clar că trebuie să faci și tu purceluși în păturică!
Savarinele sunt preferatele românilor când vine vorba de desert, aşa că ne-am gândit să vă reamintim de o reţetă specială
Filmările pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” sunt în plină desfășurare și de la o zi la alta concurenții vin cu noi surprize pentru chefi.
Orice gospodină ştie să facă piure de cartofi, însă prea puţine ştiu ingredientul care transforma un preparat banal în unul de excepţie
Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne prezinta aici, cea mai usoara metoda de a face cheesecake la rece, un preparat dulce, ideal pentru un week-end in familie.