Antena Căutare

Articole despre retete

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă gratis REȚETA DE PÂINE DE CASĂ! Alții plătesc pentru ea!

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă gratis REȚETA DE PÂINE DE CASĂ! Alții plătesc pentru ea!

Mirosul de pâine caldă cu siguranță vă amintește de copilărie și de bucătăria bunicii. Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă o rețetă simplă, care nu poate da greș!

Miercuri, 18.01.2017, 15:13
Acesta este cel mai bun SUFLEU  de conopidă. Ingredientul secret de care trebuie să ştie orice gospodină

Acesta este cel mai bun SUFLEU de conopidă. Ingredientul secret de care trebuie să ştie orice gospodină

Sufletul de conopidă este un fel de mâncare care se prepară foarte repede şi nu necesită multe ingrediente. Poate fi servit atât cald, cât şi rece

Marti, 17.01.2017, 11:10
Gustul copilăriei nu poate fi vreodată uitat! Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți dezvăluie secretul celei mai bune CACAO CU LAPTE

Gustul copilăriei nu poate fi vreodată uitat! Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți dezvăluie secretul celei mai bune CACAO CU LAPTE

 Vara bem limonadă, iarna ceai.  Iar iarna e anotimpul ciocolatei calde! Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de CACAO CU LAPTE!

Luni, 16.01.2017, 12:52
VIDEO. Cum să faci CLĂTITE mult mai sănătoase şi cu DOAR DOUĂ INGREDIENTE! Nu crezi că e posibil?

VIDEO. Cum să faci CLĂTITE mult mai sănătoase şi cu DOAR DOUĂ INGREDIENTE! Nu crezi că e posibil?

Clătite uşor de făcut, fără zahăr şi făină? Da, se poate. Şi sunt şi muuult mai sănătoase 

Miercuri, 11.01.2017, 17:19
Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict, n-o să-ți mai dorești altceva! (VIDEO)

Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict, n-o să-ți mai dorești altceva! (VIDEO)

Vrei o gustare extrem de gustoasă, cu care să uimești pe toți din casă?

Marti, 10.01.2017, 10:55
Fie burta cât de plină, noi am mai băga o PIFTIE! Rețeta de „RĂCITURI”/ „PIFTIE DE PORC” a Sandei Marin, doamna bucătăriei românești

Fie burta cât de plină, noi am mai băga o PIFTIE! Rețeta de „RĂCITURI”/ „PIFTIE DE PORC” a Sandei Marin, doamna bucătăriei românești

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de PIFTIE DE PORC

Marti, 03.01.2017, 13:24
Gata cu șoricii și cârnații! Gospodina de aur a României, Sanda Marin, îți propune pentru azi SUFLEU DE PORTOCALE! E delicios și așa te vei detoxifica

Gata cu șoricii și cârnații! Gospodina de aur a României, Sanda Marin, îți propune pentru azi SUFLEU DE PORTOCALE! E delicios și așa te vei detoxifica

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de SUFLEU DE PORTOCALE

Luni, 02.01.2017, 10:18
REŢETA ZILEI: „Trei ciobănei”, curcubeu în cerul gurii cu ei! Sanda Marin, iar uităm de diete, kilograme în plus și griji! Ce gust, ce aromă!

REŢETA ZILEI: „Trei ciobănei”, curcubeu în cerul gurii cu ei! Sanda Marin, iar uităm de diete, kilograme în plus și griji! Ce gust, ce aromă!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de „TREI CIOBĂNEI”.

Duminica, 01.01.2017, 17:34
Chef Ralu gătește cea mai gustoasă tobă

Chef Ralu gătește cea mai gustoasă tobă

Chef Ralu ne arată cum să preparăm cea mai gustoasă tobă, special pentru Crăciun

Miercuri, 21.12.2016, 11:12
Porcul, gătit în zeci de feluri la Festivalul din Harghita

Porcul, gătit în zeci de feluri la Festivalul din Harghita

Porcul este vedetă în Harghita, într-un festival-concurs, în care în jur de 50 de echipe prepară mâncare tradiţională. La proţap, cu varză sau tocată în cârnaţi, carnea de porc nu lasă pofticioşii să treacă nepăsători pe lângă...

Sambata, 03.12.2016, 19:21
În Postul Crăciunului, cele mai simple și delicioase REȚETE MĂNĂSTIREȘTI! Vei deveni dependentă de ele!

În Postul Crăciunului, cele mai simple și delicioase REȚETE MĂNĂSTIREȘTI! Vei deveni dependentă de ele!

Mâncărurile mănăstireşti pregătite din produse vegetale sunt: salate, supe şi ciorbe; mâncăruri scăzute; plăcinte şi prăjituri; sucuri şi gemuri; fructe.

Vineri, 18.11.2016, 09:14
Rețete delicioase de post

Rețete delicioase de post

A început postul Crăciunului. Iar cine spune că mâncărurile de post nu sunt la fel de bune ca cele de dulce se înşală amarnic. Asta sau mănâncă numai mâncăruri. clasice, să spunem aşa. Cartofi, zacuscă, fasole. Nu că n-ar fi bune, dar...

Marti, 15.11.2016, 16:31
Doamne, ce gust! Cea mai simplă rețetă de PÂINE DE CASĂ! Savoarea copilăriei la tine în cuptor!

Doamne, ce gust! Cea mai simplă rețetă de PÂINE DE CASĂ! Savoarea copilăriei la tine în cuptor!

Gustul pâiniii de casă direct la tine acasă! Cu această rețetă nu ai cum să dai greș!

Vineri, 04.11.2016, 21:56
Marea surpriză a sezonului „Chefi la cuțite” vine luni de la chef Scărlătescu

Marea surpriză a sezonului „Chefi la cuțite” vine luni de la chef Scărlătescu

„Atât de disperat să fii?”, îi va striga Florin Dumitrescu lui Cătălin Scărlătescu luni seară la „Chefi la cuțite”

Duminica, 30.10.2016, 11:22
Vrei și tu senzații tari, românești? Rețeta de dulceaţă de ardei iuţi pentru friptură e genială!

Vrei și tu senzații tari, românești? Rețeta de dulceaţă de ardei iuţi pentru friptură e genială!

 Rețeta de dulceaţă de ardei iuţi pentru friptură e genială și merită să o încerci! 

Miercuri, 26.10.2016, 15:31
Ruladă de burbot cu varză Kale

Ruladă de burbot cu varză Kale

Ingrediente:   600 gr de Burbot      1 varză Kale sau chinezească      50 gr de usturoi verde      50 gr migdale     1 praz     500 gr de cartofi...

Joi, 13.10.2016, 17:34
Souffle de ciocolată

Souffle de ciocolată

Ingrediente: 200 gr ciocolată neagră (55 %)   200 gr unt  4 ouă    110 gr zahăr vanilat    2 lgte cacao     35 gr făină     sare  Mod de...

Joi, 13.10.2016, 17:22
Spate de iepure umplut, rulat

Spate de iepure umplut, rulat

Ingrediente:  2 iepuri întregi   1 kg ciuperci asortate (hribe, trumpet, bureți galbeni și ciuperci albe)   20 felii prosciutto   1 kg spanac   3 dovlecei verzi (mai...

Joi, 13.10.2016, 17:17
Ton rumenit cu sote de andive roșii

Ton rumenit cu sote de andive roșii

Ingrediente:  4 buc. de ton (120 gr/buc)   100 ml ulei de măsline   2 linguri muștar Dijon   1 linguriță miere limpede    2 lingurițe sos de soia   6-8 linguri...

Joi, 13.10.2016, 16:48
Prăjitură din somon și halibut cu alge de mare și broccoli

Prăjitură din somon și halibut cu alge de mare și broccoli

 Ingrediente:  1 file somon    2 buc file halibut   1 lămâie    ierburi aromatice proaspete(cimbrișor,pătrunjel, rozmarin)   1 ou   1 ardei gras...

Joi, 13.10.2016, 15:12
Salată Jack pe vrejul de fasole

Salată Jack pe vrejul de fasole

Ingrediente:  1 kg fasole verde păstăi fine și lungi    400 gr roșii cherry mici     400 gr năut fiert conservă    300 gr măsline negre fără sâmburi   ...

Joi, 13.10.2016, 10:12
Pâinea usturoiată pentru gospodina talentată! Se face imediat, iar gustul e divin! (VIDEO)

Pâinea usturoiată pentru gospodina talentată! Se face imediat, iar gustul e divin! (VIDEO)

Ți-e poftă de ceva bun și extrem de ușor de făcut? Ce zici de cea mai tare rețetă de pâine aromată cu usturoi și cașcaval?

Luni, 10.10.2016, 15:27
Tagliatelle cu creveți și dovlecei

Tagliatelle cu creveți și dovlecei

Ingrediente:    400 gr tagliatelle de casă    20 buc creveți prefierti decorticați    5 zuchini    4 lime   peperoncino    750 ml vin alb    ...

Joi, 06.10.2016, 14:07
Lup de mare cu piure de țelină și sos nero di sepia

Lup de mare cu piure de țelină și sos nero di sepia

 Ingrediente:    10 file-uri lup de mare    2 buc banane    500 gr cartofi    1 kg țelină    100 gr sparangel verde    250 gr baby morcov  ...

Marti, 04.10.2016, 17:45
Paste cu file de anșoa, praz și andive

Paste cu file de anșoa, praz și andive

Ingrediente:  400 gr tagliatelle     1 cutie file de anșoa    2 buc praz   2 buc andive   ulei măsline   usturoi   2 gr peperoncino   ...

Marti, 04.10.2016, 17:29
Risotto cu căpșuni

Risotto cu căpșuni

Ingrediente:  300 gr orez carnaroli   80 ml vin alb   400 gr căpșuni   2 cuburi Knor vegetal   2 foi dafin   20 gr unt   30 gr brânză...

Marti, 04.10.2016, 16:31
Aripioare cu susan și salată coleslaw

Aripioare cu susan și salată coleslaw

Ingrediente:  1,5 kg aripioare pui     300 gr făină    10 ouă    500 gr pesmet    200 gr susan alb    200 gr susan negru     100 gr...

Marti, 04.10.2016, 10:42
Risotto cu raci de râu

Risotto cu raci de râu

Ingrediente:   1 kg raci întregi      500 gr orez cu bob gros      400 gr unt        400 gr parmezan        500 gr ceapă    ...

Marti, 04.10.2016, 10:23
Filé de nisetru cu consommé de ciuperci de pădure

Filé de nisetru cu consommé de ciuperci de pădure

Ingrediente:  800 gr filé de nisetru        500 gr oase de pește/spinare        400 gr hribi        400 gr gălbiori       300 gr...

Luni, 03.10.2016, 09:47
Cum să găteşti corect OUL! Greşeala pe care o fac toate gospodinele în bucătărie

Cum să găteşti corect OUL! Greşeala pe care o fac toate gospodinele în bucătărie

Ouăle par uşor de preparat, dar fiecare reţetă ascunde secretul ei, aşa că ar fi bine să ne ghidăm după specialişti şi să evităm clasicele greşeli.

Vineri, 30.09.2016, 23:25
Tiramisu

Tiramisu

  Ingrediente:   250 gr mascarpone    1 cutie pișcoturi cu cacao    2 ouă    130 gr zahăr tos   1 pliculeț vanilină    600 ml cafea expresso  ...

Joi, 29.09.2016, 10:27
Știucă umplută cu legume și sos roșu

Știucă umplută cu legume și sos roșu

Ingrediente:  1,3 kg știucă  1 leg mărar  1 leg pătrunjel  2 buc ceapă uscată  5 ouă  2 căpățâni usturoi  300 ml vin alb  sare  piper  3...

Joi, 29.09.2016, 10:08
Alexandru Bălan, din Botoșani, vrea să-i ofere un viitor mai bun bebelușului său

Alexandru Bălan, din Botoșani, vrea să-i ofere un viitor mai bun bebelușului său

Alexandru Bălan are 26 de ani și se recomandă a fi bucătar de meserie. Îi place să combine ingredientele și adesea inventează el rețetele.

Marti, 27.09.2016, 18:23
Tartar de vită

Tartar de vită

  Ingrediente:  1 kg mușchiuleț de vită    200 gr dijon original    200 gr capere    500 gr castraveți cornichon în oțet    1 l ulei măsline extra virgin  ...

Marti, 27.09.2016, 17:25
SPECIAL! Beneficiile fructelor de mare

SPECIAL! Beneficiile fructelor de mare

Până acum vreo 10 ani şi ceva, fructe de mare am fi putut mânca doar dacă plecam în străinătate! De preferinţă, în Grecia şi în ţările mediteraneene, acolo unde există o grămadă de reţete bazate pe ceea ce ne oferă marea.

Luni, 26.09.2016, 20:13
Deliciu regesc cu prune, mere și vanilie: Încearcă rețeta care îți va încânta papilele gustative

Deliciu regesc cu prune, mere și vanilie: Încearcă rețeta care îți va încânta papilele gustative

Un preparat delicios, ușor de făcut și la îndemâna oricui este recomandarea pentru o după-amiază relaxantă în familie. Dacă adori vanilia, trebuie să încerci această rețetă. 

Joi, 22.09.2016, 14:04
Desertul delicios pentru omul pofticios! Cum se face cel mai ușor și rapid desert din lume! (VIDEO)

Desertul delicios pentru omul pofticios! Cum se face cel mai ușor și rapid desert din lume! (VIDEO)

Ți-e poftă de ceva dulce, dar totuși nu vrei să te complici prea mult cu gătitul? Atunci această rețetă este perfectă pentru tine.

Miercuri, 21.09.2016, 16:40
Uită de reţeta clasică! Negresa NEMŢEASCĂ, perfectă pentru a-i impresiona pe cei dragi

Uită de reţeta clasică! Negresa NEMŢEASCĂ, perfectă pentru a-i impresiona pe cei dragi

Dacă nu mai ştii ce să pregăteşti special pentru desert, reţetă de mai jos te va salva! Este o Negresă îmbunătăţită care îi va da gata pe cei dragi. Surprinde-i cu ceva nou în acest weekend

Luni, 19.09.2016, 17:28
Un bucătar instruit la școala lui Gordon Ramsay vine la „Chefi la cuțite”

Un bucătar instruit la școala lui Gordon Ramsay vine la „Chefi la cuțite”

Luni seară la Antena 1 cei trei chefi au parte de o nouă porție de degustare pe nevăzute, care va aduce în fața lor persoanje pline de culoare, dar și momente haioase. Experiența în restaurante din Londra și absolvirea școlii lui...

Duminica, 18.09.2016, 13:09
Prepară un CHEESECAKE delicios în câteva minute, FĂRĂ COACERE!

Prepară un CHEESECAKE delicios în câteva minute, FĂRĂ COACERE!

Nu trebuie să fii un bucătar extrem de priceput pentru a prepara un Cheesecake gustos și original.

Marti, 13.09.2016, 17:54
Așa se prepară cele mai bune șnițele din lume! Secretul pentru un gust senzațional a fost dezvăluit!

Așa se prepară cele mai bune șnițele din lume! Secretul pentru un gust senzațional a fost dezvăluit!

Dacă vrei să încerci o rețetă savuroasă de șnițele fragede și aromate e chiar mai simplu decât crezi.

Joi, 08.09.2016, 12:35
Chipsuri arăbești, mănânci de nu te mai oprești! Se fac în câteva minute și sunt demențiale!

Chipsuri arăbești, mănânci de nu te mai oprești! Se fac în câteva minute și sunt demențiale!

 Te-ai săturat de obișnuitele crutoane făcute din franzelă sau cele cumpărate din comerț? Atunci încearcă ceva cu adevărat savuros!

Joi, 18.08.2016, 17:31
Supă cremă de ciuperci, o rețetă pe care trebuie s-o încerci!

Supă cremă de ciuperci, o rețetă pe care trebuie s-o încerci!

 Ai poftă de ceva cu adevărat gustos și simplu de făcut? Atunci încearcă o rețetă savuroasă de supă cremă de ciuperci!

Joi, 18.08.2016, 17:06
Chipsuri arăbești, mănânci de nu te mai oprești! Se fac în câteva minute și sunt demențiale!

Chipsuri arăbești, mănânci de nu te mai oprești! Se fac în câteva minute și sunt demențiale!

Te-ai săturat de obișnuitele crutoane făcute din franzelă sau cele cumpărate din comerț? Atunci încearcă ceva cu adevărat savuros!

Joi, 18.08.2016, 16:39
Supă cremă de ciuperci, o rețetă pe care trebuie s-o încerci!

Supă cremă de ciuperci, o rețetă pe care trebuie s-o încerci!

Ai poftă de ceva cu adevărat gustos și simplu de făcut? Atunci încearcă o rețetă savuroasă de supă cremă de ciuperci!

Joi, 18.08.2016, 15:55
Mai vechi decât veacul, mai gustoase ca niciodată! Ficat la grătar și Portocaladă, rețetele/minune al străbunicilor noastre

Mai vechi decât veacul, mai gustoase ca niciodată! Ficat la grătar și Portocaladă, rețetele/minune al străbunicilor noastre

Săptămâna aceasta, vă propunem ''Ficat la grătar'' și ''Portocaladă'', ambele rețete fiind publicate în ''Carte de bucătărie — 1501 feluri de măncări'' (1935), cu o prefață de Constantin Bacalbașa.

Joi, 18.08.2016, 13:36
Gustare indiană savuroasă, pentru o masă sănătoasă! Se face imediat și are un gust excelent! (VIDEO)

Gustare indiană savuroasă, pentru o masă sănătoasă! Se face imediat și are un gust excelent! (VIDEO)

Vrei să încerci o gustare indiană, simplu și rapid de făcut? Atunci nimic mai simplu!

Vineri, 12.08.2016, 15:37
Supă de pui cu porumb, mâncarea ce îți merge direct la inimă! E gata imediat și are un gust demențial!

Supă de pui cu porumb, mâncarea ce îți merge direct la inimă! E gata imediat și are un gust demențial!

 Ai poftă de ceva special și totuși ai rămas fără idei? Atunci încearcă o rețetă simplă de supă de pui cu porumb.

Joi, 11.08.2016, 15:02
Supă de pui cu porumb, mâncarea ce îți merge direct la inimă! E gata imediat și are un gust demențial!

Supă de pui cu porumb, mâncarea ce îți merge direct la inimă! E gata imediat și are un gust demențial!

Ai poftă de ceva special și totuși ai rămas fără idei? Atunci încearcă o rețetă simplă de supă de pui cu porumb.

Joi, 11.08.2016, 13:31
Spaghete chinezești, mănânci de nu te mai oprești! Rețeta este simplă și se face în câteva minute!

Spaghete chinezești, mănânci de nu te mai oprești! Rețeta este simplă și se face în câteva minute!

Te-ai săturat de obișnuitele paste și vrei să încerci ceva cu adevărat savuros și ușor de pregătit?

Luni, 08.08.2016, 16:26
x