Te-ai săturat de obișnuitele paste și vrei să încerci ceva cu adevărat savuros și ușor de pregătit? Fierbe pastele. Apoi pe rând călește legumele tocate în bucăți mici...
Luni, 08.08.2016, 16:18Ți-e poftă de niște pui la rotisor cu cartofi și usturoi, dar totuși nu ai niciun restaurant fast food în zonă? Nimic mai simplu!
Luni, 08.08.2016, 15:33Ți-e poftă de niște pui la rotisor cu cartofi și usturoi, dar totuși nu ai niciun restaurant fast food în zonă? Nimic mai simplu!
Luni, 08.08.2016, 14:33Un desert perfect pentru o zi de weekend este "Prăjitura răsturnată cu ananas". Este simplu de făcut şi rapid. Nu vei regreta!
Miercuri, 29.06.2016, 17:24Vrei o gustare savuroasă, ce se face extrem de rapid? Cu siguranță îi vei surprinde și pe cei mari, dar mai ales, pe cei mici!
Miercuri, 15.06.2016, 14:22Crema de zahăr ars este apreciată în toată lumea, pentru că e un desert cu un gust fabulos şi se pregăteşte foarte uşor. Iată o reţetă perfectă!
Marti, 07.06.2016, 09:51A început sezonul căpşunilor şi ar fi păcat dacă nu am face o cură de fructe! Ele constituie și baza unei paste pentru albirea dinţilor şi împrospătarea respiraţiei.
Vineri, 27.05.2016, 23:53Pe litoral în schimb, cei mai buni bucătari au muncit din greu weekendul acesta. Au gătit 20 de tone de scoici în trei zile, toţi cu gândul la un trofeu pe măsura efortului. O scoică de bronz de 17 kilograme.
Luni, 23.05.2016, 07:46Seara de luni la „Chefi la cuțite” are gust de copilărie. Asta pentru că chefii primesc misiunea de a se confrunta în farfurii în care să așeze cu multă măiestrie gustul propriei copilării. Ce îi amintește lui Scărlătescu de perioada când era copil? Ce mâncare îi plăcea lui Dumitrescu cel mai mult? Cu ce preparat se simțea Bontea răsfățat?
Duminica, 22.05.2016, 11:35Dacă ai poftă de niște paste, dar totuși vrei să încerci o rețetă savuroasă. Se face imediat, dar merită din plin!
Miercuri, 18.05.2016, 11:33Dacă ai poftă de niște paste, dar totuși vrei să încerci o rețetă savuroasă. Se face imediat, dar merită din plin!
Miercuri, 18.05.2016, 09:53Pentru că intrăm în Săptămâna Mare, chefii au parte luni la Antena 1 de o nouă provocare culinară. Cea de-a treia confruntare între echipe le aduce la masa de lucru un meniu impus: meniul de post
Duminica, 24.04.2016, 09:27Ți-e poftă de o gustare savuroasă dar ușor de preparat? Atunci iată o rețetă cu care sigur nu vei da greș!
Vineri, 22.04.2016, 16:50Medicii de familie nu vor elibera rețete compensate și nici bilete de trimitere vineri și luni, au declarat reprezentanții Societății Naționale a Medicilor de Familie și cei ai Federației Naționale a Patronatelor Medicilor de Familie
Vineri, 01.04.2016, 14:40Se curata morcovul, ceapa si ciupercile, se toaca marunt si se trag la tigaie in ulei de suan.
Marti, 29.03.2016, 15:00Se pune ulei de măsline la încins. Iepurele se taie în bucăți mici, care se prăjesc în uleiul încins.
Marti, 29.03.2016, 14:58Preparatul meu cred ca vine din zona "Coasta de Azur", si este personalizat in stilul meu caracteristic.
Marti, 29.03.2016, 14:56Mai intai punem în oala sub presiune nautul si îl lasam sa fiarba bine.
Marti, 29.03.2016, 14:49Ingrediente Pentru Mousse 200 g galbenus pasteurizat 100 g zahar 100 ml lapte 500 ml smantana lichida (35% grasime) 200 g ciocolata neagra Valrhona GUANAJA (70% ) 200 g ciocolata alba Valrhona IVOIRE (35% ) 6 bucati x 2.5 g foi gelatina...
Marti, 29.03.2016, 14:45Intr-o tigaie, punem untul la topit si il lasam sa se incinga.
Marti, 29.03.2016, 14:28Se fasonează carnea după care se asezonează şi condimentează urmând să se rumeneasca la tigaie, apoi se transfera la cuptor, la o temperatură de 200 grade Celsius timp de 12-15 minute.
Luni, 28.03.2016, 09:14Pentru a obtine un crunch, este nevoie de biscuitii oreo fara crema, care se macina foarte fin si se amesteca cu 75 gr de unt si nuca macinata mai mare, dupa care se adauga un praf de scortisoara si se framanta totul pana se obtine un aluat lipicios, apoi se adauga si laptele ca aluatul sa fie putin moale, dupa care se baga in frigider pentru 25-30 de minute.
Luni, 28.03.2016, 09:13Intr-un vas se amesteca totul : pieptul de pui tocat, pesmet, fistic, ou, curcuma, scortisoara, coriandru, faina, ulei de masline.
Luni, 28.03.2016, 09:11Ceapa se curata si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper, putina coaja de lamaie.
Luni, 28.03.2016, 09:08Muschiuletul de porc se fasoneaza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se frige pe un grill (gratar).
Luni, 28.03.2016, 09:06Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.
Luni, 21.03.2016, 15:56Morcovii se spala, se curata, se spala iarasi si se pun la calit in unt si sare. Dupa 5 minute se adauga apa, vin alb si miere si se fierb. Dupa fierberea completa se strecoara si se pastreaza zeama in care au fiert.
Marti, 15.03.2016, 22:24Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.
Marti, 15.03.2016, 22:14Se curata bine scoicile, se asorteaza cu sare si piper si se pun la prajit pentru 2-3 min pe fiecare parte.
Marti, 15.03.2016, 22:07Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Marti, 15.03.2016, 21:59Cotletele de miel se prepara pe gratar pana se rumenesc usor, apoi de dau la cuptor, stropite cu ulei si se lasa pana se patrund bine.
Marti, 15.03.2016, 21:57Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente.
Marti, 15.03.2016, 12:02Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate.
Luni, 14.03.2016, 22:57Se amesteca intr-un bol 50 ml ulei de masline cu zeama de la jumatate de lamaie, sare, piper rosu si verde(macinat in mojar) si turmeric.
Luni, 14.03.2016, 22:49Pregatesc un chiffonade de sfecla rosie, soc termic apa cu gheata proportie egala.
Luni, 14.03.2016, 21:40Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa, se pun pe o planseta si se condimenteaza cu sare si piper .
Luni, 14.03.2016, 20:35Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.
Marti, 08.03.2016, 23:51Cele 4 avocado bine coapte ( trebuie sa fie moi cand se apasa) se taie de jur imprejur, cu ajutorul cutitului ( ii dai o lovitura) se scoate samburele care va iesi foarte usor, apoi scoatem miezul cu lingurita.
Marti, 08.03.2016, 23:41Se prepara mai intai fructele de mare.
Marti, 08.03.2016, 23:36Pieptul de rata se cresteaza usor peste piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie fara undelemn si fara a fi incinsa in prealabil, mai intai pe partea cu piele, pentru 4 minute, apoi si pe partea fara piele pentru 2-3 minute.
Marti, 08.03.2016, 23:09Intr-un castron potrivit ca marime se pun: carnea, usturoiul zdrobit, ardeiul iute fin tocat, 1/2 din coriandru fin tocat, ienibaharul, pesmetul, jumatate de ghimbir, jumatate din ceapa tocata, oul intreg, sare si piper dupa gust.
Marti, 08.03.2016, 20:43Statul român ţine să-i înveţe şi pe străini ce înseamnă birocraţia. Chiar şi când vine vorba despre serviciile medicale. Străinii stabiliţi la noi, cu rezidenţă, care plătesc asigurări de sănătate, trec printr-un coşmar atunci...
Miercuri, 02.03.2016, 16:34Îți place să mănânci kebab, dar nu ai încredere să-l cumperi? Încearcă o rețetă simplă și rapidă de la Chef Cătălin Scărlătescu.
Marti, 01.03.2016, 14:24De la recuperat datorii într-o corporaţie de renume, la preparat prăjituri şi torturi după reţete proprii. Nu e un scenariu de film, e viaţa Alinei Dulămescu care a decis să agaţe în cui diploma de economist şi să facă ceea ce îi place.
Vineri, 05.02.2016, 20:22Miel n-o să fie totuşi pe masa de Crăciun. E vremea piftiilor, a salatei de boeuf şi a fripturilor de porc. Gospodinele din toate colţurile ţării prepară cele mai gustoase bucate, după reţete moştenite de la bunici.
Joi, 24.12.2015, 19:22Micuţa Natalia, Prinţesa Linguriţă, a fost sursa de inspiraţie pentru Anca Lungu. Pentru ea, Prinţesa Polonic a scris poveşti cu eroi gurmanzi şi ingrediente sănătoase.
Sambata, 12.12.2015, 19:35Au fost și bucureşteni au renunţat la mâncărurile tradiţionale şi au încercat reţete mai exotice în cadrul festivalului fructelor de mare.
Sambata, 17.10.2015, 19:26Au fost percheziţii de amploare în Bucureşti, Brăila, Constanţa şi Vrancea. Procurorii DIICOT vor destructurarea unei grupări suspectate că ar deconta reţete false, pentru boli incurabile. Sunt vizaţi medici, farmacişti şi angajaţi ai CAS,...
Luni, 21.09.2015, 13:07Agerpres prezintă două rețete inedite, ce datează de peste 100 de ani, păstrate cu sfințenie în cărțile de bucate vechi.
Vineri, 11.09.2015, 14:10Ai poftă de o salată de ardei copți sau de niște vinete delicioase cu ceapă? Nu e plăcut să cureți ardeii bucățică cu bucățică, murdărindu-te pe mâini și făcând mizerie în jur, nu?
Duminica, 23.08.2015, 13:38