Antena Căutare

Cautare: 1657 rezultate pentru "Nicolai Tand"

Sarmale cu carne de porc şi vită

Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 11.11.2013, 15:45

Melcișori traditionali cu mere

A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.

Luni, 11.11.2013, 15:15

Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan

Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.

Luni, 11.11.2013, 13:18

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Luni, 11.11.2013, 13:08

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu

O rețetă rafinată pentru gusturi fine.

Luni, 11.11.2013, 12:47

Florentina Lazăr ne recomandă găluşte cu prune proaspete

O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.

Luni, 11.11.2013, 12:42

Salată de conopidă cu maioneză de casă preparată de Alexandru Iacob

Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.

Luni, 11.11.2013, 12:34

Alexandru Iacob gătește o minunată fasole bătută cu usturoi

Atunci când vrei o retetă clasică, gustoasă, dar de top, încearcă acestă fasole bătută.

Luni, 11.11.2013, 12:31

Creveţi în suc de portocale – una dintre specialitățile Florentinei Lazăr

O rețetă specială cu ingrediente speciale.

Luni, 11.11.2013, 12:26
Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.

Marti, 05.11.2013, 20:19
Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Un desert pentru gusturi fine.

Marti, 05.11.2013, 17:53
Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Cel mai tare desert din proba "dulce", un desert raw-vegan, neprocesat termic, la care s-a folosit doar zahar brun si miere (deci, fara aditivi).

Marti, 05.11.2013, 17:36
In fata juriului - castigatorii si eliminatii primei probe

In fata juriului - castigatorii si eliminatii primei probe

Greul cel mai greu insa, de-abia acum incepe. Concurentii trebuie sa mearga cu farfuriile in fata juriului.

Luni, 04.11.2013, 20:41
Prima proba, primele echipe, primele provocari

Prima proba, primele echipe, primele provocari

Pentru prima proba a acestei editii, cei 13 sunt pusi sa formeze echipe de cate doi. Si, deoarece sunt in numar impar, o echipa va avea trei membri.

Luni, 04.11.2013, 20:40
Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

1000 de arome pentru 1000 de nopti de poveste.

Luni, 04.11.2013, 20:38
Mega-surpriza! Giovanni Piselli - primul Top Chef al Romaniei din nou pe platourile de filmare

Mega-surpriza! Giovanni Piselli - primul Top Chef al Romaniei din nou pe platourile de filmare

Top Chef continua! 24 de bucatari s-au infruntat in 12 dueluri pentru un loc in bucatarie. Cei mai buni 13 l-au castigat. Primul hop a trecut, dar lupta de-abia incepe. Saptamana aceasta cei 13 ramasi in cursa vor gati pentru doua familii de vedete. Ce strategie vor adopta? Cine se va remarca si cine va pleca azi acasa?

Luni, 04.11.2013, 20:34
Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Un preparat special pentru persoane speciale.

Luni, 04.11.2013, 20:33
Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Ingrediente 1 cartof mediu 2 catei usturoi 50 g bacon afumat 2 mere 200 g telina 200g lapte 1 morcov 100 g conopida verde 200 g file porc 3 felii prosciutto Mod de preparare Se fierb cartofii pana dau in clocot. Se tin la foc mic inca 5...

Luni, 04.11.2013, 20:28
Juratul Top Chef, Nicolai Tand, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Uite ce masina conduce!

Juratul Top Chef, Nicolai Tand, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Uite ce masina conduce!

Nicolai Tand face din nou echipa cu Chef Joseph Hadad si Tudor Constantinescu in juriul celui de-al doilea sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, emisiune difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1. De la terminarea filmarilor pentru primul sezon al emisiunii si pana acum, in viata juratului s-au schimbat multe lucruri: s-a casatorit cu Monica, iubita lui alaturi de care avea o minunatie de fetita, Ilona, iar in februarie, familia lor s-a marit cu inca un membru, baietelul Iancu.

Luni, 04.11.2013, 11:01
Ozana Barabancea: „La Top Chef mi-am reamintit ca sunt sclava papilelor gustative”

Ozana Barabancea: „La Top Chef mi-am reamintit ca sunt sclava papilelor gustative”

Dupa doua episoade in care unii dintre cei mai buni bucatari profesionisti din Romania, dar si de peste hotare, s-au duelat pentru un loc in cea mai savuroasa competitie a momentului, Top Chef, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, cei 13 care au reusit sa convinga juriul vor avea de infruntat o noua provocare.

Vineri, 01.11.2013, 11:46
"Chefii pacatosi" vs. "moderatorii bucatari"! Rocada istorica la Un Show Pacatos

"Chefii pacatosi" vs. "moderatorii bucatari"! Rocada istorica la Un Show Pacatos

Cei trei jurati de la Top Chef, Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, au facut un spectacol pe cinste la "Un show pacatos".

Miercuri, 30.10.2013, 01:48
Chefii Pacatosi vs. moderatorii bucatari! Rocada istorica la "Un Show Pacatos"

Chefii Pacatosi vs. moderatorii bucatari! Rocada istorica la "Un Show Pacatos"

Juratii "Top Chef", Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand au venit la "Un Show Pacatos" sa gateasca.

Miercuri, 30.10.2013, 01:01
Ei sunt cei 13 concurenti ramasi in lupta pentru titlul Top Chef Romania!

Ei sunt cei 13 concurenti ramasi in lupta pentru titlul Top Chef Romania!

Antena 1, lider de piata la nivelul intregii zile Cel de-al doilea episod al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, difuzat aseara la Antena 1 a pus la grea incercare ceilalti 12 bucatari profesionisti inscrisi in lupta pentru titlul Top Chef Romania. Proba duelului, inspirata din povestile de viata ale celor trei jurati, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, i-a determinat pe concurenti sa lupte cu toate fortele pentru a-i impresiona pe jurati, lucru ce s-a si intamplat. Dupa lungi dezbateri, juriul Top Chef a decis ca 7 dintre cei 12 concurenti vor merge mai departe.

Marti, 29.10.2013, 13:58
Chef Joseph Hadad a povestit in premiera la “Top Chef” cum si-a cucerit sotia

Chef Joseph Hadad a povestit in premiera la “Top Chef” cum si-a cucerit sotia

In cea de-a doua editie “Top Chef” difuzata aseara, la 20:30, pe Antena 1, Chef Joseph Hadad, a marturisi in premiera povestea de dragoste dintre el si sotia sa: “Gila a venit ca eleva in bucataria unde eu gateam. Era o domnisoara foarte frumoasa, cu parul lung ondulat, cu ochii verzi. Cand am vazut-o prima oara, am spus ca numai cu ea ma voi casatori.”

Marti, 29.10.2013, 10:42
Cine ramane si cine pleaca? Jurizarea celui de al saselea duel

Cine ramane si cine pleaca? Jurizarea celui de al saselea duel

Dupa atatea farfurii jurizate, chefilor nu le este greu sa ia decizii.

Luni, 28.10.2013, 23:45
Duelul Cristian Carabageac - Daniel Ploscaru

Duelul Cristian Carabageac - Daniel Ploscaru

Ultimii doi bucatari aflati la duel vor si trebuie sa demonstreze si ei ca nu au venit degeaba si nu au fost alesi oricum.

Luni, 28.10.2013, 23:30
"Nu e bun, e exceptional" - jurizarea celui de al cincilea duel

"Nu e bun, e exceptional" - jurizarea celui de al cincilea duel

Cu bucatari numai unul si unul, mancarea trebuie sa fie cel putin gustoasa.

Luni, 28.10.2013, 23:15
Duelul Istvan Veres - Mihai Irimia

Duelul Istvan Veres - Mihai Irimia

Duel dupa duel, eliminari dupa eliminari. Oare vor avea de unde alege juratii?

Luni, 28.10.2013, 23:00
Sarmale, sarmale in oale - jurizarea celui de al patrulea duel

Sarmale, sarmale in oale - jurizarea celui de al patrulea duel

Cu fiecare duel care se desfasoara, suntem mai aproape de aflarea celor sase alesi ce vor merge mai departe in competitia pentru titlul de Top Chef.

Luni, 28.10.2013, 22:30
Sarmale - reteta speciala propusa de Nicolai Tand

Sarmale - reteta speciala propusa de Nicolai Tand

Iti mai aduci aminte de sarmalele delicioase gatite pe vremea copilariei tale? Este timpul sa inveti sa le pregatesti si tu.

Luni, 28.10.2013, 22:00
Tartarin sau tartata? Jurizarea celui de al treilea duel

Tartarin sau tartata? Jurizarea celui de al treilea duel

Invinsi de emotii, cei doi bucatari isi pun preparatele in farfurii cu mainile tremurande. Sudorile curg de pe ei si ficare spera sa reuseasca ca el sa fie cel ales.

Luni, 28.10.2013, 21:48
Duelul Daniel Grosu - Alexandra Leon

Duelul Daniel Grosu - Alexandra Leon

Provocarea primului duel o lanseaza Nicolai Tand – una dintre retetele gatite la botezul fiului sau, Iancu.

Luni, 28.10.2013, 20:45
Top Chef: 12 concurenti, 6 dueluri, 3 jurati

Top Chef: 12 concurenti, 6 dueluri, 3 jurati

Urmatorii doisprezece pretendenti la titlu, intra in arena acum! Juratii le-au pregatit o provocare sentimentala. Orice greseala insa, le poate fi fatala.

Luni, 28.10.2013, 20:41
12 concurenti, 6 dueluri, 3 jurati

12 concurenti, 6 dueluri, 3 jurati

Singurul show culinar care nu accepta amatorismul, incepe in forta.Saptamana trecuta, sase dueluri i-au pus fata in fata pe primii doisprezece concurenti. Unii au reusit, altii au incercat. Unii au avut nervi tari, altii au cedat.

Luni, 28.10.2013, 20:30
Chef Nicolai Tand a gatit sarmale la Paris

Chef Nicolai Tand a gatit sarmale la Paris

Luni, 28.10.2013, 12:00
Mihai Irimia e concurentul Top Chef care a gatit in aer, la peste 40 de m inaltime, pentru oameni putred de bogati

Mihai Irimia e concurentul Top Chef care a gatit in aer, la peste 40 de m inaltime, pentru oameni putred de bogati

Mihai Irimia este unul dintre cei 24 de bucatari profesionisti care s-au alaturat la start in cel mai nou sezon al emisiunii „Top Chef”, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1. In spatele unei vaste experiente, dobandita in unele dintre cele mai bune restaurante din lume, Mihai ascunde si o poveste de viata fascinanta.

Luni, 28.10.2013, 11:16
Chef Nicolai Tand are factorul X

Chef Nicolai Tand are factorul X

Luni, 28.10.2013, 10:55
Chef Nicolai Tand prezinta preparatul primului duel, inspirat de la botezul copilului sau

Chef Nicolai Tand prezinta preparatul primului duel, inspirat de la botezul copilului sau

Luni, 28.10.2013, 10:40
Nicolai Tand a preparat o reteta delicioasa de Oua moi cu trufe

Nicolai Tand a preparat o reteta delicioasa de Oua moi cu trufe

Reteta lui Nicolai Tand.

Joi, 24.10.2013, 14:46
Nicolai, jurat Top Chef, propune o reteta de Roast beef cu piure

Nicolai, jurat Top Chef, propune o reteta de Roast beef cu piure

Reteta lui Nicolai Tand.

Joi, 24.10.2013, 14:31
Ei sunt primii semifinalisti Top Chef!

Ei sunt primii semifinalisti Top Chef!

Un nou sezon „Top Chef” a luat startul aseara la Antena 1, unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului, siguri pe fortele proprii si mandri de realizarile lor de pana in prezent incercandu-si norocul in fata celor mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

Marti, 22.10.2013, 14:51
Ei sunt primii semifinalisti Top Chef!

Ei sunt primii semifinalisti Top Chef!

Un nou sezon „Top Chef” a luat startul aseara la Antena 1, unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului, siguri pe fortele proprii si mandri de realizarile lor de pana in prezent incercandu-si norocul in fata celor mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

Marti, 22.10.2013, 14:47
Bun de-ti dau lacrimile: Un concurent Top Chef a cedat emotiilor in fata juratilor

Bun de-ti dau lacrimile: Un concurent Top Chef a cedat emotiilor in fata juratilor

Cel de-al saselea duel este inspirat din carierea de bucatar a lui Nicolai Tand. Pe vremea cand lucra la Paris, intr-un restaurant celebru, a avut ocazia sa serveasca o multime de vedete. Printre acestea se numara si cantaretul Akon, care a fost fascinat de felul in care Nicolai pregatea roast beef, preparat ales si pentru duelul dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu.

Luni, 21.10.2013, 22:58
Duelul Alexandru Balog - Razvan Cruceanu

Duelul Alexandru Balog - Razvan Cruceanu

Cel de-al saselea duel este inspirat din carierea de bucatar a lui Nicolai Tand. Pe vremea cand lucra la Paris, intr-un restaurant celebru, a avut ocazia sa serveasca o multime de vedete. Printre acestea se numara si cantaretul Akon, care a fost fascinat de felul in care Nicolai pregatea roast beef, preparat ales si pentru duelul dintre Alexandru Balog si Razvan Cruceanu. Inainte de cele 90 de minute alocate pregatirii unuia dintre felurile de mancare preferate de Akon, Nicolai Tand a descris preparatul: „Vrabioara de vita legata cu ata, bagata la cuptor. Alaturi se serveste un sos din resturi de vita, cu piper boabe si piure”.

Luni, 21.10.2013, 21:44
Duelul Florentina Lazar - Cosmin Toma

Duelul Florentina Lazar - Cosmin Toma

Duelul lor este legat de povestea lui Nicolai Tand, mai exact de momentul in care acesta si-a deschis restaurantul din Romania, La Cantine De Nicolai. Dupa ce a parasit localul din inima Parisului, juratul nostru s-a hotarat sa isi faca propriul restaurant in inima Bucurestiului. "In Franta nu am plecat cu studii, am dormit in case parasite., pe sub poduri , primul meu dus acolo facandu-l intr-un garaj, ca in filme. Asa am inceput sa caut de munca prin restaurante si am nimerit la "La Cantine de Faubourg", unde am pornit de jos. Am vrut cu orice pret sa reusesc".

Luni, 21.10.2013, 21:42
Duelul Alexandru Iacob – Mihai Ionescu

Duelul Alexandru Iacob – Mihai Ionescu

Daca Nicolai Tand a gatit pentru Alain Delon sau Jennifer Aniston, Chef Joseph Hadad a gatit pentru Bill Clinton – fostul Presedinte al Statelor Unite ale Americii: “Am fost foarte stresat. Ce mananca America? Hamburger, cheeseburger. Dar, bineinteles, Bill Cllinton e cu totul altcineva. Omul are un sistem: nu mananca tot felul de prostii. Mananca ce trebuie. Si fiecare ingredient a trebuit sa il controlez de doua ori. Mi-au tremurat genunchii.”

Luni, 21.10.2013, 20:50
Top Chef le-a pus pe vedete la cratita: Daniela Crudu, Loredana Chivu si Ana Mocanu, in fata juratilor

Top Chef le-a pus pe vedete la cratita: Daniela Crudu, Loredana Chivu si Ana Mocanu, in fata juratilor

Top Chef, cel mai rafinat si mai taios show de coocking, revine pe micile ecrane, de la 20:30. 24 de concurenti isi vor demonstra maiestria in arta gatitului, dar dintre toti, doar unul va pleca acasa cu marele premiu. Indemanarea, creativitatea, dar si cultura culinara vor fi jurizate de cei trei maesti: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Inainte de marea premiera a sezonului doi, cei trei au jurizat vedete.

Luni, 21.10.2013, 19:13
Incepe Top Chef - in aceasta seara la 20:30 pe Antena 1

Incepe Top Chef - in aceasta seara la 20:30 pe Antena 1

In aceasta seara, incepand cu ora 20:30, la Antena 1, ia startul noul sezon al celui mai savuros concurs culinar al momentului, “Top Chef”.

Luni, 21.10.2013, 17:06
Top Chef s-a intors!

Top Chef s-a intors!

Top Chef s-a intors! 24 de bucatari profesionisti intra in arena pentru Marele Trofeu. Singura competitie culinara care nu accepta amatorismul incepe acum! Provocari, presiune, emotii.

Luni, 21.10.2013, 12:27
De la tamplar, la chef bucatar - Nicolai Tand la un pas sa isi piarda un deget, riscandu-si intreaga cariera

De la tamplar, la chef bucatar - Nicolai Tand la un pas sa isi piarda un deget, riscandu-si intreaga cariera

Un nou sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, ia startul in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1. In aceasta toamna, Antena 1 ascute din nou cutitele si pregateste cratitele in cel de-al doilea sezon Top Chef Romania. Unii dintre cei mai buni bucatari ai momentului intra intr-o competitie a indemanarii, orgoliului si ineditului ai carei arbitri vor fi cei mai apreciati si experimentati specialisti in gastronomie din tara noastra: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

Luni, 21.10.2013, 11:03
x