Antena Căutare

Chefi la Cuțite

Articole Snapping Pad Thai

Snapping Pad Thai

Ingrediente 600g file de crocodil 300 g taieței de orez, de 3 mm 1 ardei gras roșu muguri de bambus 2 legături de ceapă verde 2 cepe roșii 200 g mocov 200 g bean sprouts(lăstari de fasole) 2 legaturi de...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:36
Carnea măcelarului cu spanac

Carnea măcelarului cu spanac

Ingrediente 1 kg carne de porc 1 kg baby spanac  500 ml smântână lichidă   4 căței de usturoi piper sare 200 ml ulei de măsline  150 gr unt 2 crenguțe de rozmarin  verde...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:32
Musaca grecească

Musaca grecească

Ingrediente 3 bucăți ceapă albă 1 kg carne toacată de vită 1 kg cartofi albi românești  2 kg vinete 50 gr pastă de tomate 500 gr conservă de roșii tăiate în cubulețe 2 l lapte dulce...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:30
Mușchi de miel în crustă de migdale și fistic

Mușchi de miel în crustă de migdale și fistic

Ingrediente 700 g mușchi de miel 1 dovleac   4 baby morcovi 2 portocale 6 ardei kapia 2 sfecle crude 200 g fistic crud 200 g migdale 100 g susan negru o căpățână usturoi, 2 cepe...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:26
Vargabéles cu afine și sos de mentă

Vargabéles cu afine și sos de mentă

Ingrediente 400 gr tagliatelle 50 gr  sare 200 ml ulei 500 gr brânzăa grasă de vaci 5 ouă5 buc 500 gr zahăr 100 gr zahăr pudră 200 gr stafide aurii 2 lămâi 2 portocale 1 pachet...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:23
Momițe de vițel, cremă de armagnac, ciuperci pleurotus crocante și legume fondante

Momițe de vițel, cremă de armagnac, ciuperci pleurotus crocante și legume fondante

Ingrediente 1 kg de momițe  2 L smântână lichidă, 40% 1 kg ciuperci pleurotus 1kg ciuperci de pădure cognac sau armagnac vin alb sec 1kg foie gras  1kg ficăței de pui  500 g...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:18
Piept de curcan cu orez basmati și sos de avocado

Piept de curcan cu orez basmati și sos de avocado

Ingrediente 1 kg  piept de curcan dezosat 200 g  bacon 800 g orez basmati 200 g  parmezan 2 ardei roșii 10 buc.  sparanghel 1 vânătă 2 avocado 500 g smântână de...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:14
Pui cu sos alb, semințe și legume aromatizate la tigaie

Pui cu sos alb, semințe și legume aromatizate la tigaie

Ingrediente 500 gr piept pui 100 gr unt 150 ml coniac Alexandrion 100 gr mix de semințe sare piper 1 buc vânătă 2 buc dovlecel 2 buc ardei gras verde 2 buc ardei gras roșu 2 buc ardei gras...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:10
Prânz japonez

Prânz japonez

Ingrediente 800 gr carne de șarpe( șarpe cu clopotei)   6 ouă 300 gr amidon de porumb 50 gr ghimbir 250 ml sos de soia 50 ml ulei de susan un ardei iute roșu 50 gr zahăr Pentru marinat: 2...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 19:05
Fanii l-au luat la intrebari pe Chef Scarlatescu

Fanii l-au luat la intrebari pe Chef Scarlatescu

Chef Scarlatescu a dialogat mai bine de jumatate de ora pe facebook cu fanii emisiunii dand detalii, unele picante, din experienta sa de pana acum!

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 17:46
Catalin Scărlătescu dezvăluie fanilor amănunte din viaţa sa de Chef: “am incercat carnea de sobolan. Are gust de …”

Catalin Scărlătescu dezvăluie fanilor amănunte din viaţa sa de Chef: “am incercat carnea de sobolan. Are gust de …”

În cadrul unei sesiuni  live pe pagina oficială de facebook a Antenei 1 , fanii au luat locul reporterului şi l-au asaltat pe Catalin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi “Chefi la cuţite” . Iata cele mai...

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 16:35
Gina Pistol vorbeşte despre despărţire! Ce spune frumoasa vedetă despre statutul de burlăciţă!

Gina Pistol vorbeşte despre despărţire! Ce spune frumoasa vedetă despre statutul de burlăciţă!

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 13:48
„Chefi la cuțite”, lider de audiență la nivelul țării și pe publicul comercial

„Chefi la cuțite”, lider de audiență la nivelul țării și pe publicul comercial

Cei mai mulți români au ales să-și petreacă seara de luni alături de „Chefi la cuțite”. Peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări erau cu ochii pe show-ul de la Antena 1 în minutul de maximă audiență de la 21.19.

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 13:17
1001 de trucuri cu...ouă! Cum ajungi un bucătar experimentat în doar câțiva pași!

1001 de trucuri cu...ouă! Cum ajungi un bucătar experimentat în doar câțiva pași!

Orice bucătar adevărat trebuie să se poată lăuda că are măcar câteva secrete! Iată cele mai tari trucuri din bucătărie, cu care poți face senzație!

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 11:22
Chef Florin Dumitrescu și-a deschis inima și a făcut o mărturisire sinceră! „Trebuie să vă spun că azi...”

Chef Florin Dumitrescu și-a deschis inima și a făcut o mărturisire sinceră! „Trebuie să vă spun că azi...”

După o ediție incendiară „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu aproape că a plecat traumatizat, făcând destăinuiri incredibile!

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 08:58
Gina Pistol a arătat fanilor un detaliu fierbinte! Vedeta a uitat că e în pijamale! „Așa ceva...”

Gina Pistol a arătat fanilor un detaliu fierbinte! Vedeta a uitat că e în pijamale! „Așa ceva...”

Gina Pistol pare să fi uitat de inhibiții, căci ultima fotografie este mai mult decât fierbinte!

Logo emisiune Marti, 21.03.2017, 08:23
Chefi Catalin Scarlatescu - farsa

Chefi Catalin Scarlatescu - farsa

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 23:24
În genunchi în fața cheflor! Cristina a primit cel mai frumos cadou

În genunchi în fața cheflor! Cristina a primit cel mai frumos cadou

Cristina este mămică, își petrece cea mai mare parte a timpului alături de cele două fetițe ale sale și tot lor obișnuiește să le gătească.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 23:19
Jack Spintecătorul, față-n fața cu chefii! E jumătate țigan, jumătate evreu și a plecat din România ca să cucerească lumea

Jack Spintecătorul, față-n fața cu chefii! E jumătate țigan, jumătate evreu și a plecat din România ca să cucerească lumea

Doamnelor, domnilor, stimați jurați și telespectatori, el este D’Artagnan de Danemarca! Zis de Danemarca, asta pentru că se numește Andrei Căldăraru și este român autentic.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 22:59
Eduard Nicolae Hint, Sibiceanu Alina, Dumbravă Cezar şi Coroblea Anca Georgeta nu au dat pe spate juriul cu preparatele lor!

Eduard Nicolae Hint, Sibiceanu Alina, Dumbravă Cezar şi Coroblea Anca Georgeta nu au dat pe spate juriul cu preparatele lor!

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 22:44
Chinezoaica Zhu l-a cucerit pe chef Scărlătescu: ”Băi, voi vedeți cum arată femeile astea la 55 de ani?”

Chinezoaica Zhu l-a cucerit pe chef Scărlătescu: ”Băi, voi vedeți cum arată femeile astea la 55 de ani?”

Următoarea concurentă e originară din China, de la Beijing, dar s-a stabilit în România, la Timișoara și vorbește limba noastră atât de simpatic! ZHU HAIXIA este numele ei, nu știm să pronunțăm, dar vă lăsam scris aici.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 22:34
Vărul de 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon, față-n față cu chefii

Vărul de 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon, față-n față cu chefii

Vărul de numai 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, e hotărât să demonstreze că talentul de bucătar se moștenește în familie!

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 22:27
Raul Vidican, Munteanu Daniela şi Csuka Szabolks au dat pe spate juriul cu preparatele lor!

Raul Vidican, Munteanu Daniela şi Csuka Szabolks au dat pe spate juriul cu preparatele lor!

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 22:10
Un tătar i-a dat pe spate pe chefi cu șuberek!

Un tătar i-a dat pe spate pe chefi cu șuberek!

Pervin Asan este un tătar get-beget din Dobrogea care le-a servit juraților șuberek. Dacă i-a cucerit? E puțin spus!

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 22:04
Chef Florin Dumitrescu s-a reprofilat! Florin Dumitrescu, cameraman de succes

Chef Florin Dumitrescu s-a reprofilat! Florin Dumitrescu, cameraman de succes

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:48
Scărlătescule, ascultă-l pe băiatul ăsta! ”Am ajuns pe la 130 de kile, îmi era rușine și am zis că trebuie să fac ceva!”

Scărlătescule, ascultă-l pe băiatul ăsta! ”Am ajuns pe la 130 de kile, îmi era rușine și am zis că trebuie să fac ceva!”

Alex Negru este bucătar, lucrează pe aeroport și este responsabil cu mâncarea aia pe care o primim noi în avion.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:47
”Scufița Roșie”, în lacrimi! Un preparat roșu le-a dat subiect de ironii chefilor!

”Scufița Roșie”, în lacrimi! Un preparat roșu le-a dat subiect de ironii chefilor!

Cătălina Nicolae a învățat să gătească în facultate, iar mai apoi când pe lume a venit un al treilea membru al familiei.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:39
Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian

Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian

Taylor Gladue s-a născut în Canada, dar este clujean de-al nostru. Povestea lui este una incredibilă. S-a îndrăgostit iremediabil de România și a decis să se mute definitiv aici. Fără să știe limba, a vândut tot și și-a deschis propriul...

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:30
MFB! Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian

MFB! Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:23
Jurații s-au uitat lung unul la altul! Farfuria asta e trimisă de Doamne, Doamne: ”Bună seara, mă numesc Isus”!

Jurații s-au uitat lung unul la altul! Farfuria asta e trimisă de Doamne, Doamne: ”Bună seara, mă numesc Isus”!

Jurații s-au uitat lung unul la altul! Farfuria asta e trimisă de Doamne, Doamne: ”BuAu văzut multe la viața lor, dar acest concurent chiar a reușit să-i lase fără glas! Jurații au rămas muți de uimire când în fața lor a păsit chiar…...

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:11
MFB! Chef Florin Dumitrescu este la cuţite cu insectele

MFB! Chef Florin Dumitrescu este la cuţite cu insectele

Obișnuiți să își facă mereu farse unul celuilalt, chefii Bontea și Scărlătescu profită din plin de faptul că mai tânărul lor coleg nu suportă insectele și îi vor da acestuia palpitații.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:06
MFB! Chef Cătălin Scărlătescu, o nouă cucerire. Andrada Nistor: ”Nu sunteți mare, doar ușor pufos! Tras ca prin inel vă fac!”

MFB! Chef Cătălin Scărlătescu, o nouă cucerire. Andrada Nistor: ”Nu sunteți mare, doar ușor pufos! Tras ca prin inel vă fac!”

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:03
În genunchi în fața chefilor! Cristina a primit cel mai frumos cadou: ”Mi-a sunat Skype-ul și erați toți trei!”

În genunchi în fața chefilor! Cristina a primit cel mai frumos cadou: ”Mi-a sunat Skype-ul și erați toți trei!”

Cristina este mămică, își petrece cea mai mare parte a timpului alături de cele două fetițe ale sale și tot lor obișnuiește să le gătească.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 21:01
O studentă la medicină, salvarea lui Scărlătescu!

O studentă la medicină, salvarea lui Scărlătescu!

Andrada Nistor e medic rezident, iar iubirea ei pentru bucătărie începe în vremea studenției când a refuzat să care mâncarea mamei de acasă. Așa a decis să-și facă propriile preparate!

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:57
Jack Spintecătorul, față-n fața cu chefii! E jumătate țigan, jumătate evreu și a plecat din România ca să cucerească lumea

Jack Spintecătorul, față-n fața cu chefii! E jumătate țigan, jumătate evreu și a plecat din România ca să cucerească lumea

Doamnelor, domnilor, stimați jurați și telespectatori, el este D’Artagnan de Danemarca! Zis de Danemarca, asta pentru că se numește Andrei Căldăraru și este român autentic.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:54
”Vreau ca chefii să placă la mine!” Chinezoaica Zhu l-a cucerit pe chef Scărlătescu: ”Băi, voi vedeți cum arată femeile astea la 55 de ani?”

”Vreau ca chefii să placă la mine!” Chinezoaica Zhu l-a cucerit pe chef Scărlătescu: ”Băi, voi vedeți cum arată femeile astea la 55 de ani?”

Următoarea concurentă e originară din China, de la Beijing, dar s-a stabilit în România, la Timișoara și vorbește limba noastră atât de simpatic! ZHU HAIXIA este numele ei, nu știm să pronunțăm, dar vă lăsam scris aici.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:50
Chef Cătălin Scărlătescu, fascinat de telefon

Chef Cătălin Scărlătescu, fascinat de telefon

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:47
Talentul în bucătărie, moștenire de familie! Vărul de 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon, față-n față cu chefii

Talentul în bucătărie, moștenire de familie! Vărul de 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon, față-n față cu chefii

Vărul de numai 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon „Chefi la cuțite”, e hotărât să demonstreze că talentul de bucătar se moștenește în familie! 

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:40
Scărlătescule, ascultă-l pe băiatul ăsta! ”Am ajuns pe la 130 de kile, îmi era rușine și am zis că trebuie să fac ceva!”

Scărlătescule, ascultă-l pe băiatul ăsta! ”Am ajuns pe la 130 de kile, îmi era rușine și am zis că trebuie să fac ceva!”

Alex Negru este bucătar, lucrează pe aeroport și este responsabil cu mâncarea aia pe care o primim noi în avion.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:39
Călin le-a spus chefilor că a gătit din suflet! Reacția lui când a văzut voturile?

Călin le-a spus chefilor că a gătit din suflet! Reacția lui când a văzut voturile?

Ţânțăreanu Călin e numele lui, e specialist în prepararea cafelei, e brașovean stabilit în București și le-a gătit chefilor tocăniță cu calamari și chorizo. De unde pasiunea pentru gătit? Tată bucătar în Italia!

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:37
”Scufița Roșie”, în lacrimi! Un preparat roșu le-a dat subiect de ironii chefilor! ”Arrr! Lupule, de ce ai gura așa de mare?”

”Scufița Roșie”, în lacrimi! Un preparat roșu le-a dat subiect de ironii chefilor! ”Arrr! Lupule, de ce ai gura așa de mare?”

Cătălina Nicolae a învățat să gătească în facultate, iar mai apoi când pe lume a venit un al treilea membru al familiei. 

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:35
Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian îndrăgostit de România: ”Nu cred, stai să-ți fac o poză!”

Chef Scărlătescu și-a făcut propriul burger din farfuria unui canadian îndrăgostit de România: ”Nu cred, stai să-ți fac o poză!”

GLADUE TAYLOR S-a născut în Canada, dar este clujean de-al nostru. Povestea lui este una incredibilă. S-a îndrăgostit iremediabil de România și a decis să se mute definitiv aici. Fără să știe limba, a vândut tot și și-a deschis propriul restaurant la Cluj.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:34
Jurații s-au uitat lung unul la altul! Farfuria asta e trimisă de Doamne, Doamne: ”Bună seara, mă numesc Isus”!

Jurații s-au uitat lung unul la altul! Farfuria asta e trimisă de Doamne, Doamne: ”Bună seara, mă numesc Isus”!

Au văzut multe la viața lor, dar acest concurent chiar a reușit să-i lase fără glas! Jurații au rămas muți de uimire când în fața lor a păsit chiar… Isus!

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:32
O studentă la medicină, salvarea lui Scărlătescu! ”Nu sunteți mare, doar ușor pufos! Tras ca prin inel vă fac!”

O studentă la medicină, salvarea lui Scărlătescu! ”Nu sunteți mare, doar ușor pufos! Tras ca prin inel vă fac!”

Andrada Nistor e medic rezident, iar iubirea ei pentru bucătărie începe în vremea studenției când a refuzat să care mâncarea mamei de acasă. Așa a decis să-și facă propriile preparate! 

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:31
”Bea apă, să nu mori!”, i-a strigat Scărlătescu! Călin le-a spus chefilor că a gătit din suflet! Reacția lui când a văzut voturile?

”Bea apă, să nu mori!”, i-a strigat Scărlătescu! Călin le-a spus chefilor că a gătit din suflet! Reacția lui când a văzut voturile?

Ţânțăreanu Călin e numele lui, e specialist în prepararea cafelei, e brașovean stabilit în București și le-a gătit chefilor tocăniță cu calamari și chorizo.

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 20:30
Ceafă de porc și orez cu alune

Ceafă de porc și orez cu alune

Ingrediente 1200 g ceafă de porc 1-2 legături ceapă verde 50 g alune ghimbir 200 ml sos de soia 50 g zahăr 400 ml vin roșu sec anason 100 ml ulei de floarea soarelui sare piper alb 50 ml ulei...

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 19:48
Tocaniță de chorizo cu calamar crocant

Tocaniță de chorizo cu calamar crocant

Ingrediente 2 buc. ceapă albă  4 fire cimbru 3 foi de dafin 100 g pastă de  tomate 1 sticlă vin alb, demisec 4 calamari de mărime medie 4 cârnați chorizo 6 roșii prunișoare, de...

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 19:45
Creveți în sos de roșii

Creveți în sos de roșii

Ingrediente piper roșu și verde 300 g țelină apio, tulpină 300 g unt 65% 1 kg făină 000  20-30 creveți decorticați   4 lămâi 30 g drojdie uscată 1 kg roșii proaspete 1 kg...

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 19:39
Supă cremă de dovleac cu chefir gras

Supă cremă de dovleac cu chefir gras

Ingrediente 1,5 kg dovleac crud 900 ml chefir gras 2 ardei capia 1 ceapă mare 50 gr unt 50 ml ulei sare piper 50 gr semințe de dovleac 2 linguri pastă de ardei apă pentru fiert dovleacul...

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 19:32
Coaste de porc cu legume sote

Coaste de porc cu legume sote

Ingrediente 2 kg coaste de porc Cimbru Oțet balsamic Usturoi Ulei de măsline Maioneză de casă Ketchup Boia dulce Piper negru 400 g ceapă albă 300 g ceapă roșie 20 ml coniac 100 g...

Logo emisiune Luni, 20.03.2017, 19:27
x