Dacă vă plac aluaturile sărate, cu siguranță veți adora și aceste Pogăcele cu cașcaval, perfecte pentru gustările de peste zi sau pentru pachete.
Marti, 07.01.2020, 08:38Nutriționista Simona Carniciu a explicat, la emisiunea Sfat de sănătate, de la Antena 3, ce alimente ne fac mai mult rău, la masa de Revelion, și a venit cu recomandări de rețete gustoase și sănătoase pe care le putem prepara rapid pentru masa festivă.
Luni, 30.12.2019, 10:35Pentru că nu există mese festive fără un platou bogat cu aperitive și de multe ori ne întrebăm ce să mai pregătim pentru a-i impresiona pe invitați, am pregătit un colaj cu câteva Rețete de aperitive pentru mesele festive.
Sambata, 28.12.2019, 09:33Ouă umplute. Rețetele de ouă umplute sunt ușor de preparat și sunt ideale atunci când vrem aperitive reci, frumos ornate, fie că vrem aperitive de Paște, de Revelion sau pentru alte ocazii. 5 rețete deosebite de ouă umplute
Joi, 25.04.2019, 07:14Se apropie o sărbătoare și nu mai știți ce să puneți pe platoul cu aperitive? Treceți pe listă și această delicioasă și aspectuoasă Budincă aperitiv cu șuncă presată și legume, care va da un plus de culoare platoului cu aperitive festive.
Luni, 22.04.2019, 08:17Acest simplu și delicios aperitiv cu brânză și spanac se va încadra perfect pe un platou cu aperitive festive, pline de culoare și savoare.
Luni, 15.04.2019, 08:27Simplu de preparat, cu foi de plăcintă și multe legume, sunt o splendoare în farfurie aceste Pachețele de primăvară gustoase și crocante.
Vineri, 15.02.2019, 11:06Inspirată din bucătăria franțuzească, Rețeta Vol au vent cu cremă de brânză, este simplu de preparat, cu ingrediente puține și perfectă pentru orice masă festivă!
Luni, 31.12.2018, 08:40O gustare celebră în toată lumea a fost reinventată în bucătăriile din România. Tot mai multe restaurante au introdus TAPAS în meniu. Dacă pentru spanioli era în trecut o gustare rapidă, din câteva măsline şi o felie de brânză sau...
Marti, 30.10.2018, 19:34Aceste ouă scoțiene le putem prepara după Sărbătorile Pascale, când sigur vom rămâne cu multe ouă vopsite. Vor ieși mult mai aspectuoase dacă se folosesc ouă de prepeliță, sau niște ouă mai mici.
Luni, 26.03.2018, 08:45Inspirate din bucătăria ungurească, aceste pogăcele cu jumări și chimen, au devenit foarte populare printre aperitivele meselor festive, în sezonul rece.
Luni, 08.01.2018, 08:30Petrecerile sunt modul in care majoritatea oamenilor aleg sa isi sarbatoreasca starea de bine, iar de cele mai multe ori aceste ritualuri includ rasfaturile culinare. Savureaza impreuna cu cei dragi cele mai delicioase preparate.
Vineri, 09.12.2011, 00:00In timpul sarbatorilor de iarna toata lumea se ingrasa cateva kilograme. Mesele lungi, vizitele numeroase si cozonacii nelipsiti de Craciun devin marii dusmani ai siluetei.
Sambata, 26.11.2011, 00:00Vara, gatitul nu trebuie sa fie o povara. Opteaza pentru meniuri simple, alcatuite din supe usoare de legume, omlete cu legume si branza, legume la gratar, salate.
Marti, 30.08.2011, 00:00Jeff Bridges a surprins pe toata lumea dupa festivitatea Globurilor de Aur cand a efectuat un adevarat raid in bucatarie, indesand in pungi aperitive, paine, prajituri si biscuiti, sau pe scurt, tot ce a gasit ramas de la masa festiva. Gestul sau nu a ramas insa neexplicat, un apropiat al actorului dezvaluind acum ca Bridges a avut scopul precis de a hrani oamenii strazii.
Miercuri, 16.03.2011, 00:00