Dănuța Tomșa coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătărie. Are o mică firmă de broderie, în cadrul căreia croiește cele mai frumoase porturi populare din zona Maramureșului.
Delicioase și de efect aceste preparate din bucătăria maramureșeană, denumite „Hrenzele”!
Gina Pistol se pregăteşte de nuntă?! Vestea a dat-o chiar artistul care i-a făcut o super dedicaţie. Oare acest 1 Mai să îi fi adus nu doar soare şi distracţie, ci şi inelul de logodnă?
Luni, 30.04.2018, 15:17
Viorica și Ioniță de la Clejani sunt invitații speciali ai ediției de luni din sezonul de poveste ,,Chefi la cuțite”. Începând cu ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări o sesiune de gătit plină de energie și voie bună, din care nu vor lipsi nici cântecele de petrecere.
O reţetă delicioasă, glume, scandaluri şi şotii! Sunt ingredientele nelipsite din bucătăria lui Minh. Jean de la Craiova şi Emilia Ghinescu s-au întrecut într-ale gătitului şi i-au scos perii albi simpaticei vietnameze.
Vineri, 27.04.2018, 17:59
Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a celui mai spectaculos show culinar, a oferit câteva detalii picante din acest sezon ”Chefi la cuțite”.
Vineri, 27.04.2018, 08:23
Vine vara și toți ne dorim să încercăm rețete simple, rapide și fără calorii! Cum pregătești o porție delicioasă de tigaie picantă cu legume și susan?
Gino Pistol vorbește despre secretele prin care se menține în formă. Prezentatoarea ”Chefi la cuțite” a fost vânzătoare la un magazin din Capitală și prin muncă a devenit model.
Miercuri, 25.04.2018, 20:22
Ediția de marți seară a emisiunii ,,Chefi la cuțite” a inclus în meniu toate ingredientele: chefii au jurizat dur, s-au amuzat în culise, dar și în platou și au încercat să ghicească cine se află în spatele farfuriilor misterioase de pe bandă.
Din ce în ce mai multe personaje surprinzătoare își fac apariția în noul sezon de poveste ,,Chefi la cuțite”, iar preparatele cu care aceștia speră să le cucerească papilele gustative celor mai duri jurați nu se lasă mai prejos.
Ai poftă de un burger delicios, dar ți s-a întâmplat să fii dezamăgit după ce mănânci unul la restaurant sau la fast food? Atunci hai să pregătim unul acasă, după o rețetă extrem de simplă!
Plăcinta ciobanului este un fel de mâncare de cartofi cu carne tocată, asemănătoare cu musacaua, Dar mai gustoasă și mai de efect.
Cremoasă și gustoasă, dar și foarte sățioasă, o supă cremă de praz cu sos chili, crutoane și amestec de brânzeturi, poate fi servită la orice masă.
Pentru cei care adoră bucătăria asiatică, rețeta de Piton prăjit în sos asiatic va fi un adevărat festin culinar!
Dacă vreți un desert rapid, gustos și de efect, această rețetă de Creme Brulee, vă poate fi de folos!
N-ai cum să nu îndrăgești așa Cotlet de porc cu piure de legume, delicios și aspectuos!
Miruna, fiica lui Sorin Bontea, a făcut spectacol în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”, iar la scurt timp după ce a fost difuzată reprezentația acesteia, mii de oameni au reacționat.
Din ce în ce mai multe personaje surprinzătoare își fac apariția în noul sezon de poveste ,,Chefi la cuțite”, iar preparatele cu care aceștia speră să le cucerească papilele gustative celor mai duri jurați nu se lasă mai prejos.
Cei mai mulți români au ales să-și petreacă seara de luni urmărind o nouă ediție de poveste „Chefi la cuțite”. Aproape 1.800.000 de telespectatori la nivelul întregii țări erau cu ochii pe show-ul de la Antena 1 în minutul de maximă audiență de la 21.45.
O fostă concurentă a emisiunii „Chefi la cuțite” a venit să prezinte o super rețetă și astfel am aflat incredibila poveste a Peștelui Sfântului Petre!
Competiţie plină de surprize la „Chefi la cuţie”! Cum au fost surprinşi cei trei juraţi de fiica lui Chef Bontea.
Marti, 24.04.2018, 09:55
După ce și-a făcut apariția în mod neașteptat la emisiunea „Chefi la cuțite”, Miruna, fiica lui Sorin Bontea, i-a lăsat pe toți fără cuvinte!
Arun Durancea are 38 de ani vine din Tecuci și este bucătar amator. N-a luat el cuțitul, dar ce show de senzație a făcuuuut! Pentru că le are cu cântatul, s-a oferit chiar să-i fie lăutar lui chef Scărlătescu la nuntă.
Atunci când vrei să-ți încânți musafirii și familia cu un desert delicios și spectaculos, lava cake este soluția. Nimeni nu va refuza așa ceva!
Are doar 33 de ani, este de profesie agent de vânzări de furaje pentru animale, iar acum a venit la ”Chefi la cuțite”, pentru a-și dovedi talentul în bucătărie.
Mugurel Moraru are 33 de ani, vine din Roman și este de profesie agent de vânzări.
Dacă vă plac coastele de porc la cuptor, această rețetă de Coaste de porc marinate în coca cola și salată de conopidă crudă vă va cuceri instant!
Dacă ți-e poftă de un desert simplu și ușor, această rețetă de Budincă de brânză dulce cu banane îți va fi de mare ajutor!
Dacă vă plac bomboanele Raffaello, încercați și rețeta de Tort Raffaello, sigur vă va cuceri!
Pentru iubitorii preparatelor cu carne de rață, o rețetă delicioasă: Piept de rață cu piure de păstârnac și sos de vișine!
O combinație interesantă de ingrediente, într-o rețetă africană: Pește cu bame africane și fufu!
Noul sezon ,,Chefi la cuţite" este cel al poveştilor. În această seară, Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor fi impresionaţi nu doar de preparate, ci şi de concurenţi. În spatele uşilor se ascund oameni cu destine care îi emoţionează...
Luni, 23.04.2018, 20:00
Dacă îți dorești să îi impresionezi pe toți cu talentul tău culinar și vrei să demonstrezi că și tu ai putea oricând să iei trei cuțite la jurizare, atunci intră în cel mai tare concurs al momentului! Premiul este unul pe măsură: o tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!
Recent, chef Florin Dumitrescu a reușit să își surprindă fanii cu o imagine la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce se întâmplă mai exact în casa temutului jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”?
Dacă vrei să profiți din plin de darurile primăverii și să te încarci cu multă sănătate și energie, atunci trebuie neapărat să gătești și tu o supă leșească de urzici!
Cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este cel al poveștilor, motiv pentru care de cele mai multe ori în spatele ușilor nu se ascunde un simplu bucătar ce aspiră la un cuțit, ci adevărate personaje ce reușesc să emoționeze până la lacrimi.
Sezonul de poveste ,,Chefi la cuțite” este unul plin de surprize, nu doar prin prisma preparatelor pe care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu le găsesc sub cloșuri, ci și prin prisma personajelor care trec pragul celei mai iubite emisiuni culinare. Luni seară, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unei sesiuni de gătit unice, căci doi nevăzători ce au o chimie incredibilă își vor încerca norocul la bancul de lucru.
Apariții inedite, povești emoționante și o pasiune pentru gastronomie ce a luat conturul unor farfurii de excepție, au fost printre ingredientele edițiilor de săptămâna aceasta.
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat delicioasă de mâncare de ciuperci cu pui, atunci uită de tocănița obișnuită și hai să pregătim ceva cu adevărat gustos!
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă și sănătoasă, atunci hai să pregătim o porție de cotlet de porc aromat cu garnitură de legume!
Cine dorește să își demonstreze talentul culinar la „Chefi la cuțite” se poate înscrie deja în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, pe adresa casting.a1.ro/chefilacutite/
Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu nu au linişte, nici după ce se opresc camerele de filmat. În culisele celui mai incediar cooking show, atmosfera pare chiar mai animată decât pe micul ecran
Miercuri, 18.04.2018, 17:40
Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu nu au linişte, nici după ce se opresc camerele de filmat. În culisele celui mai incediar cooking show, atmosfera pare chiar mai animată decât pe micul ecran
Miercuri, 18.04.2018, 17:14
Seria de poveste a jurizării pe nevăzute a continuat și marți seara la „Chefi la cuțite”, unde telespectatorii au avut parte de un spectacol culinar din care surprizele și voia bună nu au lipsit.
Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani.
File de somon cu varză de Bruxelles: aceasta a fost rețeta Anei Ionescu, una de succes! A venit la „Chefi la cuțite” impulsionată și încurajată de iubit care crede în ea până în pânzele albe....
Sunt mult mai gustoși și sănătoși Ravioli de casă cu sos de usturoi și pătrunjel!
File de somon cu varză de Bruxelles: aceasta a fost rețeta Anei Ionescu, una de succes! A venit la „Chefi la cuțite” impulsionată și încurajată de iubit care crede în ea până în pânzele albe.
Mihai Dragomir e ocupat cu bacalaureatul, dar vrea să câștige competiția! E elev, nu are timp de iubită și muncește ca ajutor de bucătar de la 15 ani.
Un preparat gustos și sănătos, pentru amatorii de somon: File de somon cu varză de Bruxelles!