Ioniţă Victor, un pasionat de motociclism, la "Chefi la cuţite"! Aroganţa i-a adus cuţitul salvator din partea lui Florin Dumitrescu!
Luni, 16.04.2018, 23:02Ioniţă Victor, un pasionat de motociclism, la "Chefi la cuţite"! Aroganţa i-a adus cuţitul salvator din partea lui Florin Dumitrescu!
Luni, 16.04.2018, 22:58Chiar dacă nu sunt preparate sub formă de desert, sunt foarte delicioase aceste Tarte Tatin cu o combinație interesantă de ingrediente!
Luni, 16.04.2018, 22:41Ana Onofrei este o pensionară de 65 de ani care i-a dat gata pe chefi, atât la propriu, cât şi la figurat! I-a făcut lui chef Bontea "fizioterapie cu bioptronul"!
Luni, 16.04.2018, 22:35Ana Onofrei este o pensionară de 65 de ani care i-a dat gata pe chefi, atât la propriu, cât şi la figurat! I-a făcut lui chef Bontea "fizioterapie cu bioptronul"!
Luni, 16.04.2018, 22:32Delicios și deloc anevoios de preparat, acest Tort Mascotă, va fi rapid apreciat și probabil repetat!
Luni, 16.04.2018, 22:15Mihai Rosus are o poveste impresionantă de viaţă! A fost la un pas de moarte şi acum e antrenorul echipei naţionale de fotbal a homless-ilor!
Luni, 16.04.2018, 22:11Gustos și foarte sățios acest Piept de pui evantai, servit cu cartofi franțuzești, perfect mai ales pentru o masă de weekend în familie!
Luni, 16.04.2018, 22:08Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat și a venit în fața chefilor cu un preparat inedit: somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel.
Luni, 16.04.2018, 21:48Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mult pe mare decât pe uscat și a venit în fața chefilor cu un preparat inedit: somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și...
Luni, 16.04.2018, 21:44La „Chefi la cuțite” a venit însuși Maestrul Horia Moculescu! „Oricât de bine ar găti chefii, eu cânt mai bine decât ei la pian!”, a povestit artistul. Și dreptate a avut!
Luni, 16.04.2018, 21:40Horia Moculescu, marele maestru al muzicii uşoare româneşti, îşi demonstrează talentul şi în bucătărie la "Chefi la cuţite"
Luni, 16.04.2018, 21:35Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!
Luni, 16.04.2018, 21:19Miruna a gătit fasole cu ciolan. Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil!
Luni, 16.04.2018, 21:17Din Vânju Mare, Miruna, o tânără de numai 25 de ani, mamă a doi copilași, a gătit fasole cu ciolan. Și a mers mai departe în competiție! Are talent la bucătărie, deși nu are condiții de a-și cultiva pasiunea.
Luni, 16.04.2018, 21:13Una dintre cele mai apreciate rețete tradiționale, este rețeta de fasole cu ciolan afumat, atât de gustoasă și de nerefuzat! Ingrediente pentru rețeta de fasole cu ciolan afumat 1 kg fasole boabe 1 ciolan afumat...
Luni, 16.04.2018, 21:07Totul a pornit de la o rugăminte adresată mamei de a-i face clătite. Se întâmpla acum mulți ani, iar astăzi, la 12 ani, e un as în bucătărie! În fața chefilor David Nistorov va veni cu un desert căruia nu îi poți rezista: lapte de pasăre!
Luni, 16.04.2018, 21:05„Chefi la cuțite” îți oferă șansa să intri într-o super competiție, ce îți poate aduce un premiu pe măsură: o tigaie de excepție, cu care să faci spectacol în bucătărie!
Luni, 16.04.2018, 21:00Totul a pornit de la o rugăminte adresată mamei de a-i face clătite. Se întâmpla acuuuum mulți ani, iar astăzi, la 12 ani, e un as în bucătărie! Și, da, vrea să devină chef când va fi mare, ceea ce pare un vis mai mult decât realizabil! În fața chefilor va veni cu un desert căruia nu îi poți rezista: lapte de pasăre!
Luni, 16.04.2018, 20:45Celebra jurnalistă Roxana Gabor Ionescu a venit să se simtă bine la „Chefi la cuțite” și să transmită asta mai departe. Nu crede în titulatura „femeie de succes”, ci încearcă mereu să se depășească. A venit să demonstreze...
Luni, 16.04.2018, 20:39Ti-e dor de copilărie și-ale ei deserturi delicioase? Încearcă rețeta Lapte de pasăre cu sos de cafea și dorul ți se va atenua!
Luni, 16.04.2018, 20:34Celebra jurnalistă Roxana Gabor Ionescu a venit să se simtă bine la „Chefi la cuțite” și să transmită asta mai departe. Nu crede în titulatura „femeie de succes”, ci încearcă mereu să se depășească. A venit să demonstreze chefilor că e foarte pricepută într-ale gătitului.
Luni, 16.04.2018, 20:18Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă.
Luni, 16.04.2018, 20:16Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă.
Luni, 16.04.2018, 20:07Armonie de gusturi și culoare într-o farfurie bogată în ingrediemnte delicioase: Glass Noodles cu creveți și sos delicios de usturoi cu legume. Ingrediente pentru Glass Noodles cu creveți și sos delicios de...
Luni, 16.04.2018, 19:59Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit "sezonul de poveste". Între timp, chef Dumitrescu mai are un motiv de bucurie, poate cel mai mare.
Luni, 16.04.2018, 15:08Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă. Preparatul său îndrăzneț, glass noodles în stil asiatic cu creveți, îi va face pe chefi să creadă că bucătarul care a propus farfuria este cu siguranță un fan al show-ului Asia Express, dar Julius are încredere că pasiunea cu care a gătit îi va convinge pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu: ,,Dacă chefii îmi resping preparatul, mă resping pe mine ca persoană.”.
Luni, 16.04.2018, 14:44Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit "sezonul de poveste".
Luni, 16.04.2018, 13:00Poveștile impresionante își fac loc în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite". Oana Stamate are 30 de ani, își spune Kenia, numele de scenă pe care l-a primit la videochat. Face sado-maso, ca să se întrețină. Clientul e... sclavul ei,...
Sambata, 14.04.2018, 00:08Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce un fost concurent a făcut senzație cu un secret pe care nu mulți bucătari îl știu!
Vineri, 13.04.2018, 13:18„Chefi la cuțite” te învață cum se face cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar gustul este spectaculos!
Vineri, 13.04.2018, 11:40„Chefi la cuțite” a dat startul luni seară unui nou sezon de poveste, plin de talent și savoare. Jurizarea pe nevăzute a adus și de data aceasta în fața juraților cele mai diverse preparate, iar cele mai gustoase i-au trimis pe talentații bucătari în etapa următoare.
Joi, 12.04.2018, 18:00După mesele copioase de care am avut parte de Paște, parcă nimic nu merge mai bine decât o masă ușoară și sănătoasă, bazată pe pește. Care este secretul unei super rețete de păstrăv cu legume?
Joi, 12.04.2018, 14:56Eric, unul dintre cel mai împătimit fan al lui chef Sorin Bontea, şi-a întâlnit idolul chiar pe platourile de filmare ale show-ului „Chefi la cuţite”! A renunțat la petrecerea de ziua lui, doar pentru a-și vedea preferatul!
Miercuri, 11.04.2018, 13:19Concurenții de la „Chefi la Cuțite” au fost puși în dificultate. Rețetele lor au fost care mai de care mai spectaculoase, iar jurații au avut parte de experiențe...greu de uitat!
Miercuri, 11.04.2018, 12:30Concurenții de la „Chefi la Cuțite” au fost puși în dificultate. Rețetele lor au fost care mai de care mai spectaculoase.
Miercuri, 11.04.2018, 11:46Te-ai săturat de gustul fripturilor obișnuite, fade și fără gust? Atunci poți pregăti cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor! E atât de gustoasă încât te lingi pe degete!
Miercuri, 11.04.2018, 08:54Ingrediente pentru Tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită 6 bucăți de carne de pui 300 ml ulei 2 cepe roșii 8 căței de usturo 300 ml bere 300 ml suc de...
Marti, 10.04.2018, 22:40Sezonul al cincilea stă sub semnul unor povești de viață impresionante! Constantin locuiește în Spania și a venit special din Barcelona pentru a participa la "Chefi la cuțite". A luat calea străinătății după ce părinții lui au divorțat, însă revine în România cu sufletul plin, de fiecare dată.
Marti, 10.04.2018, 22:38La masa jurizării își fac loc tesiunile combinate, ca de obicei, cu umorul și voia bună. Scopul chefilor e unul singur: acela de a-și forma cele mai bune echipe pentru acest sezon "de poveste".
Marti, 10.04.2018, 22:08Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și ,,restanțieri” care se întorc în competiție pentru a-și lua revanșa, sunt ingredientele celei de-a doua ediții a sezonului 5, cel "de poveste".
Marti, 10.04.2018, 22:02Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și ,,restanțieri” care se întorc în competiție pentru a-și lua revanșa, sunt ingredientele celei de-a doua ediții a sezonului 5, cel "de poveste".
Marti, 10.04.2018, 21:45Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și lecții de iubire veșnică în cea de-a doua ediție a sezonului de poveste "Chefi la cuțite".
Marti, 10.04.2018, 21:44O mâncare gustoasă și sățioasă, cu ingrediente la îndemâna oricui este musacaua de carne cu legume. Nimeni n-o va refuza!
Marti, 10.04.2018, 21:33Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și lecții de iubire veșnică în cea de-a doua ediție a sezonului de poveste "Chefi la cuțite".
Marti, 10.04.2018, 21:31Un preparat foarte interesant prin modul preparare inedit:Steak de vită Ribeye pe sare de Himalaya încinsă.
Marti, 10.04.2018, 21:16În fața celor trei chefi ajung niște delicatese, ascunse sub cloșuri. Sunt preparate de Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe.
Marti, 10.04.2018, 21:12Emoțiile dau în clocot, presiunea este mare, iar concurenții au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare. La masa jurizării își vor face loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de...
Marti, 10.04.2018, 21:07A doua seară de jurizare a celui de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite” continuă cu surprize culinare și povești de-a dreptul inedite.
Marti, 10.04.2018, 21:03Ingrediente 4 bucăți piept de pui dezosat 2 cutii cremă de brânză Philadelfia 200 g brânză feta 125 g baby spanac Mozzarela 250 gr ( razalita) Unt 85 % grăsime un pachet ...
Marti, 10.04.2018, 20:58